Denk je echt te weten wat er in de ander leeft?

Denk je echt te weten wat er in de ander leeftDenk je echt te weten wat er in de ander leeft? Maar weinig mensen weten wat er echt in de ander leeft.
Hoe dat komt? Door dat we eigenlijk allemaal een beeld vormen van de ander vanuit onze eigen belevingswereld.
En daar schuilt het gevaar, wie zegt dat hetgeen jij denkt te zien in de ander ook daadwerkelijk is wat er speelt in het leven van de ander.
Er zijn partners die geen idee hebben van de gevoelens van de ander en dat kan pijnlijke gevolgen hebben. ‘’Bijvoorbeeld als de ander opeens zegt’’ ik ga weg van jou ik wil van je scheiden.

Dit komt meestal nogal rauw op je dak als je dit plotseling te horen krijgt.
Je bent je van geen kwaad bewust waar komt dit opeens vandaan na al die jaren.
Nooit iets gemerkt bij hem/haar hoe kan dit opeens?
Maar is dit wel werkelijk zo, is het niet een klein beetje anders?
De realiteit zegt toch meestal wel dat er een lange periode aan vooraf is gegaan voor iemand de keuze maakt om te stoppen met een relatie.
Er speelt vaak veel meer mee dan opeens geen zin meer hebben in de partner.

Als er weinig tot geen echt contact is, bijvoorbeeld als de partner te veel opgaat in zichzelf en geen aandacht schenkt aan de ander en dit maar door en door gaat kan er toch een vervlakking optreden in de relatie.
Weet je wel wat er echt speelt bij degene die al jaren in je leven is? Is er wel een bewust contact, voel je wel de energie van de ander?

Sluit hij/zij zich af, en kun je daardoor niet bij je partner komen, of voel je niet wat er is, dan is het belangrijk om de tijd te nemen het contact te verdiepen.
Leven naast elkaar kan pittig zijn als we zelf door een proces heen gaan van loslaten en of de dingen een plek geven.
De meeste mannen zijn stil en hebben geen behoefte aan praten, maar als ze onder andere mannen zijn dan hoor je ze meestal boven de rest uit.

Mannen doen het anders en verwerken hun leven en belevenissen op de eigen manier.
Soms sluiten ze zichzelf helemaal af en broeden het dan uit op hun manier door eens een stevige babbel met hun vriend(en) te hebben of gaan ze eens flink doorzakken met elkaar. Mannen hebben het meestal gauw in de gaten als ze onder elkaar zijn dat er wat scheelt bij de ander en dan kan er soms een opening komen waardoor er door de ander een inzicht komt en de oplossing is dan meestal gauw gevonden.

Vrouwen zijn veel complexer en broeden het ook op hun eigen manier uit maar betrekken de man er dan bij in.
Meestal gaat het dan de kant op die we juist niet willen doordat er weer veel te veel emotie om de hoek komt kijken, en daardoor is er geen rede meer mogelijk.
Resultaat is dan een ruzie achtige sfeer en de oplossing is ver te zoeken.
Vraag en praat met elkaar zonder te vingerwijzen ook al is dat super lastig, omdat het vaak voorkomt dat een van de twee te veel bezig is met zichzelf en er daardoor geen aandacht genoeg is voor elkaar.

Hoe kun je dit oplossen?
Door zeker niet te denken dat je weet wat er in de ander leeft, want sommige mensen zijn soms nog een geheim voor zichzelf.
Geen aannames maken.
Geen betweterig gedrag vertonen .
Niet denken dat je de wijsheid in pacht hebt ook al weet je wel veel .
Niet denken dat je het beste weet voor de ander.
Niet bezitterig zijn of dominant of manipulatief .
Blijf bij jezelf en vraag aan de ander wat heb je nodig van mij?
Hoe zie jij het dat we verder kunnen, en nog belangrijker wil jij verder met de ander.

Weet je echt wat er leeft bij je partner? Weinig mensen weten dat echt omdat er alleen maar verbinding is vanuit de eigen belevingswereld en men niet open staat voor de gevoelens van de ander.

Dit kun je veranderen door belangstellend te zijn en je te verdiepen in de ander zonder al de bovenstaande schuine dingen toe te passen want dat werkt uiteraard averechts.

Dit kun je alleen maar leren door dit dagelijks te doen, oefening baart kunst.

Wil je eens praten met mij over dit onderwerp dan kun je mij bereiken bij Paragnost Eddie box 68 of bij top-paragnosten box 52.

Hartegroet,
Lis
www,yoiranta.com

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.