De Maan in de Tarot

De Maan in de TarotDe Maan in de Tarot. Heersende sterrenbeeld is Vissen.
Op de kaart zie je twee blaffende honden naar een maan kijken die tegelijk vol en wassend is. Een kreeft komt uit het water gekropen en de grimmige grijze torens geven de afbeelding iets surrealistisch.
’s Nachts lijken vertrouwde dingen soms vreemd en anders, of zelfs eng. Voor sommigen boezemt deze kaart angst in.
De Maan is verbonden met de grillige wereld van het onderbewuste, waar we alleen in dromen kunnen komen.
In vroegere tijden werd de maan als een symbool van de Grote Moedergodin beschouwd. Zij is de drievormige: de nieuwe maan, de Maagd; de volle maan, de Moeder en de afnemende maan, Hecate, de Oude of Wijze Vrouw.
De maan en haar fasen maken deel uit van de symboliek van de wijsheid van de Tarot en komen op heel veel kaarten voor. (De Hogepriesteres en De Zegewagen).
Als je deze kaart als dagkaart hebt getrokken, verwijst dit naar het beschikken over verbeeldingskracht en creativiteit. Mogelijk heb je heel levendige dromen, want de Maan heerst over de tijd van slapen en openstaan voor de wereld van het onderbewuste.
In onze slaap worden nieuwe ideeën geformuleerd en verkend. We worden in feite gereconstrueerd.
Je kunt het gevoel hebben dat alles op je af komt, want je kunt nu moeite hebben jezelf of anderen in je naaste omgeving beperkingen op te leggen.
Dromen kunnen je overdag bijblijven en je kunt opgaan in je dromen, die soms beklemmend en verwarrend zijn.
Eigenlijk zweef je tussen de wakende en de slapende wereld, een uiterst creatieve plaats, dus gebruik deze tijd voor projecten die verbeelding en creativiteit vergen.
Maanlicht maakt ook de weg vrij voor romantiek en schept de juiste sfeer voor de liefde.
Neem de tijd met geliefden of dompel je onder in muziek, poëzie en literatuur die je na aan het hart liggen.
Het rijk van de Maan kent ook gevaren. Je kan verkeerd worden begrepen. Het is mogelijk dat anderen bepaalde zaken (nog) niet bevatten die voor jou in het schijnsel van de Maan overduidelijk zijn.
Je kunt je dromen en visioenen verkeerd interpreteren. Het is dus ook belangrijk op te letten voor zelfbedrog, want het is nu niet eenvoudig om wijs te worden uit je gedachten of gevoelens.
De maan staat bekend om haar paranormale kracht, dus je intuïtie werkt nu op volle toeren.
Over jezelf kun je echter vrij moeilijk psychische boodschappen ontvangen. Je kunt je energie beter op een creatieve manier gebruiken.
Zoals de maan steeds verandert van niets naar vol, zo kunnen jouw emoties en energie schommelen.
De maan regeert over een veranderingsperiode van een maand. Het kan zijn dat je in die periode op reis gaat, verhuist. Je zult meer rust nodig hebben dan anders, om te slapen, om te dromen en jezelf te vernieuwen.
Er is verandering op til, die wel eens al je energie zou kunnen vergen.
Omgekeerd betekent dit dat een periode van twijfel en besluiteloosheid ten einde loopt. De tijd van veranderingen en schommelingen is voorbij. Je kan een warrige periode achter je laten. De verwarring over ware motieven – van jou of iemand anders – worden opgehelderd. Je hebt voldoende energie. Het lichaam bevat een wijsheid die je nu alle aandacht kunt schenken.
Je weet nu wat je nodig hebt, van eten tot gezelschap tot rust.
Nu je heel eerlijk kunt zijn tegenover jezelf en anderen, kun je je liefde op een directe en oprechte manieren tonen.
Over je gevoelens hoef je in ieder geval niet meer in het duister te tasten. Je creativiteit komt los en je kunt je dromen realiseren.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.