Een lichtwerker wie weet ben jij er wel een

Een lichtwerker wie weet ben jij er wel eenHet is een term die je steeds meer hoort, een lichtwerker. Wat is een lichtwerker eigenlijk en wie weet zou het zomaar kunnen dat jij, zonder dat je het weet, er ook een bent. Er zijn veel verschillende omschrijvingen van lichtwerkers, maar als je je er in verdiept.

dan is het een term die voorkomt uit de spirituele wereld en gezien wordt als een ‘oude ziel.’ Vaak voor geboorte besluit deze ziel al om eenmaal op aarde aan de slag te gaan om anderen te helpen bij hun ontwakingsproces.

Een lichtwerker ziet zich als taak op de aarde, anderen te helpen van hun angsten af te komen. Daarvoor zullen ze eerst zelf door een zwaar proces gaan, waarin zich veel trauma’s voordoen. Ze komen er na veel tegenslag achter dat het leven niet geleefd moet worden vanuit het brein of de geest, maar vanuit het hart, van binnenuit. Vaak zijn ze zichzelf in eerste instantie er helemaal niet bewust dat ze hiervoor op aarde zijn gekomen. Ze hebben zoveel te doorleven en krijgen zoveel voor hun kiezen, dat ze het leven, zoals het zich aan hun in eerste instantie aanbiedt, kunnen vervloeken.

Als het leed geleden is, ze vaak al gesproken hebben met een medium of paragnost, dan worden ze zich er van bewust wat hun taak is hier. Waarom ze eerst zelf dit hele zware pad moesten doorlopen. Hadden ze dit niet gedaan, hadden ze nooit het licht gezien en aan de slag gekund als lichtwerker. Als ze dit eenmaal doorhebben, veranderd het leven voor hun aanzienlijk. Ze worden leermeester, het lijden stopt en de boodschap die ze kunnen verspreiden voelt voor hun hemels aan.

Ze zijn in staat om datgene wat onzichtbaar is, tussen hemel en aarde aanwezig is, zichtbaar te maken en om te zetten in taal. Zodat diegenen die nog met hun eigen angsten worden geconfronteerd en nog niet zover zijn, goed op weg kunnen helpen. Je kunt een lichtwerker zien als eeen doorgeefluik. Ze hebben ook vaak gaven als helderziend, ze zien heel helder wat er speelt en wat er komen gaat. Ze zijn heldervoelend, ze voelen heel goed een situatie aan, of vangen met deze gave de energie van de beller of de chatter op en kunnen aanvoelen hoe het verder zal gaan in het leven van deze persoon. Er zijn er ook die helderruikend zijn.

Waar herken je een lichtwerker aan en wie weet herken je nu zelf ook dat je misschien een lichtwerker bent en waarom jouw levenspad zo ongelooflijk zwaar is tot op heden.
• Ze geloven heilig in een spirituele wereld, dat er meer is dan we met het blote oog kunnen zien
• Ze willen klaarstaan voor anderen, waarbij er geen sprake is van een eigen gewin, ze werken heel zuiver. Ze verzuchten nooit onder de last dat anderen hen nodig hebben, sterker nog, ondanks dat het werk zwaar kan zijn, ze ervaren telkens andere energieën, krijgen ze energie van het werk als lichtwerker
• Ze willen er zijn voor alles en iedereen, ze hebben een hele goede en eigen visie om alles wat leeft, inclusief de aarde te willen beschermen en te redden. Ze zullen daar alles voor in het werk stellen. Hierdoor kunnen ze gezien worden als vreemde aparte wezens, waar niet iedereen serieus mee omgaat, maar dat begrijpen ze en laten ze los
• Ze bewandelen eerst hun eigen zware pad, ze weten dan vaak nog niet waarom het ze allemaal overkomt. Dat besef komt later, als iedereen is vergeven, als ze iedereen alles gunnen vanuit hun hart
• Ze hebben een hele sterke intuïtie. Ze kunnen daarmee haarfijn aanvoelen hoe een ander zich voelt en aanvoelt. Ze weten ook precies of iemand openstaat voor hun hulp of niet. Ze geven alleen diegenen hulp die openstaan. Niet dat ze het anderen niet gunnen. Ze weten intuïtief dat dat alleen maar sceptische reacties zal geven. Ze gebruiken hun eigen energie heel zorgvuldig
• Ze hebben mystieke ervaringen, zien dingen en horen dingen die anderen niet zien of horen
Een echte lichtwerker zal zich aansluiten bij een goede spirituele hulplijn, mist die als medium of paragnost aan de slag wil. Die weet dat het gehele team in positiviteit aanwezig moet zijn en zuiver moeten werken. Om die reden vind je er veel op Mastermedium.com. Een zeer zuivere spirituele hulplijn met oprechte lichtwerkers.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.