Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Top paragnost online

Top paragnost online

Een top paragnost online is er voor jou om jou te helpen met antwoorden en inzichten. Heb jij bepaalde vragen die je graag beantwoord zou willen hebben? Dan kun je terecht bij een krachtig medium of paragnost die jou hierbij helpt! Online kun je eenvoudig met de betrouwbare paragnosten in contact komen.

De betrouwbare top paragnosten online beschikken over paranormale gaven. Paranormale gaven zijn bijzondere gaven die niet iedereen heeft. Deze gaven zorgen er voor dat iemand buitenzintuigelijke waarnemingen kan doen. Zij kunnen dingen voelen, horen, zien, ruiken of weten. Dingen die je niet kan weten zonder deze gaven. De betrouwbare paragnosten en mediums zijn eigenlijk een soort doorgeefluik tussen de spirituele wereld en aarde. Zij kunnen door hun gaven boodschappen aan jou overbrengen. Dit kunnen boodschappen afkomstig van andere entiteiten zijn.

Top paragnost online

Wat is een top paragnost online?

Je kunt online met helderziende paragnosten in contact komen. Helderziende paragnosten zijn in staat om dingen te zien, dit met het gewone oog niet zichtbaar zijn. Zij zien met hun innerlijk oog. Deze gave is niet iedereen gegeven.Helderziende paragnosten kunnen jou dus boodschappen overbrengen vanuit de spirituele wereld, maar kunnen je ook helpen met het oplossen van problemen in het dagelijks leven.

Helderziende paragnosten zijn er dus voor diverse soorten vragen. Heb jij bijvoorbeeld een probleem waar je zelf niet uitkomt? Of heb je vragen over relaties, werk of gezondheid? Dan kun je terecht bij helderziende paragnosten. De helderziende paragnosten kunnen aan jou heldere antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden en de toekomst. Dit doen zij door contact te maken met energieën, jouw energie en die van anderen. Hierdoor kunnen zij inzicht krijgen in een situatie of problemen oplossen. Wil jij met een helderziend medium of paragnost in contact komen? Start dan online een gesprek met een van de consulenten met deze bijzondere gave.

Wat is een heldervoelend top paragnost online?

Ook zijn er top paragnosten online die heldervoelend zijn. Wanneer consulenten heldervoelend zijn dan hebben zij een sterk ontwikkelde intuïtie. Zij voelen dingen aan, die anderen niet bespeuren. Hierdoor worden deze erkende paragnosten ook wel een HSP coach of een intuïtief gesprekspartner genoemd.

De sterke intuïtie kan afkomstig zijn doordat zij bepaalde energieën waarnemen. Energieën kunnen informatie over een situatie bevatten. Soms is het lastig om deze energieën juist te interpreteren. Een top paragnost online weet dan ook goed hoe zij deze energieën moet interpreteren en kan je hiermee verder helpen. Als een top medium of paragnost helder voelend is dan kunnen zij emoties van anderen aanvoelen. Dit is niet altijd even prettig, maar wel heel erg handig. Zo kunnen ze jou precies vertellen wat er speelt en waarom je bepaalde emoties voelt.

Ook kan het zijn dat een paragnost online heldervoelend is wanneer het gaat om lichamelijke klachten. Dit betekent dat een hoogsensitief medium een sterk ontwikkelde medische intuïtie heeft. Zij voelen aan waar klachten vandaan komen en kunnen deze daardoor beter benoemen. Een hoog sensitief spiritueel coach kan jou helpen met het uitzoeken van klachten, maar kan je ook door een periode heen helpen die lastig is.

Wat zijn helderwetend paragnosten online?

Erkende paragnosten kunnen ook helder wetend zijn. Wanneer de top paragnosten online helderwetend zijn dan kan jou dat helpen in een bepaalde situatie omdat zij dan helder inzicht krijgen in de toekomst. Dit inzicht is vaak sterk en duidelijk. De online paragnosten weten dus waar ze het over hebben en kunnen je helpen met advies op maat. Omdat zij informatie hebben over de toekomst en hierdoor kunnen zij jou helpen met het nemen van de juiste beslissingen.

Helderwetende top paragnosten online kunnen jou dus helpen bij het maken van keuzes. Wil je meer weten over een situatie of weet je niet goed wat je moet doen? Start dan een gesprek met een van deze top paragnosten. Zij kunnen jou helpen met het maken van de juiste keuzes en beslissingen.

Wat zijn top paragnosten die helderhorend zijn?

Het kan ook zo zijn dat bij de paragnosten online andere zintuigen spiritueel ontwikkelt zijn, dit kan te maken hebben met geluiden. Online paragnosten die helderhorend zijn kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet horen. Dit kan een geluid zijn vanuit de spirituele wereld, maar dit kan ook een innerlijk stemmetje zijn dat je helpt met het maken van keuzes of beslissingen. Een online paragnost die helderhorend is, weet namelijk hoe zij deze geluiden moet interpreteren en kan je hierdoor helpen met advies.

Er zijn ook andere manieren waarop top paragnosten die helderhorend zijn kunnen helpen, is door gesprekken met overledenen aan jou door te geven. Zij kunnen deze gesprekken namelijk opvangen en jou hierdoor helpen met het verwerken van een verlies of om afscheid te nemen. Wil jij weten of een helderhorend medium of paragnost online wat zij voor jou kan betekenen? Start dan een gesprek met een van deze online paragnosten en je komt er snel achter wat zij voor jou kunnen betekenen.

Een spiritueel coach die jou hulp biedt!

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven. Een goede paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven. Het kan dus zo zijn dat iemand heldervoelend, helderwetend is of juist helderziend, helderhorend. Door een combinatie van gaven is het zo dat een ervaren medium/paragnost jou op verschillende manieren kan helpen. Het is belangrijk als jij een gesprek paragnosten online wilt, dat je goed kijkt naar de gaven die iemand heeft en de manier waarop deze online paragnost jou kan helpen.

Het is zo dat de top paragnosten online verschillende methodes kunnen toepassen in een consult. Het is zo dat zij jou op op verschillende vlakken kunnen helpen met de gaven en kwaliteiten die de top paragnosten online hebben. Zo kan een spiritueel coach jou een luisterend oor bieden, contact maken met overleden dierbaren, een toekomst voorspelling doen of jou helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor kunnen zij verschillende methodes toepassen.

Een luisterend oor van een medium paragnost

Een medium of paragnost kan jou een luisterend oor bieden. Dit kan jou helpen om bepaalde dingen te verwerken of om advies in te winnen. Een medium of paragnost beschikt namelijk over de kwaliteit dat zij jou goed kunnen aanvoelen en snel doorhebben waar het probleem ligt. Daarnaast zijn mediums of online paragnosten er ook voor jou om je een stukje op weg te helpen.

Doordat zij hun gaven kunnen inzetten, kunnen zij gemakkelijk contact maken met geestelijke wereld. Dit hoeft niet altijd de wereld van overleden dierbaren te zijn, maar dit kan ook de wereld van engelen of gidsen zijn. Deze contacten kunnen jou helpen met het verkrijgen van inzicht. Op deze manier kan een medium jou helpen als een life coach.

Hulp bij relatieproblemen

Een medium of paragnost kan ook jouw relatie coach zijn! Een online paragnost of medium kan namelijk met hun gaven helpen bij het oplossen van relatie problemen. Dit komt omdat een top medium jouw emoties kan voelen en daarbij ook de emoties van je partner. Op deze manier kan een spiritueel coach jou helpen met het verhelderen van bepaalde situaties of helpen bij het oplossen van ruzies.

Een relatie specialist zal er dan ook voor zorgen dat jij situaties vanuit een ander perspectief kan bekijken. Dit kan jou helpen met het sneller oplossen van problemen en begrijpen waarom je partner op een bepaalde manier reageert. Een online paragnost zal er daarnaast ook voor zorgen dat jullie beiden op een eerlijke en open manier met elkaar kunnen communiceren.

Healing door mediums en paragnosten

Ook voor healing kun je terecht bij een life coach. Healing helpt om bepaalde emoties of verdriet los te laten. Dit kan helpt om weer met een frisse start te kunnen beginnen. Hiervoor zijn er verschillende methodes die een top medium of paragnost kan toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een Reiki Master, chakra reinigen of het plaatsen van een beschermend energieveld.

Een Reiki Master is iemand die de energie van het universum kan gebruiken om jou te genezen. Het is zo dat deze energie doorgegeven wordt aan het lichaam waardoor het lichaam weer in balans kan komen. Een chakra reiniging is een methode waarbij de chakra’s, of energiebanen, in het lichaam gereinigd worden. Dit kan door middel van een kaars die gebrand wordt bij iedere chakra of door het zingen van klanken. Het plaatsen van een beschermend energieveld is een methode die er voor zorgt dat je lichaam omringt wordt door een beschermende energie. Dit kan helpen tegen aanvallen van negatieve energie of bij het verwerken van emoties.

Een medium of paragnost beschikt over verschillende kwaliteiten en gaven die jou op verschillende manieren kunnen helpen. Wil jij met een erkende paragnost bellen voor healing? Zoek dan contact met een Reiki Master of een van de andere online paragnosten met helende gaven.

Contact met overledenen

Online mediums kunnen jou ook helpen door contact te maken met overledenen. Het kan jou helpen om verwerking te vinden of om bepaalde dingen af te sluiten. Daarnaast kunnen zij jou ook helpen met het verkrijgen van inzicht. Dit kan contact met je overleden moeder, vader, opa of oma zijn. Maar dit kan ook contact zijn met je overleden huisdier of een andere overledene die voor jou belangrijk is. Een online medium kan hierdoor helpen bij het verwerken van verlies. Dit komt doordat jij door het contact weer een stukje van de overledene bij je kan dragen. Hierdoor voelt het alsof je weer dichterbij hen bent. Een top medium zal jou dan ook helpen met het verkrijgen van rust en vrede.

Een toekomstvoorspelling door een online paragnost

De online paragnosten of mediums kunnen ook jouw toekomst voorspellen. Dit doen zij door middel van bijvoorbeeld een paranormale reading of een astrologische reading. Een paranormale reading is een methode waarbij er met behulp van gaven inzicht verkregen kan worden in de toekomst. Dit doen zij door de energie van het universum te gebruiken. Een astrologische reading is een methode waarbij er gekeken wordt naar de stand van de planeten en sterren. Dit kan jou helpen inzicht te verkrijgen in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een online paragnost kan jou helpen inzicht te verkrijgen in toekomstige gebeurtenissen of bepaalde situaties die spelen in je leven. Het is dan ook goed om je te beseffen dat jij alsnog zelf de toekomst in handen hebt, maar de voorspelling van een medium of paragnost een advies is voor jou hoe je het beste in bepaalde situaties kunt reageren.

Een kaartlegging door een kaartlegster

Je kunt ook een medium of paragnost bellen voor een kaartlegging. Als jij bij een ervaren kaartlegster een consult aanvraagt dan kun je op deze manier antwoorden op levensvragen krijgen of juist inzichten in bepaalde situaties. Als je met een helderwetend kaartlegster in contact komt dan is het mogelijk dat zij gebruik maken van verschillende kaarten.

Het is mogelijk dat je een consult hebt met tarot kaarten door een top paragnost online. Tarot kaarten zijn een soort van gids die ons inzicht kan geven in bepaalde situaties waarin wij verkeren. Een tarot reading is daarmee ook perfect om mee te starten. Je hebt hierdoor namelijk sneller antwoord op je levensvragen dan wanneer je ergens anders zou beginnen.

Met lenormand kaarten kun je een reading doen die een beeld schets van je toekomst. Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten die allemaal een andere betekenis hebben. Elk van deze kaarten zal jou inzicht geven in een bepaald aspect van je toekomst of leven. Denk hierbij aan werk, relaties, liefde of geld.

Een reading met engelen kaarten kan ook veel inzicht geven. Engelkaarten zijn een manier om contact te maken met je engelen of gidsen. Deze kaarten kunnen je helpen bij het verkrijgen van antwoord op levensvragen of inzicht in bepaalde situaties. Een engelen kaartlegster helpt jou hierbij door haar gaven en kennis in te zetten. Een top paragnost online kan dit voor jou doen.

Ook een reading met orakelkaarten is een andere manier waarop je een consult kunt boeken. Orakels zijn boodschappers van de goden en deze kunnen ons helpen bij het vinden van antwoord op levensvragen of inzicht krijgen in bepaalde situaties. Top paragnosten online zullen hierbij gebruik maken van verschillende orakels om jou te helpen.

Waarvoor kun je nog meer een paragnost online bellen?

Er zijn nog meer situaties waarvoor je terecht kan bij onze consulenten. Dit kan om te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling met een helder ziend medium. Ook kan een life coach jou ondersteunen bij een (beginnende) burn out of wanneer je wilt weten waarop jouw dromen duiden. Weet ook dat je voor koffiedik lezen of een fotoreading een paragnost online kunt bellen!

Het zesde zintuig van een top paragnost online is heel bijzonder. Dit zintuig kan jou helpen rust te vinden, maar ook inzicht geven in bepaalde situaties. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten dat jij zelf altijd de touwtjes in handen hebt en je eigen toekomst kunt beïnvloeden.

Een top paragnost online is dan ook een gids die je op weg helpt, maar het is aan jou om de stappen te zetten. Wanneer je vragen hebt of hulp nodig hebt bij een bepaalde situatie, aarzel dan niet om contact met Qmediums op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

In contact komen met een top paragnost online

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met top paragnost online. Via bellen kun je allereerst een paragnost bellen voor een gesprek. Je kunt dan direct alle vragen stellen die jij hebt. Ook heb je de mogelijkheid om te chatten of via de e-mail contact op te nemen met de consulenten. Het is geheel aan jou hoe jij contact opneemt, zorg ervoor dat jij je prettig voelt bij de methode die je kiest.

Er zijn online vele mediums en paragnosten. Van medium Maria tot paragnost Eddie of paragnost Thea. Zorg er voor dat jij een goed gevoel hebt bij een medium zodat je een fijn gesprek hebt. Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, op ieder gewenst moment kun jij contact opnemen met een medium of paragnost voor alle vragen!

Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer