Een gebroken geest helen

Een gebroken geest helenHoe kom je er bovenop, als je geest gebroken is. Waar haal je de kracht, de moed, de energie vandaan om na een gebroken geest, wat eigenlijk een gebroken hart is, weer op te krabbelen en door te gaan.

Een gebroken geest ontstaat als er sprake is van emotionele mishandeling. Van onderdrukking, manipulatie, van jaloezie en jou het leven niet gunnen. Als je partner jou klein wilt houden en jou pijn doet. Als je partner zijn eigen gang gaat, jou aan je lot overlaat en jij alles doet de ander het maar naar de zin te maken en het nooit goed is.

Een gebroken geest, als een gebroken hart die een genadeklap krijgt in de vorm van ontrouw, vertrouwen dat wordt geschaad. Hoe kom je daar boven op, is het mogelijk deze wond, die zo diep zit en alles in je heeft aangeraakt, te helen?

Ja, het kan, maar vergt jaren. Jaren van je leven, zul je met vallen en opstaan er langzaam weer bovenop en uit klimmen, maar het wordt nooit meer hetzelfde. Je onbezonnenheid, je vertrouwen, is zo diep geraakt, waardoor de geestelijke wond zo groot is, dat er eerst jaren voorbij gaan, waarin je als verdooft rondloopt.

Hoe laat je alle emoties los die je nu voelt diep van binnen en je aan alle kanten zoveel pijn doen. Hoe laat je dat los? Het kan, je kunt zover komen, sterker nog, je kunt er zoveel krachtiger uitkomen.

Want diep in jou verscholen is je eigen ziel en die verloochent je niet, nooit. Jouw ziel zal altijd voor je klaarstaan en je helpen wonden te genezen. Je moet hiervoor wel je ziel horen spreken en gaan volgen.

Als je durft te kiezen voor het pad van jouw ziel, waardoor jij gaat doen wat goed is voor jezelf, verschijnt de genezing in de vorm van eigenliefde. Liefde is liefde of het eigenliefde is, liefde voor een ander of handelen vanuit de liefde, het is allemaal hetzelfde.

Maar er is wel een verschil, jij kunt liefde zijn, maar niet liefdevol voor jezelf zijn. Zodra je gaat begrijpen dat je onvoldoende liefdevol voor jezelf bent, begint het helen. Waarom nog energie geven aan diegene die je pijn heeft gedaan. Energie in de vorm van vasthouden van emoties die pijn veroorzaken.

Waarom jouw kostbare tijd hier doorbrengen met een gebroken geest, veroorzaakt door een ander. Als je jezelf die vragen gaat afstellen, begin je met helen. Dan begin je los te laten, dan ben je gestart met de bevrijding.

Het gaat om jou in dit leven, niemand mag je pijn doen. Overkomt het je, dan zul je jouw geest een handje moeten helpen en liefde moeten geven vanuit je ziel. Verbonden zijn met je eigen hart en ziel daar ligt de sleutel voor de genezing van een gebroken geest.

Mediums en paragnosten op een spirituele hulplijn zijn bij machte, althans de betere en die vind je op Mastermedium jou te helpen en te begeleiden bij dit loodzware proces. Mediums en paragnosten, healers staan voor je klaar om je op te vangen, troost te bieden, maar ook inzichten te geven waarom dit is gebeurd. Hoe het zo ver heeft kunnen komen en je inzichten te geven je gebroken geest te helen.

Gun jezelf een paar chats of telefoontjes, daar begint het helingsproces mee, dat is de eerste stap in kiezen voor jezelf.