Helderzienden, Een helderziende

helderienden, helderzienHelderzienden, Een helderziende is een persoon die dingen kan zien die de meeste mensen niet kunnen zien. Hierdoor wordt er ook wel gesproken over een paranormaal mens. Men kan denken aan het zien van kleuren, visioenen, beelden, lichamelijke klachten of bijvoorbeeld engelen. De beelden die een helderziende doorkrijgt zijn duidelijk geen dromen of fantasiebeelden. In principe kunnen zij wel visioenen genoemd worden.
Een helderziende ‘ziet’ met het zogenoemde zesde zintuig, ook wel het ‘innerlijke oog’ genoemd. Hiermee worden dingen waargenomen die met de overige zintuigen niet merkbaar zijn.
Helderziendheid betekent niet alleen dat een helderziende iets ziet. Helderziendheid kan ook betekenen dat iemand heldervoelend, helderwetend of helderhorend is.
Een helderziende is vaak naast helderziend ook heldervoelend. Dit houdt in dat de helderziende dingen aanvoelt. Het kan bijvoorbeeld gaan om lichamelijke klachten van iemand die een consult heeft aangevraagd, de zogenaamde vraagsteller.
Het kan ook voorkomen dat een helderziende naast helderziend ook helderwetend is. Een helderwetend helderziende hoeft niet de boodschap te ‘vertalen’ die hij of zij doorkrijgt. De helderziende weet direct wat er wordt bedoeld, zonder symbolen of andere boodschappen te hoeven ontcijferen. De helderwetende weet waar het om gaat, en weet wat de vraagsteller wil weten of waar hij of zij pijn heeft bijvoorbeeld.
Een helderziende die helderhorend is, is zeer speciaal. Deze zijn bijzonder, omdat helderhorend helderzienden weinig voorkomen. Helderhorend betekent dat de helderziende boodschappen horen die voor de vraagsteller zijn bedoeld. In plaats van beelden krijgt een helderhorend helderziende geluiden door.
De beelden, geluiden of andere manieren van communicatie geven een beeld weer van de toekomst. Dit kan gaan om verre toekomst, maar ook minder verre of zelfs nabije toekomst.

Hulp van een helderziende
Een helderziende kan op velerlei gebied helpen. Hier kan men denken aan relaties, familie, werk of ziekte. Natuurlijk is het belangrijk om altijd een gespecialiseerde arts in te schakelen, want een helderziende kan helpen bij het verwerken en/of begrijpen van de situatie, maar is geen genezer.
Indien een helderziende zijn werk goed doet, geeft hij de vraagsteller inzicht in zijn situatie. Een helderziende laat de vraagsteller ook de mogelijkheden zien die in de toekomst liggen. Dit is echter geen voorspelling. Het is aan de vraagsteller om te bepalen welke weg hij wil bewandelen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen