Kwaliteit mediums voor een goed advies

Online medium

Een online medium kan jou helpen contact te leggen met je dierbare overledenen. Een online medium is een paranormaal begaafde persoon die contact kan leggen met de andere wereld. Ook is een online medium er voor jou wanneer je behoefte hebt aan antwoorden en inzichten in verschillende situaties.

Een online medium kan jou helpen met jouw levensvragen omdat zij beschikken over verschillende paranormale gaven. Je kan namelijk in contact komen met een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderziend medium of een helderhorend medium. Via een online chat kunnen zij jou helpen met het stellen van je levensvragen.

Online medium

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou helpen door middel van het voelen van energie. Een heldervoelend medium is gevoelig voor de energie die om hen heen aanwezig is. Zij kunnen op die manier contact leggen met jouw dierbare overledenen en hen doorgeven wat zij voelen.

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door door middel van gevoelens. Zij kunnen gevoelens van anderen heel sterk aan voelen. Deze gevoelens zijn niet altijd expliciet, maar het heldervoelend medium kan er wel achter komen wat de betekenis is van deze gevoelens.

Doordat een heldervoelend medium deze gevoelens zo sterk kan aanvoelen kun jij dingen verhelderd krijgen. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn bij relatie problemen, liefde of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Een heldervoelend medium is er dus voor jou om via de chat contact te leggen en zo helpen bij het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Een heldervoelend medium wordt ook een hoog gevoelig medium genoemd. Een heldervoelend lichtwerker is er namelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Zij kunnen dan in contact komen met jouw dierbare overledene en deze doorgeven hoe het met je gaat of wat je wilt. Ook kan een heldervoelend kaartlegster jou helpen om antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium beschikt over de gave van het weten. Zij beschikken namelijk over wijsheid die verder gaat dan de gewone mens. Een helderwetend medium kan door middel van deze wijsheid contact leggen met jouw dierbare overledenen.

Een helderwetend medium is iemand die info krijgt vanuit het universum of een hoger bewustzijn. Dit kan zijn in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens of woorden. Een helderwetend medium kan deze info vervolgens doorgeven aan jou zodat zij jouw levensvragen kunnen beantwoorden.

Een hoogbewust medium weet dingen, zonder dat zij deze weten. Een helderwetend medium is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld een heldervoelend medium of een helderziend medium. Dit komt omdat er nog niet veel onderzoek is gedaan naar deze gave. Daarnaast is het lastiger te bewijzen dat een helderwetend medium deze gave echt bezit. Iemand die helderwetend is wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium beschikt over de gave van het zien. Zij kunnen contact leggen met jouw dierbare overledenen door middel van het zien van beelden. Deze beelden komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderziend medium ziet deze beelden in hun hoofd en kan deze beelden vervolgens doorgeven aan jou.

Een helderziend medium is iemand die voorspellingen doet over je toekomst. Zij kunnen je inzichten geven in bepaalde situaties die spelen in je leven. Door middel van de beelden uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste kunnen zij jou helpen met het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Bij het toekomst voorspellen is het zo dat dit nooit 100% zal gaan kloppen, dat komt omdat er externe factoren zijn die invloed kunnen hebben op jouw leven. Denk aan je eigen handelen of de handeling van andere mensen. Toch kan het voorspellen van een helderziend medium je wel helpen met het verkrijgen van inzichten in situaties die spelen in je leven. Zo krijg je dus adviezen hoe je het beste kan omgaan met bepaalde situaties die je zal gaan meemaken.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij contact kunnen leggen met jouw overledenen door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderhorend medium hoort deze stemmen in hun hoofd en kan deze vervolgens doorgeven aan jou.

De geluiden die een helderhorend medium doorkrijgt hoeven niet perse stemmen te zijn. Deze geluiden kunnen ook muziek, geluiden uit de natuur of een andere vorm van geluid zijn.

Wat is een allround medium?

Het kan ook zo zijn dat een professioneel medium beschikt over meerdere paranormale gaven, iemand is dan allround. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand een heldervoelend, helderhorend medium is. Een helderwetend paragnost kan daarbij ook helderziend zijn. Het is mogelijk dat wanneer iemand spiritueel begaafd is, dat zij beschikken over verschillende gaven. Op deze manier kunnen zij jou ook op basis van verschillende technieken helpen.

Een online medium kan sowieso op verschillende manieren helpen. Dit komt ook omdat zij gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten. Zo kun je met het ene online medium beter praten over complexe liefdesrelaties, liefde gerelateerde vragen. De ander is iemand die zaken heel serieus aanpakt als het gaat om werk en carrière. Weer een ander kan juist een kaartlegging doen, dieren telepathie uitvoeren of juist een spiritueel healer zijn.

Hoe kan een spiritueel coach een luisterend oor bieden?

Bij een spiritueel coach kun je ook terecht als je de behoefte voelt aan een luisterend oor. Soms heb je bepaalde situaties waarover je graag met iemand wil praten, maar als iemand in jouw omgeving jou niet het luisterend oor biedt waar jij behoefte aan hebt. Dan kun je voor een luisterend oor ook terecht bij een spiritueel coach.

Een online medium kan jou een luisterend oor bieden doordat zij een buitenstaander zijn in jouw situatie. Zij hebben hierdoor ook meer afstand en kunnen je dus beter helpen met het krijgen van inzichten in de situatie waar je doorheen gaat. Een spiritueel coach is er voor jou als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Een onbevooroordeeld luisterend oor kan jou verder helpen omdat je hierdoor kunt praten over de situatie waar je doorheen gaat. Je krijgt er dan meer inzichten in en het kan je helpen met het nemen van beslissingen over bepaalde zaken die spelen in je leven.

Hoe werkt een reading met een medium online?

Een reading met een online medium werkt heel simpel. Je kunt via de website van het medium contact opnemen en vervolgens een afspraak maken. Het is mogelijk dat je vooraf een consult aanvragen moet doen, maar dit is niet bij alle online mediums het geval. Je kunt ook een reading aanvragen zonder dat je een consult hoeft aan te vragen.

Een reading duurt meestal ongeveer 30 minuten en je betaalt hier een vast bedrag voor. Dit is afhankelijk van het medium en de tarieven die zij hanteren. Het is mogelijk dat je een reading kunt boeken voor een uur, maar dit kost dan meestal wel iets meer geld.

Tijdens een reading met een medium online is het mogelijk dat zij verschillende technieken toepassen om jou te helpen met jouw vragen. Bij de paranormale hulplijn kan een online medium jou spirituele coaching bieden op de manier dat jij dat nodig hebt.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Het is mogelijk dat een online medium gebruikt maakt van een tarotkaartlegging of een andere vorm van kaartlegging. Dit is afhankelijk van het medium en de technieken die zij toepassen. Een ervaren medium zal jou kunnen helpen met het doorgronden van de betekenis van de kaarten die voor jou gelegd zijn.

Een online medium kan jou helpen met het krijgen van inzicht in de situatie waar je doorheen gaat. Dit is mogelijk doordat zij gebruik kunnen maken van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium zal jou helpen met het interpreteren van de tarot kaarten die voor jou gelegd zijn. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier hoef je niet alles alleen te doen.

Een online medium kan jou helpen met een legging met tarot kaarten, maar het is mogelijk dat zij ook andere technieken toepassen. Het is afhankelijk van het medium en de vraag die jij hebt. Een medium online kan voor inzichten ook lenormand kaarten leggen. Dit zijn andere tarot kaarten die je kunt gebruiken voor een reading.

Lenormand kaarten en tarot, wat is het verschil?

Tarotkaarten zijn er in vele soorten en maten. Een bekende soort tarotkaarten is de lenormand. Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium kan jou helpen met het interpreteren van de lenormand kaarten die voor jou gelegd zijn.

Lenormand is een andere manier van tarot lezen. Het verschil tussen tarot en lenormand is dat bij tarot de focus meer ligt op de toekomst, terwijl bij lenormand de focus meer ligt op het hier en nu. Een online medium kan jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie en wat er allemaal speelt.

Healing door een medium online

Tijdens een consult is het ook zo dat een betrouwbaar medium zich kan richten op healing. Een healing medium is er voor jou als je behoefte hebt aan een helende werking.

Healing kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, het is afhankelijk van het healing medium en de technieken die zij toepassen. Een online medium kan bijvoorbeeld gebruik maken van reiki of een andere vorm van energiehealing. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met het doorvoelen van je energie.

Een andere vorm van healing is chakrahealing. Tijdens een chakrahealing sessie zal het medium de verschillende chakra’s in jou lichaam behandelen. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met het doorvoelen van je energie.

Fotoreading door een medium online

Ook is het mogelijk dat een medium/paragnost een fotoreading uitvoert. Dit houdt in dat het medium jou vragen stelt over een foto die je aanlevert. Je kunt hierbij denken aan een foto van jezelf, maar ook een foto van iemand anders. Een fotoreading is een fijne manier van werken, want op deze manier kan het medium jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie.

Bij deze foto krijgt een ervaren medium/paragnost informatie door aan de hand van energieën, die zij voelt, ziet of hoort. Deze energieën die het medium/paragnost doorgeeft kunnen gaan over hoe de fotograaf zich voelde op het moment dat hij of zij de foto maakte, maar ook kan het gaan over het onderwerp van de foto.

Een relatie coach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met de liefde. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met de liefde. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe de relatie er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach inzicht te krijgen in de stand van zaken in jouw relatie.

Een levenscoach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met het leven. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met het leven. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe het leven er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is ook mogelijk om met een intuïtief gesprekspartner te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Wanneer jij denkt dat je vastzit in een bepaalde fase van je ontwikkeling, is het goed om hierover te praten met iemand die dit soort dingen dagelijks meemaakt. Dit kan je helpen bij het verwerken van jouw emoties en gevoelens.

Kies voor een medium online die bij jou past!

Een betrouwbaar medium online, een ervaren medium, een mental coach, een liefdevolle, heldervoelende kaartlegster, heldervoelend, helderwetend en helderziend. Er zijn vele verschillende soorten mediums met wie jij een consult zou kunnen starten. Zo kan de ene ook engelenkaarten leggen, terwijl een ander contact met overledenen kan maken of juist gebruik maakt van tarot kaarten rune. Het is belangrijk dat wanneer jij een consult wil met een betrouwbaar medium/paragnost, dat je kiest voor een spiritueel adviseur die bij jou past.

Het is belangrijk dat jij weet met welke vraag en doel jij het consult in gaat. Een reading is een advies, geen bevel. Dit houdt in dat het niet zo is dat het medium/paragnost je zal vertellen wat je moet doen, maar juist weegt deze adviezen af aan de hand van jouw eigen waarden en normen. Het is hiervoor belangrijk dat je kiest voor een erkend medium dat jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt. Een ervaren paragnost kan bijvoorbeeld geen contact met overledenen maken, als jij dit wel wil dan kun je beter kiezen voor een van de online mediums.

Je kan kiezen voor medium Desteny, medium Valentine, medium Stientje, medium Evs, medium Chantal, medium Luna Nebe, medium Isha, medium Mierke, medium Merel, medium John of medium Biba. Je moet snappen dat er heel veel mogelijk is wat betreft de spirituele coaching. Je moet dus goed kijken welk betrouwbaar medium online bij jou past.

Hoe kom je achter de gaven van een professioneel medium?

Online bij QMediums kun je precies zien op welke manier iemand spiritueel begaafd is. Zo kun je jezelf antwoord geven op de vraag: kan iemand beelden ontvangen, is iemand een helderziend en helderwetend medium of is het zo dat diegene de vragen met engelenkaarten beantwoord. Op basis van deze informatie kun je een keuze maken voor een van de online mediums. Dit kun je herkennen aan de omschrijving die bij alle online mediums staat:

  • ‘Hallo lieve mensen, ik kan jou een luisterend oor bieden en …’
  • ‘Hallo lieve mensen, als heldervoelend medium sta ik klaar om ..’
  • ‘Hallo lieve mensen, ik lees verschillende soorten kaarten waardoor ..’
  • ‘Hallo lieve mensen, ik geef liefdevol inzichten in ..’

Op basis van deze informatie kun jij kiezen met welke spiritueel adviseur jij een consult kan gaan starten.

Hoe start je een consult met een betrouwbaar medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een van de online mediums. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medium, dit kun je doen door credits aan te schaffen. Deze credits kun je dan inzetten voor een minuut of meerdere minuten met het medium naar keuze.

Het is ook mogelijk om online een consult te starten met een betrouwbaar medium. Om dit te doen, kun je een chat starten. Door te chatten met een spiritueel kun jij de vragen stellen die jij hebt en heb je ook de mogelijkheid om de chat wanneer je wenst weer opnieuw door te lezen.

Ook kun je met een spiritueel adviseur contact opnemen via de e-mail. Via de e-mail kun je aan online mediums bijvoorbeeld een fotoreading aanvragen. Dit is een reading waarin het medium een foto van jou ontvangt en op basis daarvan een consult met je gaat starten.

Het is belangrijk dat je kiest voor een betrouwbaar medium online, zodat je zeker weet dat je een goede reading zal krijgen. Onze online mediums staan de gehele dag door voor jou klaar zodat jij op ieder gewenst moment een chat kan starten.

Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.