Wat een medium allemaal doet

Wat een medium allemaal doet. Voor het merendeel van de mens is dat overwegend helder. Vanuit een hogere en zuivere belichting gezien, werken we voor één werkgever vanuit een geïnspireerde Goddelijke Bron. Het mediumschap is een ruim begrip en wordt, afhankelijk van het bewustzijnsniveau van een klant, soms nog te vaak verengd tot wat het niet is.

Bekijk alle consulenten

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
 
Helder voelend • Intuïtief Coach • Complexe relaties/- situaties • Transformatieproces • Je vindt je draai even niet in je leven • angst/stress

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Maria
Ingesprek
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Jeanette
Ingesprek
Medium Jeanette
Box: 58
  
Heldervoelend, horend, wetend en ziend. Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties.

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, Hsp, tweelingzielen, magie, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een ‘zogenaamd doorgeefluik’ en verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Elk medium is zich bewust van zijn verantwoordelijke taak

Voor elke medewerker aan een spirituele advieslijn geldt één rode draad: verantwoordelijk en zorgvuldig omgaan met de vragen die worden gesteld. En persoonlijke interpretaties ontstijgen. Antwoorden op vragen kunnen via vele manieren ontvangen worden. En hierover oordelen dat de ene manier beter zou zijn dan een andere manier, is een onjuiste benadering.

Wat een medium allemaal doetAdvies wordt gevraagd over werkelijk alles aan mediums en paragnosten

Mensen vragen advies aan ons over werkelijk alles, niets is ons vreemd of te gek. Alleen wil ik nu graag even een aantal zaken belichten vanuit het nieuwe mediumschap in de Nieuwe Tijd. Sommigen voelen weerstand bij het woord ‘medium’. Maar waar staat het woord eigenlijk voor in het woordenboek? In Van Dale krijgen we diverse betekenissen van het woord MEDIUM
1. meervoud: media: hulpmiddel
2. meervoud: mediums: spiritisme: persoon door wie een geest zich uitspreekt
3. meervoud: media: al wat dient tot overdracht van informatie: de media hebben erover bericht, nieuwe media: nieuwe media digitale: massamedia

Je ziet hoe veelzijdig het woord is en begrijp je ook dat een spirituele hulplijn voor velen het eerste hulpmiddel is om naar te grijpen. Bij verdriet, scheiding, liefde, pijn, verlies.

Mediums zijn all round

We zijn natuurlijk veel meer dan medium. De meesten hebben naast hun gaven een professionele psychologische achtergrond. De tijd van met een tulband op het hoofd, in de glazen bol kijkend, is voorgoed voorbij in de Nieuwe Tijd. De tijd van dit werk in het mysterieuze, verborgen te houden. Als ware het prachtige werk enkel voor een bepaalde soort mensen voorbestemd is. Is ook al lang voltooid verleden tijd.
De tijd dat mediums emotionele afhankelijkheid creëren, wat vaak wel het geval was voorheen, is eveneens voorgoed voorbij.
Hier en daar zullen er vast nog wel wat enkelingen rondlopen die nog niet in de Nieuwe tijd zijn geland. Nog wel vanuit die positie werken. En ook hier zullen best mensen in gedijen. Mensen die nog tijd nodig hebben om te groeien naar zelf bewust in het leven staan. Het zijn allemaal leerlessen en het is goed zoals het is.

Dat ons werk niet altijd van een leien dakje loopt heeft dan meer te maken met de soms onrealistische verwachtingen en onacceptabel grensoverschrijdend denigrerend gedrag.

Wat kan een klant van een medium verwachten van een consult?
 • Klantvriendelijkheid is zoals in elk werk een belangrijke waarde
 • Professionele adviezen geven. Doorverwijzen in het geval dit na verder onderzoek, nodig is, is vanuit ethisch standpunt bekeken noodzakelijk
 • In een reading of kaartlegging geen informatie vervormen ( verbloemen of negatiever voorstellen dan het eigenlijk is) of achterhouden
 • Elke klant professioneel behandelen en benaderen en de nodige afstand kunnen houden. Hetgeen ik dan als een nabijheid in distantie noem
 • Vragen beantwoorden dewelke de klant aanbelangen, de partner, kinderen
 • Boze klanten tot rust en kalmte brengen in het geval de klant zelf uit de bocht gaat
 • Zich onthouden van kritiek, roddels of kwaadsprekerij over collega’s in het geval een klant hierop aanstuurt
 • Een consulent heeft eveneens het recht een contact te beëindigen in het geval de verbinding niet prettig voelt. In het geval een consult neigt naar een eindeloze discussie en er geen bereidheid is om informatie te laten bezinken
 • Een medium is geen ’tovenaar’ en ‘allesweter’. En hiermee bedoel ik het volgende. Een klant stelt een vraag, maar het medium krijgt op het moment dat de vraag wordt gesteld geen of weinig informatie door of de informatie kan ( nog) niet vrijgegeven worden ( en hier is altijd een reden voor). In dit geval geven wij dit eerlijk aan en zijn we niet verlegen om een klant naar een collega door te sturen die mogelijks wel iets kan of mag met een vraag. Dit soort gebeurtenissen heeft totaal niets te maken met de gaven van het medium. Het is aan de klant om zich misschien wat te verdiepen in het mediumschap eigenlijk inhoudt. En het is ook aan ons om dit te kaderen, zonder afbreuk te doen aan collega’s
Maar ook
 • Een medium is geen arts en is niet gerechtigd medische uitspraken te doen. Een medium die heel sterk heldervoelend en -ziend is. Kan op medisch vlak kan blokkades zien/voelen of sluipende onregelmatigheden. In dit geval verwijst een medium een klant altijd door naar een arts ( een homeopaat, een Ayurvedisch arts volgens eigen keuze
 • Een medium houdt zich niet bezig met rituelen die de vrije wil van mensen schaden. Het gebeurt nogal eens dat de vraag gesteld wordt of een relatie tussen twee mensen verbroken of hersteld kan worden
 • Vanuit het vernieuwde mediumschap geven mediums als bewustzijnswerkers informatie rond de veranderingen in de Nieuwe Tijd (Aquarius of Watermantijdperk). Wat een meerwaarde is voor een klant die zich op spiritueel gebied verder wenst te ontwikkelen
Gelijkwaardig en vol met wijsheid

Mediums zijn geen goeroes maar gelijkwaardige gespreks- en sparrings partner. Het Vissentijdperkbeeld van een medium is geleidelijk aan veranderd en blijft onderhevig aan verandering voor de komende tijd. Het team van Qmediums beantwoordt volledig aan het beeld van het veranderende mediumschap als bezielde bewustzijnswerkers.

Mediums, Wat is een medium?