Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnosten en helderzienden

Paragnosten en helderzienden en mediums zijn mensen die paranormale gaven hebben. Ze kunnen voorspellen, telepathisch contact maken en meer. Sommigen geloven dat ze in staat zijn om de toekomst te voorspellen, terwijl anderen denken dat ze in contact staan met overleden geliefden of geesten.

Er zijn verschillende redenen waaroParagnosten en helderziendenm mensen naar een paranormale genezer gaan. Sommige mensen zoeken hulp omdat ze graag willen weten wat de toekomst gaat brengen, anderen willen graag contact leggen met hun overleden dierbaren.

Ze kunnen verschillende paranormale gaven bezitten en kunnen aan de hand van deze paranormale gaven verschillende rollen vervullen. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium, heldervoelend medium of een helderwetend paragnost. Soms kan een medium paragnost ook een combinatie hebben, zoals heldervoelend/helderwetend. Een medium paragnost kan ook de rol van relatie coach, spiritueel coach, hsp coach, life coach, reiki master, heldervoelend kaartlegster of helderwetend kaartlegster.

Wat zijn mediums, paragnosten en helderzienden

Een medium paragnost is iemand die paranormale gaven bezit en deze gebruikt om mensen te helpen. Het is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft dan ook vaak een zesde zintuig die bijdragen aan het beantwoorden van levensvragen.

Een medium paragnost kan dus verschillende paranormale gaven bezitten. Je hebt een helderziend medium, helderhorend medium, heldervoelend medium, helderwetend paragnost of een heldervoelend/helderwetend medium paragnost.

Een krachtig medium kan bijvoorbeeld levensvragen beantwoorden door helder voelend of helder wetend te zijn. Door deze gaven kunnen zij antwoorden geven op levensvragen, een bepaalde situatie, het verleden, heden en de nabije toekomst of over onderwerpen als liefde, relatie en werk.

Een medium paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kunnen ze duidelijke antwoorden krijgen uit de kaarten of een toekomst voorspelling doen. Een medium paragnost kan gebruik maken van de Tarot kaarten, Lenormand kaarten of kan een engelen kaartlegster gebruik maken van engelen kaarten.

Helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende beelden advies over bepaalde situaties. Zij zijn ook in staat om contact te leggen met overleden dierbaren, geesten of engelen.

Een helderziend medium heeft aan de hand van levensvragen een antwoord voor je. Een zuiver medium of top medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke of goddelijke wereld. De helderziende beelden die een helderziend medium binnen krijgt is niet altijd duidelijk. Een helderziend medium zal deze boodschap zo vertalen dat dit wel duidelijk is. Een voorbeeld van een helderziend medium is een waarzegger.

Een helderziend medium paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties, gevoelens of gebeurtenissen uit het verleden. een helder ziend medium kan jou dus op verschillende manieren helpen. Wil je contact opnemen met een goede helderziende? Neem dan contact met ons op!

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Een heldervoelend medium paragnost is hoog sensitief. Als een heldervoelend medium paragnost hoog sensitief is dan krijgt deze meer prikkels door van de spirituele wereld. Een heldervoelend medium kan dingen aanvoelen is hoog gevoelig en heeft een sterke intuïtie. Een hoog gevoelig medium paragnost kan tijdens een reading dingen aanvoelen die betrekking hebben op de vraag.

Een helder voelend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met dierbare overledenen. Doordat zij hoog gevoelig zijn voelen ze boodschappen aan die vervolgens vertaald worden.

Een medium paragnost die heldervoelend is kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Ze gebruiken deze gaven dan om antwoord te kunnen geven op levensvragen.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie krijgt uit de hogere wereld. Deze informatie is dan direct bruikbaar om problemen op te lossen. Een helderwetend medium kan de toekomst voorspellen, maar ook informatie geven over het verleden.

Een helderwetend medium krijgt zijn of haar informatie aan de hand van visioenen, gedachten of symbolen. Deze symbolische taal moet een helderwetend medium paragnost wel vertalen naar begrijpelijke taal. Hierdoor kunnen mensen inzicht krijgen in hun leven en de problemen die zij tegenkomen.

Een helderwetend medium kan dus bepaalde dingen voorspellen, kan je helpen met relatie problemen of antwoord geven op overige vragen.

Helderhorend medium

Een medium paragnost die helderhorend is kan boodschappen horen. Een ervaren medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Top paragnosten kunnen boodschappen horen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën.

Relatie coach, spiritueel coach of life coach

Een relatie coach, life coach of spiritueel coach die bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn kunnen jou dingen vertellen over bijvoorbeeld gevoelens van een ander. Ze kunnen fungeren als relatie specialist en helpen met relatie problemen. Zij kunnen tijdens een gesprek advies geven over een bepaalde situatie, of over dingen die in het verleden of heden zicht hebben afgespeeld. Zo kan een relatie coach jou goed advies geven over je huidige relatie en een life coach over de manier waarop iemand in het leven staat.

Een spiritueel coach is iemand die je helpt met het contact maken met wie je echt bent. Zij werken met je mee om je leven te veranderen, begeleiden of stappen te zetten naar je doelen. Ook houdt een spiritueel coach zich bezig met situaties uit het verleden en het verhelpen ervan.

Hulpmiddelen van een medium paragnost

Soms gebruikt een ervaren medium, top medium of bekend medium hulpmiddelen om op een zuivere manier een reading te doen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van engelen kaarten om een reading te doen.

Een ervaren kaartlegster maakt soms ook gebruik van de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten. Tarot leggingen zijn de bekendste.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een van de bekendste kaartleggingen die door een medium paragnost gebruikt kan worden. Elke kaart toont een afbeelding die bruist van de symboliek. Als je niks weet wat elke kaart betekend dan is het aardig lastig om te begrijpen waar het over gaat.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten is net zoals de Tarot kaarten een andere bekende manier om een gesprek te versterken. Lenormand kaarten worden gebruikt bij gebeurtenissen uit het verleden en het toekomst voorspellen.

Een intuïtief gesprekspartner contacteren

Een medium en paragnost zijn dus dankzij hun paranormale gaven paranormaal begaafd. Wil jij spreken met een spiritueel coach, zuiver medium of een allround medium? Wil je een gesprek aangaan met een empathisch persoon die kan dromen duiden of toch een krachtig medium die je kan helpen met je burn out?

Onze consulenten zijn zeer begaafd en gespecialiseerd in hun gave. Ze zijn een luisterend oor voor iedereen en kunnen je helpen met een toekomst voorspelling of overige vragen.

Kom in contact met onze consulenten!

Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen