Denk honds

denkende hondDenk honds. Denken als een hond, wat lijkt mij dat heerlijk. Ik zie een plaatje voor mij, van een baas wandelend met zijn hond aan zijn zijde. Het hoofd van de man vol met gedachten, het hoofd van de hond met één gedachte. Heerlijk ik ben nu aan de wandel en dat is het.

Wat een rust zal dat geven, als je jezelf leert honds te gaan denken. Dan ben je maar met een ding tegelijk bezig in je hoofd. Wat een verschil met waar je nu staat. Alle gedachten die door elkaar heen dwarrelen, waardoor je niet vooruitkomt. Je moe wordt bij de gedachte alleen al dat je iets moet gaan doen. Een hond wil altijd op stap, dat zijn de uitjes waar een hond blij van wordt. Een hond zal nooit bezig zijn met het verleden en de toekomst. Een hond denkt in het nu, altijd.

Leer jezelf honds denken aan
Denken als een hond kunnen we leren. Best pittig, maar we leren ons zelf van alles aan, dus we kunnen onszelf ook aanleren honds te denken. Want de voordelen zijn groots. De eerste stap die je hiervoor kunt zetten, is het zoeken van een goede coach of counselor en die vind je tegenwoordig ook op de betere spirituele hulplijnen waar www.qmediums.nl er een van is. Een coach, counselor kiest niet voor niets om werkzaam te zijn op een spirituele hulplijn. De mens wil in de tegenwoordige tijd zo min mogelijk moeite doen voor iets en al helemaal geen kostbare tijd steken in een wekelijks bezoek aan de praktijk van een coach of counselor.

Spiritueel is rijkdom vinden
Om die reden vind je tegenwoordig veel diversiteit aan hulpverleners op spirituele hulplijnen. Voor beiden, de coach en de klant een win win situatie. Dat de mens geen tijd wilt steken in het bezoeken van een coach of counselor is al een teken aan de wand op zichzelf. Hij is te druk met andere dingen, dan zichzelf en besteed dus te weinig tijd en aandacht aan zichzelf en kan dus wel een portie honds leren denken gebruiken. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Voordelen honds denken
De voordelen zijn legio. Je gaat een veel rustiger manier van in het leven staan krijgen. Je gaat je minder druk maken over van alles en nog wat. Je gaat alles één voor één aanpakken, in plaats van alles tegelijkertijd. Je gaat dingen sneller van je af schudden. En zo creëer je een leven waarin jij je een stuk energieker en blijer voelt, net zoals een hond. Die een activiteit afwisselt met rust en ook daadwerkelijk zijn aandacht vestigt op waar die op dat moment mee bezig is.

Zoek een goede coach of counselor
Je eerste stap om honds te gaan leren denken is dus bellen met een kanjer op www.qmediums.nl. Kijk bij de consulenten op deze website bij wie jij je goed voelt en ga samen werken aan jouw eigen project. De coach die jij uitzoekt zal je alle tips, adviezen maar eerst vooral antwoorden inzichten meegeven die jij nodig hebt om als een hond te leren denken.

Kijken naar het verleden
Antwoorden die je eerst zult krijgen tijdens je consulten zijn gericht op je verleden. Ergens terug in de tijd ben jij jezelf gaan aanleren je hoofd op een verkeerde manier te gaan gebruiken. Als je de reden hiervoor weet, de aanleiding, dan ben je al op de helft om honds te gaan leren denken. De coach, die ook medium of paragnost is heeft de gave dit in jouw verleden te zien. Wel zo handig, hoef je zelf er niet zo lang naar te zoeken. Dan mag jij aan de slag. Je krijgt tips mee, handvatten, inzichten en die ga je toepassen in de praktijk.

Praktijkgerichte ondersteuning door een medium of paragnost
Elke week een sessie bij een coach kost niet alleen geld, ook tijd en moeite. Bellen met een coach op www.qmediums.nl is dan een heel goed alternatief. De coach begeleid je bij het aanleren van honds denken. En elke week hebben jullie samen een contactmoment waarin je je ervaringen deelt en je wederom voorzien wordt van goede tips. Zo leer je jezelf een veel fijner en energieker leven aan en als je dan wandelt met je eigen hond, hebben jullie samen een binnenpretje. Jij weet dat je nu net zo kunt genieten van de wandeling als je hond doet.

Liefdevolle groet, Claris medium qmediums.nl

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.