Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Top paragnosten

top paragnosten

Top paragnosten zijn er in alle soorten en maten. Er zijn er die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, anderen die helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu. Sommigen zijn serieus, anderen minder serieus. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn erg goed in het voorspellen van de toekomst.

Wanneer je op zoek bent naar een top paragnost, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste moet je bedenken waarom je precies naar een paragnost wilt gaan. Wil je iemand die je kan helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu, of wil je iemand die je kan helpen bij het voorspellen van de toekomst?

Ten tweede moet je bedenken wat voor soort persoon je wilt zien. Sommige mensen zijn erg serieus over dit soort dingen, terwijl anderen minder serieus zijn. Bedenk welke persoonlijkheid je het fijnst vindt om mee te werken.

Ten derde moet je kijken naar de ervaring van de paragnost. Hoe lang is hij of zij al bezig? Heeft hij of zij al veel mensen geholpen met hun problemen? Hoeveel goede reviews heeft hij of zij?

Als je alle bovenstaande dingen in gedachten houdt, moet je geen problemen hebben om een top paragnost te vinden. Er zijn er genoeg die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, dus je moet er zeker eentje kunnen vinden die aan al je eisen voldoet.

De gaven van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten hebben verschillende paranormale gaven. Een top medium en paragnost kan helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Door deze gaven kan het medium of de paragnost informatie verkrijgen die anderen niet kunnen weten of zien.

Wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene, wordt dit contact gemaakt door middel van helderziendheid. Heldervoelendheid is de gave om emoties te voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene die verdrietig is. Deze emoties zullen worden doorgegeven aan het medium, die ze dan kan doorgeven aan de persoon met wie hij of zij in contact staat.

Een heldervoelend top medium

Een heldervoelend medium kan jou helpen omdat zij in contact staan met jouw gidsen. Zij kunnen ook contact maken met overledenen die nog niet zijn doorgegaan naar het licht. Dit kan erg fijn zijn voor rouwende nabestaanden, omdat zij dan weten dat hun overledene nog steeds bij hen is. Een heldervoelend medium zal ook in contact kunnen treden met jouw Engelen en gidsen, waardoor zij je kan helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over je leven en doelen.

De heldervoelende gave wil zeggen dat het medium emoties kan voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit is een krachtige gave. Ook kan een top medium heldervoelend/helderwetend zijn. Dit is een zeer zeldzame gave en hoe meer gidsen het medium heeft, hoe beter.

Wat is een top paragnost

Een top paragnost is een persoon die erg goed is in het voorspellen van de toekomst. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het voorspellen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het voorspellen van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een helderziende top paragnost

Een paragnost/medium die helderziend is die in staat is beelden te zien van de toekomst. Dit is een krachtige gave, want het geeft inzicht in dingen die jij niet kunt zien. Een top paragnost/medium die helderziend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Doordat een medium helderziend is, krijg je antwoorden en inzichten over de toekomst. Een helderziende spiritueel coach krijgt namelijk beelden door waarmee die de toekomst voorspellen kan. Ook kan dit alle vragen wat betreft het verleden beantwoorden. Een medium kan ook helderziend/helderhorend of helderziend/heldervoelend zijn. Door een combinatie van gaven te hebben is het zo dat top paragnosten en mediums jou nog meer inzichten kunnen bieden.

Helderwetend medium/paragnost

Helderwetendheid is de gave om dingen te weten die anderen niet kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium weet wat er in het verleden is gebeurd met iemand die hij of zij niet kent. Een top paragnost/medium die helderwetend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt weten.

Een gesprek met een heldervoelend/helderwetend paragnost of medium kan jou helpen om keuzes te maken over jouw toekomst.

Een helderhorend medium of paragnost

Helderhorendheid is de gave om dingen te horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium stemmen hoort die anderen niet kunnen horen. De geluiden die een top medium kan horen hoeven niet alleen perse stemmen te zijn, topparagnosten kunnen ook andere geluiden horen. Dit zijn vaak aanwijzingen van hun gidsen of informatie over de toekomst. Meer willen weten over een helderhorend medium? Lees dan verder!

Een reading met top paragnosten

Een top paragnost is vaak erg goed in het lezen van tarotkaarten, aura’s en andere vormen van voorspelling. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een reading kan erg fijn zijn, omdat je dan weet wat er gaat gebeuren in je toekomst. Je krijgt dan inzicht in je leven en weet wat er gaat gebeuren. Een reading is vaak erg prive, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een reading is dus iets wat alleen jij weet.

Een reading is vaak erg duidelijk, maar soms zijn de antwoorden niet zo duidelijk. In dat geval is het fijn om met een top paragnost te praten, want zij kunnen je helpen met het interpreteren van de antwoorden.

Een reading is niet altijd even makkelijk, want soms komen er dingen naar boven waar je liever niet aan wilt denken. Een top paragnost kan je helpen om deze dingen te verwerken en je erdoorheen te helpen.

Een paragnost kaartlegster

Als je meer wilt weten over jouw verleden, heden en toekomst of juist levensvragen beantwoord wil hebben, dan kan een helderziende of een spiritueel coach ook voor jou een kaartlegging doen. Dit kan met lenormand kaarten, dit zijn 32 kaarten met symbolen, of tarotkaarten, deze zijn in 78 stuks verdeeld in vier groepen. De kaarten kunnen verschillende betekenissen hebben en een reading met een top paragnost kan je helpen om de betekenis van de kaarten te achterhalen. Door lenormand kaarten krijg je inzicht in verschillende levensgebieden zoals werk, relaties, gezondheid en financiën. Tarotkaarten helpen je meer inzicht te krijgen in de spirituele wereld en de betekenis van het leven.

Reading met tarotkaarten

Een reading met tarotkaarten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Bij tarot kaarten is het zo dat de kaarten een bepaalde volgorde aanhouden. De reading wordt dan ook anders, want je kunt de cards niet zelf neer leggen. Top paragnosten leggen de tarotkaarten op een bepaalde manier en geeft je dan een reading. Dit is erg interessant, want zo krijg je meer inzicht in de betekenis achter de tarotkaarten.

top paragnosten chatten

Een aura reading met een top paragnost

Een aura is het energieveld dat rondom ons ligt. Dit veld is erg belangrijk, want het geeft inzicht in onze emoties en gevoelens. Een aura reading met top paragnosten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Een aura reading is erg privé, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een aura reading is dus iets wat alleen jij weet.

Top paragnosten die Reiki master zijn

Naast een ervaren kaartlegster kan het ook zo zijn dat een zuiver medium of paragnost een Reiki Master is. Een Reiki master is iemand die de kracht van Reiki heeft doorgeleerd gekregen van een andere Reiki master. Top paragnosten die een Reiki Master zijn, kunnen energieën doorgeven aan andere mensen. Dit doen ze door middel van aanraking of op afstand. Een Reiki behandeling is erg rustgevend en kan je helpen bij het doorbreken van blokkades.

Healing

Healing van een zuiver medium/paragnost kan er voor zorgen dat jij weer positieve energie krijgt. Je voelt je dan weer lichter en fitter. Het is erg fijn, want het helpt je om beter in je vel te zitten. Een paragnost of een zuiver medium die ook een healing geeft, is dus erg fijn. Het kan in de vorm van Reiki zijn, maar ook energetisch reinigen. Dit is een methode waarbij het lichaam wordt gereinigd van alle negatieve energieën.

Energetische reiniging is een methode die erg fijn is, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Dit is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Energetische blokkades oplossen

Energetische blokkades zijn erg vervelend, want ze zorgen ervoor dat je je niet lekker voelt. Deze blokkades kunnen ontstaan door stress, trauma of een ingrijpende gebeurtenis. Energetische blokkades kunnen ook ontstaan door een negatieve gedachte of emotie. Top paragnosten weten hoe ze deze blokkades kunnen oplossen, zodat je weer verder kan met je leven.

Deze blokkades oplossen is erg fijn, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Energetische blokkades oplossen is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Praten met een medium over liefde relaties

Een helderwetend en heldervoelend medium of paragnost kan jou ook helpen in de liefde of in jou relatie. Dit kan bijvoorbeeld als je vragen hebt over of je partner wel de ware is. Of als je vragen hebt over of jullie relatie nog wel goed zit.

Als jullie bijvoorbeeld vele relatieproblemen hebben, dan kan een gesprek met een relatie coach raadzaam zijn. Het is zo dat een helderwetend en heldervoelend medium/paragnost meer weet over de gevoelens en emoties van een ander. Daarbij weten zij ook wat er in de toekomst zal gebeuren, waardoor zij jou kunnen adviseren in wat voor keuzes je het beste kunt maken.

Een top paragnost kan helpen bij:Het interpreteren van de antwoorden

  • Het verwerken van dingen die lastig zijn
  • Inzicht krijgen in de toekomst
  • Het maken van beslissingen

Als jij over de liefde/relatie wilt praten met een relatie coach, bel dan een medium die gespecialiseerd is relaties. Een relatie coach kan helpen om de liefde bij elkaar terug te vinden en de problemen te verhelpen, zodat jullie elkaar en ieders gevoelens beter begrijpen.

Onze spirituele medium/paragnost voor levensvragen

Voor heel veel verschillende vragen kun jij terecht bij een medium. Vragen kunnen gaan over liefde, werk, financiën of de toekomst. Ook als jij vragen hebt over een overleden dierbare dan kun jij bij een spiritueel coach zijn. Vragen die jij kan stellen aan een zuiver medium zijn:

  • Hoe zit het met mijn werk?
  • Wat ga ik korte tijd meemaken?
  • Wat is de betekenis van dit droombeeld?
  • Heb ik nog een andere liefde?
  • Wat is de betekenis van dit kaartje?

Ook als jij het gevoel hebt dat jij jouw tweelingzielen hebt ontmoet of zielsliefde ervaart kun jij bij ons consulenten terecht. Tweelingzielen zijn zielen die op aarde zijn geboren en weer in een andere vorm zijn herboren. Zij zijn elkaars spiegelbeeld en voelen elkaar heel erg aan. Het is mogelijk dat je meerdere tweelingzielen hebt, maar ook dat je er maar 1 hebt.

Een ontmoeting tussen tweelingzielen kan heel heftig zijn omdat je elkaars energie voelt en je weet dat je ergens heel erg op wacht. Als jij vragen hebt over een ontmoeting met je tweelingziel dan kun je terecht bij een van onze consulenten. Zij kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Zielsliefde

Bij zielsliefde is het zo dat je elkaar niet los kunt laten, ongeacht wat er gebeurd. Zielsliefde is een diepe liefde waarbij alles mogelijk is. Ook als je zielsliefde nog niet hebt ontmoet, kan een paragnost je helpen met het vinden van je zielsliefde.

Je zou kunnen zeggen dat een medium of paragnost een soort van levenscoach is waarbij alles mogelijk is. Zij kunnen helpen bij het verwerken van dingen die lastig zijn en je helpen inzicht te krijgen in de toekomst. Als jij een vraag hebt dan is het mogelijk dat zij deze voor jou beantwoorden of ze doorverwijzen naar een ander consulent. Meer weten over een medium paragnost?

Behoefte aan een luisterend oor van een top medium?

Ook kan je een zuiver medium/paragnost bellen als jij behoefte hebt aan een luisterend oor. Als jij met iemand wilt praten die echt naar je luistert en begrijpt wat je doormaakt, dan kun jij terecht bij onze top mediums. Zij staan voor je klaar en helpen je met het verwerken van alle emoties.

Als jij dingen hebt in jouw leven die je met niemand kan bespreken omdat je je schaamt of omdat je denkt dat niemand je zal begrijpen, dan kun jij toch een zuiver medium bellen. Ook als je vragen hebt over paranormale dingen zoals bijvoorbeeld engelen en geesten, kunnen onze consulenten je helpen.

Engelen en geesten zijn aardse wezens die niet kunnen sterven. Zij beschermen ons en helpen ons met alle problemen die wij hebben. Weet je dat engelen er altijd voor ons zijn, ook al weten wij dat niet altijd. Soms kunnen zij ons helpen met het vinden van antwoorden op vragen die wij hebben. Als jij vragen hebt over engelen of geesten, dan kun jij een van onze top mediums bellen.

Foto reading door een top paragnost

Tijdens een consult met een medium is het niet alleen zo dat een ervaren medium tarot/lenormand kaarten kan leggen om tot nieuwe inzichten te komen. Een fotoreading door een paragnoste/medium kan ook heel waardevol zijn. Bij een foto reading is het zo dat een medium de energie van de foto’s die je meebrengt of verstuurt via mail, op een afstand kan voelen.

Een fotoreading is heel erg waardevol voor mensen die bijvoorbeeld willen praten over een overleden dierbare. Op een foto hoef jij zelf namelijk niet perse te staan, het kan ook iets zijn uit het verleden, een plaats of een ander persoon. Een medium voelt de energie van de foto aan en weet hierdoor heel veel over jou te vertellen.

top paragnosten bellen

Hoe gaat een reading door een medium in zijn werk?

Eerst vraagt het zuiver medium naar jouw voornaam en geeft hij/zij jou de kans om een vraag te stellen. Vervolgens gaat het medium aan de slag met de reading en zal hij/zij jou vragen stellen over wat hij/zij voelt of ziet. Aan de hand van jouw antwoorden weet het medium precies wat er speelt en kan hij/zij je hiermee helpen.

Als jij vragen hebt over een reading door een medium of over onze andere services, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze consulenten. Zij staan voor je klaar en helpen je met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Vind een medium/paragnost die bij jou past!

De spirituele gaven van een zuiver top paragnost zorgen ervoor dat jij antwoorden en inzichten krijgt. Dit varieert van heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend. Ook zijn er paragnosten met speciale gaven, zoals bijvoorbeeld chakra healers of engelen communicatoren. Ieder persoon is anders en heeft hierdoor een andere behoefte aan een reading of consult.

Om ervoor te zorgen dat jij een reading of consult krijgt van een medium/paragnost die bij jou past, is het belangrijk dat jij de specificaties van een medium/paragnost goed bekijkt zodat jij een fijn consult kan starten. Iedere medium/paragnost heeft een eigen box nummer die jij kan bellen om een consult te starten. Kies voor de box die behoort tot een medium met wie jij graag een consult wilt starten.

Vanuit Nederland kun je ook eenvoudig bellen met een medium/paragnost als je liever telefonisch een consult hebt met een ervaren kaartlegster, een heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderwetend medium of paragnost. Woon je in Amsterdam? Dan kan je het beste contact opnemen met mediums in Amsterdam.

Wil jij liever chatten met een helderwetend/heldervoelend/helderziend/helderhorend medium of top paragnosten. Dan is dat bij QMediums ook mogelijk. Onze mediums en paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden of om jou nieuwe inzichten te geven!

Betty
Beschikbaar
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Ingesprek
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster