Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Top paragnost online

Een top paragnost online is er voor jou om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Heb jij bepaalde vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Dan kun je terecht bij een krachtig medium of paragnost die jou hierbij helpt! Online kun je eenvoudig met de betrouwbare paragnosten in contact komen.

De betrouwbare paragnosten beschikken over paranormale gaven. Paranormale gaven zijn bijzondere gaven die niet iedereen heeft. Deze gaven zorgen er voor dat iemand buitenzintuigelijke waarnemingen kan doen. Zij kunnen dingen voelen, horen, zien, ruiken of weten. Dingen die je niet kan weten zonder deze gaven. De betrouwbare paragnosten en mediums zijn eigenlijk een soort doorgeefluik tussen de spirituele wereld en aarde. Zij kunnen door hun gaven boodschappen aan jou overbrengen. Dit kunnen boodschappen afkomstig van andere entiteiten zijn.

Top paragnost online

Wat zijn helderziende paragnosten?

Je kunt online met helderziende paragnosten in contact komen. Helderziende paragnosten zijn in staat om dingen te zien, dit met het gewone oog niet zichtbaar zijn. Zij zien met hun innerlijk oog. Deze gave is niet iedereen gegeven.Helderziende paragnosten kunnen jou dus boodschappen overbrengen vanuit de spirituele wereld, maar kunnen je ook helpen met het oplossen van problemen in het dagelijks leven.

Helderziende paragnosten zijn er dus voor diverse soorten vragen. Heb jij bijvoorbeeld een probleem waar je zelf niet uitkomt? Of heb je vragen over relaties, werk of gezondheid? Dan kun je terecht bij helderziende paragnosten. De helderziende paragnosten kunnen aan jou heldere antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Dit doen zij door contact te maken met energieën, jouw energie en die van anderen. Hierdoor kunnen zij inzicht krijgen in een situatie of problemen oplossen. Wil jij met een helderziend medium of paragnost in contact komen? Start dan online een gesprek met een van de consulenten met deze bijzondere gave.

Wat is een heldervoelend medium?

Ook zijn er top paragnosten online die heldervoelend zijn. Wanneer consulenten heldervoelend zijn dan hebben zij een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij voelen dingen aan, die anderen niet bespeuren. Hierdoor worden deze erkende paragnosten ook wel een HSP coach of een intuïtief gesprekspartner genoemd.

De sterke intuïtie kan afkomstig zijn doordat zij bepaalde energieën waarnemen. Energieën kunnen informatie over een situatie bevatten. Soms is het lastig om deze energieën juist te interpreteren. Een top paragnost weet dan ook goed hoe zij deze energieën moet interpreteren en kan je hiermee verder helpen. Als een top medium of paragnost helder voelend is dan kunnen zij emoties van anderen aanvoelen. Dit is niet altijd even prettig, maar wel heel erg handig. Zo kunnen ze jou precies vertellen wat er speelt en waarom je bepaalde emoties voelt.

Ook kan het zijn dat een paragnost online heldervoelend is wanneer het gaat om lichamelijke klachten. Dit betekent dat een hoogsensitief medium een sterk ontwikkelde medische intuïtie heeft. Zij voelen aan waar klachten vandaan komen en kunnen deze daardoor beter benoemen. Een hoog sensitief spiritueel coach kan jou helpen met het uitzoeken van klachten, maar kan je ook door een periode heen helpen die lastig is.

Wat zijn helderwetend paragnosten online?

Een erkende paragnost kan ook helder wetend zijn. Wanneer de top paragnosten online helderwetend zijn dan kan jou dat helpen in een bepaalde situatie omdat zij dan helder inzicht krijgen in de toekomst. Dit inzicht is vaak sterk en duidelijk. De online paragnosten weten dus waar ze het over hebben en kunnen je helpen met advies op maat. Dit komt omdat zij informatie hebben over de toekomst en hierdoor kunnen zij jou helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Helderwetende top paragnosten online kunnen jou dus helpen bij het maken van keuzes. Wil je meer weten over een situatie of weet je niet goed wat je moet doen? Start dan een gesprek met een van deze top paragnosten. Zij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Wat zijn top paragnosten die helderhorend zijn?

Het kan ook zo zijn dat bij de paragnosten online andere zintuigen spiritueel ontwikkelt zijn, dit kan te maken hebben met geluiden. Online paragnosten die helderhorend zijn kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet horen.Dit kan een geluid zijn vanuit de spirituele wereld, maar dit kan ook een innerlijk stemmetje zijn dat je helpt met het maken van keuzes of beslissingen. Een online paragnost die helderhorend is, weet namelijk hoe zij deze geluiden moet interpreteren en kan je hierdoor helpen met advies.

Een andere manier waarop top paragnosten die helderhorend zijn kunnen helpen, is door gesprekken met overledenen aan jou door te geven. Zij kunnen deze gesprekken namelijk opvangen en jou hierdoor helpen met het verwerken van een verlies of om afscheid te nemen. Wil jij weten of een helderhorend medium of paragnost online wat zij voor jou kan betekenen? Start dan een gesprek met een van deze online paragnosten en je komt er snel achter wat zij voor jou kunnen betekenen.

Een spiritueel coach die jou hulp biedt!

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven. Het is ook mogelijk dat een goede paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven. Het kan dus zo zijn dat iemand heldervoelend, helderwetend is of juist helderziend, helderhorend. Door een combinatie van gaven is het zo dat een ervaren medium/paragnost jou op verschillende manieren kan helpen. Het is belangrijk als jij een gesprek paragnosten online wilt, dat je goed kijkt naar de gaven die iemand heeft en de manier waarop deze online paragnost jou kan helpen.

Het is zo dat de top paragnosten online verschillende methodes kunnen toepassen in een consult. Het is zo dat zij jou op op verschillende vlakken kunnen helpen met de gaven en kwaliteiten die de top paragnosten online hebben. Zo kan een spiritueel coach jou een luisterend oor bieden, contact maken met overleden dierbaren, een toekomst voorspelling doen of jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor kunnen zij verschillende methodes toepassen.

Een luisterend oor van een medium paragnost

Een medium of paragnost kan jou een luisterend oor bieden. Dit kan jou helpen om bepaalde dingen te verwerken of om advies in te winnen. Een medium of paragnost beschikt namelijk over de kwaliteit dat zij jou goed kunnen aanvoelen en snel doorhebben waar het probleem ligt. Daarnaast zijn mediums of online paragnosten er ook voor jou om je een stukje op weg te helpen.

Doordat zij hun gaven kunnen inzetten, kunnen zij gemakkelijk contact maken met geestelijke wereld. Dit hoeft niet altijd de wereld van overleden dierbaren te zijn, maar dit kan ook de wereld van engelen of gidsen zijn. Deze contacten kunnen jou helpen met het verkrijgen van inzicht. Op deze manier kan een medium jou helpen als een life coach.

Hulp bij relatieproblemen

Een medium of paragnost kan ook jouw relatie coach zijn! Een online paragnost of medium kan namelijk met hun gaven helpen bij het oplossen van relatie problemen. Dit komt omdat een top medium jouw emoties kan voelen en daarbij ook de emoties van je partner. Op deze manier kan een spiritueel coach jou helpen met het verhelderen van bepaalde situaties of helpen bij het oplossen van ruzies.

Een relatie specialist zal er dan ook voor zorgen dat jij situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Dit kan jou helpen met het sneller oplossen van problemen en begrijpen waarom je partner op een bepaalde manier reageert. Een online paragnost zal er daarnaast ook voor zorgen dat jullie beiden op een eerlijke en open manier met elkaar kunnen communiceren.

Healing door mediums en paragnosten

Ook voor healing kun je terecht bij een life coach. Healing helpt om bepaalde emoties of verdriet los te laten. Dit kan helpt om weer met een frisse start te kunnen beginnen. Hiervoor zijn er verschillende methodes die een top medium of paragnost kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een Reiki Master, chakra reinigen of het plaatsen van een beschermend energieveld.

Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum kan gebruiken om jou te genezen. Het is zo dat deze energie doorgegeven wordt aan het lichaam waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Een chakra reiniging is een methode waarbij de chakra’s, of energiebanen, in het lichaam gereinigd worden. Dit kan door middel van een kaars die gebrand wordt bij iedere chakra of door het zingen van klanken. Het plaatsen van een beschermend energieveld is een methode die er voor zorgt dat je lichaam omringt wordt door een beschermende energie. Dit kan helpen tegen aanvallen van negatieve energie of bij het verwerken van emoties.

Een medium of paragnost beschikt over verschillende kwaliteiten en gaven die jou op verschillende manieren kunnen helpen. Wil jij met een erkende paragnost bellen voor healing? Zoek dan contact met een Reiki Master of een van de andere online paragnosten met helende gaven.

Contact met overledenen

Online mediums kunnen jou ook helpen door contact te maken met overledenen. Dit kan jou helpen om verwerking te vinden of om bepaalde dingen af te sluiten. Daarnaast kunnen zij jou ook helpen met het verkrijgen van inzicht. Dit kan contact met je overleden moeder, vader, opa of oma zijn. Maar dit kan ook contact zijn met je overleden huisdier of een andere overledene die voor jou belangrijk is. Een online medium kan hierdoor helpen bij het verwerken van verlies. Dit komt doordat jij door het contact weer een stukje van de overledene bij je kan dragen. Hierdoor voelt het alsof je weer dichterbij hen bent. Een top medium zal jou dan ook helpen met het verkrijgen van rust en vrede.

Een toekomst voorspelling door een bekend medium

De online paragnosten of mediums kunnen ook jouw toekomst voorspellen. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld een paranormale reading of een astrologische reading. Een paranormale reading is een methode waarbij er met behulp van gaven inzicht verkregen kan worden in de toekomst. Dit doen zij door de energie van het universum te gebruiken. Een astrologische reading is een methode waarbij er gekeken wordt naar de stand van de planeten en sterren. Dit kan jou helpen inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een online paragnost kan jou helpen inzicht te verkrijgen in toekomstige gebeurtenissen of bepaalde situaties die spelen in je leven. Het is dan ook goed om je te beseffen dat jij alsnog zelf de toekomst in handen hebt, maar de voorspelling van een medium of paragnost een advies is voor jou hoe je het beste in bepaalde situaties kunt reageren.

Een kaartlegging door een kaartlegster

Je kunt ook een medium of paragnost bellen voor een kaartlegging. Als jij bij een ervaren kaartlegster een consult aanvraagt dan kun je op deze manier antwoorden op levensvragen krijgen of juist inzichten in bepaalde situaties. Als je met een helderwetend kaartlegster in contact komt dan is het mogelijk dat zij gebruik maken van verschillende kaarten.

Het is mogelijk dat je een consult hebt met tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een soort van gids die ons inzicht kan geven in bepaalde situaties waarin wij verkeren. Een tarot reading is daarmee ook perfect om mee te starten. Je hebt hierdoor namelijk sneller antwoord op je levensvragen dan wanneer je ergens anders zou beginnen.

Met lenormand kaarten kun je een reading doen die een beeld schets van je toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die allemaal een andere betekenis hebben. Elk van deze kaarten zal jou inzicht geven in een bepaald aspect van je toekomst of leven. Denk hierbij aan werk, relaties, liefde of geld.

Een reading met engelen kaarten kan ook veel inzicht geven. Engel kaarten zijn een manier om contact te maken met je engelen of gidsen. Deze kaarten kunnen je helpen bij het verkrijgen van antwoord op levensvragen of inzicht in bepaalde situaties. Een engelen kaartlegster helpt jou hierbij door haar gaven en kennis in te zetten.

Een reading met orakelkaarten is een andere manier waarop je een consult kunt boeken. Orakels zijn boodschappers van de goden en deze kunnen ons helpen bij het vinden van antwoord op levensvragen of inzicht krijgen in bepaalde situaties. Een orakelkaartlegster zal hierbij gebruik maken van verschillende orakels om jou te helpen.

Waarvoor kun je nog meer een paragnost bellen?

Er zijn nog meer situaties waarvoor je terecht kan bij onze consulenten. Dit kan om te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling met een helder ziend medium. Ook kan een life coach jou ondersteunen bij een (beginnende) burn out of wanneer je wilt weten waarop jouw dromen duiden. Ook voor koffiedik lezen of een fotoreading kun je ene paragnost bellen!

Het zesde zintuig van een medium of paragnost is heel bijzonder. Het kan jou helpen rust te vinden, maar ook inzicht geven in bepaalde situaties. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten dat jij zelf altijd de touwtjes in handen hebt en je eigen toekomst kunt beïnvloeden.

Een medium of paragnost is dan ook een gids die je op weg helpt, maar het is aan jou om de stappen te zetten. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een bepaalde situatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

In contact komen met mediums en paragnosten

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met mediums en paragnosten. Je kunt aller eerst een paragnost bellen voor een gesprek. Je kunt dan direct alle vragen stellen die jij hebt. Ook heb je de mogelijkheid om te chatten of via de e-mail contact op te nemen met de consulenten. Het is geheel aan jou hoe jij contact opneemt, zorg ervoor dat jij je prettig voelt bij de methode die je kiest.

Er zijn online vele mediums en paragnosten. Van medium Maria tot Medium John of paragnost Thea. Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt bij een medium zodat je een fijn gesprek hebt. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, op ieder gewenst moment kun jij contact opnemen met een medium of paragnost voor alle vragen!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.