Top paragnost

top paragnost

Een top paragnost is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling. Een top paragnost en medium kan verschillende rollen op zich nemen daar zijn bijzondere gave dat toelaat. Zo kan een medium paragnost fungeren als relatie coach, spiritueel coach of reiki master.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft vaak dan ook een zesde zintuig die kunnen bijdragen aan het beantwoorden van vragen.

Een medium paragnost kan verschillende mediamieke gaven bezitten. Een ervaren medium paragnost kan bijvoorbeeld een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnost of ze beschikken over meerdere gaven.

Zo kan een krachtig medium bijvoorbeeld vragen beantwoorden door helder wetend te zijn en een helderhorend medium. Door deze gaven kunnen zij de meest zuivere antwoorden geven over een bepaalde situatie, onderwerpen als liefde, relatie en werk of over een overleden dierbare.

Een paragnost kan ook gebruik maken van hulpmiddelen om tot heldere waarnemingen te komen. Zo kan een medium paragnost gebruik maken van lenormand kaarten, tarot kaarten en kan een engelen kaartlegster tijdens een engelen reading gebruik maken van de engelen kaarten. Ze kunnen toekomst voorspellingen doen, energetisch reinigen en helder inzicht bieden op relatie problemen of overige levensvragen.

Een heldervoelend medium paragnost

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Dit wil zeggen dat een heldervoelend paragnost erg hoog sensitief zijn. Zij krijgen meer prikkels door van de spirituele wereld en gebruiken deze gave om spirituele inzichten te geven over bepaalde situaties. Een heldervoelend medium paragnost heeft een sterke intuïtie. Tijdens een reading kan een heldervoelend medium ook contact leggen met overleden dierbaren en dan voelt hij of zij aan hoe het met de persoon in kwestie gaat. Foto reading is een reading waarbij de persoon een foto meeneemt naar de medium en paragnost om daar vragen over te stellen. Bij foto reading leest het top medium de foto en krijgt aan de hand van de foto boodschappen door.

Zoals gezegd kan een helder voelend medium paragnost ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend, helderwetend zijn. Zij gebruiken dan deze gaven om inzicht te geven over het verleden, heden en toekomst.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie verkrijgt uit de hogere wereld. Een helderwetend medium paragnoste kan hierdoor een luisterend oor bieden en meer over je persoonlijke ontwikkeling vertellen.

Een helderwetend medium is een medium paragnost die via de hogere wereld informatie inwint. Een helderziend medium is een medium paragnost dat beelden, symbolen en filmpjes ontvangt vanuit de geestelijke wereld. Zij interpreteren deze dan vervolgens voor je.

Een helderwetend en helderziend medium kunnen dus bepaalde dingen voorspellen over jou toekomst, liefde of relatie maar kunnen ook door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren.

Relatie coach, life coach of spiritueel coach

Een relatie coach of life coach die heldervoelend is, kan jou vertellen over gevoelens van een ander. Het heeft betrekking op de liefde, relatie en zelfs op narcistische relaties. Zij kunnen bij dromen uitleg geven. Dromen duiden vaak op iets wat iemand wilt. Een relatie coach, life coach of een spiritueel coach kan je hierbij duidelijk bijstaan en duidelijke inzichten geven. Een gespecialiseerd relatie medium kan

top paragnost bellen

Een helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende waarnemingen advies over bepaalde situaties. Zij zijn in staat contact te leggen met overleden dierbaren, geesten en engelen.

Helderziende mediums hebben een boodschap voor je. Een zuiver medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke wereld. Soms is deze boodschap duidelijk maar vaak ook niet. Een boodschap vanuit de geestelijke wereld is vaak een advies of waarschuwing die iemand nodig heeft in hun leven.

Een erkende paragnost is iemand die door een erkende instantie, zoals de NVPR (Nederlandse Vereniging van Paragnosten en Mediums), is getoetst op zijn of haar kwaliteiten. Je bent dan verzekerd van een betrouwbare reading met een goede, ervaren en helderziende paragnost.

Wanneer je contact wilt leggen met dierbaren of engelen, is het aan te raden om contact op te nemen met een erkende paragnost. Zij zijn getraind in het contact leggen met de andere wereld en kunnen je dan ook adviseren over wat je kunt verwachten.

Een erkende paragnost die helderziend is, kan jou helpen bij het verwerken van emoties en gevoelens naar aanleiding van een overlijden. Zij kunnen door middel van hun gave contact leggen met overleden dierbaren en hierdoor boodschappen doorgeven. Ook kunnen ze inzicht geven in bepaalde situaties of problemen waar je mee zit.

Een helder ziend medium geeft een eerlijk antwoord en oprecht consult. Wil jij in contact komen met een erkende top medium? Neem dan contact met ons op of maak een chat aan!

Een helderhorend medium

Een medium en paragnost die helderhorend is, kan boodschappen horen. Een erkend medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Ook zij kunnen contact leggen met dierbare overledenen. Top paragnosten kunnen boodschappen krijgen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën uit de geestelijke wereld.

Een medium en paragnost kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een krachtig medium meer voor je betekenen.

Hulpmiddelen van een ervaren medium

Een ervaren medium, een zuiver medium of een top medium maken vaak tijdens een reading gebruik van verschillende hulpmiddelen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van de engelen kaarten om antwoord te geven op vragen en kan een krachtig medium beroep doen op de lenormand kaarten en tarot kaarten.

Deze hulpmiddelen zijn er om te helpen bij het toekomst voorspellen en het beantwoorden van vragen. Je moet het zien als de hulpmiddelen de reading versterken.

Contact leggen met een topparagnost

Wil jij nu contact leggen met onze top paragnosten om je eigen vragen te laten beantwoorden? Wil jij met een spirituele coach spreken die een luisterend oor kan bieden of toch liever met een heldervoelend paragnost? Een medium paragnost van Qmediums staat altijd voor je klaar.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een reiki master, zuiver medium of top medium. Zo kan je ervoor kiezen om te bellen met onze top paragnosten, te chatten of te mailen. Kom dus in contact met een krachtig soul healer of een bekend medium. Praat over verloren dierbaren, over je burn out, narcistische relaties of het verleden, heden en toekomst. Laat ons toekomst voorspellingen doen en antwoord geven op overige levensvragen.

Onze top paragnosten ondersteunen je graag! Kom in contact!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!