Geef elkaar de ruimte

mediums geven elkaar de ruimteGeef elkaar de ruimte. Vele relaties staan nu onder grote druk. En doordat er zoveel emoties en gevoelens los komen is het bijna niet te behappen.
Het lijkt soms wel een mallemolen van gevoelens die we gewaar worden.
Ook juist omdat we elkaar spiegelen in relaties is het lastig om er voor weg te lopen.
Sterker nog je kan er niet van weglopen omdat het je steeds weer opnieuw wordt getoond.
Een voorbeeld: Als je auto niet lekker rijdt; dan kun je erin blijven rijden maar op een gegeven moment crasht je auto dus moet je ermee naar de garage.
En vreemd genoeg brengen mensen hun auto eerder weg om hem te laten herstellen, dan dat ze daadwerkelijk aan hun relatie werken. Onder het mom ‘’ja maar de auto heb ik nodig’’. Zeker dat klopt maar een goede relatie krijg je ook niet vanzelf’’ daar moet je ook iets voor doen. Je kan niet maar weg blijven lopen voor elkaar en de kop in het zand steken, want daardoor creëer je juist problemen.

Pak de koe bij de horens aan en ga samen aan het werk om het beste eruit te halen.
Er zijn niet voor niets relatie therapeuten in het leven geroepen, en sommige zijn erg goed dus ga daar naar op zoek zou ik zeggen.
Je relatie kan in een sleur zijn beland, of er kunnen issues uit het verleden omhoog zijn gekomen om te verwerken.
Dit laatste is momenteel erg aan de orde.
In deze zomertijd en nog een tijd daarna, ‘’je kan eigenlijk wel zeggen tot het einde van het jaar’’, is het van belang alles aan te pakken wat kan worden verwerkt.
Dit is een uitgelezen tijd daarvoor, omdat ook de planeetstanden hierin momenteel meewerken.
We worden dus als het ware opgetild om eens te kijken wat aandacht nodig heeft.
Kleine irritaties of ergernissen kunnen zich opstapelen ,waardoor er op een gegeven moment bv door stress of oververmoeidheid of te veel prikkels van buitenaf de relatie kan gaan ontsporen.

Het is superbelangrijk om elkaar te blijven toetsen en ook elkaar serieus te nemen daarin.
Je bent samen gekomen uit liefde voor elkaar, maar ook om samen te groeien in bewustzijn.
Het is ook van belang om als je in gesprek bent met mekaar dat je blijft relativeren.
Als er stukken vanuit de jeugd of uit eerdere relaties omhoog komen, dan is het wel van belang om samen te kijken naar deze stukken.
Juist in relaties is het van belang om daar open over te blijven communiceren. Het is meestal zo dat mannen zichzelf niet durven laten zien uit angst voor hun emoties, omdat ze hun vrouwelijke kant nog niet willen ontdekken/ontmoeten.

Deze kant wordt angstvallig vermeden omdat de man zich daar niet veilig bij voelt, maar juist die blokkering maakt het lastig om in die openheid te blijven.
Angst om beide kanten van je persoonlijkheid te integreren is eigenlijk niet nodig want het maakt je juist een sterker mens.
Zowel man als vrouw hebben de beide kanten in zich en het maakt je als mens heel krachtig als je deze mannelijke en vrouwelijke kanten in balans hebt.
De kindvrouwtjes de stoere kerels de zakenman/vrouw, we hebben allen deze kanten in ons en bij de meeste mensen in die balans er nog niet.
Daardoor zijn gesprekken tussen geliefden zo heftig en zo emotioneel.
Manlief is angstig voor zijn emoties en sluit zichzelf af, ‘’ook bij vrouwen komt dit voor’’ en vrouwlief zit te veel in haar vrouwelijke kant en blijft maar doorgaan om te begrijpen wat er aan de hand is bij de man.
Dat dit niet werkt bewijst wel de grote chaos die momenteel gaande is onder de mensen.

Een en al verwarring en angst slaat de klok momenteel en hoe erg je ook je best doet om elkaar te begrijpen, het is het beste dat je samen in gesprek gaat met iemand die objectief kan kijken naar de situatie.
Dit is alleen nodig als je er samen niet uitkomt.
En wat het allerbelangrijkste is in een relatie ‘’blijf met elkaar relativeren-blijf ook samen de humor erin houden- maak het alles niet te zwaar, want het leven is al heftig genoeg.
Laat dingen niet escaleren zodat het niet een al te grote berg wordt waar je overheen moet klimmen, maar grijp op tijd in en laat de dingen niet op zijn beloop.
Veel mensen hebben angst om de confrontatie aan te gaan met elkaar, maar het is beter om het wel te doen op het moment dat het nodig is.
Maak ruimte, maak tijd voor elkaar en maak het allemaal wat lichter zodat het ook minder angstig voelt om daadwerkelijk samen het contact in te gaan.

Mocht je zelf in een situatie zitten waar je niet uitkomt, neem dan contact op met mij of met een van de collega’s.

Hartegroet,
Lis

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen