Blijf niet zo hangen in oude patronen

Blijf niet zo hangen in oude patronen. Hoe kun je mensen zeggen dat ze leven in een illusie zonder daar zelf op te worden afgerekend.
Hoeveel weerstand ik al in mijn leven heb gevoeld van mensen die mij niet serieus namen is niet te tellen. Mijn leven had er makkelijker uitgezien als ik niet door zo’n troebele rivier had moeten varen. Maar goed ik heb die taak nu eenmaal op mij genomen en gelukkig zijn er vele mensen die wel serieus openstaan voor vernieuwing.

Waar heeft jouw wieg gestaan

Het ligt er aan waar je wieg heeft gestaan en hoe je opvoeding is geweest. Hoe de normen en waarden zijn die je van huis uit hebt meegekregen en hoe je jouw pad verder hebt gevolgd. Is het nog steeds heel belangrijk voor jou wat anderen van je zeggen?
En wil je nog heel graag voldoen aan het beeld wat je ouders van je hebben. Maar voel je dat je niet echt jezelf kan zijn en daardoor het leven werkelijk leven zoals je het diep van binnen voelt? Wil je ontsnappen aan de consumptiemaatschappij waarin we leven. Of wil je blijven hangen en volgzaam zijn als de schapen in de weide. Blijf niet zo hangen in oude patronen.

Er komt vanzelf behoefte aan verandering

Ben je klaar om de sprong te wagen om verder te kijken dan wat er wordt voorgeschoteld door de maatschappij? Geloof je nog steeds dat wat je om je heen ziet dat dit is wat er werkelijk is en dat er na je dood niets meer is? Of wil je eens heel diep gaan invoelen en je ware zelf ontmoeten. Zodat je werkelijk kan zien wat er leeft. Heb je meer JA geantwoord op de vragen dan NEE. Dan is het voor jou de hoogste tijd dat je jouw sluier laat zakken en het licht binnen laat komen.

Als je werkelijk wil veranderen zal je er moeite voor mogen doen. Voor niets gaat de zon op. We hebben als mens een behoorlijke kracht meegekregen om daadwerkelijk ons leven in de eigen hand te houden. We komen vanuit het licht dus op de aarde is het wel even andere koek. Blijf niet zo hangen in oude patronen.

De systemen op aarde zijn liefdeloos

De systemen die op de aarde werken die zijn domweg waardeloos voor onze ontwikkeling. Daardoor blijven er heel wat mensen hangen in de patronen die ze kennen. Je hoeft eigenlijk alleen maar te kijken wat er allemaal op de aarde speelt momenteel. De zogenaamde hooggeplaatsten waarvan de een nog harder liegt dan de ander. die daardoor de mensheid een illusie voorhoudt. De leugen regeert en de mensen worden dom gehouden. Anders kunnen ze hun machtspelletjes niet verder voeren. Ik wil hier eigenlijk niet te veel over uitweiden. Maar soms is het weer even nodig om de luchtbel door te prikken.

De mens moet angstig zijn en blijven

In meerdere blogs heb ik al aangegeven dat het systeem is gemaakt om het volk ‘’de kudde’’ rustig te houden. En dat lijkt aardig gelukt te zijn en dat al vanuit de vroegere tijden. Gelukkig is er ook een stukje van de sluier opgelicht waardoor wij er eens onder mogen kijken. Wat we te zien krijgen is niet om vrolijk van te worden. Ziekmakende praktijken en grove leugens nogmaals om het volk te onderwerpen aan hun duistere praktijken zijn zichtbaar geworden. Dit kun je lezen op meerdere sites en je hoeft het niet te geloven maar het is er wel. Blijf niet zo hangen in oude patronen.

Hoe doorbreekt de mensheid de illusie waarin ze leven

Hoe kun je de illusie doorbreken tegen zo een overmacht. Want dat is het’, een machtige elite die de touwtjes in handen heeft. Simpel genoeg begint het allemaal met jouzelf. Als je niet meer alles slikt en eerst de dingen die je te zien en te horen krijgt. Kun je voor jezelf al heel makkelijk de leugens doorzien. We zijn intelligente mensen maar worden dom gehouden en beneveld. Door alle zooi die ze in onze voeding stoppen ‘en die vanuit de lucht op ons en ons voedsel neerdaalt’. Hoewel van voeding kun je niet meer spreken want wat je in de supermarkt koopt dat is geen voeding te noemen. Maar zolang de mens blijft geloven dat alles wat op het etiket staat te lezen oké is voor de gezondheid, dan verandert er niets.

Het leven maakt ons ziek

Er zijn nog nooit zoveel mensen ziek geweest. En nog niet eerder zijn er zoveel mensen opgestaan om gezondheid te promoten.  Nog nooit zijn er zoveel boeken verschenen over hoe je in een mum van tijd een gezonde maaltijd op tafel kunt zetten. Zonder additieven en andere ziekmakende stoffen. Men is lui geworden en daar profiteert de elite van. Jij vraagt en zij geven hoor wees daar maar van overtuigd. Mocht je nu denken ik maak zelf wel uit wat ik eet. Dat is je goed recht om dat te denken. Jong geleerd is oud gedaan zeg ik dan maar. Je verandering wat betreft eten is de eerste stap naar een gezondere manier van leven.

 

Kijk echt eens kritisch of alles wel klopt

Je mag kritisch kijken naar wat er gebeurt in je gedachten. Hoe komt het dat ik mij zo voel. Wat is er gaande in mijn leven dat ik mij zo ontevreden voel en zo leeg. Wil je misschien nog te veel voldoen aan andermans verwachtingen. Of ben je angstig voor hun reacties als je jezelf wil losmaken uit je huidige leven Al eerder gaf ik aan dat je leven van jou is en van niemand anders. Jij moet en mag het met jezelf doen. Creëer een leven waaraan je voldoening hebt . Of het nu je ouders zijn je vrienden familie etc. Doe wat je voelt dat je wilt doen. Al verf je jouw haar paars en of loop je met oranje klompen aan. Doe waar je gelukkig door wordt.

Laat de wensen van je ouders niet jouw wensen worden

Daarmee bedoel ik dat het beeld wat ze voor jou hebben geschetst je niet gelukkig hoeft te maken. Doorbreek dat patroon en hoeveel weerstand je ook hebt hierdoor, doe het voor jezelf’. Kijk wel naar het mogelijke hierin, want je moet geen zeeman worden op het droge dat gaat het hem niet worden. Maar bekijk verschillende mogelijkheden en onderzoek je normen en waarden. Zijn dit jouw normen en waarden of die van je ouders. Zitten zij in een keurslijf en moet het zus en zo voor de buitenwereld. Moet het plaatje kloppen omdat ze anders géne hebben voor de mensen waar ze zelf mee omgaan?

On-zin en dat voel je al lang dat het niet rijmt met jouw gevoel

Je hebt nog niet het lef om het te doorbreken. Wil je dan nog langer meelopen in de wereld die niet jouw wereld is. Nog steeds komen opdraven terwijl je het allang niet meer ziet zitten. Je ouders willen blijkbaar niet inzien dat ook zij een keuze hebben en niet hoeven mee te lopen in het spel met de knikkers. Heel begrijpelijk is het dat men niet zomaar kan veranderen. Zeker niet als je al zolang vast zit in een patroon. Maar jij kan dat wel. Jij kan de verandering zijn die je zelf wenst.

Doorbreek ingesleten patronen

Doorbreek de gedachte dat je er alleen in staat. Want er zijn momenteel velen met jou die zich ook losmaken uit het systeem. Heb vertrouwen dat je het kan en dat er een nieuwe wereld opent voor jou. Waarin je zelf de keuze maakt met wie je omgaat. En wat je eet en hoe je verder in je leven staat. Je hoeft je door niemand meer te laten manipuleren tot iets wat je niet bent. We zijn licht en in dit licht kan je weer terugkeren door elke dag opnieuw te bezien en te leven in het moment. Van daaruit kun je je hele leven een andere wending geven door te stoppen met worstelen en je zelf te pijnigen.

Begin er vandaag nog mee. Hulp nodig? Bel of chat dan gerust met een spiritueel hulpverlener van Qmediums.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.