Mediums online

Mediums online zijn er voor jou om te helpen met het begrijpen van wat er om je heen gaande is en bieden een verscheidenheid aan diensten. Waaronder advies over je dagelijkse leven, hulp bij relatieproblemen, geestelijke verlichting en spirituele counseling. Ze kunnen ook spiritueel begeleiden en een verscheidenheid aan spiritualiteit gerelateerde onderwerpen behandelen. Zoals meditatie, energiewerk en het werken met engelen.

Door middel van interactieve sessies kunnen mediums je helpen verdere inzichten te verwerven over hoe je met situaties omgaat. Moeilijke keuzes maakt en persoonlijke groei doorgaat. Mediums kunnen ook een fijn gevoel van innerlijke rust geven door hun spirituele advies en je zuiverheid te helpen versterken.

Met top online mediums kun je in je eigen comfortabele omgeving praten en je vragen stellen terwijl ze naar jou luisteren. Ze kunnen online lezingen aanbieden om je te helpen meer inzicht te krijgen in spirituele levensstijlen.  Maar ook met meditatiepraktijken en nog veel meer.

Wat is een spiritueel medium?

Een online medium is iemand die beschikt over paranormale gaven. Op basis van deze gaven kan een online medium boodschappen doorgeven vanaf andere entiteiten. Een online medium kan deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen. Namelijk doordat ze heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend of helderruikend zijn. Deze gave wordt ook wel een zesde zintuig genoemd.

Wat is een heldervoelend medium?

Online mediums kunnen heldervoelend zijn, de heldervoelende gave wil zeggen dat ze jouw energie voelen en emoties. Deze energie gaat verder dan woorden, gevoelens die tussen mensen overgebracht worden waaronder ook empathie of spirituele energie. Met deze gave kan een heldervoelend medium informatie krijgen jou om je te helpen met je spirituele doelen en vragen.

Iemand met de heldervoelende gave en een sterk invoelend vermogen wordt ook wel een hoogsensitief medium of telepathisch genoemd.

Online mediums zijn een geweldige manier om inzicht te krijgen in je leven en de wereld om je heen. Wanneer je behoefte hebt aan meer spirituele kennis of advies. Iemand met een invoelend vermogen kan jou bij diverse vragen helpen met antwoorden en verhelderende inzichten.

Als jij in contact wil komen met een invoelend paragnost dan kan dat bij QMediums online!

Wat is een helderhorend medium?

Ook kun je een persoonlijk gesprek starten met een helder horend medium. Zij kunnen mensen helpen omdat zij beschikken over de gave waarmee zij geluiden kunnen horen waardoor jij dingen verhelderd kan krijgen. Dit kunnen vragen over de liefde, relaties of werk zijn.

Een helder horend medium/paragnost hoort dingen die zij aan jou in bepaalde boodschappen kunnen overbrengen. Op deze manier is het ook mogelijk om contact te leggen met een overleden dierbare bijvoorbeeld.

Wat is een helderwetend medium?

Naast de heldervoelende gave of de helderhorende gave kun je ook een eerlijk antwoord krijgen van een helderwetend paragnost of medium. Een helderwetende is juist in staat om precies de juiste informatie over een bepaalde situatie te weten.

Deze mediums kunnen inzicht verschaffen door middel van hun vermogen om in de toekomst te kijken of om boodschappen door te geven die zij krijgen van entiteiten die hen omringen.

Inzicht in de wereld van spirituele ontmoetingen kan verrijkend zijn en veel informatie bieden over waar je mee bezig bent, hoe je met situaties omgaat en wat je kunt verwachten in de toekomst.

Wat is een helderziend medium?

Een online medium kan ook helderziend zijn. Deze online mediums voorspellen bijvoorbeeld jouw toekomst! Een online medium die helderziend is kan dingen waarnemen in een andere dimensie, die normaal niet voor ons mensen toegankelijk is.

Helderziende mediums hebben een doel om jou te helpen. Ze staan je bij met advies over de toekomst en kunnen je helpen in het nemen van goede beslissingen.

Wat is een helderruikend medium?

Het is ook mogelijk dat je een persoonlijk gesprek start met een helderruikend medium, zij kunnen geen beelden ontvangen, maar krijgen juist boodschappen door door middel van geuren. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar helderruikenden hebben een speciale gave waardoor zij geuren kunnen ontvangen die normaal niet toegankelijk zijn.

Dit medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen over de toekomst en verleden. Zij geven je kennis over spirituele energieën, die jou kunnen helpen om een betere verbinding te hebben met andere entiteiten.

Online mediums met meerdere paranormale gaven!

Online mediums kunnen jou dus een eerlijk advies geven door de aangeboren gave die zij hebben. Hierdoor kunnen zij jou spirituele inzichten geven, inzicht geven in de toekomst maar ook kan een spiritueel coach antwoord geven op vragen uit allerlei situaties.

Het is ook goed mogelijk dat een online medium beschikt over verschillende paranormale gaven. Zo kan iemand sterk invoelen, maar ook beelden ontvangen. Ook kan iemand een helderziend en helderwetend medium zijn, of juist een heldervoelend en helderwetend medium. Een heldervoelend, helderwetend medium weet dus dingen, maar kan ook emoties en energieën ontvangen. De combinatie van gaven maakt een medium sterker.

De diversiteit van de online mediums

Zoals je al kan merken zijn er verschillende gaven dat een medium kan hebben. Zo kunnen online mediums voorspellen, is een ander juist een invoelend paragnost en kan een ander jou weer helpen met een complexe liefdesrelatie. Voor iedere situatie is er wel een medium of paragnost die voor jou klaar staat!

Zorg er altijd voor dat jij in contact komt met een medium waarbij jij je op je gemak voelt, dit maakt het het makkelijkste om een consult te houden en hier het meeste uit te kunnen halen.

Het is ook mogelijk dat ieder medium online een eigen specialisatie heeft, zo kan de een kaart leggen, de ander contact maken met overleden en sommigen kunnen ook meerdere dingen! Deze hulpmiddelen kunnen tijdens een consult er voor zorgen dat jij voor verschillende aspecten duidelijke antwoorden en inzichten krijgt.

Een kaartlegging door een helderwetend kaartlegster

Het is mogelijk dat een medium tijdens een gesprek met jou een kaartlegging doet. Dit kan met lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een methode om meer inzicht te krijgen en zijn gemaakt door de Franse Marie Anne Lenormand. De madame lenormand kaarten worden gebruikt om meer inzicht te krijgen en dieper niveau.

De kaarten vertellen een verhaal over jouw situatie, hierbij kan het gaan om je liefde, werk of financiën. De persoon die de kaarten legt heeft inzicht in jouw situatie en kan zo een betere blik op jouw leven geven. Een goede kaartlegster kan je helpen met de informatie die wordt weergegeven door middel van de kaarten.

Naast de lenormand kaarten kan een kaartleggend medium ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten maken gebruik van archetypische beelden die je helpen bij het beantwoorden van vragen, nadenken over situaties en kunnen jou ook inzicht geven in de toekomst.

Je kunt dus ook bij een online medium terecht voor een kaartlegging met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Wil jij eerlijk antwoord op belangrijke vragen? Verhelderende inzichten in situaties? In contact komen met een relatie coach? Online bij QMediums is het allemaal mogelijk! Je kunt chatten, bellen of mailen met de consulenten zodat zij jou kunnen helpen.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.