Geef het mij maar niet, ik ben er bang voor

Geef het mij maar niet, ik ben er bang voorGeef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Zonder dat we het vaak zelf in de gaten hebben, krijgen we dingen niet, omdat we uitzenden dat we er bang voor zijn. We willen dolgraag liefde en zijn bang dat het voor ons niet is weggelegd. We gaan om die reden liefde zoeken en al dat zoeken levert je niet het gewenste resultaat op.

Je hebt wel dates, je ontmoet wel mannen, maar het is het elke keer net niet. Of de man wijst je af. Of jij vindt de ander maar niets en je blijft met lege handen staan. Op zo’n moment zou je eigenlijk eens heel diep in jezelf moeten graven.

Zelfonderzoek
Als liefde in je leven niet is zoals jij het graag zou willen, kan het zomaar zijn dat je bang bent voor de liefde, zonder dat je daar erg in hebt. En je uitstraalt, geef het mij maar niet, ik ben er bang voor. Je zal de eerste niet zijn die hier mee rondloopt en geen idee heeft dat dit de reden is waarom de liefde niet komt zoals het zou moeten zijn.

Die angst dat je liefde eng vindt, kan zijn ontstaan na een nare ervaring, of al in je jeugd, dat je niet goed bent gehecht. Vaak hebben we dat niet in de gaten en leven ons leven, zoals we denken dat goed is. Op ons nek iets meezeulend dat ons weerhoudt de liefde te durven omarmen. Dan blijven nare ervaringen ons achtervolgen, met de bijbehorende verdrietige tijden en gekwetstheid. Dan zoeken we hulp en ondersteuning, gelukkig maar, omdat we willen weten waarom partners telkens weer uit je leven verdwijnen.

Contact met een spirituele hulplijn
Om die reden richt je je tot een spirituele hulplijn. Je belt met top mediums op www.qmediums.nl. Ze helpen je graag bij verdriet en een verbroken relaties. Maar een top medium kan meer, ben je inmiddels achter gekomen. Ze geven je ook inzichten in jezelf en langzaam aan begint er bij jou een besef binnen te druppelen. Het top medium dat je vaak raadpleegt op www.qmediums.nl heeft je daartoe aangezet. Onderzoek eens bij jezelf of je misschien bang bent voor de liefde? Je wilde dat eerst niet geloven. Maar nu, het zou zo maar eens kunnen.

De wet van de aantrekkingskracht
Je belt wederom je top medium en die is blij je te horen en enthousiast dat je haar inzichtvragen stelt. Ze legt je uit hoe de wet van de aantrekkingskracht werkt. Ze geeft aan, je krijgt wat je vraagt. Als jij vraagt om liefde, maar diep van binnen zit angst, dan zeg je tegen het universum, ik ben er bang voor, geef het mij maar niet. Als je iets vraagt, moet je daar voor de volle 100% in geloven en op vertrouwen dat het je toe gaat komen. Dan pas je de wet van de aantrekking op de juiste manier toe.

Analyseren van je verleden
Het top medium neemt een kijkje in je verleden. Ze start met je jeugd. Daarin ziet ze, dat je wel liefdevolle ouders had, die veel voor je over hadden, maar ook wel erg beschermend waren. Je herkent dit. En ja, daardoor ben jij angstig geworden. Je hebt te weinig leren vertrouwen op jezelf, met gevolg dat je angst hebt. Ah, zo werkt dat dus. Hier ben ik mij helemaal nooit bewust van geweest. En die angst die straal je uit. En dat voelt de ander.

En los van die angst die je uitstraalt, ben je veel te blij als een partner zich aandient en klamp je je er zo aan vast, vanwege die angst, dat je de ander daarmee benauwd en weg gaat duiken. En wat je vergeet door die angst, omdat je bang bent de ander weer kwijt te raken, is eerst goed te kijken of de ander wel bij jou past.

Ze begreep het helemaal en ging aan de slag met haar angst. Ze ging anders denken en anders doen. Na een tijdje belde ze wederom met haar top medium van www.qmediums.nl en vertelde enthousiast dat ze een kanjer van een partner was tegen gekomen. Ze durfde helemaal zichzelf te zijn. Ze keek goed wat voor vlees ze in de kuip had. En als ze ergens niet blij mee was, dan gaf ze dat aan. Zo bijzonder vond ze het en zo mooi. Ze bedankte het top medium hartelijk voor al haar wijze raad, haar geduld en inzichten. Ze zou zeker nog eens bellen.

Liefdevolle groet, Top medium Claris