We willen allemaal verandering het doen is wel een ding

We willen allemaal verandering, maar ja, het doen is wel een dingWe willen allemaal verandering, het doen is wel een ding. Er zijn er maar weinig die echt tevreden zijn met hun leven. Er mankeert altijd wel iets aan en weet je, dat maakt je mens. Maar als je helemaal nergens tevreden mee bent en je smacht naar verandering.

Hoe krijg je verandering?

Wie is dan de verandering? Nou dat ben jij dan toch echt zelf. Laten velen dat niet weten. Die gaan wachten, hopen, smachten, de schuld neerleggen bij anderen. En zo kan er zomaar weer een jaar voorbij zijn, ben je nog dieper de put ingezakt en zit je nog steeds op dezelfde plek.

Weet je dat de mens, als het om verandering gaat, het luiste is van allemaal. Dat de mens vaak niet eerder tot verandering overgaat, dan dat die er compleet doorheen zit. En dat eigenlijk wel iets moet.

Waar begin je als je verandering wilt?

Maar waar begin je? Wat zegt dit over de mens zelf. Dat die dus niet snel ergens uitspat, blijft zitten waar die zit. Dat die niet zoveel zin heeft in veranderingen en er toch aan de andere kant wel naar snakt. We willen allemaal verandering het doen is wel een ding.

Waar en hoe begin je, als je niet blij bent met wat er is? Een heel simpel antwoord. Bij jezelf. Het begint allemaal met het veranderen van je eigen mindset. En wat doet de mens? Die heeft leren kijken, zegt een Qmedium naar de dingen buiten zichzelf om, zie je luiheid en gaat dus daar op lopen vitten. Zich aan lopen irriteren en daar moet dan de verandering maar van komen.

Zo kan van de en op de ander besloten worden, partner de deur uit, baan de deur uit, ander huis. Want ja, daar zal het allemaal wel door komen. Wordt niet bij stilgestaan dat dit vaak niets oplost. De verandering die je zoekt ligt en zit in jezelf. We willen allemaal verandering het doen is wel een ding.

Neem contact op met een Qmedium

Kom daar maar eens achter? Nou, dat kun je snel door met ons Qmediums te bellen of te chatten of zelfs video te bellen. Wij geven altijd advies. Neem nooit een te overhaaste beslissing die heel rigoureus is.

Want doe je dat vanuit een emotie, krijg je er later altijd spijt van. Beter is juist, op zoek te gaan i jezelf waar de ontevredenheid vandaan komt. Ja maar dat weet ik, horen we als Qmediums dan. Mijn partner is een zoutzak.

Mijn collega’s op het werk kan ik wel schieten, ben in een gigantische sleur terecht gekomen. Dan nog, zeggen wij als Qmediums, neem je tijd. Ga eerst eens aan de slag met je eigen mindset. In welke stand staat deze.

Hoe staat jouw mindset?

In welke stand mijn mindset staat, horen we dan? Ja, dat hoor je goed. Het feit dat dit ongeloof met zich meebrengt, zegt. Er is nog nooit echt bij de eigen mindset stilgestaan, er ontbreekt dus een bewustwording.

Hebben we enig idee dat als je mindset in een negatieve stand staat, dat alles om ons heen als negatief wordt ervaren? Dat het leven dan op werkelijk geen enkel front aangenaam is. Om die reden het advies, sta een bewust stil bij je eigen mindset.

Dat is moeilijk, want hoe weet je nu in welke stand je eigen mind staat? Daar kunnen wij de mediums en paragnosten van Qmediums je heel goed bij helpen. Door welke bril kijk je? Hoe overtuigt ben je van je eigen overtuigingen? Hoe open sta je voor een ander zijn mening, om maar een paar vragen te stellen.

Je ziet, onze eigen mindset bepaalt of we tevreden zijn of niet. Pas als je dat beseft, kun je daadwerkelijk zien wat je zou kunnen veranderingen aan je omgeving. Daar voel je dan ook een zeker weten gevoel bij, dat je dan het juiste doet.