Kwaliteit mediums voor een goed advies

Top paragnost online

Een top paragnost online is er voor jou om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Heb jij bepaalde vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Dan kun je terecht bij een krachtig medium of paragnost die jou hierbij helpt! Online kun je eenvoudig met de betrouwbare paragnosten in contact komen.

De betrouwbare paragnosten beschikken over paranormale gaven. Paranormale gaven zijn bijzondere gaven die niet iedereen heeft. Deze gaven zorgen er voor dat iemand buitenzintuigelijke waarnemingen kan doen. Zij kunnen dingen voelen, horen, zien, ruiken of weten. Dingen die je niet kan weten zonder deze gaven. De betrouwbare paragnosten en mediums zijn eigenlijk een soort doorgeefluik tussen de spirituele wereld en aarde. Zij kunnen door hun gaven boodschappen aan jou overbrengen. Dit kunnen boodschappen afkomstig van andere entiteiten zijn.

Top paragnost online

Wat zijn helderziende paragnosten?

Je kunt online met helderziende paragnosten in contact komen. Helderziende paragnosten zijn in staat om dingen te zien, dit met het gewone oog niet zichtbaar zijn. Zij zien met hun innerlijk oog. Deze gave is niet iedereen gegeven.Helderziende paragnosten kunnen jou dus boodschappen overbrengen vanuit de spirituele wereld, maar kunnen je ook helpen met het oplossen van problemen in het dagelijks leven.

Helderziende paragnosten zijn er dus voor diverse soorten vragen. Heb jij bijvoorbeeld een probleem waar je zelf niet uitkomt? Of heb je vragen over relaties, werk of gezondheid? Dan kun je terecht bij helderziende paragnosten. De helderziende paragnosten kunnen aan jou heldere antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Dit doen zij door contact te maken met energieën, jouw energie en die van anderen. Hierdoor kunnen zij inzicht krijgen in een situatie of problemen oplossen. Wil jij met een helderziend medium of paragnost in contact komen? Start dan online een gesprek met een van de consulenten met deze bijzondere gave.

Wat is een heldervoelend medium?

Ook zijn er top paragnosten online die heldervoelend zijn. Wanneer consulenten heldervoelend zijn dan hebben zij een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij voelen dingen aan, die anderen niet bespeuren. Hierdoor worden deze erkende paragnosten ook wel een HSP coach of een intuïtief gesprekspartner genoemd.

De sterke intuïtie kan afkomstig zijn doordat zij bepaalde energieën waarnemen. Energieën kunnen informatie over een situatie bevatten. Soms is het lastig om deze energieën juist te interpreteren. Een top paragnost weet dan ook goed hoe zij deze energieën moet interpreteren en kan je hiermee verder helpen. Als een top medium of paragnost helder voelend is dan kunnen zij emoties van anderen aanvoelen. Dit is niet altijd even prettig, maar wel heel erg handig. Zo kunnen ze jou precies vertellen wat er speelt en waarom je bepaalde emoties voelt.

Ook kan het zijn dat een paragnost online heldervoelend is wanneer het gaat om lichamelijke klachten. Dit betekent dat een hoogsensitief medium een sterk ontwikkelde medische intuïtie heeft. Zij voelen aan waar klachten vandaan komen en kunnen deze daardoor beter benoemen. Een hoog sensitief spiritueel coach kan jou helpen met het uitzoeken van klachten, maar kan je ook door een periode heen helpen die lastig is.

Wat zijn helderwetend paragnosten online?

Een erkende paragnost kan ook helder wetend zijn. Wanneer de top paragnosten online helderwetend zijn dan kan jou dat helpen in een bepaalde situatie omdat zij dan helder inzicht krijgen in de toekomst. Dit inzicht is vaak sterk en duidelijk. De online paragnosten weten dus waar ze het over hebben en kunnen je helpen met advies op maat. Dit komt omdat zij informatie hebben over de toekomst en hierdoor kunnen zij jou helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Helderwetende top paragnosten online kunnen jou dus helpen bij het maken van keuzes. Wil je meer weten over een situatie of weet je niet goed wat je moet doen? Start dan een gesprek met een van deze top paragnosten. Zij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Wat zijn top paragnosten die helderhorend zijn?

Het kan ook zo zijn dat bij de paragnosten online andere zintuigen spiritueel ontwikkelt zijn, dit kan te maken hebben met geluiden. Online paragnosten die helderhorend zijn kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet horen.Dit kan een geluid zijn vanuit de spirituele wereld, maar dit kan ook een innerlijk stemmetje zijn dat je helpt met het maken van keuzes of beslissingen. Een online paragnost die helderhorend is, weet namelijk hoe zij deze geluiden moet interpreteren en kan je hierdoor helpen met advies.

Een andere manier waarop top paragnosten die helderhorend zijn kunnen helpen, is door gesprekken met overledenen aan jou door te geven. Zij kunnen deze gesprekken namelijk opvangen en jou hierdoor helpen met het verwerken van een verlies of om afscheid te nemen. Wil jij weten of een helderhorend medium of paragnost online wat zij voor jou kan betekenen? Start dan een gesprek met een van deze online paragnosten en je komt er snel achter wat zij voor jou kunnen betekenen.

Een spiritueel coach die jou hulp biedt!

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven. Het is ook mogelijk dat een goede paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven. Het kan dus zo zijn dat iemand heldervoelend, helderwetend is of juist helderziend, helderhorend. Door een combinatie van gaven is het zo dat een ervaren medium/paragnost jou op verschillende manieren kan helpen. Het is belangrijk als jij een gesprek paragnosten online wilt, dat je goed kijkt naar de gaven die iemand heeft en de manier waarop deze online paragnost jou kan helpen.

Het is zo dat de top paragnosten online verschillende methodes kunnen toepassen in een consult. Het is zo dat zij jou op op verschillende vlakken kunnen helpen met de gaven en kwaliteiten die de top paragnosten online hebben. Zo kan een spiritueel coach jou een luisterend oor bieden, contact maken met overleden dierbaren, een toekomst voorspelling doen of jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor kunnen zij verschillende methodes toepassen.

Een luisterend oor van een medium paragnost

Een medium of paragnost kan jou een luisterend oor bieden. Dit kan jou helpen om bepaalde dingen te verwerken of om advies in te winnen. Een medium of paragnost beschikt namelijk over de kwaliteit dat zij jou goed kunnen aanvoelen en snel doorhebben waar het probleem ligt. Daarnaast zijn mediums of online paragnosten er ook voor jou om je een stukje op weg te helpen.

Doordat zij hun gaven kunnen inzetten, kunnen zij gemakkelijk contact maken met geestelijke wereld. Dit hoeft niet altijd de wereld van overleden dierbaren te zijn, maar dit kan ook de wereld van engelen of gidsen zijn. Deze contacten kunnen jou helpen met het verkrijgen van inzicht. Op deze manier kan een medium jou helpen als een life coach.

Hulp bij relatieproblemen

Een medium of paragnost kan ook jouw relatie coach zijn! Een online paragnost of medium kan namelijk met hun gaven helpen bij het oplossen van relatie problemen. Dit komt omdat een top medium jouw emoties kan voelen en daarbij ook de emoties van je partner. Op deze manier kan een spiritueel coach jou helpen met het verhelderen van bepaalde situaties of helpen bij het oplossen van ruzies.

Een relatie specialist zal er dan ook voor zorgen dat jij situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Dit kan jou helpen met het sneller oplossen van problemen en begrijpen waarom je partner op een bepaalde manier reageert. Een online paragnost zal er daarnaast ook voor zorgen dat jullie beiden op een eerlijke en open manier met elkaar kunnen communiceren.

Healing door mediums en paragnosten

Ook voor healing kun je terecht bij een life coach. Healing helpt om bepaalde emoties of verdriet los te laten. Dit kan helpt om weer met een frisse start te kunnen beginnen. Hiervoor zijn er verschillende methodes die een top medium of paragnost kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een Reiki Master, chakra reinigen of het plaatsen van een beschermend energieveld.

Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum kan gebruiken om jou te genezen. Het is zo dat deze energie doorgegeven wordt aan het lichaam waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Een chakra reiniging is een methode waarbij de chakra’s, of energiebanen, in het lichaam gereinigd worden. Dit kan door middel van een kaars die gebrand wordt bij iedere chakra of door het zingen van klanken. Het plaatsen van een beschermend energieveld is een methode die er voor zorgt dat je lichaam omringt wordt door een beschermende energie. Dit kan helpen tegen aanvallen van negatieve energie of bij het verwerken van emoties.

Een medium of paragnost beschikt over verschillende kwaliteiten en gaven die jou op verschillende manieren kunnen helpen. Wil jij met een erkende paragnost bellen voor healing? Zoek dan contact met een Reiki Master of een van de andere online paragnosten met helende gaven.

Contact met overledenen

Online mediums kunnen jou ook helpen door contact te maken met overledenen. Dit kan jou helpen om verwerking te vinden of om bepaalde dingen af te sluiten. Daarnaast kunnen zij jou ook helpen met het verkrijgen van inzicht. Dit kan contact met je overleden moeder, vader, opa of oma zijn. Maar dit kan ook contact zijn met je overleden huisdier of een andere overledene die voor jou belangrijk is. Een online medium kan hierdoor helpen bij het verwerken van verlies. Dit komt doordat jij door het contact weer een stukje van de overledene bij je kan dragen. Hierdoor voelt het alsof je weer dichterbij hen bent. Een top medium zal jou dan ook helpen met het verkrijgen van rust en vrede.

Een toekomst voorspelling door een bekend medium

De online paragnosten of mediums kunnen ook jouw toekomst voorspellen. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld een paranormale reading of een astrologische reading. Een paranormale reading is een methode waarbij er met behulp van gaven inzicht verkregen kan worden in de toekomst. Dit doen zij door de energie van het universum te gebruiken. Een astrologische reading is een methode waarbij er gekeken wordt naar de stand van de planeten en sterren. Dit kan jou helpen inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een online paragnost kan jou helpen inzicht te verkrijgen in toekomstige gebeurtenissen of bepaalde situaties die spelen in je leven. Het is dan ook goed om je te beseffen dat jij alsnog zelf de toekomst in handen hebt, maar de voorspelling van een medium of paragnost een advies is voor jou hoe je het beste in bepaalde situaties kunt reageren.

Een kaartlegging door een kaartlegster

Je kunt ook een medium of paragnost bellen voor een kaartlegging. Als jij bij een ervaren kaartlegster een consult aanvraagt dan kun je op deze manier antwoorden op levensvragen krijgen of juist inzichten in bepaalde situaties. Als je met een helderwetend kaartlegster in contact komt dan is het mogelijk dat zij gebruik maken van verschillende kaarten.

Het is mogelijk dat je een consult hebt met tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een soort van gids die ons inzicht kan geven in bepaalde situaties waarin wij verkeren. Een tarot reading is daarmee ook perfect om mee te starten. Je hebt hierdoor namelijk sneller antwoord op je levensvragen dan wanneer je ergens anders zou beginnen.

Met lenormand kaarten kun je een reading doen die een beeld schets van je toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die allemaal een andere betekenis hebben. Elk van deze kaarten zal jou inzicht geven in een bepaald aspect van je toekomst of leven. Denk hierbij aan werk, relaties, liefde of geld.

Een reading met engelen kaarten kan ook veel inzicht geven. Engel kaarten zijn een manier om contact te maken met je engelen of gidsen. Deze kaarten kunnen je helpen bij het verkrijgen van antwoord op levensvragen of inzicht in bepaalde situaties. Een engelen kaartlegster helpt jou hierbij door haar gaven en kennis in te zetten.

Een reading met orakelkaarten is een andere manier waarop je een consult kunt boeken. Orakels zijn boodschappers van de goden en deze kunnen ons helpen bij het vinden van antwoord op levensvragen of inzicht krijgen in bepaalde situaties. Een orakelkaartlegster zal hierbij gebruik maken van verschillende orakels om jou te helpen.

Waarvoor kun je nog meer een paragnost bellen?

Er zijn nog meer situaties waarvoor je terecht kan bij onze consulenten. Dit kan om te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling met een helder ziend medium. Ook kan een life coach jou ondersteunen bij een (beginnende) burn out of wanneer je wilt weten waarop jouw dromen duiden. Ook voor koffiedik lezen of een fotoreading kun je ene paragnost bellen!

Het zesde zintuig van een medium of paragnost is heel bijzonder. Het kan jou helpen rust te vinden, maar ook inzicht geven in bepaalde situaties. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten dat jij zelf altijd de touwtjes in handen hebt en je eigen toekomst kunt beïnvloeden.

Een medium of paragnost is dan ook een gids die je op weg helpt, maar het is aan jou om de stappen te zetten. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een bepaalde situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

In contact komen met mediums en paragnosten

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met mediums en paragnosten. Je kunt aller eerst een paragnost bellen voor een gesprek. Je kunt dan direct alle vragen stellen die jij hebt. Ook heb je de mogelijkheid om te chatten of via de e-mail contact op te nemen met de consulenten. Het is geheel aan jou hoe jij contact opneemt, zorg ervoor dat jij je prettig voelt bij de methode die je kiest.

Er zijn online vele mediums en paragnosten. Van medium Maria tot Medium John of paragnost Thea. Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt bij een medium zodat je een fijn gesprek hebt. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, op ieder gewenst moment kun jij contact opnemen met een medium of paragnost voor alle vragen!

Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail