Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Top paragnost

top paragnost

Een top paragnost is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling. Een top paragnost en medium kan verschillende rollen op zich nemen daar zijn bijzondere gave dat toelaat. Zo kan een medium paragnost fungeren als relatie coach, spiritueel coach of reiki master.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft vaak dan ook een zesde zintuig die kunnen bijdragen aan het beantwoorden van vragen.

Een medium paragnost kan verschillende mediamieke gaven bezitten. Een ervaren medium paragnost kan bijvoorbeeld een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnost of ze beschikken over meerdere gaven.

Zo kan een krachtig medium bijvoorbeeld vragen beantwoorden door helder wetend te zijn en een helderhorend medium. Door deze gaven kunnen zij de meest zuivere antwoorden geven over een bepaalde situatie, onderwerpen als liefde, relatie en werk of over een overleden dierbare.

Een paragnost kan ook gebruik maken van hulpmiddelen om tot heldere waarnemingen te komen. Zo kan een medium paragnost gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten en kan een engelen kaartlegster tijdens een engelen reading gebruik maken van de engelen kaarten. Ze kunnen toekomst voorspellingen doen, energetisch reinigen en helder inzicht bieden op relatie problemen of overige levensvragen.

Een heldervoelend medium paragnost

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Dit wil zeggen dat een heldervoelend paragnost erg hoog sensitief zijn. Zij krijgen meer prikkels door van de spirituele wereld en gebruiken deze gave om spirituele inzichten te geven over bepaalde situaties. Een heldervoelend medium paragnost heeft een sterke intuïtie. Tijdens een reading kan een heldervoelend medium ook contact leggen met overleden dierbaren en dan voelt hij of zij aan hoe het met de persoon in kwestie gaat. Foto reading is een reading waarbij de persoon een foto meeneemt naar de medium en paragnost om daar vragen over te stellen. Bij foto reading leest het top medium de foto en krijgt aan de hand van de foto boodschappen door.

Zoals gezegd kan een helder voelend medium paragnost ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend, helderwetend zijn. Zij gebruiken dan deze gaven om inzicht te geven over het verleden, heden en toekomst.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie verkrijgt uit de hogere wereld. Een helderwetend medium paragnoste kan hierdoor een luisterend oor bieden en meer over je persoonlijke ontwikkeling vertellen.

Een helderwetend medium is een medium paragnost die via de hogere wereld informatie inwint. Een helderziend medium is een medium paragnost dat beelden, symbolen en filmpjes ontvangt vanuit de geestelijke wereld. Zij interpreteren deze dan vervolgens voor je.

Een helderwetend en helderziend medium kunnen dus bepaalde dingen voorspellen over jou toekomst, liefde of relatie maar kunnen ook door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren.

Relatie coach, life coach of spiritueel coach

Een relatie coach of life coach die heldervoelend is, kan jou vertellen over gevoelens van een ander. Het heeft betrekking op de liefde, relatie en zelfs op narcistische relaties. Zij kunnen bij dromen uitleg geven. Dromen duiden vaak op iets wat iemand wilt. Een relatie coach, life coach of een spiritueel coach kan je hierbij duidelijk bijstaan en duidelijke inzichten geven. Een gespecialiseerd relatie medium kan

top paragnost bellen

Een helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende waarnemingen advies over bepaalde situaties. Zij zijn in staat contact te leggen met overleden dierbaren, geesten en engelen.

Een helderziend medium heeft een boodschap voor je. Een zuiver medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke wereld. Soms is deze boodschap duidelijk maar vaak ook niet. Een boodschap vanuit de geestelijke wereld is vaak een advies of waarschuwing die iemand nodig heeft in hun leven.

Een erkende paragnost is iemand die door een erkende instantie, zoals de NVPR (Nederlandse Vereniging van Paragnosten en Mediums), is getoetst op zijn of haar kwaliteiten. Je bent dan verzekerd van een betrouwbare reading met een goede, ervaren en helderziende paragnost.

Wanneer je contact wilt leggen met dierbaren of engelen, is het aan te raden om contact op te nemen met een erkende paragnost. Zij zijn getraind in het contact leggen met de andere wereld en kunnen je dan ook adviseren over wat je kunt verwachten.

Een erkende paragnost die helderziend is, kan jou helpen bij het verwerken van emoties en gevoelens naar aanleiding van een overlijden. Zij kunnen door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren en hierdoor boodschappen doorgeven. Ook kunnen ze inzicht geven in bepaalde situaties of problemen waar je mee zit.

Een helder ziend medium geeft een eerlijk antwoord en oprecht consult. Wil jij in contact komen met een erkende top medium? Neem dan contact met ons op of maak een chat aan!

Een helderhorend medium

Een medium en paragnost die helderhorend is, kan boodschappen horen. Een erkend medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Ook zij kunnen contact leggen met dierbare overledenen. Top paragnosten kunnen boodschappen krijgen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën uit de geestelijke wereld.

Een medium en paragnost kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een krachtig medium meer voor je betekenen.

Hulpmiddelen van een ervaren medium

Een ervaren medium, een zuiver medium of een top medium maken vaak tijdens een reading gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van de engelen kaarten om antwoord te geven op vragen en kan een krachtig medium beroep doen op de lenormand kaarten en tarot kaarten.

Deze hulpmiddelen zijn er om te helpen bij het toekomst voorspellen en het beantwoorden van vragen. Je moet het zien als de hulpmiddelen de reading versterken.

Contact leggen met een top paragnost

Wil jij nu contact leggen met onze top paragnosten om je eigen vragen te laten beantwoorden? Wil jij met een spirituele coach spreken die een luisterend oor kan bieden of toch liever met een heldervoelend paragnost? Een medium paragnost van Qmediums staat altijd voor je klaar.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een reiki master, zuiver medium of top medium. Zo kan je ervoor kiezen om te bellen met onze top paragnosten, te chatten of te mailen. Kom dus in contact met een krachtig soul healer of een bekend medium. Praat over verloren dierbaren, over je burn out, narcistische relaties of het verleden, heden en toekomst. Laat ons toekomst voorspellingen doen en antwoord geven op overige levensvragen.

Onze top paragnosten ondersteunen je graag! Kom in contact!

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.