Elke moment ben je op je bestemming

Elke moment ben je op je bestemmingEr zijn mensen die zich afvragen, wanneer ben ik nou eindelijk eens op mijn bestemming? Ik ben mijn leven lang al bezig er te komen en het komt maar niet. Cru gezegd, het leven kent maar een bestemming en dat is het moment dat we het aardse leven vaarwel zeggen. Het leven zelf is de bestemming en zo ben je elk moment op de bestemming waar je wezen moet.

Zoeken naar de bestemming, is zoeken naar een speld in een hooiberg en die vind je niet. Zoeken naar een bestemming heeft dus niet zoveel zin. Het is bewustzijn dat elke moment je bestemming is. En dat we als mens de mogelijkheid hebben van bestemming te veranderen. Die verandering, die kunnen we zelf in gang zetten. Het pad dat je dan doorloopt is ook weer de bestemming.

We kunnen wel een levensdoel hebben en dat doel willen nastreven, maar ook dan ben je tijdens dat nastreven van dat doel elke keer op de juiste bestemming. Al is dan de bestemming, als je die niet kunt vinden en er niet naar moet zoeken?

De bestemming is je goed voelen, dat is de bestemming. Om je goed te kunnen voelen zul je zelf een aantal dingen voor in huis moeten hebben. Gedachten in een positieve gedachtestroom bijvoorbeeld, dan beperken die je niet in een negatief gevoel. De omstandigheden bepalen ook of jij op je bestemming bent, als die niet goed aanvoelen, is het jouw bestemming er voor te zorgen dat de omstandigheden veranderen en wel zodanig dat ze voor jou goed aanvoelen.

Niet bang zijn voor verandering, bijsturen, elk moment weer. Bewust je stappen zetten. Luisteren naar jezelf, allemaal aspecten die een mens nodig heeft om zich thuis te voelen op zijn bestemming.
Dat vinden we moeilijk en lastig. Het vraagt iets van ons, het vraagt van ons een commitment met onszelf.

Dat commitment, moeten we iets voor over hebben. Zou niet moeilijk moeten zijn, want je moet iets over hebben voor jezelf. Kijkend naar wat er is, en dan aan de slag of datgene wat je ziet goed is voor jou of niet.

Als medium spreek je heel veel mensen die allemaal niet op hun bestemming zijn. Ze hopen op een verandering, dat de verloren partner weer terugkomt. Of dat ze eindelijk eens een keer gelukkig zullen gaan worden. Als je ze dan als medium vraagt, wat is voor jou geluk! Dan geeft deze persoon vaak omstandigheden buiten zichzelf om aan om zich gelukkig te voelen.

Dat mag en als de omstandigheden er niet naar zijn, zul je zelf aan de slag moeten ze aan te passen, dat ze wel voor jou voelen als de bestemming op het moment. De meesten vinden dat lastig, want ze moeten er iets voor doen.

Vastgeroest aan oude patronen, die ze kennen en die los gaan weken, is ook een zwaar proces. Maar hoe belangrijk vind je jezelf. Hoeveel heb je over voor jezelf. Als je niet blij bent met je bestemming, en er ook niet iets voor wilt doen, kun je gaan klagen. Dan leg je de schuld bij een ander neer en laat je de ander beslissen over jouw lot, jouw bestemming. Maar dat willen we dan weer niet en zo ontstaat als vanzelf een vicieuze cirkel, die ons toch echt op een gegeven moment dwingt, actie te gaan ondernemen.

Wil je op je bestemming zijn, doe een pas op de plaats en zeg hardop, alles wat er is nu op dit moment, is mijn bestemming. Schrijf dan op waar je niet blij mee bent en ga aan de slag om datgene wat je anders wilt, te veranderen. De reis die naar die verandering leidt, is je bestemming van dat moment.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.