DE WERELD OP ZIJN KOP

DE WERELD OP ZIJN KOPDE WERELD OP ZIJN KOP. Er zijn heel wat verschuivingen bezig, de wereld staat op zijn kop en helaas zijn we er nog niet.
Maar hoe blijf je staan in een wereld waar zoveel gebeurd dat het niet meer te volgen is, waarin je je blijft verbazen hoe mensen met elkaar omgaan, waar regeringen beslissingen nemen die alleen maar meer onrust oproepen.
Ik verbaas me dat ik me verbaas wat er allemaal gebeurd, en dan heb ik het over de mensen om me heen, mensen die ik spreek op de lijn, het lijkt niet gekker te kunnen, maar helaas dat is wel wat gebeurd.
Ik ben blij dat ik me nog verbaas, als ik dit niet meer doe dan gaat het bij mij niet goed, dan wordt ik een onderdeel van de gekte en dat is precies wat ik niet wil zijn.
Met beide benen op de grond blijven, je niet mee laten sleuren in de gekte, bij jou normen en waarden blijven zonder invloed van wat je allemaal tegen komt.
Je bent verantwoordelijk voor je eigen stuk in heel dit gebeuren, hoe ga je ermee om en wat laat ik binnen om zelf niet gek te worden.

Hoe kies jij ervoor om te gaan met, laat je je mee slepen of blijf je bij jezelf. Als je zelf op een niet respectvolle manier wordt benaderd, ga je er tegenin, behandel je de ander ook op een niet respectvolle manier, of blijf je bij jezelf en ga je juist het tegenovergestelde doen.
Als je ervoor kiest het tegenovergestelde te doen, gaat er iets veranderen. Laat je niet beïnvloeden in wat je leest op FB, in de krant of wat je tegenkomt om je heen, alles wat je tegenkomt is getekend het verhaal dat je hoort/leest is bijna nooit het hele verhaal, iedereen leest dit op zijn/haar eigen manier, blijf jezelf en voel wat alles met je doet.

BEN LIEF VOOR JEZELF, dan volgt de rest vanzelf

Heb een mooie dag vandaag
Dit XXX