Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnosten en helderzienden

Paragnosten en helderzienden en mediums zijn mensen die paranormale gaven hebben. Ze kunnen voorspellen, telepathisch contact maken en meer. Sommigen geloven dat ze in staat zijn om de toekomst te voorspellen, terwijl anderen denken dat ze in contact staan met overleden geliefden of geesten.

Er zijn verschillende redenen waaroParagnosten en helderziendenm mensen naar een paranormale genezer gaan. Sommige mensen zoeken hulp omdat ze graag willen weten wat de toekomst gaat brengen, anderen willen graag contact leggen met hun overleden dierbaren.

Ze kunnen verschillende paranormale gaven bezitten en kunnen aan de hand van deze paranormale gaven verschillende rollen vervullen. Zo heb je bijvoorbeeld een helderziend medium, heldervoelend medium of een helderwetend paragnost. Soms kan een medium paragnost ook een combinatie hebben, zoals heldervoelend/helderwetend. Een medium paragnost kan ook de rol van relatie coach, spiritueel coach, hsp coach, life coach, reiki master, heldervoelend kaartlegster of helderwetend kaartlegster.

Wat zijn mediums, paragnosten en helderzienden

Een medium paragnost is iemand die paranormale gaven bezit en deze gebruikt om mensen te helpen. Het is een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt en inspeelt op persoonlijke ontwikkeling.

Een medium paragnost is iemand die aan de hand van zintuigen energieën kunnen waarnemen. Een medium paragnost heeft dan ook vaak een zesde zintuig die bijdragen aan het beantwoorden van levensvragen.

Een medium paragnost kan dus verschillende paranormale gaven bezitten. Je hebt een helderziend medium, helderhorend medium, heldervoelend medium, helderwetend paragnost of een heldervoelend/helderwetend medium paragnost.

Een krachtig medium kan bijvoorbeeld levensvragen beantwoorden door helder voelend of helder wetend te zijn. Door deze gaven kunnen zij antwoorden geven op levensvragen, een bepaalde situatie, het verleden, heden en de nabije toekomst of over onderwerpen als liefde, relatie en werk.

Een medium paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen. Zo kunnen ze duidelijke antwoorden krijgen uit de kaarten of een toekomst voorspelling doen. Een medium paragnost kan gebruik maken van de Tarot kaarten, Lenormand kaarten of kan een engelen kaartlegster gebruik maken van engelen kaarten.

Helderziend medium

Een helderziend medium geeft aan de hand van helderziende beelden advies over bepaalde situaties. Zij zijn ook in staat om contact te leggen met overleden dierbaren, geesten of engelen.

Een helderziend medium heeft aan de hand van levensvragen een antwoord voor je. Een zuiver medium of top medium kan tijdens een reading een boodschap doorgeven vanuit de geestelijke of goddelijke wereld. De helderziende beelden die een helderziend medium binnen krijgt is niet altijd duidelijk. Een helderziend medium zal deze boodschap zo vertalen dat dit wel duidelijk is. Een voorbeeld van een helderziend medium is een waarzegger.

Een helderziend medium paragnost kan jou helpen met het verwerken van emoties, gevoelens of gebeurtenissen uit het verleden. een helder ziend medium kan jou dus op verschillende manieren helpen. Wil je contact opnemen met een goede helderziende? Neem dan contact met ons op!

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium paragnost is iemand die sterk heldervoelend is. Een heldervoelend medium paragnost is hoog sensitief. Als een heldervoelend medium paragnost hoog sensitief is dan krijgt deze meer prikkels door van de spirituele wereld. Een heldervoelend medium kan dingen aanvoelen is hoog gevoelig en heeft een sterke intuïtie. Een hoog gevoelig medium paragnost kan tijdens een reading dingen aanvoelen die betrekking hebben op de vraag.

Een helder voelend medium kan bijvoorbeeld contact leggen met dierbare overledenen. Doordat zij hoog gevoelig zijn voelen ze boodschappen aan die vervolgens vertaald worden.

Een medium paragnost die heldervoelend is kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Ze gebruiken deze gaven dan om antwoord te kunnen geven op levensvragen.

Helderwetend medium paragnost

Een medium paragnost die helder wetend is, is iemand die tijdens een consult informatie krijgt uit de hogere wereld. Deze informatie is dan direct bruikbaar om problemen op te lossen. Een helderwetend medium kan de toekomst voorspellen, maar ook informatie geven over het verleden.

Een helderwetend medium krijgt zijn of haar informatie aan de hand van visioenen, gedachten of symbolen. Deze symbolische taal moet een helderwetend medium paragnost wel vertalen naar begrijpelijke taal. Hierdoor kunnen mensen inzicht krijgen in hun leven en de problemen die zij tegenkomen.

Een helderwetend medium kan dus bepaalde dingen voorspellen, kan je helpen met relatie problemen of antwoord geven op overige vragen.

Helderhorend medium

Een medium paragnost die helderhorend is kan boodschappen horen. Een ervaren medium kan deze boodschappen horen van hogere entiteiten en deze vervolgens vertalen naar de gewone taal. Top paragnosten kunnen boodschappen horen uit bijvoorbeeld muziek of melodieën.

Relatie coach, spiritueel coach of life coach

Een relatie coach, life coach of spiritueel coach die bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn kunnen jou dingen vertellen over bijvoorbeeld gevoelens van een ander. Ze kunnen fungeren als relatie specialist en helpen met relatie problemen. Zij kunnen tijdens een gesprek advies geven over een bepaalde situatie, of over dingen die in het verleden of heden zicht hebben afgespeeld. Zo kan een relatie coach jou goed advies geven over je huidige relatie en een life coach over de manier waarop iemand in het leven staat.

Een spiritueel coach is iemand die je helpt met het contact maken met wie je echt bent. Zij werken met je mee om je leven te veranderen, begeleiden of stappen te zetten naar je doelen. Ook houdt een spiritueel coach zich bezig met situaties uit het verleden en het verhelpen ervan.

Hulpmiddelen van een medium paragnost

Soms gebruikt een ervaren medium, top medium of bekend medium hulpmiddelen om op een zuivere manier een reading te doen. Zo maakt een engelen kaartlegster gebruik van engelen kaarten om een reading te doen.

Een ervaren kaartlegster maakt soms ook gebruik van de Lenormand kaarten en de Tarot kaarten. Tarot leggingen zijn de bekendste.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een van de bekendste kaartleggingen die door een medium paragnost gebruikt kan worden. Elke kaart toont een afbeelding die bruist van de symboliek. Als je niks weet wat elke kaart betekend dan is het aardig lastig om te begrijpen waar het over gaat.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten is net zoals de Tarot kaarten een andere bekende manier om een gesprek te versterken. Lenormand kaarten worden gebruikt bij gebeurtenissen uit het verleden en het toekomst voorspellen.

Een intuïtief gesprekspartner contacteren

Een medium en paragnost zijn dus dankzij hun paranormale gaven paranormaal begaafd. Wil jij spreken met een spiritueel coach, zuiver medium of een allround medium? Wil je een gesprek aangaan met een empathisch persoon die kan dromen duiden of toch een krachtig medium die je kan helpen met je burn out?

Onze consulenten zijn zeer begaafd en gespecialiseerd in hun gave. Ze zijn een luisterend oor voor iedereen en kunnen je helpen met een toekomst voorspelling of overige vragen.

Kom in contact met onze consulenten!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.