Tarot engelenkaart

tarot engelenkaart

De kaarten van Tarot is een hevig symbolisch kaartspel. Elke kaart toont een afbeelding die symbool ergens voor staan. Het interpreteren van Tarot kaarten is een ware kunst en vereist veel oefening. Mediums en paragnosten kennen vaak elke kaart en weten precies wat deze betekent mocht deze in een lezing naar voren komen.

De Tarot engelenkaarten kan je opdelen in twee delen. De grote Arcana en de kleine Arcana. De kaarten van de grote Arcana hebben allemaal een aartsengel toegewezen. Elke engel staat ergens voor. Zo kan een engel voor relatie staan, een engel liefdevol zijn of op basis van een levensdoel, vooruitgang of ontwikkelen. Kaarten van de kleine Arcana zijn gegroepeerd rondom de 4 elementen: aarde, lucht, water en vuur. De bekendste is die van Doreen Virtue.

Er zijn verschillende soorten leggingen, elke legging heeft zijn eigen manier om een duidelijk beeld te krijgen van de persoon in kwestie. Gebruikers van de de Tarot kaarten willen inzicht krijgen in de persoonlijkheid, de huidige situatie en het leven van de persoon in kwestie. Liefde, financiën en gedachten worden allemaal meegenomen om zo een goede raad te geven en de persoon te laten groeien.

Engelen helpen je met het maken van keuzes.

Engelenkaarten werken aan de hand van vragen waar een persoon mee zit. Bij het trekken van een kaart zullen de engelen een boodschap mee geven en antwoord geven op belangrijke vragen.

Naast de Tarot kaarten heb je ook de engelen orakelkaarten. Een engelen orakel stuurt boodschappen door die positief zijn en zullen altijd gericht zijn op het ondersteunen van jou als persoon. Je kunt een boodschap krijgen over wat er momenteel in je leven speelt. Je moet dit zien als een soort advies of begeleiding.

Adem diep in, concentreer je en trek een kaart

Wil jij zelf engelenkaarten trekken? Trek dan een kaart bij een van onze paragnosten en laat je door de engelen van koers veranderen. Zij kunnen de boodschappen van de engelen goed overbrengen, waardoor je de boodschap van de engelen niet verkeerd interpreteert.