Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Top paragnosten

top paragnosten

Top paragnosten zijn er in alle soorten en maten. Er zijn er die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, anderen die helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu. Sommigen zijn serieus, anderen minder serieus. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn erg goed in het voorspellen van de toekomst.

Wanneer je op zoek bent naar een top paragnost, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste moet je bedenken waarom je precies naar een paragnost wilt gaan. Wil je iemand die je kan helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu, of wil je iemand die je kan helpen bij het voorspellen van de toekomst?

Ten tweede moet je bedenken wat voor soort persoon je wilt zien. Sommige mensen zijn erg serieus over dit soort dingen, terwijl anderen minder serieus zijn. Bedenk welke persoonlijkheid je het fijnst vindt om mee te werken.

Ten derde moet je kijken naar de ervaring van de paragnost. Hoe lang is hij of zij al bezig? Heeft hij of zij al veel mensen geholpen met hun problemen? Hoeveel goede reviews heeft hij of zij?

Als je alle bovenstaande dingen in gedachten houdt, moet je geen problemen hebben om een top paragnost te vinden. Er zijn er genoeg die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, dus je moet er zeker eentje kunnen vinden die aan al je eisen voldoet.

De gaven van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten hebben verschillende paranormale gaven. Een top medium en paragnost kan helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Door deze gaven kan het medium of de paragnost informatie verkrijgen die anderen niet kunnen weten of zien.

Wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene, wordt dit contact gemaakt door middel van helderziendheid. Heldervoelendheid is de gave om emoties te voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene die verdrietig is. Deze emoties zullen worden doorgegeven aan het medium, die ze dan kan doorgeven aan de persoon met wie hij of zij in contact staat.

Een heldervoelend top medium

Een heldervoelend medium kan jou helpen omdat zij in contact staan met jouw gidsen. Zij kunnen ook contact maken met overledenen die nog niet zijn doorgegaan naar het licht. Dit kan erg fijn zijn voor rouwende nabestaanden, omdat zij dan weten dat hun overledene nog steeds bij hen is. Een heldervoelend medium zal ook in contact kunnen treden met jouw Engelen en gidsen, waardoor zij je kan helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over je leven en doelen.

De heldervoelende gave wil zeggen dat het medium emoties kan voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit is een krachtige gave. Ook kan een top medium heldervoelend/helderwetend zijn. Dit is een zeer zeldzame gave en hoe meer gidsen het medium heeft, hoe beter.

Een top paragnost is een persoon die erg goed is in het voorspellen van de toekomst. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het voorspellen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het voorspellen van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een helderziende top paragnost

Een paragnost/medium die helderziend is die in staat is beelden te zien van de toekomst. Dit is een krachtige gave, want het geeft inzicht in dingen die jij niet kunt zien. Een top paragnost/medium die helderziend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Doordat een medium helderziend is, krijg je antwoorden en inzichten over de toekomst. Een helderziende spiritueel coach krijgt namelijk beelden door waarmee die de toekomst voorspellen kan. Ook kan dit alle vragen wat betreft het verleden beantwoorden. Een medium kan ook helderziend/helderhorend of helderziend/heldervoelend zijn. Door een combinatie van gaven te hebben is het zo dat top paragnosten en mediums jou nog meer inzichten kunnen bieden.

Helderwetend medium/paragnost

Helderwetendheid is de gave om dingen te weten die anderen niet kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium weet wat er in het verleden is gebeurd met iemand die hij of zij niet kent. Een top paragnost/medium die helderwetend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt weten.

Een gesprek met een heldervoelend/helderwetend paragnost of medium kan jou helpen om keuzes te maken over jouw toekomst.

Een helderhorend medium of paragnost

Helderhorendheid is de gave om dingen te horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium stemmen hoort die anderen niet kunnen horen. De geluiden die een top medium kan horen hoeven niet alleen perse stemmen te zijn, topparagnosten kunnen ook andere geluiden horen. Dit zijn vaak aanwijzingen van hun gidsen of informatie over de toekomst. Meer willen weten over een helderhorend medium? Lees dan verder!

Een reading met top paragnosten

Een top paragnost is vaak erg goed in het lezen van tarotkaarten, aura’s en andere vormen van voorspelling. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een reading kan erg fijn zijn, omdat je dan weet wat er gaat gebeuren in je toekomst. Je krijgt dan inzicht in je leven en weet wat er gaat gebeuren. Een reading is vaak erg prive, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een reading is dus iets wat alleen jij weet.

Een reading is vaak erg duidelijk, maar soms zijn de antwoorden niet zo duidelijk. In dat geval is het fijn om met een top paragnost te praten, want zij kunnen je helpen met het interpreteren van de antwoorden.

Een reading is niet altijd even makkelijk, want soms komen er dingen naar boven waar je liever niet aan wilt denken. Een top paragnost kan je helpen om deze dingen te verwerken en je erdoorheen te helpen.

Een paragnost kaartlegster

Als je meer wilt weten over jouw verleden, heden en toekomst of juist levensvragen beantwoord wil hebben, dan kan een helderziende of een spiritueel coach ook voor jou een kaartlegging doen. Dit kan met lenormand kaarten, dit zijn 32 kaarten met symbolen, of tarotkaarten, deze zijn in 78 stuks verdeeld in vier groepen. De kaarten kunnen verschillende betekenissen hebben en een reading met een top paragnost kan je helpen om de betekenis van de kaarten te achterhalen. Door lenormand kaarten krijg je inzicht in verschillende levensgebieden zoals werk, relaties, gezondheid en financiën. Tarotkaarten helpen je meer inzicht te krijgen in de spirituele wereld en de betekenis van het leven.

Een reading met tarotkaarten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Bij tarot kaarten is het zo dat de kaarten een bepaalde volgorde aanhouden. De reading wordt dan ook anders, want je kunt de cards niet zelf neer leggen. Top paragnosten leggen de tarotkaarten op een bepaalde manier en geeft je dan een reading. Dit is erg interessant, want zo krijg je meer inzicht in de betekenis achter de tarotkaarten.

top paragnosten chatten

Een aura reading met een top paragnost

Een aura is het energieveld dat rondom ons ligt. Dit veld is erg belangrijk, want het geeft inzicht in onze emoties en gevoelens. Een aura reading met top paragnosten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Een aura reading is erg prive, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een aura reading is dus iets wat alleen jij weet.

Top paragnosten die Reiki master zijn

Naast een ervaren kaartlegster kan het ook zo zijn dat een zuiver medium of paragnost een Reiki Master is. Een Reiki master is iemand die de kracht van Reiki heeft doorgeleerd gekregen van een andere Reiki master. Top paragnosten die een Reiki Master zijn, kunnen energieën doorgeven aan andere mensen. Dit doen ze door middel van aanraking of op afstand. Een Reiki behandeling is erg rustgevend en kan je helpen bij het doorbreken van blokkades.

Healing van een zuiver medium/paragnost kan er voor zorgen dat jij weer positieve energie krijgt. Je voelt je dan weer lichter en fitter. Healing is erg fijn, want het helpt je om beter in je vel te zitten. Een paragnost of een zuiver medium die ook een healing geeft, is dus erg fijn. Healing kan Reiki zijn, maar ook energetisch reinigen. Dit is een methode waarbij het lichaam wordt gereinigd van alle negatieve energieën.

Energetische reiniging is een methode die erg fijn is, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Energetische reiniging is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Energetische blokkades oplossen

Energetische blokkades zijn erg vervelend, want ze zorgen ervoor dat je je niet lekker voelt. Energetische blokkades kunnen ontstaan door stress, trauma of een ingrijpende gebeurtenis. Energetische blokkades kunnen ook ontstaan door een negatieve gedachte of emotie. Top paragnosten weten hoe ze deze blokkades kunnen oplossen, zodat je weer verder kan met je leven.

Energetische blokkades oplossen is erg fijn, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Energetische blokkades oplossen is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Praten met een medium over liefde relaties

Een helderwetend en heldervoelend medium of paragnost kan jou ook helpen in de liefde of in jou relatie. Dit kan bijvoorbeeld als je vragen hebt over of je partner wel de ware is. Of als je vragen hebt over of jullie relatie nog wel goed zit.

Als jullie bijvoorbeeld vele relatieproblemen hebben, dan kan een gesprek met een relatie coach raadzaam zijn. Het is zo dat een helderwetend en heldervoelend medium/paragnost meer weet over de gevoelens en emoties van een ander. Daarbij weten zij ook wat er in de toekomst zal gebeuren, waardoor zij jou kunnen adviseren in wat voor keuzes je het beste kunt maken.

Een top paragnost kan helpen bij

 • Het interpreteren van de antwoorden
 • Het verwerken van dingen die lastig zijn
 • Inzicht krijgen in de toekomst
 • Het maken van beslissingen

Als jij over de liefde/relatie wilt praten met een relatie coach, bel dan een medium die gespecialiseerd is relaties. Een relatie coach kan helpen om de liefde bij elkaar terug te vinden en de problemen te verhelpen, zodat jullie elkaar en ieders gevoelens beter begrijpen.

Onze spirituele medium/paragnost voor levensvragen

Voor heel veel verschillende vragen kun jij terecht bij een medium. Vragen kunnen gaan over liede, werk, financiën of de toekomst. Ook als jij vragen hebt over een overleden dierbare dan kun jij bij een spiritueel coach zijn. Vragen die jij kan stellen aan een zuiver medium zijn:

 • Hoe zit het met mijn werk?
 • Wat ga ik korte tijd meemaken?
 • Wat is de betekenis van dit droombeeld?
 • Heb ik nog een andere liefde?
 • Wat is de betekenis van dit kaartje?

Ook als jij het gevoel hebt dat jij jouw tweelingzielen hebt ontmoet of zielsliefde ervaart kun jij bij ons consulenten terecht. Tweelingzielen zijn zielen die op aarde zijn geboren en weer in een andere vorm zijn hergeboren. Zij zijn elkaars spiegelbeeld en voelen elkaar heel erg aan. Het is mogelijk dat je meerdere tweelingzielen hebt, maar ook dat je er maar 1 hebt.

Een ontmoeting tussen tweelingzielen kan heel heftig zijn omdat je elkaars energie voelt en je weet dat je ergens heel erg op wacht. Als jij vragen hebt over een ontmoeting met je tweelingziel dan kun je terecht bij een van onze consulenten. Zij kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Bij zielsliefde is het zo dat je elkaar niet los kunt laten, ongeacht wat er gebeurd. Zielsliefde is een diepe liefde waarbij alles mogelijk is. Ook als je zielsliefde nog niet hebt ontmoet, kan een paragnost je helpen met het vinden van je zielsliefde.

Je zou kunnen zeggen dat een medium of paragnost een soort van levenscoach is waarbij alles mogelijk is. Zij kunnen helpen bij het verwerken van dingen die lastig zijn en je helpen inzicht te krijgen in de toekomst. Als jij een vraag hebt dan is het mogelijk dat zij deze voor jou beantwoorden of ze doorverwijzen naar een ander consulent. Meer weten over een medium paragnost?

Behoefte aan een luisterend oor van een top medium?

Ook kan je een zuiver medium/paragnost bellen als jij behoefte hebt aan een luisterend oor. Als jij met iemand wilt praten die echt naar je luistert en begrijpt wat je doormaakt, dan kun jij terecht bij onze top mediums. Zij staan voor je klaar en helpen je met het verwerken van alle emoties.

Als jij dingen hebt in jouw leven die je met niemand kan bespreken omdat je je schaamt of omdat je denkt dat niemand je zal begrijpen, dan kun jij toch een zuvier medium bellen. Ook als je vragen hebt over paranormale dingen zoals bijvoorbeeld engelen en geesten, kunnen onze consulenten je helpen.

Engelen en geesten zijn aardse wezens die niet kunnen sterven. Zij beschermen ons en helpen ons met alle problemen die wij hebben. Engelen zijn er altijd voor ons, ook al weten wij dat niet altijd. Soms kunnen zij ons helpen met het vinden van antwoorden op vragen die wij hebben. Als jij vragen hebt over engelen of geesten, dan kun jij een van onze top mediums bellen.

Foto reading door een medium

Tijdens een consult met een medium is het niet alleen zo dat een ervaren medium tarot/lenormand kaarten kan leggen om tot nieuwe inzichten te komen. Een fotoreading door een paragnoste/medium kan ook heel waardevol zijn. Bij een foto reading is het zo dat een medium de energie van de foto’s die je meebrengt of verstuurt via mail, op een afstand kan voelen.

Een fotoreading is heel erg waardevol voor mensen die bijvoorbeeld willen praten over een overleden dierbare. Op een foto hoef jij zelf namelijk niet perse te staan, het kan ook iets zijn uit het verleden, een plaats of een ander persoon. Een medium voelt de energie van de foto aan en weet hierdoor heel veel over jou te vertellen.

top paragnosten bellen

Hoe gaat een reading door een medium in zijn werk?

Eerst vraagt het zuiver medium naar jouw voornaam en geeft hij/zij jou de kans om een vraag te stellen. Vervolgens gaat het medium aan de slag met de reading en zal hij/zij jou vragen stellen over wat hij/zij voelt of ziet. Aan de hand van jouw antwoorden weet het medium precies wat er speelt en kan hij/zij je hiermee helpen.

Als jij vragen hebt over een reading door een medium of over onze andere services, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze consulenten. Zij staan voor je klaar en helpen je met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Vind een medium/paragnost die bij jou past!

De spirituele gaven van een zuiver medium/paragnost zorgen ervoor dat jij antwoorden en inzichten krijgt. Dit varieert van heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend. Ook zijn er paragnosten met speciale gaven, zoals bijvoorbeeld chakra healers of engelen communicatoren. Ieder persoon is anders en heeft hierdoor een andere behoefte aan een reading of consult.

Om ervoor te zorgen dat jij een reading of consult krijgt van een medium/paragnost die bij jou past, is het belangrijk dat jij de specificaties van een medium/paragnost goed bekijkt zodat jij een fijn consult kan starten. Iedere medium/paragnost heeft een eigen box nummer die jij kan bellen om een consult te starten. Kies voor de box die behoort tot een medium met wie jij graag een consult wilt starten.

Vanuit Nederland kun je ook eenvoudig bellen met een medium/paragnost als je liever telefonisch een consult hebt met een ervaren kaartlegster, een heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderwetend medium of paragnost. Woon je in Amsterdam? Dan kan je het beste contact opnemen met mediums in Amsterdam.

Wil jij liever chatten met een helderwetend/heldervoelend/helderziend/helderhorend medium of paragnost. Dan is dat bij QMediums ook mogelijk. Onze mediums en paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden of om jou nieuwe inzichten te geven!

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor