Online medium

Een online medium kan jou helpen contact te leggen met je dierbare overledenen. Dit is een paranormaal begaafde persoon die contact kan leggen met de andere wereld. Ook is een online medium er voor jou wanneer je behoefte hebt aan antwoorden en inzichten in verschillende situaties.

Een online medium kan jou helpen met jouw levensvragen omdat zij beschikken over verschillende paranormale gaven. Je kan namelijk in contact komen met een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderziend medium of een helderhorend medium. Via een online chat kunnen zij jou helpen met het stellen van je levensvragen.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou helpen door middel van het voelen van energie. Een heldervoelend medium is gevoelig voor de energie die om hen heen aanwezig is. Zij kunnen op die manier contact leggen met jouw dierbare overledenen en hen doorgeven wat zij voelen.

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door door middel van gevoelens. Zij kunnen gevoelens van anderen heel sterk aan voelen. Deze gevoelens zijn niet altijd expliciet, maar het heldervoelend medium kan er wel achter komen wat de betekenis is van deze gevoelens.

Doordat een heldervoelend medium deze gevoelens zo sterk kan aanvoelen kun jij dingen verhelderd krijgen. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn bij relatie problemen, liefde of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Een heldervoelend medium is er dus voor jou om via de chat contact te leggen en zo helpen bij het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Een heldervoelend medium wordt ook een hoog gevoelig medium genoemd. Deze heldervoelend lichtwerker is er namelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Zij kunnen dan in contact komen met jouw dierbare overledene en deze doorgeven hoe het met je gaat of wat je wilt. Ook kan een heldervoelend kaartlegster jou helpen om antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Wat is een helderwetend medium?

Helderwetend medium beschikt over de gave van het weten. Zij beschikken namelijk over wijsheid die verder gaat dan de gewone mens. Een helderwetend medium kan door middel van deze wijsheid contact leggen met jouw dierbare overledenen.

Een helderwetend medium is iemand die info krijgt vanuit het universum of een hoger bewustzijn. Dit kan zijn in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens of woorden. Een helderwetend medium kan deze info vervolgens doorgeven aan jou zodat zij jouw levensvragen kunnen beantwoorden.

Een hoogbewust medium weet dingen, zonder dat zij deze weten. Een helderwetend medium is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld een heldervoelend medium of een helderziend medium. Dit komt omdat er nog niet veel onderzoek is gedaan naar deze gave. Daarnaast is het lastiger te bewijzen dat een helderwetend medium deze gave echt bezit. Iemand die helderwetend is wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium beschikt over de gave van het zien. Zij kunnen contact leggen met jouw dierbare overledenen door middel van het zien van beelden. Deze beelden komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderziend medium ziet deze beelden in hun hoofd en kan deze beelden vervolgens doorgeven aan jou.

Een helderziend medium is iemand die voorspellingen doet over je toekomst. Zij kunnen je inzichten geven in bepaalde situaties die spelen in je leven. Door middel van de beelden uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste kunnen zij jou helpen met het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Bij het toekomst voorspellen is het zo dat dit nooit 100% zal gaan kloppen, dat komt omdat er externe factoren zijn die invloed kunnen hebben op jouw leven. Denk aan je eigen handelen of de handeling van andere mensen. Toch kan het voorspellen van een helderziend medium je wel helpen met het verkrijgen van inzichten in situaties die spelen in je leven. Zo krijg je dus adviezen hoe je het beste kan omgaan met bepaalde situaties die je zal gaan meemaken.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij contact kunnen leggen met jouw overledenen door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderhorend medium hoort deze stemmen in hun hoofd en kan deze vervolgens doorgeven aan jou.

De geluiden die een helderhorend medium doorkrijgt hoeven niet perse stemmen te zijn. Deze geluiden kunnen ook muziek, geluiden uit de natuur of een andere vorm van geluid zijn.

Wat is een allround medium?

Het kan ook zo zijn dat een professioneel medium beschikt over meerdere paranormale gaven, iemand is dan allround. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand een heldervoelend, helderhorend medium is. Een helderwetend paragnost kan daarbij ook helderziend zijn. Het is mogelijk dat wanneer iemand spiritueel begaafd is, dat zij beschikken over verschillende gaven. Op deze manier kunnen zij jou ook op basis van verschillende technieken helpen.

Een online medium kan sowieso op verschillende manieren helpen. Dit komt ook omdat zij gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten. Zo kun je met het ene online medium beter praten over complexe liefdesrelaties, liefde gerelateerde vragen. De ander is iemand die zaken heel serieus aanpakt als het gaat om werk en carrière. Weer een ander kan juist een kaartlegging doen, dieren telepathie uitvoeren of juist een spiritueel healer zijn.

Hoe kan een spiritueel coach een luisterend oor bieden?

Bij een spiritueel coach kun je ook terecht als je de behoefte voelt aan een luisterend oor. Soms heb je bepaalde situaties waarover je graag met iemand wil praten, maar als iemand in jouw omgeving jou niet het luisterend oor biedt waar jij behoefte aan hebt. Dan kun je voor een luisterend oor ook terecht bij een spiritueel coach.

Een online medium kan jou een luisterend oor bieden doordat zij een buitenstaander zijn in jouw situatie. Zij hebben hierdoor ook meer afstand en kunnen je dus beter helpen met het krijgen van inzichten in de situatie waar je doorheen gaat. Een spiritueel coach is er voor jou als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Een onbevooroordeeld luisterend oor kan jou verder helpen omdat je hierdoor kunt praten over de situatie waar je doorheen gaat. Je krijgt er dan meer inzichten in en het kan je helpen met het nemen van beslissingen over bepaalde zaken die spelen in je leven.

Hoe werkt een reading met een medium online?

Een reading met een online medium werkt heel simpel. Je kunt via de website van het medium contact opnemen en vervolgens een afspraak maken. Het is mogelijk dat je vooraf een consult aanvragen moet doen, maar dit is niet bij alle online mediums het geval. Je kunt ook een reading aanvragen zonder dat je een consult hoeft aan te vragen.

Een reading duurt meestal ongeveer 30 minuten en je betaalt hier een vast bedrag voor. Dit is afhankelijk van het medium en de tarieven die zij hanteren. Het is mogelijk dat je een reading kunt boeken voor een uur, maar dit kost dan meestal wel iets meer geld.

Tijdens een reading met een medium online is het mogelijk dat zij verschillende technieken toepassen om jou te helpen met jouw vragen. Bij de paranormale hulplijn kan een online medium jou spirituele coaching bieden op de manier dat jij dat nodig hebt.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Het is mogelijk dat een online medium gebruikt maakt van een tarotkaartlegging of een andere vorm van kaartlegging. Dit is afhankelijk van het medium en de technieken die zij toepassen. Een ervaren medium zal jou kunnen helpen met het doorgronden van de betekenis van de kaarten die voor jou gelegd zijn.

Een online medium kan jou helpen met het krijgen van inzicht in de situatie waar je doorheen gaat. Dit is mogelijk doordat zij gebruik kunnen maken van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium zal jou helpen met het interpreteren van de tarot kaarten die voor jou gelegd zijn. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier hoef je niet alles alleen te doen.

Een online medium kan jou helpen met een legging met tarot kaarten, maar het is mogelijk dat zij ook andere technieken toepassen. Het is afhankelijk van het medium en de vraag die jij hebt. Een medium online kan voor inzichten ook lenormand kaarten leggen. Dit zijn andere tarot kaarten die je kunt gebruiken voor een reading.

Lenormand kaarten en tarot, wat is het verschil?

Tarotkaarten zijn er in vele soorten en maten. Een bekende soort tarotkaarten is de lenormand. Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium kan jou helpen met het interpreteren van de lenormand kaarten die voor jou gelegd zijn.

Lenormand is een andere manier van tarot lezen. Het verschil tussen tarot en lenormand is dat bij tarot de focus meer ligt op de toekomst, terwijl bij lenormand de focus meer ligt op het hier en nu. Een online medium kan jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie en wat er allemaal speelt.

 

Een levenscoach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met het leven. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met het leven. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe het leven er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is ook mogelijk om met een intuïtief gesprekspartner te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Wanneer jij denkt dat je vastzit in een bepaalde fase van je ontwikkeling, is het goed om hierover te praten met iemand die dit soort dingen dagelijks meemaakt. Dit kan je helpen bij het verwerken van jouw emoties en gevoelens.

Kies voor een medium online die bij jou past

Een betrouwbaar medium online, een ervaren medium, een mental coach, een liefdevolle, heldervoelende kaartlegster, heldervoelend, helderwetend en helderziend. Er zijn vele verschillende soorten mediums met wie jij een consult zou kunnen starten. Zo kan de ene ook engelenkaarten leggen, terwijl een ander contact met overledenen kan maken of juist gebruik maakt van tarot kaarten rune. Kies wanneer jij een consult wilt, met een betrouwbaar medium/paragnost, dat je kiest voor een spiritueel adviseur die bij jou past.

Het is belangrijk dat jij weet met welke vraag en doel jij het consult in gaat. Een reading is een advies, geen bevel. Dit houdt in dat het niet zo is dat het medium/paragnost je zal vertellen wat je moet doen, maar juist weegt deze adviezen af aan de hand van jouw eigen waarden en normen. Het is hiervoor belangrijk dat je kiest voor een erkend medium dat jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt. Een ervaren paragnost kan bijvoorbeeld geen contact met overledenen maken, als jij dit wel wil dan kun je beter kiezen voor een van de online mediums.

Hoe kom je achter de gaven van een professioneel medium

Online bij QMediums kun je precies zien op welke manier iemand spiritueel begaafd is. Zo kun je jezelf antwoord geven op de vraag: kan iemand beelden ontvangen, is iemand een helderziend en helderwetend medium of is het zo dat diegene de vragen met engelenkaarten beantwoord. Op basis van deze informatie kun je een keuze maken voor een van de online mediums. Dit kun je herkennen aan de omschrijving die bij alle online mediums staat. Op basis van deze informatie kun jij kiezen met welke spiritueel adviseur jij een consult kan gaan starten.

Hoe start je een consult met een betrouwbaar medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een van de online mediums. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medium, dit kun je doen door credits aan te schaffen. Deze credits kun je dan inzetten voor een minuut of meerdere minuten met het medium naar keuze. Je gebruikt de credits voor zowel bellen, als chatten of een emailconsult.

Het is ook mogelijk om online een consult te starten met een betrouwbaar medium. Om dit te doen, kun je een chat starten. Door te chatten met een spiritueel kun jij de vragen stellen die jij hebt en heb je ook de mogelijkheid om de chat wanneer je wenst weer opnieuw door te lezen.

Ook kun je met een spiritueel adviseur contact opnemen via de e-mail. Via de e-mail kun je aan online mediums bijvoorbeeld een fotoreading aanvragen. Dit is een reading waarin het medium een foto van jou ontvangt en op basis daarvan een consult met je gaat starten.

 

Medium Laura
Beschikbaar
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Corina
Ingesprek
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.