De hele schepping is verbonden

De hele schepping is verbondenAlles in de schepping is verbonden met elkaar zoals alle levende wezens van mens, dier, planten, bomen en ga zo maar door.
Alles is ook energie en blijft energie, als er geen energie is dan stort het hele systeem in elkaar, dan is er geen leven meer.
Energie kan ook behoorlijk veel te weeg brengen tussen mensen en vaak is het niet zichtbaar maar wel voelbaar.

Als je zelf heel gevoelig bent voor veranderingen zoals het de laatste tijd veelvuldig voorkomt door de grote energetische instroom naar de aarde, dan weet je intuïtief dat er weer iets gaande is omdat dit voelbaar kan zijn in je lichaam.
Die instroom veroorzaakt in je hormoonhuishouding nogal wat beroering en kan je dusdanig van streek maken dat het lijkt alsof je ziek aan het worden bent.
Zoals bij elke instroom kunnen dan alle ascentie verschijnselen weer de kop opsteken. Het is dan duidelijk merkbaar en voelbaar.

Het lichaam is zich aan het aanpassen aan de nieuwe energieverandering en dat gaat niet zonder slag of stoot.
De aarde is aan het veranderen en ons DNA lijkt op het DNA van de aarde dus wij veranderen mee.
Door de energie instroom trilt alles los in het lichaam en alle emoties ‘’als je die hebt verstopt voor jezelf’’ komen dan ook tevoorschijn.
Laat maar zijn, je kan het toch niet tegenhouden dat geeft weerstand en dat maakt het er niet eenvoudiger op.

Energie tussen mensen is ook merkbaar al is het op een grote afstand toch kan het voelbaar zijn voor de ander.
Dat komt door de verbinding die men heeft met elkaar.
Ook is het voelbaar als men zich afsluit voor de ander dat is dan voelbaar door een leegte die ontstaat in je eigen veld.
Dit kan beangstigend zijn, maar meestal is het even nodig voor de ander om die afzondering te hebben.
We hebben allen soms wat tijd voor onszelf nodig. Dat mag je er ook laten zijn, afstand maakt dan nabijheid.

Een mens mag vrij zijn en niet gebonden aan allerlei regeltjes die ooit bedacht zijn door anderen.
Er zijn vele groepen mensen die de vrijheid heel belangrijk vinden in relaties maar toch trouw zijn aan elkaar.
De energie die daarmee te maken heeft is een verbinding die op volledig vertrouwen is gebaseerd.
Vrijheid van geest, maar toch verbinding, en elkaars leven delen in het volste respect en vertrouwen.
Daar kan geen boterbriefje tegenop bedenk ik mij.
Althans dit zou een mooie nieuwe vorm kunnen zijn in het leven van velen.
En gezien we de Aquariustijd binnen aan het lopen zijn zou dat helemaal kunnen aansluiten in de gedachte aan deze nieuwe tijd.

We zijn allen energetisch verbonden niemand uitgezonderd. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven.

Hartegroet,
Lis
www.yoiranta.com

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.