Mediums online

Mediums online zijn er voor jou om te helpen met het begrijpen van wat er om je heen gaande is en bieden een verscheidenheid aan diensten. Waaronder advies over je dagelijkse leven, hulp bij relatieproblemen, geestelijke verlichting en spirituele counseling. Ze kunnen ook spiritueel begeleiden en een verscheidenheid aan spiritualiteit gerelateerde onderwerpen behandelen. Zoals meditatie, energiewerk en het werken met engelen.

Door middel van interactieve sessies kunnen mediums je helpen verdere inzichten te verwerven over hoe je met situaties omgaat. Moeilijke keuzes maakt en persoonlijke groei doorgaat. Mediums kunnen ook een fijn gevoel van innerlijke rust geven door hun spirituele advies en je zuiverheid te helpen versterken.

Met top online mediums kun je in je eigen comfortabele omgeving praten en je vragen stellen terwijl ze naar jou luisteren. Ze kunnen online lezingen aanbieden om je te helpen meer inzicht te krijgen in spirituele levensstijlen.  Maar ook met meditatiepraktijken en nog veel meer.

Mediums online

Wat is een spiritueel medium?

Een online medium is iemand die beschikt over paranormale gaven. Op basis van deze gaven kan een online medium boodschappen doorgeven vanaf andere entiteiten. Een online medium kan deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen. Namelijk doordat ze heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend of helderruikend zijn. Deze gave wordt ook wel een zesde zintuig genoemd.

Wat is een heldervoelend medium?

Online mediums kunnen heldervoelend zijn, de heldervoelende gave wil zeggen dat ze jouw energie voelen en emoties. Deze energie gaat verder dan woorden, gevoelens die tussen mensen overgebracht worden waaronder ook empathie of spirituele energie. Met deze gave kan een heldervoelend medium informatie krijgen jou om je te helpen met je spirituele doelen en vragen.

Iemand met de heldervoelende gave en een sterk invoelend vermogen wordt ook wel een hoogsensitief medium of telepathisch genoemd.

Online mediums zijn een geweldige manier om inzicht te krijgen in je leven en de wereld om je heen. Wanneer je behoefte hebt aan meer spirituele kennis of advies. Iemand met een invoelend vermogen kan jou bij diverse vragen helpen met antwoorden en verhelderende inzichten.

Als jij in contact wil komen met een invoelend paragnost dan kan dat bij QMediums online!

Wat is een helderhorend medium?

Ook kun je een persoonlijk gesprek starten met een helder horend medium. Zij kunnen mensen helpen omdat zij beschikken over de gave waarmee zij geluiden kunnen horen waardoor jij dingen verhelderd kan krijgen. Dit kunnen vragen over de liefde, relaties of werk zijn.

Een helder horend medium/paragnost hoort dingen die zij aan jou in bepaalde boodschappen kunnen overbrengen. Op deze manier is het ook mogelijk om contact te leggen met een overleden dierbare bijvoorbeeld.

Wat is een helderwetend medium?

Naast de heldervoelende gave of de helderhorende gave kun je ook een eerlijk antwoord krijgen van een helderwetend paragnost of medium. Een helderwetende is juist in staat om precies de juiste informatie over een bepaalde situatie te weten.

Deze mediums kunnen inzicht verschaffen door middel van hun vermogen om in de toekomst te kijken of om boodschappen door te geven die zij krijgen van entiteiten die hen omringen.

Inzicht in de wereld van spirituele ontmoetingen kan verrijkend zijn en veel informatie bieden over waar je mee bezig bent, hoe je met situaties omgaat en wat je kunt verwachten in de toekomst.

Wat is een helderziend medium?

Een online medium kan ook helderziend zijn. Deze online mediums voorspellen bijvoorbeeld jouw toekomst! Een online medium die helderziend is kan dingen waarnemen in een andere dimensie, die normaal niet voor ons mensen toegankelijk is.

Helderziende mediums hebben een doel om jou te helpen. Ze staan je bij met advies over de toekomst en kunnen je helpen in het nemen van goede beslissingen.

Wat is een helderruikend medium?

Het is ook mogelijk dat je een persoonlijk gesprek start met een helderruikend medium, zij kunnen geen beelden ontvangen, maar krijgen juist boodschappen door door middel van geuren. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar helderruikenden hebben een speciale gave waardoor zij geuren kunnen ontvangen die normaal niet toegankelijk zijn.

Dit medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen over de toekomst en verleden. Zij geven je kennis over spirituele energieën, die jou kunnen helpen om een betere verbinding te hebben met andere entiteiten.

Online mediums met meerdere paranormale gaven!

Online mediums kunnen jou dus een eerlijk advies geven door de aangeboren gave die zij hebben. Hierdoor kunnen zij jou spirituele inzichten geven, inzicht geven in de toekomst maar ook kan een spiritueel coach antwoord geven op vragen uit allerlei situaties.

Het is ook goed mogelijk dat een online medium beschikt over verschillende paranormale gaven. Zo kan iemand sterk invoelen, maar ook beelden ontvangen. Ook kan iemand een helderziend en helderwetend medium zijn, of juist een heldervoelend en helderwetend medium. Een heldervoelend, helderwetend medium weet dus dingen, maar kan ook emoties en energieën ontvangen. De combinatie van gaven maakt een medium sterker.

De diversiteit van de online mediums

Zoals je al kan merken zijn er verschillende gaven dat een medium kan hebben. Zo kunnen online mediums voorspellen, is een ander juist een invoelend paragnost en kan een ander jou weer helpen met een complexe liefdesrelatie. Voor iedere situatie is er wel een medium of paragnost die voor jou klaar staat!

Zorg er altijd voor dat jij in contact komt met een medium waarbij jij je op je gemak voelt, dit maakt het het makkelijkste om een consult te houden en hier het meeste uit te kunnen halen.

Het is ook mogelijk dat ieder medium online een eigen specialisatie heeft, zo kan de een kaart leggen, de ander contact maken met overleden en sommigen kunnen ook meerdere dingen! Deze hulpmiddelen kunnen tijdens een consult er voor zorgen dat jij voor verschillende aspecten duidelijke antwoorden en inzichten krijgt.

Een kaartlegging door een helderwetend kaartlegster

Het is mogelijk dat een medium tijdens een gesprek met jou een kaartlegging doet. Dit kan met lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een methode om meer inzicht te krijgen en zijn gemaakt door de Franse Marie Anne Lenormand. De madame lenormand kaarten worden gebruikt om meer inzicht te krijgen en dieper niveau.

De kaarten vertellen een verhaal over jouw situatie, hierbij kan het gaan om je liefde, werk of financiën. De persoon die de kaarten legt heeft inzicht in jouw situatie en kan zo een betere blik op jouw leven geven. Een goede kaartlegster kan je helpen met de informatie die wordt weergegeven door middel van de kaarten.

Naast de lenormand kaarten kan een kaartleggend medium ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten maken gebruik van archetypische beelden die je helpen bij het beantwoorden van vragen, nadenken over situaties en kunnen jou ook inzicht geven in de toekomst.

Je kunt dus ook bij een online medium terecht voor een kaartlegging met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Wil jij eerlijk antwoord op belangrijke vragen? Verhelderende inzichten in situaties? In contact komen met een relatie coach? Online bij QMediums is het allemaal mogelijk! Je kunt chatten, bellen of mailen met de consulenten zodat zij jou kunnen helpen.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.