Er is al voor ons geleden wij hoeven niet meer te lijden

Er is al voor ons geleden wij hoeven niet meer te lijdenNog niet zo lang geleden geloofden we allemaal. Op een paar na dan, maar de tendens was, er is meer en er is op aarde iemand geweest, die heeft iets gebracht, liefde en als we ons nu maar aan de regels houden zoals ze door deze persoon zijn opgesteld, dan leven we volgens de norm zoals het moet en komen we terecht in de hemel en staat liefde aan onze zijde.

Dat geloof zat diep, heel diep en ik zal de laatste zijn die zegt dat het er niet is. Er is zeker iets, anders was er niet iets dat zo magisch is als de liefde. Echter de liefde te begrijpen, op de juiste manier toe te passen, ben je het met mij eens, daar heeft de mens nog best wel heel veel moeite mee.

Hoe kan dat, dat als we ons houden aan de regels, we nog steeds de essentie van de liefde moeilijk kunnen doorgronden. In de loop van de tijd is de mens zich dit schijnbaar gaan afvragen, want het aantal gelovigen neemt gestaag af.

Iets in ons zegt, er klopt iets niet, het moet anders, maar hoe, sommigen hebben die weg al wel gevonden. Velen niet. Dat we ons afkeren van iets wat ons regels oplegt, is een gegeven. We zijn letterlijk en figuurlijk ons van God los aan het maken. Er is een drang in de mens dat het anders wil, zoekende naar iets, maar daar vaak wel eerst een lijdensweg voor af moet leggen.

Die lijdensweg gaat vaak gepaard met verlies van liefde. Die wij zien als het verlies van een partner. We kunnen als mens ons maar heel moeilijk overgeven aan dat verlies. Ook daar komen de oude regels de hoek bij omkijken. Nog echt niet zo lang geleden bleven we bij elkaar als we elkaar eeuwige trouw hadden gezworen. Dat zit nog in ons DNA, zo willen we de liefde, het samenzijn ook nog steeds zien. Er mag geen einde aan komen.

Dat het ons steeds minder lukt en we veel lijden, is ook een gegeven. En toch, we maken ons wel los van het geloof, er is iets waardoor we het doen. Wat zal het antwoord zijn op deze vraag. Waarom moeten we de eerste helft van ons leven, leven met ups en downs, met veel leed, verdriet en pijn, dat we als leed ervaren. Om daarna het licht te kunnen zien. En wat is dan dat licht dat diegenen zien.

Sommigen richten zich dan weer op het geloof en putten daar de kracht uit. Sommigen zetten zich er tegen af, die vinden dat juist het geloof hun heeft laten lijden. Wat beweegt de mens om zich af te zetten tegen het geloof of er juist weer in te gaan geloven, na een lange lijdensweg.

Daar is maar één antwoord op. Liefde. Ze ontdekken de ware essentie van de liefde na het lijden. Dat is het licht wat ze zien. Ze zien zichzelf nu als liefde en dat is de bedoeling van het leven, het geloof in iets. Ze ontwaken uit een boze droom. Een droom waarvan ze nu zien achteraf, waardoor hun lijden te weeg is gebracht.

Hun lijden komt voort uit de regels die de mens ooit is opgelegd. Regels die voortkomen uit de liefde, maar niet altijd even juist worden geïnterpreteerd. Er zullen altijd mensen zijn en blijven die proberen anderen te willen overheersen en om die reden te manipuleren. Dat is ook gebeurt in en met het geloof.

Als de regels om te geloven voor jou niet het gewenste effect hebben, omdat je iets anders nodig had, vrijheid bijvoorbeeld om jezelf te kunnen zijn, zul je eerst moeten lijden om die vrijheid die liefde heet te kunnen zien. Dan kom je er ook achter hoe de waarheid in elkaar steekt.

Dat al dat lijden dat de mens eerst moet doorstaan om de ware essentie van de liefde te begrijpen, niet nodig is, als de mens zelf kiest voor een andere weg, waarbij het geloof er wel of niet mag zijn.
Dan zien ze ook dat er voor ons al is geleden, maar een klein groepje de mens wilt laten lijden.

Verlos jezelf van het lijden in het leven, door de ware essentie van de liefde te gaan begrijpen, en dat vertellen mediums en paragnosten je heel graag. En jij beslist daarna zelf of daar het geloof wel of niet bijhoort. Laten we een ding voorop stellen. Geloof is iets magisch, het geloof in jezelf dat je mag zijn wie jij wilt zijn, dat is liefde, mits we het op de juiste manier aangeboden hadden gekregen en krijgen. Dan wordt ons het lijden bespaard, er is immers al voor ons geleden.

Medium Claire

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.