De 12 wetten van Karma

De 12 wetten van KarmaDe 12 wetten van Karma. Karma betekend in principe oorzaak – effect en houd verband met elke handeling, elke gedachte die je hebt.
1. De grote wet, je zult oogsten wat je zaait, als je een gever bent gaat het niet om wat je geeft maar met welke intentie je dat doet, als je geeft om terug te krijgen zal dit zo niet gaan werken en zal er genomen worden.
2. De wet van schepping, onze bedoelingen hebben invloed op de schepping op wat ons omringd, ook hier geldt de intentie waarmee.
3. De wet van nederigheid, dat wat we niet accepteren zal ons blijven overkomen, best een lastige soms, maar als je een situatie niet kunt accepteren kijk dan eens wat het je heeft opgeleverd, welke les zit erin verscholen, soms komen we heel heftige lessen tegen om over jezelf te leren hoe mooi je bent, dat je er mag zijn ondanks alles wat je is overkomen, je bent nooit minder dan wie ook.
4. De wet van groei, de enige manier om de wereld te veranderen is te beginnen bij jezelf.
5. De wet van verantwoordelijkheid, alles wat je omringt is een weerspiegeling van jezelf, je kunt je ergens van willen distantiëren, maar dan sla je een stukje over wat jezelf betreft.
6. De wet van verbinding, alles is verbonden met het Universum, van kleine gebaren tot grote stappen. Elke stap die je zet, elke gedachte die je hebt heeft invloed op je eigen groei, soms kan een heel kleine stap heel grote gevolgen hebben.
7. De wet van focus, Als je je op verschillende dingen tegelijk concentreert zul je falen. Stel jezelf een simpel doel, leg alleen daar je focus op, alles wat erom heen hangt gaat dan vanzelf mee, maak het niet moeilijker dan nodig.
8. De wet van geven en gastvrijheid, je moet leven naar wat je hebt geleerd en onbaatzuchtig zijn.
9. De wet van wijzigingen, alles zal zich blijven herhalen als we niet besluiten te veranderen, hoe halsstarriger je bent hoe pittiger de lessen die je tegenkomt
10. de wet van hier en nu, het heeft geen zin in het verleden te blijven leven, we hebben niet meer dan NU, het verleden is geweest en kunnen we niet veranderen, neem ervan mee wat het je heeft geleerd, de toekomst ligt voor je en kun je niet invullen
11. De wet van geduld en beloning, niet wat waarde heeft kan worden verkregen zonder geduld
12. De wet van waarde en inspiratie, onze handelingen mogen niet middelmatig zijn, alleen met inzet kun je positief veranderen.

Je kunt nooit het karma van iemand anders bepalen of sturen, zelfs met het toewensen van …. heeft alleen maar invloed op je eigen karma.
Weet wat je wenst, voor jezelf en voor een ander en met welke intentie je in de wereld staat.
Heb een fijne dag allemaal en ben lief voor jezelf
Dit XXX

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.