Kwaliteit mediums voor een goed advies

Top paragnosten

top paragnosten

Top paragnosten zijn er in alle soorten en maten. Er zijn er die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, anderen die helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu. Sommigen zijn serieus, anderen minder serieus. Maar allemaal hebben ze één ding gemeen: ze zijn erg goed in het voorspellen van de toekomst.

Wanneer je op zoek bent naar een top paragnost, is het belangrijk om een aantal dingen in gedachten te houden. Ten eerste moet je bedenken waarom je precies naar een paragnost wilt gaan. Wil je iemand die je kan helpen bij het oplossen van problemen in het hier en nu, of wil je iemand die je kan helpen bij het voorspellen van de toekomst?

Ten tweede moet je bedenken wat voor soort persoon je wilt zien. Sommige mensen zijn erg serieus over dit soort dingen, terwijl anderen minder serieus zijn. Bedenk welke persoonlijkheid je het fijnst vindt om mee te werken.

Ten derde moet je kijken naar de ervaring van de paragnost. Hoe lang is hij of zij al bezig? Heeft hij of zij al veel mensen geholpen met hun problemen? Hoeveel goede reviews heeft hij of zij?

Als je alle bovenstaande dingen in gedachten houdt, moet je geen problemen hebben om een top paragnost te vinden. Er zijn er genoeg die gespecialiseerd zijn in het voorspellen van de toekomst, dus je moet er zeker eentje kunnen vinden die aan al je eisen voldoet.

De gaven van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten hebben verschillende paranormale gaven. Een top medium en paragnost kan helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend zijn. Door deze gaven kan het medium of de paragnost informatie verkrijgen die anderen niet kunnen weten of zien.

Wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene, wordt dit contact gemaakt door middel van helderziendheid. Heldervoelendheid is de gave om emoties te voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een top medium contact maakt met de geest van een overledene die verdrietig is. Deze emoties zullen worden doorgegeven aan het medium, die ze dan kan doorgeven aan de persoon met wie hij of zij in contact staat.

Een heldervoelend top medium

Een heldervoelend medium kan jou helpen omdat zij in contact staan met jouw gidsen. Zij kunnen ook contact maken met overledenen die nog niet zijn doorgegaan naar het licht. Dit kan erg fijn zijn voor rouwende nabestaanden, omdat zij dan weten dat hun overledene nog steeds bij hen is. Een heldervoelend medium zal ook in contact kunnen treden met jouw Engelen en gidsen, waardoor zij je kan helpen met het beantwoorden van vragen die je hebt over je leven en doelen.

De heldervoelende gave wil zeggen dat het medium emoties kan voelen die niet fysiek aanwezig zijn. Dit is een krachtige gave. Ook kan een top medium heldervoelend/helderwetend zijn. Dit is een zeer zeldzame gave en hoe meer gidsen het medium heeft, hoe beter.

Een top paragnost is een persoon die erg goed is in het voorspellen van de toekomst. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het voorspellen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het voorspellen van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een helderziende top paragnost

Een paragnost/medium die helderziend is die in staat is beelden te zien van de toekomst. Dit is een krachtige gave, want het geeft inzicht in dingen die jij niet kunt zien. Een top paragnost/medium die helderziend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Doordat een medium helderziend is, krijg je antwoorden en inzichten over de toekomst. Een helderziende spiritueel coach krijgt namelijk beelden door waarmee die de toekomst voorspellen kan. Ook kan dit alle vragen wat betreft het verleden beantwoorden. Een medium kan ook helderziend/helderhorend of helderziend/heldervoelend zijn. Door een combinatie van gaven te hebben is het zo dat top paragnosten en mediums jou nog meer inzichten kunnen bieden.

Helderwetend medium/paragnost

Helderwetendheid is de gave om dingen te weten die anderen niet kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium weet wat er in het verleden is gebeurd met iemand die hij of zij niet kent. Een top paragnost/medium die helderwetend is kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt weten.

Een gesprek met een heldervoelend/helderwetend paragnost of medium kan jou helpen om keuzes te maken over jouw toekomst.

Een helderhorend medium of paragnost

Helderhorendheid is de gave om dingen te horen die anderen niet kunnen horen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer een medium stemmen hoort die anderen niet kunnen horen. De geluiden die een top medium kan horen hoeven niet alleen perse stemmen te zijn, topparagnosten kunnen ook andere geluiden horen. Dit zijn vaak aanwijzingen van hun gidsen of informatie over de toekomst. Meer willen weten over een helderhorend medium? Lees dan verder!

Een reading met top paragnosten

Een top paragnost is vaak erg goed in het lezen van tarotkaarten, aura’s en andere vormen van voorspelling. Ze zijn vaak gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van anderen, maar sommigen zijn ook gespecialiseerd in het lezen van de toekomst van hun eigen toekomst. Een top paragnost kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien.

Een reading kan erg fijn zijn, omdat je dan weet wat er gaat gebeuren in je toekomst. Je krijgt dan inzicht in je leven en weet wat er gaat gebeuren. Een reading is vaak erg prive, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een reading is dus iets wat alleen jij weet.

Een reading is vaak erg duidelijk, maar soms zijn de antwoorden niet zo duidelijk. In dat geval is het fijn om met een top paragnost te praten, want zij kunnen je helpen met het interpreteren van de antwoorden.

Een reading is niet altijd even makkelijk, want soms komen er dingen naar boven waar je liever niet aan wilt denken. Een top paragnost kan je helpen om deze dingen te verwerken en je erdoorheen te helpen.

Een paragnost kaartlegster

Als je meer wilt weten over jouw verleden, heden en toekomst of juist levensvragen beantwoord wil hebben, dan kan een helderziende of een spiritueel coach ook voor jou een kaartlegging doen. Dit kan met lenormand kaarten, dit zijn 32 kaarten met symbolen, of tarotkaarten, deze zijn in 78 stuks verdeeld in vier groepen. De kaarten kunnen verschillende betekenissen hebben en een reading met een top paragnost kan je helpen om de betekenis van de kaarten te achterhalen. Door lenormand kaarten krijg je inzicht in verschillende levensgebieden zoals werk, relaties, gezondheid en financiën. Tarotkaarten helpen je meer inzicht te krijgen in de spirituele wereld en de betekenis van het leven.

Een reading met tarotkaarten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Bij tarot kaarten is het zo dat de kaarten een bepaalde volgorde aanhouden. De reading wordt dan ook anders, want je kunt de cards niet zelf neer leggen. Top paragnosten leggen de tarotkaarten op een bepaalde manier en geeft je dan een reading. Dit is erg interessant, want zo krijg je meer inzicht in de betekenis achter de tarotkaarten.

top paragnosten chatten

Een aura reading met een top paragnost

Een aura is het energieveld dat rondom ons ligt. Dit veld is erg belangrijk, want het geeft inzicht in onze emoties en gevoelens. Een aura reading met top paragnosten kan je helpen bij het maken van beslissingen over je toekomst, omdat zij inzicht hebben in dingen die jij niet kunt zien. Een aura reading is erg prive, want het gaat over jouw toekomst. Je wilt natuurlijk niet dat anderen weten wat er gaat gebeuren in je leven. Een aura reading is dus iets wat alleen jij weet.

Top paragnosten die Reiki master zijn

Naast een ervaren kaartlegster kan het ook zo zijn dat een zuiver medium of paragnost een Reiki Master is. Een Reiki master is iemand die de kracht van Reiki heeft doorgeleerd gekregen van een andere Reiki master. Top paragnosten die een Reiki Master zijn, kunnen energieën doorgeven aan andere mensen. Dit doen ze door middel van aanraking of op afstand. Een Reiki behandeling is erg rustgevend en kan je helpen bij het doorbreken van blokkades.

Healing van een zuiver medium/paragnost kan er voor zorgen dat jij weer positieve energie krijgt. Je voelt je dan weer lichter en fitter. Healing is erg fijn, want het helpt je om beter in je vel te zitten. Een paragnost of een zuiver medium die ook een healing geeft, is dus erg fijn. Healing kan Reiki zijn, maar ook energetisch reinigen. Dit is een methode waarbij het lichaam wordt gereinigd van alle negatieve energieën.

Energetische reiniging is een methode die erg fijn is, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Energetische reiniging is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Energetische blokkades oplossen

Energetische blokkades zijn erg vervelend, want ze zorgen ervoor dat je je niet lekker voelt. Energetische blokkades kunnen ontstaan door stress, trauma of een ingrijpende gebeurtenis. Energetische blokkades kunnen ook ontstaan door een negatieve gedachte of emotie. Top paragnosten weten hoe ze deze blokkades kunnen oplossen, zodat je weer verder kan met je leven.

Energetische blokkades oplossen is erg fijn, want je voelt je na afloop weer opgeladen en kan weer met frisse energie aan de slag. Energetische blokkades oplossen is een methode die gebruikt wordt door top paragnosten, want zij weten hoe ze negatieve energieën kunnen doorbreken.

Praten met een medium over liefde relaties

Een helderwetend en heldervoelend medium of paragnost kan jou ook helpen in de liefde of in jou relatie. Dit kan bijvoorbeeld als je vragen hebt over of je partner wel de ware is. Of als je vragen hebt over of jullie relatie nog wel goed zit.

Als jullie bijvoorbeeld vele relatieproblemen hebben, dan kan een gesprek met een relatie coach raadzaam zijn. Het is zo dat een helderwetend en heldervoelend medium/paragnost meer weet over de gevoelens en emoties van een ander. Daarbij weten zij ook wat er in de toekomst zal gebeuren, waardoor zij jou kunnen adviseren in wat voor keuzes je het beste kunt maken.

Een top paragnost kan helpen bij

  • Het interpreteren van de antwoorden
  • Het verwerken van dingen die lastig zijn
  • Inzicht krijgen in de toekomst
  • Het maken van beslissingen

Als jij over de liefde/relatie wilt praten met een relatie coach, bel dan een medium die gespecialiseerd is relaties. Een relatie coach kan helpen om de liefde bij elkaar terug te vinden en de problemen te verhelpen, zodat jullie elkaar en ieders gevoelens beter begrijpen.

Onze spirituele medium/paragnost voor levensvragen

Voor heel veel verschillende vragen kun jij terecht bij een medium. Vragen kunnen gaan over liede, werk, financiën of de toekomst. Ook als jij vragen hebt over een overleden dierbare dan kun jij bij een spiritueel coach zijn. Vragen die jij kan stellen aan een zuiver medium zijn:

  • Hoe zit het met mijn werk?
  • Wat ga ik korte tijd meemaken?
  • Wat is de betekenis van dit droombeeld?
  • Heb ik nog een andere liefde?
  • Wat is de betekenis van dit kaartje?

Ook als jij het gevoel hebt dat jij jouw tweelingzielen hebt ontmoet of zielsliefde ervaart kun jij bij ons consulenten terecht. Tweelingzielen zijn zielen die op aarde zijn geboren en weer in een andere vorm zijn hergeboren. Zij zijn elkaars spiegelbeeld en voelen elkaar heel erg aan. Het is mogelijk dat je meerdere tweelingzielen hebt, maar ook dat je er maar 1 hebt.

Een ontmoeting tussen tweelingzielen kan heel heftig zijn omdat je elkaars energie voelt en je weet dat je ergens heel erg op wacht. Als jij vragen hebt over een ontmoeting met je tweelingziel dan kun je terecht bij een van onze consulenten. Zij kunnen jou helpen met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Bij zielsliefde is het zo dat je elkaar niet los kunt laten, ongeacht wat er gebeurd. Zielsliefde is een diepe liefde waarbij alles mogelijk is. Ook als je zielsliefde nog niet hebt ontmoet, kan een paragnost je helpen met het vinden van je zielsliefde.

Je zou kunnen zeggen dat een medium of paragnost een soort van levenscoach is waarbij alles mogelijk is. Zij kunnen helpen bij het verwerken van dingen die lastig zijn en je helpen inzicht te krijgen in de toekomst. Als jij een vraag hebt dan is het mogelijk dat zij deze voor jou beantwoorden of ze doorverwijzen naar een ander consulent. Meer weten over een medium paragnost?

Behoefte aan een luisterend oor van een top medium?

Ook kan je een zuiver medium/paragnost bellen als jij behoefte hebt aan een luisterend oor. Als jij met iemand wilt praten die echt naar je luistert en begrijpt wat je doormaakt, dan kun jij terecht bij onze top mediums. Zij staan voor je klaar en helpen je met het verwerken van alle emoties.

Als jij dingen hebt in jouw leven die je met niemand kan bespreken omdat je je schaamt of omdat je denkt dat niemand je zal begrijpen, dan kun jij toch een zuvier medium bellen. Ook als je vragen hebt over paranormale dingen zoals bijvoorbeeld engelen en geesten, kunnen onze consulenten je helpen.

Engelen en geesten zijn aardse wezens die niet kunnen sterven. Zij beschermen ons en helpen ons met alle problemen die wij hebben. Engelen zijn er altijd voor ons, ook al weten wij dat niet altijd. Soms kunnen zij ons helpen met het vinden van antwoorden op vragen die wij hebben. Als jij vragen hebt over engelen of geesten, dan kun jij een van onze top mediums bellen.

Foto reading door een medium

Tijdens een consult met een medium is het niet alleen zo dat een ervaren medium tarot/lenormand kaarten kan leggen om tot nieuwe inzichten te komen. Een fotoreading door een paragnoste/medium kan ook heel waardevol zijn. Bij een foto reading is het zo dat een medium de energie van de foto’s die je meebrengt of verstuurt via mail, op een afstand kan voelen.

Een fotoreading is heel erg waardevol voor mensen die bijvoorbeeld willen praten over een overleden dierbare. Op een foto hoef jij zelf namelijk niet perse te staan, het kan ook iets zijn uit het verleden, een plaats of een ander persoon. Een medium voelt de energie van de foto aan en weet hierdoor heel veel over jou te vertellen.

top paragnosten bellen

Hoe gaat een reading door een medium in zijn werk?

Eerst vraagt het zuiver medium naar jouw voornaam en geeft hij/zij jou de kans om een vraag te stellen. Vervolgens gaat het medium aan de slag met de reading en zal hij/zij jou vragen stellen over wat hij/zij voelt of ziet. Aan de hand van jouw antwoorden weet het medium precies wat er speelt en kan hij/zij je hiermee helpen.

Als jij vragen hebt over een reading door een medium of over onze andere services, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze consulenten. Zij staan voor je klaar en helpen je met het vinden van antwoorden op al jouw vragen.

Vind een medium/paragnost die bij jou past!

De spirituele gaven van een zuiver medium/paragnost zorgen ervoor dat jij antwoorden en inzichten krijgt. Dit varieert van heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend. Ook zijn er paragnosten met speciale gaven, zoals bijvoorbeeld chakra healers of engelen communicatoren. Ieder persoon is anders en heeft hierdoor een andere behoefte aan een reading of consult.

Om ervoor te zorgen dat jij een reading of consult krijgt van een medium/paragnost die bij jou past, is het belangrijk dat jij de specificaties van een medium/paragnost goed bekijkt zodat jij een fijn consult kan starten. Iedere medium/paragnost heeft een eigen box nummer die jij kan bellen om een consult te starten. Kies voor de box die behoort tot een medium met wie jij graag een consult wilt starten.

Vanuit Nederland kun je ook eenvoudig bellen met een medium/paragnost als je liever telefonisch een consult hebt met een ervaren kaartlegster, een heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderwetend medium of paragnost. Woon je in Amsterdam? Dan kan je het beste contact opnemen met mediums in Amsterdam.

Wil jij liever chatten met een helderwetend/heldervoelend/helderziend/helderhorend medium of paragnost. Dan is dat bij QMediums ook mogelijk. Onze mediums en paragnosten staan de hele dag voor jou klaar om al jouw vragen te beantwoorden of om jou nieuwe inzichten te geven!

Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen