De invloed van emoties

De invloed van emotiesDe invloed van emoties. Emoties kunnen ons een enorme boost geven. Zowel in positieve als in negatieve zin. Om een voorbeeld te noemen: Een goede lach versterkt je immuunsysteem. Alle positieve emoties zijn heel goed voor ons lijf. Ze hebben een positief effect op onze weerstand, op onze organen.

Je begrijpt dan ook dat negatieve emoties, als angst en boosheid een negatieve boost kunnen geven aan ons lijf. De mens is beter in vasthouden van negatieve emoties, dan positieve. Daar is een reden voor. Het hoofd, het denken, speelt een hele grote rol in ons leven. De eerste twintig jaar van ons leven wordt er aandacht aan besteed. De intellectuele ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo gek is dit niet.

De maatschappij is gericht op verdienen. Verdienen in je moet je best er voor doen, maar ook verdienen in het krijgen van meer. Des te meer jouw intellect is ontwikkeld, des te hoger is het prijskaartje dat aan jou hangt. Des te hogere opleiding, des te hoger in rang. Des te meer aanzien je krijgt. En de mens is daar bevattelijk voor. Door de nadruk te leggen op het intellect, het hoofd, gaat het hoofd als vanzelf een grote rol toebedeeld krijgen. Het effect is hiervan, dat we te ver verwijderd raken van ons andere brein. Ons gevoel. Dat verdwijnt op de achtergrond, naarmate we meer de nadruk gaan leggen op het hoofd. Het hoofd huist ook het ego.

Het ego
Het ego uit zich als een naar en vervelend stemmetje. Het ego kan ons leven danig zuur maken. Als je intellect te veel is ontwikkeld, loop je het risico daar zo op gespitst te zijn, dan de kant van het voelen, de liefde, relaties, in je leven geen kans krijgen te mogen bloeien. Het ego geeft je constant aan, ga door, goed bezig, er zit meer in het verschiet. Wat het ego ook doet, is je weghalen bij je gevoelens. Dan zegt het ego, niet zwak worden, laat je niet kennen. Je bent de beste en daar ga je naar handelen.

Het ego speelt ook een rol als je wat minder sterk en krachtig in het leven staat. En ook als je intellectueel misschien iets minder bent dan een ander. Je bent dan helemaal niet minder, het ego vertelt je dat haarfijntjes, want je omgeving accepteert het niet. Het ego zegt dan, je kan het niet, je bent niet goed genoeg. Zie je wel dat een ander beter is dan jij! Het ego wijst jou als het ware af, je bent zwak. En dat mag niet. Je bent niet zwak, je bent anders, alleen anders wordt niet geaccepteerd.

Emoties veroorzaakt door het ego
Het ego wil dus op alles een stempel drukken en die stempel geeft emoties. Emoties voorkomend uit het ego verzwakt een mens. Het ego kent de woorden, wees lief voor jezelf, niet.

Emoties veroorzaakt door het hart
Het hart is een en al liefde. Daar zit geen kwaad in. Het hart is altijd trots op jou, of je nu wel of niet intellectueel ontwikkeld bent. Wel of niet iets in de melk te brokkelen hebt. Het hart houdt van jou, dat hele mooie prachtige mens. Zal je nooit afwijzen en klein willen maken.

Als het ego aan de macht is, ervaar je emoties als boosheid, verdriet, stress, angst en piekeren. Al deze emoties hebben een negatief effect op diverse organen. Boosheid verzwakt de lever. Verdriet verzwakt de longen. Stress verzwakt de maag. Angst verzwakt de (bij)nieren en piekeren verzwakt de hersenen en het hart.

Geef je hart en gevoel de hoofdrol in je leven
Als je dit lijstje zo ziet, welk orgaan bij welke emotie aan de beurt is, gaat er nu wellicht een lampje branden waarom jij vaak last hebt van je maag. Of misschien heb je moeite met je te concentreren, dan weet je nu dat je veel piekert. Dat hebben we soms zelf niet in de gaten, omdat het zo vanzelfsprekend is geworden.

Loop jij rond met negatieve emoties? Zoek dan eens hulp hierbij. Laagdrempelig en die vind je bij mediums, paragnosten, coaches en counselors op www.qmediums.nl. Praat er gewoon eens over en luister naar de tips en adviezen die je meekrijgt. Hoe of je het gepieker aan kunt pakken. Waarom je altijd bang en angstig bent en hoe je jezelf hier van zou kunnen verlossen. Een goed gesprek met een medium of paragnost van www.qmediums.nl gaat jou zeker helpen, bewuster te kijken naar welke emoties jou tarten en wat jij er zelf aan kunt doen om deze emoties de baas te worden.

Liefdevolle groet, Claris qmediums.nl

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....