Een gebroken geest helen

Een gebroken geest helenHoe kom je er bovenop, als je geest gebroken is. Waar haal je de kracht, de moed, de energie vandaan om na een gebroken geest, wat eigenlijk een gebroken hart is, weer op te krabbelen en door te gaan.

Een gebroken geest ontstaat als er sprake is van emotionele mishandeling. Van onderdrukking, manipulatie, van jaloezie en jou het leven niet gunnen. Als je partner jou klein wilt houden en jou pijn doet. Als je partner zijn eigen gang gaat, jou aan je lot overlaat en jij alles doet de ander het maar naar de zin te maken en het nooit goed is.

Een gebroken geest, als een gebroken hart die een genadeklap krijgt in de vorm van ontrouw, vertrouwen dat wordt geschaad. Hoe kom je daar boven op, is het mogelijk deze wond, die zo diep zit en alles in je heeft aangeraakt, te helen?

Ja, het kan, maar vergt jaren. Jaren van je leven, zul je met vallen en opstaan er langzaam weer bovenop en uit klimmen, maar het wordt nooit meer hetzelfde. Je onbezonnenheid, je vertrouwen, is zo diep geraakt, waardoor de geestelijke wond zo groot is, dat er eerst jaren voorbij gaan, waarin je als verdooft rondloopt.

Hoe laat je alle emoties los die je nu voelt diep van binnen en je aan alle kanten zoveel pijn doen. Hoe laat je dat los? Het kan, je kunt zover komen, sterker nog, je kunt er zoveel krachtiger uitkomen.

Want diep in jou verscholen is je eigen ziel en die verloochent je niet, nooit. Jouw ziel zal altijd voor je klaarstaan en je helpen wonden te genezen. Je moet hiervoor wel je ziel horen spreken en gaan volgen.

Als je durft te kiezen voor het pad van jouw ziel, waardoor jij gaat doen wat goed is voor jezelf, verschijnt de genezing in de vorm van eigenliefde. Liefde is liefde of het eigenliefde is, liefde voor een ander of handelen vanuit de liefde, het is allemaal hetzelfde.

Maar er is wel een verschil, jij kunt liefde zijn, maar niet liefdevol voor jezelf zijn. Zodra je gaat begrijpen dat je onvoldoende liefdevol voor jezelf bent, begint het helen. Waarom nog energie geven aan diegene die je pijn heeft gedaan. Energie in de vorm van vasthouden van emoties die pijn veroorzaken.

Waarom jouw kostbare tijd hier doorbrengen met een gebroken geest, veroorzaakt door een ander. Als je jezelf die vragen gaat afstellen, begin je met helen. Dan begin je los te laten, dan ben je gestart met de bevrijding.

Het gaat om jou in dit leven, niemand mag je pijn doen. Overkomt het je, dan zul je jouw geest een handje moeten helpen en liefde moeten geven vanuit je ziel. Verbonden zijn met je eigen hart en ziel daar ligt de sleutel voor de genezing van een gebroken geest.

Mediums en paragnosten op een spirituele hulplijn zijn bij machte, althans de betere en die vind je op Mastermedium jou te helpen en te begeleiden bij dit loodzware proces. Mediums en paragnosten, healers staan voor je klaar om je op te vangen, troost te bieden, maar ook inzichten te geven waarom dit is gebeurd. Hoe het zo ver heeft kunnen komen en je inzichten te geven je gebroken geest te helen.

Gun jezelf een paar chats of telefoontjes, daar begint het helingsproces mee, dat is de eerste stap in kiezen voor jezelf.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.