Online medium

Een online medium kan jou helpen contact te leggen met je dierbare overledenen. Dit is een paranormaal begaafde persoon die contact kan leggen met de andere wereld. Ook is een online medium er voor jou wanneer je behoefte hebt aan antwoorden en inzichten in verschillende situaties.

Een online medium kan jou helpen met jouw levensvragen omdat zij beschikken over verschillende paranormale gaven. Je kan namelijk in contact komen met een heldervoelend medium, een helderwetend medium, een helderziend medium of een helderhorend medium. Via een online chat kunnen zij jou helpen met het stellen van je levensvragen.

Online medium

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium kan jou helpen door middel van het voelen van energie. Een heldervoelend medium is gevoelig voor de energie die om hen heen aanwezig is. Zij kunnen op die manier contact leggen met jouw dierbare overledenen en hen doorgeven wat zij voelen.

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door door middel van gevoelens. Zij kunnen gevoelens van anderen heel sterk aan voelen. Deze gevoelens zijn niet altijd expliciet, maar het heldervoelend medium kan er wel achter komen wat de betekenis is van deze gevoelens.

Doordat een heldervoelend medium deze gevoelens zo sterk kan aanvoelen kun jij dingen verhelderd krijgen. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn bij relatie problemen, liefde of wanneer je een keuze moet maken in je leven. Een heldervoelend medium is er dus voor jou om via de chat contact te leggen en zo helpen bij het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Een heldervoelend medium wordt ook een hoog gevoelig medium genoemd. Deze heldervoelend lichtwerker is er namelijk voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor. Zij kunnen dan in contact komen met jouw dierbare overledene en deze doorgeven hoe het met je gaat of wat je wilt. Ook kan een heldervoelend kaartlegster jou helpen om antwoorden te krijgen op jouw levensvragen.

Wat is een helderwetend medium?

Helderwetend medium beschikt over de gave van het weten. Zij beschikken namelijk over wijsheid die verder gaat dan de gewone mens. Een helderwetend medium kan door middel van deze wijsheid contact leggen met jouw dierbare overledenen.

Een helderwetend medium is iemand die info krijgt vanuit het universum of een hoger bewustzijn. Dit kan zijn in de vorm van beelden, geluiden, gevoelens of woorden. Een helderwetend medium kan deze info vervolgens doorgeven aan jou zodat zij jouw levensvragen kunnen beantwoorden.

Een hoogbewust medium weet dingen, zonder dat zij deze weten. Een helderwetend medium is een stuk minder bekend dan bijvoorbeeld een heldervoelend medium of een helderziend medium. Dit komt omdat er nog niet veel onderzoek is gedaan naar deze gave. Daarnaast is het lastiger te bewijzen dat een helderwetend medium deze gave echt bezit. Iemand die helderwetend is wordt ook wel telepathisch genoemd.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium beschikt over de gave van het zien. Zij kunnen contact leggen met jouw dierbare overledenen door middel van het zien van beelden. Deze beelden komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderziend medium ziet deze beelden in hun hoofd en kan deze beelden vervolgens doorgeven aan jou.

Een helderziend medium is iemand die voorspellingen doet over je toekomst. Zij kunnen je inzichten geven in bepaalde situaties die spelen in je leven. Door middel van de beelden uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste kunnen zij jou helpen met het verkrijgen van antwoorden op je levensvragen.

Bij het toekomst voorspellen is het zo dat dit nooit 100% zal gaan kloppen, dat komt omdat er externe factoren zijn die invloed kunnen hebben op jouw leven. Denk aan je eigen handelen of de handeling van andere mensen. Toch kan het voorspellen van een helderziend medium je wel helpen met het verkrijgen van inzichten in situaties die spelen in je leven. Zo krijg je dus adviezen hoe je het beste kan omgaan met bepaalde situaties die je zal gaan meemaken.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij contact kunnen leggen met jouw overledenen door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen komen rechtstreeks uit het onderbewuste of collectieve onderbewuste. Een helderhorend medium hoort deze stemmen in hun hoofd en kan deze vervolgens doorgeven aan jou.

De geluiden die een helderhorend medium doorkrijgt hoeven niet perse stemmen te zijn. Deze geluiden kunnen ook muziek, geluiden uit de natuur of een andere vorm van geluid zijn.

Wat is een allround medium?

Het kan ook zo zijn dat een professioneel medium beschikt over meerdere paranormale gaven, iemand is dan allround. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat iemand een heldervoelend, helderhorend medium is. Een helderwetend paragnost kan daarbij ook helderziend zijn. Het is mogelijk dat wanneer iemand spiritueel begaafd is, dat zij beschikken over verschillende gaven. Op deze manier kunnen zij jou ook op basis van verschillende technieken helpen.

Een online medium kan sowieso op verschillende manieren helpen. Dit komt ook omdat zij gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten. Zo kun je met het ene online medium beter praten over complexe liefdesrelaties, liefde gerelateerde vragen. De ander is iemand die zaken heel serieus aanpakt als het gaat om werk en carrière. Weer een ander kan juist een kaartlegging doen, dieren telepathie uitvoeren of juist een spiritueel healer zijn.

Hoe kan een spiritueel coach een luisterend oor bieden?

Bij een spiritueel coach kun je ook terecht als je de behoefte voelt aan een luisterend oor. Soms heb je bepaalde situaties waarover je graag met iemand wil praten, maar als iemand in jouw omgeving jou niet het luisterend oor biedt waar jij behoefte aan hebt. Dan kun je voor een luisterend oor ook terecht bij een spiritueel coach.

Een online medium kan jou een luisterend oor bieden doordat zij een buitenstaander zijn in jouw situatie. Zij hebben hierdoor ook meer afstand en kunnen je dus beter helpen met het krijgen van inzichten in de situatie waar je doorheen gaat. Een spiritueel coach is er voor jou als je behoefte hebt aan een luisterend oor.

Een onbevooroordeeld luisterend oor kan jou verder helpen omdat je hierdoor kunt praten over de situatie waar je doorheen gaat. Je krijgt er dan meer inzichten in en het kan je helpen met het nemen van beslissingen over bepaalde zaken die spelen in je leven.

Hoe werkt een reading met een medium online?

Een reading met een online medium werkt heel simpel. Je kunt via de website van het medium contact opnemen en vervolgens een afspraak maken. Het is mogelijk dat je vooraf een consult aanvragen moet doen, maar dit is niet bij alle online mediums het geval. Je kunt ook een reading aanvragen zonder dat je een consult hoeft aan te vragen.

Een reading duurt meestal ongeveer 30 minuten en je betaalt hier een vast bedrag voor. Dit is afhankelijk van het medium en de tarieven die zij hanteren. Het is mogelijk dat je een reading kunt boeken voor een uur, maar dit kost dan meestal wel iets meer geld.

Tijdens een reading met een medium online is het mogelijk dat zij verschillende technieken toepassen om jou te helpen met jouw vragen. Bij de paranormale hulplijn kan een online medium jou spirituele coaching bieden op de manier dat jij dat nodig hebt.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Het is mogelijk dat een online medium gebruikt maakt van een tarotkaartlegging of een andere vorm van kaartlegging. Dit is afhankelijk van het medium en de technieken die zij toepassen. Een ervaren medium zal jou kunnen helpen met het doorgronden van de betekenis van de kaarten die voor jou gelegd zijn.

Een online medium kan jou helpen met het krijgen van inzicht in de situatie waar je doorheen gaat. Dit is mogelijk doordat zij gebruik kunnen maken van tarot kaarten. Tarot kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium zal jou helpen met het interpreteren van de tarot kaarten die voor jou gelegd zijn. Dit is een fijne manier van werken, want op deze manier hoef je niet alles alleen te doen.

Een online medium kan jou helpen met een legging met tarot kaarten, maar het is mogelijk dat zij ook andere technieken toepassen. Het is afhankelijk van het medium en de vraag die jij hebt. Een medium online kan voor inzichten ook lenormand kaarten leggen. Dit zijn andere tarot kaarten die je kunt gebruiken voor een reading.

Lenormand kaarten en tarot, wat is het verschil?

Tarotkaarten zijn er in vele soorten en maten. Een bekende soort tarotkaarten is de lenormand. Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten te krijgen in de toekomst. Een online medium kan jou helpen met het interpreteren van de lenormand kaarten die voor jou gelegd zijn.

Lenormand is een andere manier van tarot lezen. Het verschil tussen tarot en lenormand is dat bij tarot de focus meer ligt op de toekomst, terwijl bij lenormand de focus meer ligt op het hier en nu. Een online medium kan jou helpen met inzicht krijgen in je huidige situatie en wat er allemaal speelt.

 

Een levenscoach die paranormaal begaafd is

Ook kan een heldervoelend/helderwetend medium online jou helpen met het leven. Zij zullen jouw vragen beantwoorden die te maken hebben met het leven. Dit komt doordat zij kunnen aanvoelen en weten hoe het leven er voor staat, maar ook de gevoelens die er zijn. Dit is een fijne manier om met behulp van een spirituele coach te praten over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het is ook mogelijk om met een intuïtief gesprekspartner te praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Wanneer jij denkt dat je vastzit in een bepaalde fase van je ontwikkeling, is het goed om hierover te praten met iemand die dit soort dingen dagelijks meemaakt. Dit kan je helpen bij het verwerken van jouw emoties en gevoelens.

Kies voor een medium online die bij jou past

Een betrouwbaar medium online, een ervaren medium, een mental coach, een liefdevolle, heldervoelende kaartlegster, heldervoelend, helderwetend en helderziend. Er zijn vele verschillende soorten mediums met wie jij een consult zou kunnen starten. Zo kan de ene ook engelenkaarten leggen, terwijl een ander contact met overledenen kan maken of juist gebruik maakt van tarot kaarten rune. Kies wanneer jij een consult wilt, met een betrouwbaar medium/paragnost, dat je kiest voor een spiritueel adviseur die bij jou past.

Het is belangrijk dat jij weet met welke vraag en doel jij het consult in gaat. Een reading is een advies, geen bevel. Dit houdt in dat het niet zo is dat het medium/paragnost je zal vertellen wat je moet doen, maar juist weegt deze adviezen af aan de hand van jouw eigen waarden en normen. Het is hiervoor belangrijk dat je kiest voor een erkend medium dat jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt. Een ervaren paragnost kan bijvoorbeeld geen contact met overledenen maken, als jij dit wel wil dan kun je beter kiezen voor een van de online mediums.

Hoe kom je achter de gaven van een professioneel medium

Online bij QMediums kun je precies zien op welke manier iemand spiritueel begaafd is. Zo kun je jezelf antwoord geven op de vraag: kan iemand beelden ontvangen, is iemand een helderziend en helderwetend medium of is het zo dat diegene de vragen met engelenkaarten beantwoord. Op basis van deze informatie kun je een keuze maken voor een van de online mediums. Dit kun je herkennen aan de omschrijving die bij alle online mediums staat. Op basis van deze informatie kun jij kiezen met welke spiritueel adviseur jij een consult kan gaan starten.

Hoe start je een consult met een betrouwbaar medium?

Er zijn verschillende manieren waarop je in contact kan komen met een van de online mediums. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een medium, dit kun je doen door credits aan te schaffen. Deze credits kun je dan inzetten voor een minuut of meerdere minuten met het medium naar keuze. Je gebruikt de credits voor zowel bellen, als chatten of een emailconsult.

Het is ook mogelijk om online een consult te starten met een betrouwbaar medium. Om dit te doen, kun je een chat starten. Door te chatten met een spiritueel kun jij de vragen stellen die jij hebt en heb je ook de mogelijkheid om de chat wanneer je wenst weer opnieuw door te lezen.

Ook kun je met een spiritueel adviseur contact opnemen via de e-mail. Via de e-mail kun je aan online mediums bijvoorbeeld een fotoreading aanvragen. Dit is een reading waarin het medium een foto van jou ontvangt en op basis daarvan een consult met je gaat starten.

 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.