Als je datgene zegt wat een ander wilt horen

Als je datgene zegt wat een ander wilt horenJij dan in je vuistje lacht, omdat je precies de juiste woorden hebt gebruikt, zo in de picture bent gekomen en de promotie binnen hebt gesleept. Jij blij bent dat het je is gelukt, anderen achter je laat, omdat je precies hebt gezegd wat die ander wilde horen.

We doen het ook bij diegene waar we woest verliefd op zijn, die praten we ook naar de mond, we hopen zo dat de ander ons ziet staan en bij zichzelf denkt, ja die wil ik. Dan heb jij de buit binnen, helemaal blij. En als de buit er is, dan blijf je zo bezig. De angst die er onder zit dwingt je daartoe. Op een gegeven moment word je er vanzelf heel bedreven is, zo onecht als de pest, weet je met de juiste woorden iedereen om je vingers te winden.

Het is een soort van spel geworden. Je charmes laat je zien, je spreekt de juiste woorden, je kijkt er lief bij en ja hoor, je hebt het weer voor elkaar gekregen. Jaren kun je dit volhouden, de buitenwereld gelooft je. Je maakt dan ook vaak alles mooier dan het in werkelijkheid is. Je laat ook vaak zien hoe goed of je wel niet bent, voor anderen altijd klaarstaat. Je wilt anderen doen geloven dat jij de juiste partij bent, dat ze jou moeten hebben.

Je bent er bedreven in geworden, het gaat op een gegeven moment helemaal vanzelf en iedereen trapt er in, want je zegt precies wat de ander wilt horen. Het is een vorm van zelfverrijking dat manipulatie in zich heeft en ook iets van narcisme.

Je gebruikt anderen voor eigen gewin, je ziet ze niet als mensen, maar als gebruiksvoorwerpen, en zodra je voelt dat het niet meer werkt, dan ligt het aan de ander. Dat zal de wereld weten ook, hoog van de toren blazen dat het niet jouw fout is, die ander heeft je aan de kant gezet. Met gebaren duidelijk maken dat het echt niet aan jou ligt. De mens is voor jou iets wat je gebruikt, en weggooit als het niet meer naar jou luistert.

Dat gaat namelijk uiteindelijk gebeuren, ze luisteren niet meer naar je, jouw boodschappen komen niet meer aan. Je begint harder je best te doen, je slijmt nog meer. Je ziet dat je foefjes niet meer werken.

Deze mensen hebben last van grootheidswaanzin, zetten zichzelf op een voetstuk, zijn respectloos, kennen geen empathie. Zijn hooghartig, stik jaloers en kennen het begrip een ander iets gunnen, niet. Het zal altijd over hun moeten gaan, oh wee dat het over een ander gaat. Dan nemen ze direct het gesprek over, dan blijven ze je naar de mond praten, zodanig dat jij stopt met praten, maar je voelt dat er iets mis is, maar wat.

Deze mensen zijn ongelooflijk bang ergens in te kort te schieten. Ze letten constant op anderen, als die over hun heen gaan, steken ze er direct een stokje voor. Ze zijn heel bedreven in een ander de grond in te trappen ten behoeve van hun eigen gewin. Ze kennen geen sorry, ook geen schaamte. Als zij maar krijgen wat ze nodig hebben, daar gaat het om.

Blijf uit de buurt van deze mensen, er tegenin gaan, gaat ten koste van jezelf. Heb in de gaten dat die ander precies zegt wat jij wilt horen. Het zijn vaker mannen dan vrouwen die zo in elkaar steken. Als ze een relatie starten praten ze honderduit over zichzelf, ze willen laten zien wat voor een geweldige partij ze voor jou zijn. Ze halen je binnen om te bezitten, om mee te pronken. Niet om liefde te komen geven.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.