Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor

Geef het mij maar niet, ik ben er bang voorGeef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Zonder dat we het vaak zelf in de gaten hebben, krijgen we dingen niet, omdat we uitzenden dat we er bang voor zijn. We willen dolgraag liefde en zijn bang dat het voor ons niet is weggelegd. We gaan om die reden liefde zoeken en al dat zoeken levert je niet het gewenste resultaat op.

Je hebt wel dates, je ontmoet wel mannen, maar het is het elke keer net niet. Of de man wijst je af. Of jij vindt de ander maar niets en je blijft met lege handen staan. Op zo’n moment zou je eigenlijk eens heel diep in jezelf moeten graven.

Zelfonderzoek
Als liefde in je leven niet is zoals jij het graag zou willen, kan het zomaar zijn dat je bang bent voor de liefde, zonder dat je daar erg in hebt. En je uitstraalt, geef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Je zal de eerste niet zijn die hier mee rondloopt en geen idee heeft dat dit de reden is waarom de liefde niet komt zoals het zou moeten zijn.

Die angst dat je liefde eng vindt, kan zijn ontstaan na een nare ervaring, of al in je jeugd, dat je niet goed bent gehecht. Vaak hebben we dat niet in de gaten en leven ons leven, zoals we denken dat goed is. Op ons nek iets meezeulend dat ons weerhoudt de liefde te durven omarmen. Dan blijven nare ervaringen ons achtervolgen, met de bijbehorende verdrietige tijden en gekwetstheid. Dan zoeken we hulp en ondersteuning, gelukkig maar, omdat we willen weten waarom partners telkens weer uit je leven verdwijnen.

Contact met een spirituele hulplijn
Om die reden richt je je tot een spirituele hulplijn. Je belt met top mediums op www.qmediums.nl. Ze helpen je graag bij verdriet en een verbroken relaties. Maar een top medium kan meer, ben je inmiddels achter gekomen. Ze geven je ook inzichten in jezelf en langzaam aan begint er bij jou een besef binnen te druppelen. Het top medium dat je vaak raadpleegt op www.qmediums.nl heeft je daartoe aangezet. Onderzoek eens bij jezelf of je misschien bang bent voor de liefde? Je wilde dat eerst niet geloven. Maar nu, het zou zo maar eens kunnen.

De wet van de aantrekkingskracht
Je belt wederom je top medium en die is blij je te horen en enthousiast dat je haar inzichtvragen stelt. Ze legt je uit hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Ze geeft aan, je krijgt wat je vraagt. Als jij vraagt om liefde, maar diep van binnen zit angst, dan zeg je tegen het universum, ik ben er bang voor, geef het mij maar niet. Als je iets vraagt, moet je daar voor de volle 100% in geloven en op vertrouwen dat het je toe gaat komen. Dan pas je de wet van de aantrekking op de juiste manier toe.

Analyseren van je verleden
Het top medium neemt een kijkje in je verleden. Ze start met je jeugd. Daarin ziet ze, dat je wel liefdevolle ouders had, die veel voor je over hadden, maar ook wel erg beschermend waren. Je herkent dit. En ja, daardoor ben jij angstig geworden. Je hebt te weinig leren vertrouwen op jezelf, met gevolg dat je angst hebt. Ah, zo werkt dat dus. Hier ben ik mij helemaal nooit bewust van geweest. En die angst die straal je uit. En dat voelt de ander.

En los van die angst die je uitstraalt, ben je veel te blij als een partner zich aandient en klamp je je er zo aan vast, vanwege die angst, dat je de ander daarmee benauwd en weg gaat duiken. En wat je vergeet door die angst, omdat je bang bent de ander weer kwijt te raken, is eerst goed te kijken of de ander wel bij jou past.

Ze begreep het helemaal en ging aan de slag met haar angst. Ze ging anders denken en anders doen. Na een tijdje belde ze wederom met haar top medium van www.qmediums.nl en vertelde enthousiast dat ze een kanjer van een partner was tegen gekomen. Ze durfde helemaal zichzelf te zijn. Ze keek goed wat voor vlees ze in de kuip had. En als ze ergens niet blij mee was, dan gaf ze dat aan. Zo bijzonder vond ze het en zo mooi. Ze bedankte het top medium hartelijk voor al haar wijze raad, haar geduld en inzichten. Ze zou zeker nog eens bellen.

Liefdevolle groet, Top medium Claris

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!