Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediums online

Mediums online zijn er voor jou om te helpen met het begrijpen van wat er om je heen gaande is en bieden een verscheidenheid aan diensten, waaronder advies over je dagelijkse leven, hulp bij relatieproblemen, geestelijke verlichting en spirituele counseling. Ze kunnen ook spiritueel begeleiden en een verscheidenheid aan spiritualiteit gerelateerde onderwerpen behandelen, zoals meditatie, energiewerk en het werken met engelen.

Door middel van interactieve sessies kunnen mediums je helpen verdere inzichten te verwerven over hoe je met situaties omgaat, moeilijke keuzes maakt en persoonlijke groei doorgaat. Mediums kunnen ook een fijn gevoel van innerlijke rust geven door hun spirituele advies en je zuiverheid te helpen versterken.

Met top online mediums kun je in je eigen comfortabele omgeving praten en je vragen stellen terwijl ze naar jou luisteren. Ze kunnen online lezingen aanbieden om je te helpen meer inzicht te krijgen in spirituele levensstijlen, meditatiepraktijken en nog veel meer.

Mediums online

Wat is een spiritueel medium?

Een online medium is iemand die beschikt over paranormale gaven. Op basis van deze gaven kan een online medium boodschappen doorgeven vanaf andere entiteiten. Een online medium kan deze boodschappen op verschillende manieren ontvangen. Namelijk doordat ze heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend of helderruikend zijn. Deze gave wordt ook wel een zesde zintuig genoemd.

Wat is een heldervoelend medium?

Online mediums kunnen heldervoelend zijn, de heldervoelende gave wil zeggen dat ze jouw energie voelen en emoties. Deze energie gaat verder dan woorden, gevoelens die tussen mensen overgebracht worden waaronder ook empathie of spirituele energie. Met deze gave kan een heldervoelend medium informatie krijgen jou om je te helpen met je spirituele doelen en vragen.

Iemand met de heldervoelende gave en een sterk invoelend vermogen wordt ook wel een hoogsensitief medium of telepathisch genoemd.

Online mediums zijn een geweldige manier om inzicht te krijgen in je leven en de wereld om je heen, wanneer je behoefte hebt aan meer spirituele kennis of advies. Iemand met een invoelend vermogen kan jou bij diverse vragen helpen met antwoorden en verhelderende inzichten.

Als jij in contact wil komen met een invoelend paragnost dan kan dat bij QMediums online!

Wat is een helderhorend medium?

Ook kun je een persoonlijk gesprek starten met een helder horend medium. Zij kunnen mensen helpen omdat zij beschikken over de gave waarmee zij geluiden kunnen horen waardoor jij dingen verhelderd kan krijgen. Dit kunnen vragen over de liefde, relaties of werk zijn.

Een helder horend medium/paragnost hoort dingen die zij aan jou in bepaalde boodschappen kunnen overbrengen. Op deze manier is het ook mogelijk om contact te leggen met een overleden dierbare bijvoorbeeld.

Wat is een helderwetend medium?

Naast de heldervoelende gave of de helderhorende gave kun je ook een eerlijk antwoord krijgen van een helderwetend paragnost of medium. Een helderwetende is juist in staat om precies de juiste informatie over een bepaalde situatie te weten.

Deze mediums kunnen inzicht verschaffen door middel van hun vermogen om in de toekomst te kijken of om boodschappen door te geven die zij krijgen van entiteiten die hen omringen.

Inzicht in de wereld van spirituele ontmoetingen kan verrijkend zijn en veel informatie bieden over waar je mee bezig bent, hoe je met situaties omgaat en wat je kunt verwachten in de toekomst.

Wat is een helderziend medium?

Een online medium kan ook helderziend zijn. Deze online mediums voorspellen bijvoorbeeld jouw toekomst! Een online medium die helderziend is kan dingen waarnemen in een andere dimensie, die normaal niet voor ons mensen toegankelijk is.

Helderziend mediums hebben een doel om jou te helpen. Ze staan je bij met advies over de toekomst en kunnen je helpen in het nemen van goede beslissingen.

Wat is een helderruikend medium?

Het is ook mogelijk dat je een persoonlijk gesprek start met een helderruikend medium, zij kunnen geen beelden ontvangen, maar krijgen juist boodschappen door door middel van geuren. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar helderruikenden hebben een speciale gave waardoor zij geuren kunnen ontvangen die normaal niet toegankelijk zijn.

Dit medium kan jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen over de toekomst en verleden. Zij geven je kennis over spirituele energieën, die jou kunnen helpen om een betere verbinding te hebben met andere entiteiten.

Online mediums met meerdere paranormale gaven!

Online mediums kunnen jou dus een eerlijk advies geven door de aangeboren gave die zij hebben. Hierdoor kunnen zij jou spirituele inzichten geven, inzicht geven in de toekomst maar ook kan een spiritueel coach antwoord geven op vragen uit allerlei situaties.

Het is ook goed mogelijk dat een online medium beschikt over verschillende paranormale gaven. Zo kan iemand sterk invoelen, maar ook beelden ontvangen. Ook kan iemand een helderziend en helderwetend medium zijn, of juist een heldervoelend en helderwetend medium. Een heldervoelend, helderwetend medium weet dus dingen, maar kan ook emoties en energieën ontvangen. De combinatie van gaven maakt een medium sterker.

De diversiteit van de online mediums

Zoals je al kan merken zijn er verschillende gaven dat een medium kan hebben. Zo kunnen online mediums voorspellen, is een ander juist een invoelend paragnost en kan een ander jou weer helpen met een complexe liefdesrelatie. Voor iedere situatie is er wel een medium of paragnost die voor jou klaar staat!

Zorg er altijd voor dat jij in contact komt met een medium waarbij jij je op je gemak voelt, dit maakt het het makkelijkste om een consult te houden en hier het meeste uit te kunnen halen. Maak jouw keuze uit bijvoorbeeld medium Ingrid, medium Valentine, medium Biba, medium Luna Nebe, medium Gunter, medium Gazali, medium Mina, medium Stientje of medium Amera. Zij beschikken allen over andere gaven en kunnen zo verschillende mensen helpen.

Het is ook mogelijk dat ieder medium online een eigen specialisatie heeft, zo kan de een kaart leggen, de ander contact maken met overleden en sommigen kunnen ook meerdere dingen! Deze hulpmiddelen kunnen tijdens een consult er voor zorgen dat jij voor verschillende aspecten duidelijke antwoorden en inzichten krijgt.

Een kaartlegging door een helderwetend kaartlegster

Het is mogelijk dat een medium tijdens een gesprek met jou een kaartlegging doet. Dit kan met lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een methode om meer inzicht te krijgen en zijn gemaakt door de Franse Marie Anne Lenormand. De madame lenormand kaarten worden gebruikt om meer inzicht te krijgen en dieper niveau.

De kaarten vertellen een verhaal over jouw situatie, hierbij kan het gaan om je liefde, werk of financiën. De persoon die de kaarten legt heeft inzicht in jouw situatie en kan zo een betere blik op jouw leven geven. Een goede kaartlegster kan je helpen met de informatie die wordt weergegeven door middel van de kaarten.

Naast de lenormand kaarten kan een kaartleggend medium ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten maken gebruik van archetypische beelden die je helpen bij het beantwoorden van vragen, nadenken over situaties en kunnen jou ook inzicht geven in de toekomst.

Je kunt dus ook bij een online medium terecht voor een kaartlegging met lenormand kaarten, tarot kaarten of engelen kaarten.

Een luisterend oor van een medium

Naast de spirituele inzichten kan een medium jou ook een luisterend oor bieden. Een luisterend oor kan fijn zijn als je op zoek bent naar goede tips, of als je gewoon een steuntje in de rug nodig hebt. Een luisterend oor kan daarnaast helpen om jouw situatie te verlichten en erachter te komen wat je precies wilt bereiken.

Mediums zijn er voor jou, om je te helpen en te ondersteunen in de moeilijke momenten van het leven. Zij kunnen jouw licht en verlichting bieden voor het beantwoorden van de hardste vragen en het bieden van een luisterend oor.

Healing door een medium

Je kunt dus met een medium praten over bijvoorbeeld een complexe liefdesrelatie, recente getuigenissen of juist over de toekomst. Soms is het zo dat een gediplomeerd coach ook healing kan uitvoeren. Healing is een proces van liefde en licht dat je helpt om jouw energie te verhogen. Healing kan fysieke, emotionele en spirituele pijn bevrijden, alsook het verlichten van stress.

Healing door een medium kan door een Reiki Master. Dit is iemand die healing geeft door middel van een universele energie. Een Reiki Master kan jou helpen bij het verbeteren van je spiritualiteit, fysieke gezondheid en emotionele balans.

Vind een medium die bij jou past!

Het is niet eenvoudig om een medium online te vinden die goed bij jou past! Het is belangrijk om je eigen gevoel te volgen wanneer je een consult wil starten met een spiritueel coach. Het is belangrijk dat jij je goed voelt en op je gemak bent bij een consulent. Daarbij moet je ook goed kijken welke specialisaties een medium of paragnost heeft zodat zij jou kunnen helpen. Online vind je bij de consulenten een beschrijving met wat zij kunnen. Dit herken je aan:

  • Hallo ik ben medium.. Ik geef graag klaarheid in verschillende situaties. Ik lees verschillende soorten kaarten, zoals tarot kaarten rune en lenormand kaarten. Zo geef ik jou inzicht in verschillende aspecten.
  • Hallo ik ben medium.. Ik ben een transformatie regressietherapeut en kan jou helpen met diverse situaties. Ik help jou graag met liefde, werk en meerdere dingen.
  • Hallo mensen, ik ben medium.. Op verschillende vlakken geef ik jou inzicht zodat jij met positieve energie verder kunt.

Op basis van deze informatie kun jij een keuze maken met wie jij graag in gesprek wil komen.

Start een consult met een medium

Wil jij eerlijk antwoord op belangrijke vragen?Wil jij verhelderende inzichten in situaties? Wil jij in contact komen met een relatie coach? Online bij QMediums is het allemaal mogelijk! Je kunt chatten, bellen of mailen met de consulenten zodat zij jou kunnen helpen.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
000277
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.