De kritische Ik loslaten

De kritische Ik loslatenDe kritische Ik loslaten. Wat kunnen we streng zijn voor onszelf. De lat hoog leggen, omdat we willen laten zien dat we het kunnen en om die reden alles tot in de puntjes willen doen. Streven naar perfectionisme en als iets je niet lukt, hetzij binnen de tijd, of dat je te horen krijgt dat het niet goed genoeg is, ben je zo ongelooflijk kritisch naar jezelf. Dan volgt een periode van afwijzing van jezelf.

Het is het eigen oordeel over je eigen daden door je eigen kritische Ik. En die kan kritisch zijn, als een tornado over je heen komen, die je niet kunt tegenhouden en alles in je kapot maakt. Het is een stem die tegen je praat, die je beschuldigt dat je het niet goed hebt gedaan. Dat je maar niet zo dom had moeten zijn. Het is je eigen schuld waar je nu staat. Zie je wel, je kan het niet, je bent niets waard.

De kritische Ik, kan een hele grote stempel op jouw leven drukken en je het leven zuur maken. Het heeft een oordeel, een wil en daar moet jij aan voldoen. Het is je grootste criticus die je exact vertelt wat je niet goed doet en je in gaat geloven en naar gaat leven. Je gedachten staan dan altijd in een stand van paraatheid, om missers in je leven te voorkomen. Om te zorgen dat je het altijd goed doet. Je onbevangenheid en onbevreesdheid compleet de kop ingedrukt.

Het enige wat de kritische Ik doet, is je klein houden, niet voluit laten leven en je angsten in stand houden. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je verlost wordt van die kritische Ik, die zo vermoeiend is, die je de hele dag tart en al je vreugde ontneemt?

• Bekijk jezelf eens van een afstand en ontdek wanneer je kritische Ik aan het woord is
• Zo ontdek je welke situaties voor jou je uit balans halen, je moeite kosten en je onzeker maken
• Ga daarna met jezelf in gesprek en overtuig jezelf er van dat streven naar perfectionisme jou niet gaat brengen wat je verdient
• Oefen met een vertrouweling de situaties waarvan je weet dat de kritische Ik je gaat tarten en ga er anders op reageren
• Door te oefenen, ga je veranderen, want samen met je vertrouweling zie je in dat de situatie helemaal niet zo ernstig is als het lijkt
• Zo verander je je gedachten en de manier waarop je gaat reageren in situaties waarbij de kritische Ik de overhand nam
• Zo groei je langzaam aan naar een leven toe dat de kritische Ik geen kans meer krijgt zich te laten zien en horen, die is verbannen, want de volwassen Ik daarvan zie je dat die een veel aangenamer gezelschap is en smaakt naar meer

De volwassen ik die is niet zo kritisch, die is het tegenovergestelde. Die is lief en aardig en heeft het beste met je voor. Die zal je nooit afwijzen, die is er juist om jou te helpen goed voor jezelf te zorgen. Die vertelt je hoe waardevol je wel niet bent, die laat je zien dat je alles voor elkaar kunt krijgen. Die denkt op een positieve manier met je mee. De volwassen ik geeft je een zetje in de rug en geeft je energie. De volwassen ik is humorvol en laat je lachen en stralen.

Mediums en paragnosten op Qmediums staan voor je klaar je te begeleiden als vertrouweling naar de humorvolle volwassen Ik. Ze helpen jou af te reken met de kritische Ik. De mediums en paragnosten van Qmediums weten als geen ander wat de kritische IK te weeg kan brengen en dat je daar heel snel jezelf van moet verlossen.

Loslaten van de kritische Ik, is als een warm bad voelen waar jijzelf de scepter zwaait en je nooit dat warme bad meer wilt verlaten.

Medium Clarissa

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.