Paragnosten en helderzienden

Paragnosten en helderzienden en mediums zijn mensen die paranormale gaven hebben. Ze kunnen voorspellen, telepathisch contact maken en meer. Sommigen geloven dat ze in staat zijn om de toekomst te voorspellen, terwijl anderen denken dat ze in contact staan met overleden geliefden of geesten.

Er zijn verschillende redenen waaroParagnosten en helderziendenm mensen naar een paranormale genezer gaan. Sommige mensen zoeken hulp omdat ze graag willen weten wat de toekomst gaat brengen, anderen willen graag contact leggen met hun overleden dierbaren.

Ze kunnen verschillende paranormale gaven bezitten en kunnen aan de hand van deze paranormale gaven verschillende rollen vervullen. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium, heldervoelend medium of een helderwetend paragnost. Soms kan een medium paragnost ook een combinatie hebben, zoals heldervoelend/helderwetend. Een medium paragnost kan ook de rol van relatie coach, spiritueel coach, hsp coach, life coach, reiki master, heldervoelend kaartlegster of helderwetend kaartlegster.

Wat zijn mediums, paragnosten en helderzienden

Een medium paragnost is iemand die paranormale gaven bezit en deze gebruikt om mensen te helpen. Het is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft dan ook vaak een zesde zintuig die bijdragen aan het beantwoorden van levensvragen.

Een medium paragnost kan dus verschillende paranormale gaven bezitten. Je hebt een helderziend medium, helderhorend medium, heldervoelend medium, helderwetend paragnost of een heldervoelend/helderwetend medium paragnost.

Een krachtig medium kan bijvoorbeeld levensvragen beantwoorden door helder voelend of helder wetend te zijn. Door deze gaven kunnen zij antwoorden geven op levensvragen, een bepaalde situatie, het verleden, heden en de nabije toekomst of over onderwerpen als liefde, relatie en werk.

Een medium paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kunnen ze duidelijke antwoorden krijgen uit de kaarten of een toekomst voorspelling doen. Een medium paragnost kan gebruik maken van de Tarot kaarten, Lenormand kaarten of kan een engelen kaartlegster gebruik maken van engelen kaarten.

Helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende beelden advies over bepaalde situaties. Zij zijn ook in staat om contact te leggen met overleden dierbaren, geesten of engelen.

Een helderziend medium heeft aan de hand van levensvragen een antwoord voor je. Een zuiver medium of top medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke of goddelijke wereld. De helderziende beelden die een helderziend medium binnen krijgt is niet altijd duidelijk. Een helderziend medium zal deze boodschap zo vertalen dat dit wel duidelijk is. Een voorbeeld van een helderziend medium is een waarzegger.

Een helderziend medium paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties, gevoelens of gebeurtenissen uit het verleden. een helder ziend medium kan jou dus op verschillende manieren helpen. Wil je contact opnemen met een goede helderziende? Neem dan contact met ons op!

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Een heldervoelend medium paragnost is hoog sensitief. Als een heldervoelend medium paragnost hoog sensitief is dan krijgt deze meer prikkels door van de spirituele wereld. Een heldervoelend medium kan dingen aanvoelen is hoog gevoelig en heeft een sterke intuïtie. Een hoog gevoelig medium paragnost kan tijdens een reading dingen aanvoelen die betrekking hebben op de vraag.

Een helder voelend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met dierbare overledenen. Doordat zij hoog gevoelig zijn voelen ze boodschappen aan die vervolgens vertaald worden.

Een medium paragnost die heldervoelend is kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Ze gebruiken deze gaven dan om antwoord te kunnen geven op levensvragen.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie krijgt uit de hogere wereld. Deze informatie is dan direct bruikbaar om problemen op te lossen. Een helderwetend medium kan de toekomst voorspellen, maar ook informatie geven over het verleden.

Een helderwetend medium krijgt zijn of haar informatie aan de hand van visioenen, gedachten of symbolen. Deze symbolische taal moet een helderwetend medium paragnost wel vertalen naar begrijpelijke taal. Hierdoor kunnen mensen inzicht krijgen in hun leven en de problemen die zij tegenkomen.

Een helderwetend medium kan dus bepaalde dingen voorspellen, kan je helpen met relatie problemen of antwoord geven op overige vragen.

Helderhorend medium

Een medium paragnost die helderhorend is kan boodschappen horen. Een ervaren medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Top paragnosten kunnen boodschappen horen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën.

Relatie coach, spiritueel coach of life coach

Een relatie coach, life coach of spiritueel coach die bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn kunnen jou dingen vertellen over bijvoorbeeld gevoelens van een ander. Ze kunnen fungeren als relatie specialist en helpen met relatie problemen. Zij kunnen tijdens een gesprek advies geven over een bepaalde situatie, of over dingen die in het verleden of heden zicht hebben afgespeeld. Zo kan een relatie coach jou goed advies geven over je huidige relatie en een life coach over de manier waarop iemand in het leven staat.

Een spiritueel coach is iemand die je helpt met het contact maken met wie je echt bent. Zij werken met je mee om je leven te veranderen, begeleiden of stappen te zetten naar je doelen. Ook houdt een spiritueel coach zich bezig met situaties uit het verleden en het verhelpen ervan.

Hulpmiddelen van een medium paragnost

Soms gebruikt een ervaren medium, top medium of bekend medium hulpmiddelen om op een zuivere manier een reading te doen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van engelen kaarten om een reading te doen.

Een ervaren kaartlegster maakt soms ook gebruik van de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten. Tarot leggingen zijn de bekendste.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een van de bekendste kaartleggingen die door een medium paragnost gebruikt kan worden. Elke kaart toont een afbeelding die bruist van de symboliek. Als je niks weet wat elke kaart betekend dan is het aardig lastig om te begrijpen waar het over gaat.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten is net zoals de Tarot kaarten een andere bekende manier om een gesprek te versterken. Lenormand kaarten worden gebruikt bij gebeurtenissen uit het verleden en het toekomst voorspellen.

Een intuïtief gesprekspartner contacteren

Een medium en paragnost zijn dus dankzij hun paranormale gaven paranormaal begaafd. Wil jij spreken met een spiritueel coach, zuiver medium of een allround medium? Wil je een gesprek aangaan met een empathisch persoon die kan dromen duiden of toch een krachtig medium die je kan helpen met je burn out?

Onze consulenten zijn zeer begaafd en gespecialiseerd in hun gave. Ze zijn een luisterend oor voor iedereen en kunnen je helpen met een toekomst voorspelling of overige vragen.

Kom in contact met onze consulenten!