Online medium

Een online medium kan jou helpen contact te leggen met je dierbare overledenen. Een online medium is een paranormaal begaafde persoon die contact kan leggen met de andere wereld. Ook is een online medium er voor jou wanneer je behoefte hebt aan antwoorden en inzichten in verschillende situaties.

Een online medium kan jou helpen met jouw levensvragen omdat zij beschikken over verschillende paranormale gaven. Je kan namelijk in contact komen met een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderziend medium of een helderhorend medium. Via een online chat kunnen zij jou helpen met het stellen van je levensvragen.

Online medium

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou helpen door middel van het voelen van energie. Een heldervoelend medium is gevoelig voor de energie die om hen heen aanwezig is. Zij kunnen op die manier contact leggen met jouw dierbare overledenen en hen doorgeven wat zij voelen.

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door door middel van gevoelens. Zij kunnen gevoelens van anderen heel sterk aan voelen. Deze gevoelens zijn niet altijd expliciet, maar het heldervoelend medium kan er wel achter komen wat de betekenis is van deze gevoelens.

Doordat een heldervoelend medium deze gevoelens zo sterk kan aanvoelen kun jij dingen verhelderd krijgen. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn bij relatie problemen, liefde of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Een heldervoelend medium is er dus voor jou om via de chat contact te leggen en zo helpen bij het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Een heldervoelend medium wordt ook een hoog gevoelig medium genoemd. Een heldervoelend lichtwerker is er namelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Zij kunnen dan in contact komen met jouw dierbare overledene en deze doorgeven hoe het met je gaat of wat je wilt. Ook kan een heldervoelend kaartlegster jou helpen om antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium beschikt over de gave van het weten. Zij beschikken namelijk over wijsheid die verder gaat dan de gewone mens. Een helderwetend medium kan door middel van deze wijsheid contact leggen met jouw dierbare overledenen.

Een helderwetend medium is iemand die info krijgt vanuit het universum of een hoger bewustzijn. Dit kan zijn in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens of woorden. Een helderwetend medium kan deze info vervolgens doorgeven aan jou zodat zij jouw levensvragen kunnen beantwoorden.

Een hoogbewust medium weet dingen, zonder dat zij deze weten. Een helderwetend medium is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld een heldervoelend medium of een helderziend medium. Dit komt omdat er nog niet veel onderzoek is gedaan naar deze gave. Daarnaast is het lastiger te bewijzen dat een helderwetend medium deze gave echt bezit. Iemand die helderwetend is wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium beschikt over de gave van het zien. Zij kunnen contact leggen met jouw dierbare overledenen door middel van het zien van beelden. Deze beelden komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderziend medium ziet deze beelden in hun hoofd en kan deze beelden vervolgens doorgeven aan jou.

Een helderziend medium is iemand die voorspellingen doet over je toekomst. Zij kunnen je inzichten geven in bepaalde situaties die spelen in je leven. Door middel van de beelden uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste kunnen zij jou helpen met het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Bij het toekomst voorspellen is het zo dat dit nooit 100% zal gaan kloppen, dat komt omdat er externe factoren zijn die invloed kunnen hebben op jouw leven. Denk aan je eigen handelen of de handeling van andere mensen. Toch kan het voorspellen van een helderziend medium je wel helpen met het verkrijgen van inzichten in situaties die spelen in je leven. Zo krijg je dus adviezen hoe je het beste kan omgaan met bepaalde situaties die je zal gaan meemaken.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij contact kunnen leggen met jouw overledenen door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderhorend medium hoort deze stemmen in hun hoofd en kan deze vervolgens doorgeven aan jou.

De geluiden die een helderhorend medium doorkrijgt hoeven niet perse stemmen te zijn. Deze geluiden kunnen ook muziek, geluiden uit de natuur of een andere vorm van geluid zijn.

Wat is een allround medium?

Het kan ook zo zijn dat een professioneel medium beschikt over meerdere paranormale gaven, iemand is dan allround. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand een heldervoelend, helderhorend medium is. Een helderwetend paragnost kan daarbij ook helderziend zijn. Het is mogelijk dat wanneer iemand spiritueel begaafd is, dat zij beschikken over verschillende gaven. Op deze manier kunnen zij jou ook op basis van verschillende technieken helpen.

Een online medium kan sowieso op verschillende manieren helpen. Dit komt ook omdat zij gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten. Zo kun je met het ene online medium beter praten over complexe liefdesrelaties, liefde gerelateerde vragen. De ander is iemand die zaken heel serieus aanpakt als het gaat om werk en carrière. Weer een ander kan juist een kaartlegging doen, dieren telepathie uitvoeren of juist een spiritueel healer zijn.

Hoe kan een spiritueel coach een luisterend oor bieden?

Bij een spiritueel coach kun je ook terecht als je de behoefte voelt aan een luisterend oor. Soms heb je bepaalde situaties waarover je graag met iemand wil praten, maar als iemand in jouw omgeving jou niet het luisterend oor biedt waar jij behoefte aan hebt. Dan kun je voor een luisterend oor ook terecht bij een spiritueel coach.

Een online medium kan jou een luisterend oor bieden doordat zij een buitenstaander zijn in jouw situatie. Zij hebben hierdoor ook meer afstand en kunnen je dus beter helpen met het krijgen van inzichten in de situatie waar je doorheen gaat. Een spiritueel coach is er voor jou als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Een onbevooroordeeld luisterend oor kan jou verder helpen omdat je hierdoor kunt praten over de situatie waar je doorheen gaat. Je krijgt er dan meer inzichten in en het kan je helpen met het nemen van beslissingen over bepaalde zaken die spelen in je leven.

Hoe werkt een reading met een medium online?

Een reading met een online medium werkt heel simpel. Je kunt via de website van het medium contact opnemen en vervolgens een afspraak maken. Het is mogelijk dat je vooraf een consult aanvragen moet doen, maar dit is niet bij alle online mediums het geval. Je kunt ook een reading aanvragen zonder dat je een consult hoeft aan te vragen.

Een reading duurt meestal ongeveer 30 minuten en je betaalt hier een vast bedrag voor. Dit is afhankelijk van het medium en de tarieven die zij hanteren. Het is mogelijk dat je een reading kunt boeken voor een uur, maar dit kost dan meestal wel iets meer geld.

Tijdens een reading met een medium online is het mogelijk dat zij verschillende technieken toepassen om jou te helpen met jouw vragen. Bij de paranormale hulplijn kan een online medium jou spirituele coaching bieden op de manier dat jij dat nodig hebt.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Het is mogelijk dat een online medium gebruikt maakt van een tarotkaartlegging of een andere vorm van kaartlegging. Dit is afhankelijk van het medium en de technieken die zij toepassen. Een ervaren medium zal jou kunnen helpen met het doorgronden van de betekenis van de kaarten die voor jou gelegd zijn.

Een online medium kan jou helpen met het krijgen van inzicht in de situatie waar je doorheen gaat. Dit is mogelijk doordat zij gebruik kunnen maken van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium zal jou helpen met het interpreteren van de tarot kaarten die voor jou gelegd zijn. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier hoef je niet alles alleen te doen.

Een online medium kan jou helpen met een legging met tarot kaarten, maar het is mogelijk dat zij ook andere technieken toepassen. Het is afhankelijk van het medium en de vraag die jij hebt. Een medium online kan voor inzichten ook lenormand kaarten leggen. Dit zijn andere tarot kaarten die je kunt gebruiken voor een reading.

Lenormand kaarten en tarot, wat is het verschil?

Tarotkaarten zijn er in vele soorten en maten. Een bekende soort tarotkaarten is de lenormand. Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium kan jou helpen met het interpreteren van de lenormand kaarten die voor jou gelegd zijn.

Lenormand is een andere manier van tarot lezen. Het verschil tussen tarot en lenormand is dat bij tarot de focus meer ligt op de toekomst, terwijl bij lenormand de focus meer ligt op het hier en nu. Een online medium kan jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie en wat er allemaal speelt.

Healing door een medium online

Tijdens een consult is het ook zo dat een betrouwbaar medium zich kan richten op healing. Een healing medium is er voor jou als je behoefte hebt aan een helende werking.

Healing kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, het is afhankelijk van het healing medium en de technieken die zij toepassen. Een online medium kan bijvoorbeeld gebruik maken van reiki of een andere vorm van energiehealing. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met het doorvoelen van je energie.

Een andere vorm van healing is chakrahealing. Tijdens een chakrahealing sessie zal het medium de verschillende chakra’s in jou lichaam behandelen. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met het doorvoelen van je energie.

Fotoreading door een medium online

Ook is het mogelijk dat een medium/paragnost een fotoreading uitvoert. Dit houdt in dat het medium jou vragen stelt over een foto die je aanlevert. Je kunt hierbij denken aan een foto van jezelf, maar ook een foto van iemand anders. Een fotoreading is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie.

Bij deze foto krijgt een ervaren medium/paragnost informatie door aan de hand van energieën, die zij voelt, ziet of hoort. Deze energieën die het medium/paragnost doorgeeft kunnen gaan over hoe de fotograaf zich voelde op het moment dat hij of zij de foto maakte, maar ook kan het gaan over het onderwerp van de foto.

Een relatie coach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met de liefde. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met de liefde. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe de relatie er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach inzicht te krijgen in de stand van zaken in jouw relatie.

Een levenscoach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met het leven. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met het leven. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe het leven er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is ook mogelijk om met een intuïtief gesprekspartner te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Wanneer jij denkt dat je vastzit in een bepaalde fase van je ontwikkeling, is het goed om hierover te praten met iemand die dit soort dingen dagelijks meemaakt. Dit kan je helpen bij het verwerken van jouw emoties en gevoelens.

Kies voor een medium online die bij jou past!

Een betrouwbaar medium online, een ervaren medium, een mental coach, een liefdevolle, heldervoelende kaartlegster, heldervoelend, helderwetend en helderziend. Er zijn vele verschillende soorten mediums met wie jij een consult zou kunnen starten. Zo kan de ene ook engelenkaarten leggen, terwijl een ander contact met overledenen kan maken of juist gebruik maakt van tarot kaarten rune. Het is belangrijk dat wanneer jij een consult wil met een betrouwbaar medium/paragnost, dat je kiest voor een spiritueel adviseur die bij jou past.

Het is belangrijk dat jij weet met welke vraag en doel jij het consult in gaat. Een reading is een advies, geen bevel. Dit houdt in dat het niet zo is dat het medium/paragnost je zal vertellen wat je moet doen, maar juist weegt deze adviezen af aan de hand van jouw eigen waarden en normen. Het is hiervoor belangrijk dat je kiest voor een erkend medium dat jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt. Een ervaren paragnost kan bijvoorbeeld geen contact met overledenen maken, als jij dit wel wil dan kun je beter kiezen voor een van de online mediums.

Je kan kiezen voor medium Desteny, medium Valentine, medium Stientje, medium Evs, medium Chantal, medium Luna Nebe, medium Isha, medium Mierke, medium Merel, medium John of medium Biba. Je moet snappen dat er heel veel mogelijk is wat betreft de spirituele coaching. Je moet dus goed kijken welk betrouwbaar medium online bij jou past.

Hoe kom je achter de gaven van een professioneel medium?

Online bij QMediums kun je precies zien op welke manier iemand spiritueel begaafd is. Zo kun je jezelf antwoord geven op de vraag: kan iemand beelden ontvangen, is iemand een helderziend en helderwetend medium of is het zo dat diegene de vragen met engelenkaarten beantwoord. Op basis van deze informatie kun je een keuze maken voor een van de online mediums. Dit kun je herkennen aan de omschrijving die bij alle online mediums staat:

  • ‘Hallo lieve mensen, ik kan jou een luisterend oor bieden en …’
  • ‘Hallo lieve mensen, als heldervoelend medium sta ik klaar om ..’
  • ‘Hallo lieve mensen, ik lees verschillende soorten kaarten waardoor ..’
  • ‘Hallo lieve mensen, ik geef liefdevol inzichten in ..’

Op basis van deze informatie kun jij kiezen met welke spiritueel adviseur jij een consult kan gaan starten.

Hoe start je een consult met een betrouwbaar medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een van de online mediums. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medium, dit kun je doen door credits aan te schaffen. Deze credits kun je dan inzetten voor een minuut of meerdere minuten met het medium naar keuze.

Het is ook mogelijk om online een consult te starten met een betrouwbaar medium. Om dit te doen, kun je een chat starten. Door te chatten met een spiritueel kun jij de vragen stellen die jij hebt en heb je ook de mogelijkheid om de chat wanneer je wenst weer opnieuw door te lezen.

Ook kun je met een spiritueel adviseur contact opnemen via de e-mail. Via de e-mail kun je aan online mediums bijvoorbeeld een fotoreading aanvragen. Dit is een reading waarin het medium een foto van jou ontvangt en op basis daarvan een consult met je gaat starten.

Het is belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar medium online, zodat je zeker weet dat je een goede reading zal krijgen. Onze online mediums staan de gehele dag door voor jou klaar zodat jij op ieder gewenst moment een chat kan starten.

medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Laura
Laura
000214
  
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
in gesprek
€ 1.00 min
in gesprek
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.