Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor

Geef het mij maar niet, ik ben er bang voorGeef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Zonder dat we het vaak zelf in de gaten hebben, krijgen we dingen niet, omdat we uitzenden dat we er bang voor zijn. We willen dolgraag liefde en zijn bang dat het voor ons niet is weggelegd. We gaan om die reden liefde zoeken en al dat zoeken levert je niet het gewenste resultaat op.

Je hebt wel dates, je ontmoet wel mannen, maar het is het elke keer net niet. Of de man wijst je af. Of jij vindt de ander maar niets en je blijft met lege handen staan. Op zo’n moment zou je eigenlijk eens heel diep in jezelf moeten graven.

Zelfonderzoek
Als liefde in je leven niet is zoals jij het graag zou willen, kan het zomaar zijn dat je bang bent voor de liefde, zonder dat je daar erg in hebt. En je uitstraalt, geef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Je zal de eerste niet zijn die hier mee rondloopt en geen idee heeft dat dit de reden is waarom de liefde niet komt zoals het zou moeten zijn.

Die angst dat je liefde eng vindt, kan zijn ontstaan na een nare ervaring, of al in je jeugd, dat je niet goed bent gehecht. Vaak hebben we dat niet in de gaten en leven ons leven, zoals we denken dat goed is. Op ons nek iets meezeulend dat ons weerhoudt de liefde te durven omarmen. Dan blijven nare ervaringen ons achtervolgen, met de bijbehorende verdrietige tijden en gekwetstheid. Dan zoeken we hulp en ondersteuning, gelukkig maar, omdat we willen weten waarom partners telkens weer uit je leven verdwijnen.

Contact met een spirituele hulplijn
Om die reden richt je je tot een spirituele hulplijn. Je belt met top mediums op www.qmediums.nl. Ze helpen je graag bij verdriet en een verbroken relaties. Maar een top medium kan meer, ben je inmiddels achter gekomen. Ze geven je ook inzichten in jezelf en langzaam aan begint er bij jou een besef binnen te druppelen. Het top medium dat je vaak raadpleegt op www.qmediums.nl heeft je daartoe aangezet. Onderzoek eens bij jezelf of je misschien bang bent voor de liefde? Je wilde dat eerst niet geloven. Maar nu, het zou zo maar eens kunnen.

De wet van de aantrekkingskracht
Je belt wederom je top medium en die is blij je te horen en enthousiast dat je haar inzichtvragen stelt. Ze legt je uit hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Ze geeft aan, je krijgt wat je vraagt. Als jij vraagt om liefde, maar diep van binnen zit angst, dan zeg je tegen het universum, ik ben er bang voor, geef het mij maar niet. Als je iets vraagt, moet je daar voor de volle 100% in geloven en op vertrouwen dat het je toe gaat komen. Dan pas je de wet van de aantrekking op de juiste manier toe.

Analyseren van je verleden
Het top medium neemt een kijkje in je verleden. Ze start met je jeugd. Daarin ziet ze, dat je wel liefdevolle ouders had, die veel voor je over hadden, maar ook wel erg beschermend waren. Je herkent dit. En ja, daardoor ben jij angstig geworden. Je hebt te weinig leren vertrouwen op jezelf, met gevolg dat je angst hebt. Ah, zo werkt dat dus. Hier ben ik mij helemaal nooit bewust van geweest. En die angst die straal je uit. En dat voelt de ander.

En los van die angst die je uitstraalt, ben je veel te blij als een partner zich aandient en klamp je je er zo aan vast, vanwege die angst, dat je de ander daarmee benauwd en weg gaat duiken. En wat je vergeet door die angst, omdat je bang bent de ander weer kwijt te raken, is eerst goed te kijken of de ander wel bij jou past.

Ze begreep het helemaal en ging aan de slag met haar angst. Ze ging anders denken en anders doen. Na een tijdje belde ze wederom met haar top medium van www.qmediums.nl en vertelde enthousiast dat ze een kanjer van een partner was tegen gekomen. Ze durfde helemaal zichzelf te zijn. Ze keek goed wat voor vlees ze in de kuip had. En als ze ergens niet blij mee was, dan gaf ze dat aan. Zo bijzonder vond ze het en zo mooi. Ze bedankte het top medium hartelijk voor al haar wijze raad, haar geduld en inzichten. Ze zou zeker nog eens bellen.

Liefdevolle groet, Top medium Claris

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.