Top paragnost online

Een top paragnost online is er voor jou om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Heb jij bepaalde vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Dan kun je terecht bij een krachtig medium of paragnost die jou hierbij helpt! Online kun je eenvoudig met de betrouwbare paragnosten in contact komen.

De betrouwbare top paragnosten online beschikken over paranormale gaven. Paranormale gaven zijn bijzondere gaven die niet iedereen heeft. Deze gaven zorgen er voor dat iemand buitenzintuigelijke waarnemingen kan doen. Zij kunnen dingen voelen, horen, zien, ruiken of weten. Dingen die je niet kan weten zonder deze gaven. De betrouwbare paragnosten en mediums zijn eigenlijk een soort doorgeefluik tussen de spirituele wereld en aarde. Zij kunnen door hun gaven boodschappen aan jou overbrengen. Dit kunnen boodschappen afkomstig van andere entiteiten zijn.

Top paragnost online

Wat is een top paragnost online?

Je kunt online met helderziende paragnosten in contact komen. Helderziende paragnosten zijn in staat om dingen te zien, dit met het gewone oog niet zichtbaar zijn. Zij zien met hun innerlijk oog. Deze gave is niet iedereen gegeven.Helderziende paragnosten kunnen jou dus boodschappen overbrengen vanuit de spirituele wereld, maar kunnen je ook helpen met het oplossen van problemen in het dagelijks leven.

Helderziende paragnosten zijn er dus voor diverse soorten vragen. Heb jij bijvoorbeeld een probleem waar je zelf niet uitkomt? Of heb je vragen over relaties, werk of gezondheid? Dan kun je terecht bij helderziende paragnosten. De helderziende paragnosten kunnen aan jou heldere antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Dit doen zij door contact te maken met energieën, jouw energie en die van anderen. Hierdoor kunnen zij inzicht krijgen in een situatie of problemen oplossen. Wil jij met een helderziend medium of paragnost in contact komen? Start dan online een gesprek met een van de consulenten met deze bijzondere gave.

Wat is een heldervoelend top paragnost online?

Ook zijn er top paragnosten online die heldervoelend zijn. Wanneer consulenten heldervoelend zijn dan hebben zij een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij voelen dingen aan, die anderen niet bespeuren. Hierdoor worden deze erkende paragnosten ook wel een HSP coach of een intuïtief gesprekspartner genoemd.

De sterke intuïtie kan afkomstig zijn doordat zij bepaalde energieën waarnemen. Energieën kunnen informatie over een situatie bevatten. Soms is het lastig om deze energieën juist te interpreteren. Een top paragnost online weet dan ook goed hoe zij deze energieën moet interpreteren en kan je hiermee verder helpen. Als een top medium of paragnost helder voelend is dan kunnen zij emoties van anderen aanvoelen. Dit is niet altijd even prettig, maar wel heel erg handig. Zo kunnen ze jou precies vertellen wat er speelt en waarom je bepaalde emoties voelt.

Ook kan het zijn dat een paragnost online heldervoelend is wanneer het gaat om lichamelijke klachten. Dit betekent dat een hoogsensitief medium een sterk ontwikkelde medische intuïtie heeft. Zij voelen aan waar klachten vandaan komen en kunnen deze daardoor beter benoemen. Een hoog sensitief spiritueel coach kan jou helpen met het uitzoeken van klachten, maar kan je ook door een periode heen helpen die lastig is.

Wat zijn helderwetend paragnosten online?

Erkende paragnosten kunnen ook helder wetend zijn. Wanneer de top paragnosten online helderwetend zijn dan kan jou dat helpen in een bepaalde situatie omdat zij dan helder inzicht krijgen in de toekomst. Dit inzicht is vaak sterk en duidelijk. De online paragnosten weten dus waar ze het over hebben en kunnen je helpen met advies op maat. Omdat zij informatie hebben over de toekomst en hierdoor kunnen zij jou helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Helderwetende top paragnosten online kunnen jou dus helpen bij het maken van keuzes. Wil je meer weten over een situatie of weet je niet goed wat je moet doen? Start dan een gesprek met een van deze top paragnosten. Zij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Wat zijn top paragnosten die helderhorend zijn?

Het kan ook zo zijn dat bij de paragnosten online andere zintuigen spiritueel ontwikkelt zijn, dit kan te maken hebben met geluiden. Online paragnosten die helderhorend zijn kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet horen. Dit kan een geluid zijn vanuit de spirituele wereld, maar dit kan ook een innerlijk stemmetje zijn dat je helpt met het maken van keuzes of beslissingen. Een online paragnost die helderhorend is, weet namelijk hoe zij deze geluiden moet interpreteren en kan je hierdoor helpen met advies.

Er zijn ook andere manieren waarop top paragnosten die helderhorend zijn kunnen helpen, is door gesprekken met overledenen aan jou door te geven. Zij kunnen deze gesprekken namelijk opvangen en jou hierdoor helpen met het verwerken van een verlies of om afscheid te nemen. Wil jij weten of een helderhorend medium of paragnost online wat zij voor jou kan betekenen? Start dan een gesprek met een van deze online paragnosten en je komt er snel achter wat zij voor jou kunnen betekenen.

Een spiritueel coach die jou hulp biedt!

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven. Een goede paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven. Het kan dus zo zijn dat iemand heldervoelend, helderwetend is of juist helderziend, helderhorend. Door een combinatie van gaven is het zo dat een ervaren medium/paragnost jou op verschillende manieren kan helpen. Het is belangrijk als jij een gesprek paragnosten online wilt, dat je goed kijkt naar de gaven die iemand heeft en de manier waarop deze online paragnost jou kan helpen.

Het is zo dat de top paragnosten online verschillende methodes kunnen toepassen in een consult. Het is zo dat zij jou op op verschillende vlakken kunnen helpen met de gaven en kwaliteiten die de top paragnosten online hebben. Zo kan een spiritueel coach jou een luisterend oor bieden, contact maken met overleden dierbaren, een toekomst voorspelling doen of jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor kunnen zij verschillende methodes toepassen.

Een luisterend oor van een medium paragnost

Een medium of paragnost kan jou een luisterend oor bieden. Dit kan jou helpen om bepaalde dingen te verwerken of om advies in te winnen. Een medium of paragnost beschikt namelijk over de kwaliteit dat zij jou goed kunnen aanvoelen en snel doorhebben waar het probleem ligt. Daarnaast zijn mediums of online paragnosten er ook voor jou om je een stukje op weg te helpen.

Doordat zij hun gaven kunnen inzetten, kunnen zij gemakkelijk contact maken met geestelijke wereld. Dit hoeft niet altijd de wereld van overleden dierbaren te zijn, maar dit kan ook de wereld van engelen of gidsen zijn. Deze contacten kunnen jou helpen met het verkrijgen van inzicht. Op deze manier kan een medium jou helpen als een life coach.

Hulp bij relatieproblemen

Een medium of paragnost kan ook jouw relatie coach zijn! Een online paragnost of medium kan namelijk met hun gaven helpen bij het oplossen van relatie problemen. Dit komt omdat een top medium jouw emoties kan voelen en daarbij ook de emoties van je partner. Op deze manier kan een spiritueel coach jou helpen met het verhelderen van bepaalde situaties of helpen bij het oplossen van ruzies.

Een relatie specialist zal er dan ook voor zorgen dat jij situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Dit kan jou helpen met het sneller oplossen van problemen en begrijpen waarom je partner op een bepaalde manier reageert. Een online paragnost zal er daarnaast ook voor zorgen dat jullie beiden op een eerlijke en open manier met elkaar kunnen communiceren.

Healing door mediums en paragnosten

Ook voor healing kun je terecht bij een life coach. Healing helpt om bepaalde emoties of verdriet los te laten. Dit kan helpt om weer met een frisse start te kunnen beginnen. Hiervoor zijn er verschillende methodes die een top medium of paragnost kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een Reiki Master, chakra reinigen of het plaatsen van een beschermend energieveld.

Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum kan gebruiken om jou te genezen. Het is zo dat deze energie doorgegeven wordt aan het lichaam waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Een chakra reiniging is een methode waarbij de chakra’s, of energiebanen, in het lichaam gereinigd worden. Dit kan door middel van een kaars die gebrand wordt bij iedere chakra of door het zingen van klanken. Het plaatsen van een beschermend energieveld is een methode die er voor zorgt dat je lichaam omringt wordt door een beschermende energie. Dit kan helpen tegen aanvallen van negatieve energie of bij het verwerken van emoties.

Een medium of paragnost beschikt over verschillende kwaliteiten en gaven die jou op verschillende manieren kunnen helpen. Wil jij met een erkende paragnost bellen voor healing? Zoek dan contact met een Reiki Master of een van de andere online paragnosten met helende gaven.

Contact met overledenen

Online mediums kunnen jou ook helpen door contact te maken met overledenen. Het kan jou helpen om verwerking te vinden of om bepaalde dingen af te sluiten. Daarnaast kunnen zij jou ook helpen met het verkrijgen van inzicht. Dit kan contact met je overleden moeder, vader, opa of oma zijn. Maar dit kan ook contact zijn met je overleden huisdier of een andere overledene die voor jou belangrijk is. Een online medium kan hierdoor helpen bij het verwerken van verlies. Dit komt doordat jij door het contact weer een stukje van de overledene bij je kan dragen. Hierdoor voelt het alsof je weer dichterbij hen bent. Een top medium zal jou dan ook helpen met het verkrijgen van rust en vrede.

Een toekomstvoorspelling door een online paragnost

De online paragnosten of mediums kunnen ook jouw toekomst voorspellen. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld een paranormale reading of een astrologische reading. Een paranormale reading is een methode waarbij er met behulp van gaven inzicht verkregen kan worden in de toekomst. Dit doen zij door de energie van het universum te gebruiken. Een astrologische reading is een methode waarbij er gekeken wordt naar de stand van de planeten en sterren. Dit kan jou helpen inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een online paragnost kan jou helpen inzicht te verkrijgen in toekomstige gebeurtenissen of bepaalde situaties die spelen in je leven. Het is dan ook goed om je te beseffen dat jij alsnog zelf de toekomst in handen hebt, maar de voorspelling van een medium of paragnost een advies is voor jou hoe je het beste in bepaalde situaties kunt reageren.

Een kaartlegging door een kaartlegster

Je kunt ook een medium of paragnost bellen voor een kaartlegging. Als jij bij een ervaren kaartlegster een consult aanvraagt dan kun je op deze manier antwoorden op levensvragen krijgen of juist inzichten in bepaalde situaties. Als je met een helderwetend kaartlegster in contact komt dan is het mogelijk dat zij gebruik maken van verschillende kaarten.

Het is mogelijk dat je een consult hebt met tarot kaarten door een top paragnost online. Tarot kaarten zijn een soort van gids die ons inzicht kan geven in bepaalde situaties waarin wij verkeren. Een tarot reading is daarmee ook perfect om mee te starten. Je hebt hierdoor namelijk sneller antwoord op je levensvragen dan wanneer je ergens anders zou beginnen.

Met lenormand kaarten kun je een reading doen die een beeld schets van je toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die allemaal een andere betekenis hebben. Elk van deze kaarten zal jou inzicht geven in een bepaald aspect van je toekomst of leven. Denk hierbij aan werk, relaties, liefde of geld.

Een reading met engelen kaarten kan ook veel inzicht geven. Engelkaarten zijn een manier om contact te maken met je engelen of gidsen. Deze kaarten kunnen je helpen bij het verkrijgen van antwoord op levensvragen of inzicht in bepaalde situaties. Een engelen kaartlegster helpt jou hierbij door haar gaven en kennis in te zetten. Een top paragnost online kan dit voor jou doen.

Ook een reading met orakelkaarten is een andere manier waarop je een consult kunt boeken. Orakels zijn boodschappers van de goden en deze kunnen ons helpen bij het vinden van antwoord op levensvragen of inzicht krijgen in bepaalde situaties. Top paragnosten online zullen hierbij gebruik maken van verschillende orakels om jou te helpen.

Waarvoor kun je nog meer een paragnost online bellen?

Er zijn nog meer situaties waarvoor je terecht kan bij onze consulenten. Dit kan om te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling met een helder ziend medium. Ook kan een life coach jou ondersteunen bij een (beginnende) burn out of wanneer je wilt weten waarop jouw dromen duiden. Weet ook dat je voor koffiedik lezen of een fotoreading een paragnost online kunt bellen!

Het zesde zintuig van een top paragnost online is heel bijzonder. Dit zintuig kan jou helpen rust te vinden, maar ook inzicht geven in bepaalde situaties. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten dat jij zelf altijd de touwtjes in handen hebt en je eigen toekomst kunt beïnvloeden.

Een top paragnost online is dan ook een gids die je op weg helpt, maar het is aan jou om de stappen te zetten. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een bepaalde situatie, aarzel dan niet om contact met Qmediums op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

In contact komen met een top paragnost online

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met top paragnost online. Via bellen kun je allereerst een paragnost bellen voor een gesprek. Je kunt dan direct alle vragen stellen die jij hebt. Ook heb je de mogelijkheid om te chatten of via de e-mail contact op te nemen met de consulenten. Het is geheel aan jou hoe jij contact opneemt, zorg ervoor dat jij je prettig voelt bij de methode die je kiest.

Er zijn online vele mediums en paragnosten. Van medium Maria tot paragnost Eddie of paragnost Thea. Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt bij een medium zodat je een fijn gesprek hebt. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, op ieder gewenst moment kun jij contact opnemen met een medium of paragnost voor alle vragen!

Medium Maria
Beschikbaar
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Regina
Ingesprek
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.