Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Blokkeren tijdens een gesprek

Blokkeren tijdens een gesprekBlokkeren tijdens een gesprek. Gesprekken die we de gehele dag voeren, hebben vaak allen een andere betekenis. Zo zullen gesprekken met onze kinderen anders verlopen, dan met collega’s op kantoor. Elk gesprek heeft iets te zeggen, al is het maar een mededeling.

Je kunt ook met elkaar filosoferen, van gedachten wisselen, of ruzie maken, dit zijn allemaal situaties waarbij we woorden uitspreken naar een ander. Het gesproken woord kan ons enerzijds verbinden en anderzijds uit elkaar drijven.

Aangezien de mens niet leert zichzelf belangrijk te mogen vinden, is het woord Ik nog steeds een ondergeschoven kindje. Ik wil dit, ik heb behoefte aan, zijn tenslotte niet zinnen die we snel zullen toepassen. Een ander gevolg dat we onszelf niet belangrijk leren te vinden, is dat we snel geneigd zijn te wijzen met een vinger naar een ander als een situatie ons niet bevalt. De ander is dan de veroorzaker. De veroorzaker dat we ons door iets wat een ander heeft gezegd, niet fijn voelen, of ons aangevallen voelen. Of juist als de ander niets zegt, dat is tenslotte ook communicatie, we uit het veld geslagen zijn.

Anderen krijgen de schuld
Want wat doet de mens als die iets hoort wat een ander zegt en het bevalt hem niet. Bam, die neemt een verdedigende houding aan, sluit zich af en in het meest extreme geval, zegt die niets meer en die druipt af. Om daarna met een collega of vriendin het hele gebeuren te bespreken.

Plaats dat degene die zich niet fijn voelt direct bij het gesprek aangeeft, dat het gesprek niet fijn aanvoelt, en dat met humor brengt, dan was alles direct uit de lucht. De mens ervaart de situatie als een aanval en gaat in de verdediging. De een verdedigt zich door direct iets te doen, de ander een koekje van eigen deeg geven. Dan kan een reactie ook zijn, dat de persoon die zich aangevallen voelt bevriest en niets meer kan uitbrengen. Of de reactie kan zijn weglopen.

In ons systeem zit een heel mooi mechanisme dat direct in werking treedt als we ons bedreigd voelen. Een blokkering en die blokkering die gaat af, met gevolg de reacties zoals hierboven beschreven.

Is een blokkade bij woorden nodig?
Het zijn maar woorden die je hoort, je wordt niet letterlijk aangevallen en je kun jezelf trainen om de blokkering in zulke situaties tegen te gaan. Hoe doe je dat! Door je bewust te zijn dat de ander iets tegen je zegt, wat jou raakt. Dat de ander niet weet dat die jou raakt en met humor het gesprek weer de juiste richting opdraait. Dat getuigt van kracht, van zelfbewustzijn, een situatie meester zijn.

Een voorbeeld. Op je werk heb je te maken met een collega die nogal botte uitspraken kan doen. Iedereen vreest deze collega. Zolang niemand er iets van zegt, weet deze collega niet beter dan dat die door kan gaan zoals die bezig is. Er is niemand die er iets van zegt. Allemaal kijken jullie er naar en accepteren het. Nou ja, accepteren, nee, want onderling gaat de bitse collega regelmatig over de tong.

Ga met deze collega eens één op één in gesprek op een normale humorvolle manier. Laat de collega eerst eens praten en zeg dan, weet je, ik vind je echt een leuk mens! Kan met je lachen om de gekste dingen (compliment) dat geeft de bitse collega een goed gevoel, alleen soms heb ik wel moeite met de dingen zoals je ze zegt, daar kan ik van schrikken, maar jij bent jij en blijf vooral jezelf.

Je corrigeert niet, valt niet aan, brengt het met humor en deze collega weet nu, hé, ik moet mijn woorden wat zorgvuldiger gaan brengen. Top, dank je wel voor het compliment, ik begrijp je boodschap!

Bel gerust eens met een consulent op www.qmediums.nl en laat je eens verrassen door hun antwoorden en inzichten. Leer van deze consulenten om niet meer in de verdediging te schieten als iemand iets onaardigs tegen je zegt, laat jezelf op die momenten juist zien vanuit je eigen kracht, dan blijf jij in balans en je omgeving ook.

Liefdevolle groet, Claris medium qmediums.nl

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.