Top paragnost

top paragnost

Een top paragnost is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling. Een top paragnost en medium kan verschillende rollen op zich nemen daar zijn bijzondere gave dat toelaat. Zo kan een medium paragnost fungeren als relatie coach, spiritueel coach of reiki master.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft vaak dan ook een zesde zintuig die kunnen bijdragen aan het beantwoorden van vragen.

Een medium paragnost kan verschillende mediamieke gaven bezitten. Een ervaren medium paragnost kan bijvoorbeeld een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnost of ze beschikken over meerdere gaven.

Zo kan een krachtig medium bijvoorbeeld vragen beantwoorden door helder wetend te zijn en een helderhorend medium. Door deze gaven kunnen zij de meest zuivere antwoorden geven over een bepaalde situatie, onderwerpen als liefde, relatie en werk of over een overleden dierbare.

Een paragnost kan ook gebruik maken van hulpmiddelen om tot heldere waarnemingen te komen. Zo kan een medium paragnost gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten en kan een engelen kaartlegster tijdens een engelen reading gebruik maken van de engelen kaarten. Ze kunnen toekomst voorspellingen doen, energetisch reinigen en helder inzicht bieden op relatie problemen of overige levensvragen.

Een heldervoelend medium paragnost

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Dit wil zeggen dat een heldervoelend paragnost erg hoog sensitief zijn. Zij krijgen meer prikkels door van de spirituele wereld en gebruiken deze gave om spirituele inzichten te geven over bepaalde situaties. Een heldervoelend medium paragnost heeft een sterke intuïtie. Tijdens een reading kan een heldervoelend medium ook contact leggen met overleden dierbaren en dan voelt hij of zij aan hoe het met de persoon in kwestie gaat. Foto reading is een reading waarbij de persoon een foto meeneemt naar de medium en paragnost om daar vragen over te stellen. Bij foto reading leest het top medium de foto en krijgt aan de hand van de foto boodschappen door.

Zoals gezegd kan een helder voelend medium paragnost ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend, helderwetend zijn. Zij gebruiken dan deze gaven om inzicht te geven over het verleden, heden en toekomst.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie verkrijgt uit de hogere wereld. Een helderwetend medium paragnoste kan hierdoor een luisterend oor bieden en meer over je persoonlijke ontwikkeling vertellen.

Een helderwetend medium is een medium paragnost die via de hogere wereld informatie inwint. Een helderziend medium is een medium paragnost dat beelden, symbolen en filmpjes ontvangt vanuit de geestelijke wereld. Zij interpreteren deze dan vervolgens voor je.

Een helderwetend en helderziend medium kunnen dus bepaalde dingen voorspellen over jou toekomst, liefde of relatie maar kunnen ook door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren.

Relatie coach, life coach of spiritueel coach

Een relatie coach of life coach die heldervoelend is, kan jou vertellen over gevoelens van een ander. Het heeft betrekking op de liefde, relatie en zelfs op narcistische relaties. Zij kunnen bij dromen uitleg geven. Dromen duiden vaak op iets wat iemand wilt. Een relatie coach, life coach of een spiritueel coach kan je hierbij duidelijk bijstaan en duidelijke inzichten geven. Een gespecialiseerd relatie medium kan

top paragnost bellen

Een helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende waarnemingen advies over bepaalde situaties. Zij zijn in staat contact te leggen met overleden dierbaren, geesten en engelen.

Helderziende mediums hebben een boodschap voor je. Een zuiver medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke wereld. Soms is deze boodschap duidelijk maar vaak ook niet. Een boodschap vanuit de geestelijke wereld is vaak een advies of waarschuwing die iemand nodig heeft in hun leven.

Een erkende paragnost is iemand die door een erkende instantie, zoals de NVPR (Nederlandse Vereniging van Paragnosten en Mediums), is getoetst op zijn of haar kwaliteiten. Je bent dan verzekerd van een betrouwbare reading met een goede, ervaren en helderziende paragnost.

Wanneer je contact wilt leggen met dierbaren of engelen, is het aan te raden om contact op te nemen met een erkende paragnost. Zij zijn getraind in het contact leggen met de andere wereld en kunnen je dan ook adviseren over wat je kunt verwachten.

Een erkende paragnost die helderziend is, kan jou helpen bij het verwerken van emoties en gevoelens naar aanleiding van een overlijden. Zij kunnen door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren en hierdoor boodschappen doorgeven. Ook kunnen ze inzicht geven in bepaalde situaties of problemen waar je mee zit.

Een helder ziend medium geeft een eerlijk antwoord en oprecht consult. Wil jij in contact komen met een erkende top medium? Neem dan contact met ons op of maak een chat aan!

Een helderhorend medium

Een medium en paragnost die helderhorend is, kan boodschappen horen. Een erkend medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Ook zij kunnen contact leggen met dierbare overledenen. Top paragnosten kunnen boodschappen krijgen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën uit de geestelijke wereld.

Een medium en paragnost kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een krachtig medium meer voor je betekenen.

Hulpmiddelen van een ervaren medium

Een ervaren medium, een zuiver medium of een top medium maken vaak tijdens een reading gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van de engelen kaarten om antwoord te geven op vragen en kan een krachtig medium beroep doen op de lenormand kaarten en tarot kaarten.

Deze hulpmiddelen zijn er om te helpen bij het toekomst voorspellen en het beantwoorden van vragen. Je moet het zien als de hulpmiddelen de reading versterken.

Contact leggen met een topparagnost

Wil jij nu contact leggen met onze top paragnosten om je eigen vragen te laten beantwoorden? Wil jij met een spirituele coach spreken die een luisterend oor kan bieden of toch liever met een heldervoelend paragnost? Een medium paragnost van Qmediums staat altijd voor je klaar.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een reiki master, zuiver medium of top medium. Zo kan je ervoor kiezen om te bellen met onze top paragnosten, te chatten of te mailen. Kom dus in contact met een krachtig soul healer of een bekend medium. Praat over verloren dierbaren, over je burn out, narcistische relaties of het verleden, heden en toekomst. Laat ons toekomst voorspellingen doen en antwoord geven op overige levensvragen.

Onze top paragnosten ondersteunen je graag! Kom in contact!

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Ingesprek
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.