Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

De waarheid vertellen is eng

De waarheid vertellen is engDe waarheid vertellen is eng, dus lieg ik liever

Diegenen die het hardst roepen eerlijk en oprecht te zijn en heel veel moeite hebben met mensen die de waarheid niet spreken, in hun ogen dus liegen, zijn vaak diegenen die zelf ook de waarheid niet spreken. Nu heb je liegen in extreme vormen, die zeer zichtbaar zijn. Maar er is ook liegen die veel minder zichtbaar is. Die wil ik je hier in dit blog laten zien.

We liegen als mens wat af
Neem gewoon eens een doorsnee dag in gedachten. Je stond op, voelde je nog vermoeid, je partner vroeg je iets en je gaf geen antwoord terug. Had je op dat moment geen zin in. De eerste leugen is een feit. Want naar de ander niet uitspreken dat je even geen zin hebt om te antwoorden, is de ander onthouden van jouw gevoel en valt onder de categorie liegen.

Je brengt snel de kinderen naar school, je bent al aan de late kant en een andere moeder schiet je aan. Daar heb je eigenlijk even helemaal geen zin in, maar je luistert braaf en ondertussen voel je diep van binnen de spanning oplopen, want nu ben je helemaal te laat. Het uitspreken dat je geen tijd hebt, durf je niet. Je wilt niet neergezet worden als de bitch. Wederom een leugen.

Zo kan ik een hele dag schetsen, waarin we dingen doen die we liever niet zouden willen doen, maar het maar doen, omdat het nu eenmaal wordt gevraagd en we niet luisteren naar wat goed is voor onszelf, dus liegen. We uiten ons gevoel niet naar onze partner, vrienden, collega’s omdat we bang zijn de waarheid te vertellen en dus liever liegen.

Is het verstandig om op deze manier te liegen?
Nee, je doet jezelf er te kort mee. Het effect van niet uiten wat je voelt van binnen, of dingen doen die op dat moment niet uitkomen, brengen emoties met zich mee. Elke emotie die jij niet uit, zet zich ergens in je lijf vast. Als je te veel opstapelt aan emoties, gaan ze wrikken in je lijf. Dan word je kriegelig, een kort lontje, je krijg pijn in je rug, je nek, om een paar dingen op te noemen.

Het is dus zeker niet verstandig om op deze manier te liegen. Je doet jezelf er veel te kort mee en de ander dus ook. Je speelt met jezelf een toneelstukje, dat een ander door gaat hebben en dan zijn de poppen aan het dansen. En wat er ook gebeurt, al die emoties die je inslikt en ergens vastzitten, ondermijn je niet alleen je gezondheid mee, die moeten en komen er toch een keer uit. En dan zijn ook de poppen aan het dansen.

Uit wat je voelt, altijd
De enige manier om met jezelf het fijn te hebben, en de waarheid te spreken, is uiten wat je voelt en doen wat goed is voor jou en dat vraagt iets van de mens. Altijd waarheid spreken. En dat is moeilijk Mensen gaan liegen, omdat ze anderen te vriend wilt houden. Of niet geleerd hebben zichzelf te mogen zijn of niet weten hoe ze moeten voelen en dat te uiten. Dan ga je naar anderen opkijken. Je gaat je ondergeschikt maken aan anderen.

En laten we nu als mens in onze jeugd allemaal meekrijgen dat we er voor anderen moeten zijn. Voor anderen moeten klaarstaan. Anderen moeten helpen. Snap je nu ook dat we geleerd worden, telkens te liegen. Dat dit zo sterk in ons DNA zit, dat het maar ongelooflijk moeilijk is het er uit te krijgen. Want generaties op generaties wordt ons voorgespiegeld lief te zijn voor anderen.

Iedereen worstelt met de waarheid
Niet alleen jij hebt moeite met het vertellen van jouw waarheid, het uiten van je gevoel. De ander ook, want die heeft het ook niet geleerd. En zo houden we allemaal de schone schijn op. Want we zijn bang dat we de ander kwijtraken. We zijn bang dat de ander ons niet aardig meer vindt.

Maar hoe wil je je in het leven in godsnaam staande houden en een fijn leven leiden, als je niet doet wat goed is voor jou? En altijd maar rekening houdt met anderen?

Tijd voor verandering
Het uiten wat je voelt en de ander niet schofferen is helemaal niet zo moeilijk. Geef exact aan wat je voelt, dan spreek je jouw waarheid. Wat de ander daarmee doet, is niet aan jou. Als die volwassen is, zal die jouw gevoelen respecteren. Net zo goed als jij de ander om het uiten van wat die voelt respecteert. Is toch eigenlijk heel normaal.

Zoek hulp
Niemand houdt het vol, als de waarheid niet wordt uitgesproken. De gevolgen zijn desastreus. Verbroken relaties, ruzies, roddel, achterklap. Elkaar dingen niet gunnen. Jaloezie die de kop opsteekt. Gekwetste mensen, die het bij de ander neerleggen, maar het aan zichzelf te danken hebben. Allemaal van die dingen die we juist niet willen en juist gebeuren, omdat we liever de waarheid verbloemen en liever liegen.

Zoek hulp om te leren op de juiste manier jouw gevoel uit te gaan spreken, om nog meer leed in jouw leven te gaan voorkomen. Deze hulp is voorhanden en dichtbij. Vanuit je luie stoel kun je bellen met een medium, een paragnost, een bewustzijnscoach of counselor en die vind je op www.qmediums.nl die jou handvatten en inzichten gaat geven, waarmee jij op jouw beurt mee aan de slag gaat. Of ben je dit leven niet waard? Je bent toch volwassen! Dan heb je lef en durf en weet je toch ook dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor zichzelf.

Krachtgroet, top medium Claris qmediums.nl

Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart