De slaaf in de relatie

De slaaf in de relatieEmotioneel afhankelijk zijn van anderen, is eigenlijk als een soort van slaaf er voor anderen zijn. Je zet je eigenwaarde, je zelfrespect opzij voor die anderen en met name in een relatie komt dit vaak voor. Diegene die dit doet, heeft dit zelf niet in de gaten, domweg, omdat deze persoon geen notie heeft dat die ook iets waard is.

Alles valt en staat met de waarde die jij aan jezelf geeft. Als je die waarde niet kent, of voelt, ben je al snel emotioneel van anderen afhankelijk, met gevolg slaafs gedrag te vertonen. Je hebt alles over voor die ander, als die maar bij je blijft. Je stelt je emotioneel afhankelijk van de ander, waardoor er elke dag conflicten zullen zijn. Relationeel is er totaal geen sprake van gelijkwaardigheid en op alle manieren ondermijnen de partners elkaar.

Het kan er zo insluipen, dat we niet beter meer weten. En doodongelukkig zijn, maar ons lot accepteren, omdat we er aan gewend zijn geraakt. De reden dat dit ons overkomt, ligt vaak in ons verleden.

De manier van hechten in onze jeugd is niet de juiste geweest. En om die reden snakken we naar liefde, warmte en geborgenheid. Vallen voor de eerste de beste, waar we alles voor over hebben. We zijn zo ongelooflijk gelukkig dat iemand ons ziet staan en een relatie met je aan wilt gaan, dat er niet goed gekeken wordt of diegene die de relatie met je aan wilt gaan, wel het juiste met je voor heeft. Maar zelfs dat maakt je niet uit, je hebt immers de buit binnen en dat je daarvoor slaafs moet gedragen, dat is wat het is.

Er zit angst onder, angst om alleen over te blijven. Angst om de ander kwijt te raken, het ontbreekt aan zelfvertrouwen en zelfrespect. Koste nog moeite wordt gespaard om de ander in ons leven te kunnen behouden. Niet in de gaten hebbend dat we als een slaaf zijn verworden van onze partner. Beide partners houden dit niet vol en stevenen samen af op een onvermijdelijke breuk. Elkaar de schuld gevend en zich vreselijk gekwetst voelen. Vaak volgt dan nog een periode van aantrekken en afstoten, claimen van de ander. Niet zonder de ander verder kunnen. Een leven voor je zien waarin niets meer goed is en je niet zonder de ander kan leven. De verslaving moet uit het lijf verdwijnen, maar hoe?

Mediums en paragnosten kunnen voor mensen die verslaafd zijn geraakt aan de liefde, heel veel betekenen, gelukkig. Zo helpen de mediums van Qmediums mensen door het proces heen, die finaal zichzelf zijn kwijtgeraakt na een verbroken relatie. Jaren kunnen ze zich blijven vastklampen aan datgene wat ooit was. Het niet kunnen loslaten wat hun ontnomen is. En blijven hopen dat het ooit weer goedkomt.

Met zachte hand zal een medium van Qmediums te werk gaan, en zo de ogen openen van de cliënt die zoveel pijn en verdriet heeft. Het maar niet kan begrijpen wat ze verkeerd heeft gedaan. Elke dag weer contact kan zoeken, om de bevestiging te krijgen dat het ooit weer een keer goed gaat komen.

Eigenlijk is het nog nooit goed geweest, maar dat plompverloren mededelen, heeft geen effect. De cliënt zal eerst de rust weer in zichzelf moeten gaan vinden, voordat die open kan staan om er anders naar te gaan kijken en tot het besef te komen, dat het inderdaad nog nooit echt goed is geweest en dat daar zelf aan mee is gewerkt.

Als je slaaf bent geworden van je partner, heb je dat zelf niet in de gaten. Het eigen zelfbeeld van deze personen is nihil. Ze hebben alles over voor de ander en zullen zien dat de ander ze op een gegeven moment gaat bedriegen, voorliegen en verlaten. Door hun eigen slaafse gedrag veroorzaken ze mede de breuk.

Gelukkig zijn er kanjers van consulenten die heel goed weten hoe ze deze mensen met verschrikkelijk liefdesverdriet kunnen opvangen en begeleiden. Qmediums zijn bij uitstek de mediums hiervoor.

Medium Clarissa

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.