Tarot engelenkaart

tarot engelenkaart

Tarot engelenkaart. De kaarten van Tarot is een hevig symbolisch kaartspel. Elke kaart toont een afbeelding die symbool ergens voor staan. Het interpreteren van Tarot kaarten is een ware kunst en vereist veel oefening. Mediums en paragnosten kennen vaak elke kaart en weten precies wat deze betekent mocht deze in een lezing naar voren komen.

De Tarot engelenkaarten kan je opdelen in twee delen. De grote Arcana en de kleine Arcana. De kaarten van de grote Arcana hebben allemaal een aartsengel toegewezen. Elke engel staat ergens voor. Zo kan een engel voor relatie staan, een engel liefdevol zijn of op basis van een levensdoel, vooruitgang of ontwikkelen. Kaarten van de kleine Arcana zijn gegroepeerd rondom de 4 elementen: aarde, lucht, water en vuur. De bekendste is die van Doreen Virtue.

Er zijn verschillende soorten leggingen, elke legging heeft zijn eigen manier om een duidelijk beeld te krijgen van de persoon in kwestie. Gebruikers van de de Tarot kaarten willen inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van de persoon in kwestie. Liefde, financiën en gedachten worden allemaal meegenomen om zo een goede raad te geven en de persoon te laten groeien.

Engelen helpen je met het maken van keuzes

Tarot Engelenkaart werken aan de hand van vragen waar een persoon mee zit. Bij het trekken van een kaart zullen de engelen een boodschap mee geven en antwoord geven op belangrijke vragen.

Naast de Tarot kaarten heb je ook de engelen orakelkaarten. Een engelen orakel stuurt boodschappen door die positief zijn en zullen altijd gericht zijn op het ondersteunen van jou als persoon. Je kunt een boodschap krijgen over wat er momenteel in je leven speelt. Je moet dit zien als een soort advies of begeleiding.

Adem diep in, concentreer je en trek een kaart

Wil jij zelf engelenkaarten trekken? Trek dan een kaart bij een van onze paragnosten en laat je door de engelen van koers veranderen. Zij kunnen de boodschappen van de engelen goed overbrengen, waardoor je de boodschap van de engelen niet verkeerd interpreteert.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.