Geef eens een pakje Geluk

Geef eens een pakje GelukGeef eens een pakje Geluk. Elk jaar rond deze tijd, midden november start de Sinterklaastijd. Een tijd waarin we voor elkaar cadeautjes kopen en het soms best heel moeilijk is wat je de ander nu weer zou moeten geven. Want je wilt uiteraard dat jouw pakje in goede aarde valt en de ander er blij en enthousiast over is.

Ook gebeurt het dat pakjesavond wordt gebruikt om voor elkaar surprises te maken. Het woord surprise, betekent verrassing. Het gaat dan eigenlijk niet om de inhoud, het gaat om de verrassing. Iets wat jij persoonlijk hebt gemaakt voor een ander die jij door middel van loten hebt getrokken.

Een surprise avond dus. Waarbij de een de ander ongelooflijk in de maling kan nemen tot hilariteit van de anderen. Het gaat dan meer om het samen doorbrengen, een gezellige tijd er van maken. En dat is een mooie traditie. Want verbinden van mensen, brengt geluk.

In het surprisepakje zit ook altijd wel een cadeautje en hoe zou het zijn als je in plaats van dat cadeautje er een keer een pakketje geluk van maakt. Ja maar, geluk, hoe ziet dat er dan uit. Wat stop ik dan in die surprise Ik begrijp de vragen en zal je op weg helpen hoe of jij jouw pakje geluk vorm kunt geven,

Degene waar jij de surprise voor mag maken, is geen vreemde voor je en als dit toevallig wel zo is, zorg dan dat je van naasten informatie krijgt om over deze persoon het een en ander te weten te komen. In ieder geval te weten waar deze persoon blij van wordt, zonder dat er een prijskaartje aan hangt.

Want een pakje geluk heeft geen zichtbaar prijskaartje, het heeft een prijskaartje van onschatbare waarde. Zowel voor jou de gever, als voor de ontvanger. Het pakje geluk is dus iets waarmee je de ander ongelooflijk blij en gelukkig kunt maken. Dat vergt van jou iets. Nadenken, creativiteit. Hoe pak ik dat in, hoe ziet het er uit.

Welnu, een pakje geluk daar zit niets in. Zodra de ander aan de slag gaat met zijn surprise, braaf doet wat er van hem wordt gevraagd en na het doorlopen van de diverse stappen, hetzij het openen van een doos, zoeken naar het cadeautje, komt daar ineens een piepklein pakje tevoorschijn. Het papiertje er omheen is goed, dat straalt mooi, dat geeft glans. En er omheen een mooie grote strik in de kleur van jouw keuze.

Dan wordt het pakje opengemaakt en houd jij goed in de gaten hoe de ontvanger op het lege pakje reageert. Blij, verrast, teleurgesteld, het kan van alles zijn. Zodra het pakje geluk is opengemaakt, pak jij snel een papier uit je broekzak en begint, voor te lezen wat jij hebt genoteerd over deze persoon. Je geeft de persoon complimenten voor wat die goed doet in zijn leven. Jouw pakje geluk moet zodanig zijn, dat de persoon voor wie hebt bestemd is, de avond zich nog lang kan herinneren door het fijne gevoel dat die er aan over heeft gehouden en niet eens een zichtbaar pakje heeft gekregen.

Als je jouw complimenten hebt voorgelezen, stop je jouw papiertje met handgeschreven tekst in het pakje geluk. Je zult zien, jouw pakje geluk is de klapper van de surprise avond. Een pakje hoeft niet altijd een prijskaartje aan te hangen. We zijn veel blijer, met een paar welgemeende woorden, waaruit blijkt hoe jij als mens wordt gezien, waarvoor je complimenten krijgt. Dat is toch veel meer waard dan wat dan ook.

Wil je hulp bij het maken van een pakketje geluk! Bel met een medium, paragnost van Qmediums. Vertel iets over de persoon waarvoor jij een surprise moet maken, dan helpt de consulent van jouw keuze je bij het maken van het pakje geluk. Mij mag je natuurlijk ook benaderen. Clarisa box 53 Qmediums

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.