Aanpassingsvermogen geeft je geluk en vrijheid

Grote veranderingen, als een partner die niet meer met je verder wilt, een baan waar je ontslag bij krijgt, hebben uiteraard meer impact. Daar hangen grotere consequenties aan.

Het is de mens zelf die aan de ene kant het weet en aan de andere kant het ook eigenlijk niet wilt. We worden geconfronteerd door die verandering dat we ons moeten gaan aanpassen. En dat aanpassen vergt tijd, liefde, inzet van onszelf. Des te minder aanpassingsvermogen je hebt, des te meer zet je je af tegen veranderingen en zullen deze meer impact op je hebben.

Als een kind in zijn jeugd leert dat hij alle vragen kan stellen, en als antwoord er op een ja of een nee kan krijgen. Groeit hij op met aanpassingsvermogen. Hij voelt zich vrij alles te vragen en is zich bewust van een ja of een nee. Dat heeft zoveel voordelen voor later. Ook dat je bij een nee of iets wat wegvalt, je het niet direct op jezelf betrekt.

Als je bang bent voor veranderingen, zul je je ook minder snel aanpassen aan een nieuwe situatie. Als je bang bent, wil je ook dat alles bij het oude blijft. Dan is je aanpassingsvermogen heel laag. En door vast te houden wat er was, blijven de bijbehorende emoties, als angst, pijn, verdriet, onzekerheid ook veel langer in stand gehouden worden.

Realiseer je dat het leven elke dag verandert, wees je daar van bewust. Als je namelijk zo in het leven gaat staan, wordt het leven ineens een stuk aangenamer. Dan pas je je sneller aan aan een verandering. Blijf je je er minder aan vastklampen. En door makkelijker de dingen los te kunnen laten, voel je je eerder weer gelukkig en vrij.

Het is dus best wel een keer goed er eens bewust bij stil te staan, samen met een online paragnost of jij het vermogen hebt om je snel aan te kunnen passen aan veranderingen. Of dat jij juist heeft veel moeite hebt met veranderingen. Een online paragnost kan je in laten zien waardoor het komt dat jij moeite hebt met aanpassingen, waardoor dat is ontstaan.

En door te weten waar de oorzaak ligt, door te begrijpen waardoor jij moeite hebt met loslaten, kun je aan de slag met je aanpassingsvermogen. Een online paragnost is bij uitstek de juiste persoon ervoor om dit bespreekbaar te maken.

Des te meer jij het vermogen hebt om je aan te passen, des te meer voel jij je vrij. Je bent je er van bewust dat het leven eigenlijk een grote verandering is, elke dag weer. Dat jij je elke dag anders kan voelen en daarmee je eigen leven ook beïnvloedt en verandert. Dat zal een online paragnost je vertellen en in laten zien.

Zo ga je spiritueel groeien naar een leven waarin jij veel minder last zult hebben van dingen die ineens anders zijn. Je gaat er dan veel minder stug mee om. Het raakt je minder. Bijbehorende emoties zijn er wel, alleen niet in zo’n heftige mate meer. Je blijft jezelf in balans houden, door je eigen aanpassingen vermogen.

Je ziet in dat als je je niet aanpast elke dag, aan datgene wat zich aandient, jij vrijheid en geluk tegenhoudt en dat wil je niet meer. Je wilt leven, genieten, kom maar op veranderingen. Ik weet het nu, ben mij er van bewust en jullie mogen er zijn. Ik laat mij er niet meer door van de wijs brengen. Ik pas mij graag aan, zo ga ik mee met de flow van het leven.
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.