Een lichtwerker wie weet ben jij er wel een

Een lichtwerker wie weet ben jij er wel eenHet is een term die je steeds meer hoort, een lichtwerker. Wat is een lichtwerker eigenlijk en wie weet zou het zomaar kunnen dat jij, zonder dat je het weet, er ook een bent. Er zijn veel verschillende omschrijvingen van lichtwerkers, maar als je je er in verdiept.

dan is het een term die voorkomt uit de spirituele wereld en gezien wordt als een ‘oude ziel.’ Vaak voor geboorte besluit deze ziel al om eenmaal op aarde aan de slag te gaan om anderen te helpen bij hun ontwakingsproces.

Een lichtwerker ziet zich als taak op de aarde, anderen te helpen van hun angsten af te komen. Daarvoor zullen ze eerst zelf door een zwaar proces gaan, waarin zich veel trauma’s voordoen. Ze komen er na veel tegenslag achter dat het leven niet geleefd moet worden vanuit het brein of de geest, maar vanuit het hart, van binnenuit. Vaak zijn ze zichzelf in eerste instantie er helemaal niet bewust dat ze hiervoor op aarde zijn gekomen. Ze hebben zoveel te doorleven en krijgen zoveel voor hun kiezen, dat ze het leven, zoals het zich aan hun in eerste instantie aanbiedt, kunnen vervloeken.

Als het leed geleden is, ze vaak al gesproken hebben met een medium of paragnost, dan worden ze zich er van bewust wat hun taak is hier. Waarom ze eerst zelf dit hele zware pad moesten doorlopen. Hadden ze dit niet gedaan, hadden ze nooit het licht gezien en aan de slag gekund als lichtwerker. Als ze dit eenmaal doorhebben, veranderd het leven voor hun aanzienlijk. Ze worden leermeester, het lijden stopt en de boodschap die ze kunnen verspreiden voelt voor hun hemels aan.

Ze zijn in staat om datgene wat onzichtbaar is, tussen hemel en aarde aanwezig is, zichtbaar te maken en om te zetten in taal. Zodat diegenen die nog met hun eigen angsten worden geconfronteerd en nog niet zover zijn, goed op weg kunnen helpen. Je kunt een lichtwerker zien als eeen doorgeefluik. Ze hebben ook vaak gaven als helderziend, ze zien heel helder wat er speelt en wat er komen gaat. Ze zijn heldervoelend, ze voelen heel goed een situatie aan, of vangen met deze gave de energie van de beller of de chatter op en kunnen aanvoelen hoe het verder zal gaan in het leven van deze persoon. Er zijn er ook die helderruikend zijn.

Waar herken je een lichtwerker aan en wie weet herken je nu zelf ook dat je misschien een lichtwerker bent en waarom jouw levenspad zo ongelooflijk zwaar is tot op heden.
• Ze geloven heilig in een spirituele wereld, dat er meer is dan we met het blote oog kunnen zien
• Ze willen klaarstaan voor anderen, waarbij er geen sprake is van een eigen gewin, ze werken heel zuiver. Ze verzuchten nooit onder de last dat anderen hen nodig hebben, sterker nog, ondanks dat het werk zwaar kan zijn, ze ervaren telkens andere energieën, krijgen ze energie van het werk als lichtwerker
• Ze willen er zijn voor alles en iedereen, ze hebben een hele goede en eigen visie om alles wat leeft, inclusief de aarde te willen beschermen en te redden. Ze zullen daar alles voor in het werk stellen. Hierdoor kunnen ze gezien worden als vreemde aparte wezens, waar niet iedereen serieus mee omgaat, maar dat begrijpen ze en laten ze los
• Ze bewandelen eerst hun eigen zware pad, ze weten dan vaak nog niet waarom het ze allemaal overkomt. Dat besef komt later, als iedereen is vergeven, als ze iedereen alles gunnen vanuit hun hart
• Ze hebben een hele sterke intuïtie. Ze kunnen daarmee haarfijn aanvoelen hoe een ander zich voelt en aanvoelt. Ze weten ook precies of iemand openstaat voor hun hulp of niet. Ze geven alleen diegenen hulp die openstaan. Niet dat ze het anderen niet gunnen. Ze weten intuïtief dat dat alleen maar sceptische reacties zal geven. Ze gebruiken hun eigen energie heel zorgvuldig
• Ze hebben mystieke ervaringen, zien dingen en horen dingen die anderen niet zien of horen
Een echte lichtwerker zal zich aansluiten bij een goede spirituele hulplijn, mist die als medium of paragnost aan de slag wil. Die weet dat het gehele team in positiviteit aanwezig moet zijn en zuiver moeten werken. Om die reden vind je er veel op Mastermedium.com. Een zeer zuivere spirituele hulplijn met oprechte lichtwerkers.