Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Geheime relatie

Geheime relatieGeheime relatie, het is mij overkomen. Op Qmediums voelen cliënten zich vrij al hun vragen te stellen en te delen met de topconsulenten die op deze spirituele hulplijn werkzaam zijn. Hun verhalen zijn veilig hier en dat weten cliënten. Zo kan het voorkomen dat je als medium een gesprek hebt met iemand die al lange tijd een geheime relatie er op nahoudt.

Het is mij overkomen, geeft de cliënt aan en ik wil weten of de ander voor mij gaat kiezen. Een logische vraag, want de geheime relatie is er niet zomaar gekomen. Er is aantrekkingskracht en er kan liefde zijn. Maar dan, als je een jaar verder bent en de spanning er toch wat af is en het verlangen groot is met de ander verder te gaan, maar je werkelijk nog geen idee hebt of dat ooit gaat gebeuren. Dan word je onzeker, is de geheime relatie ineens iets wat je met je meedraagt en niet meer dat fijne gevoel geeft, de vleugels als in het begin.

Dan wordt het tijd om knopen door te gaan hakken, alleen wil je dat. Staat de ander daar ook voor open? Hoe moet dit nu verder. En ik wil de stap wel zetten, geeft de cliënt aan, maar ik weet niet of de ander dat ook wilt gaan doen. En dan ben ik straks alles kwijt en sta met lege handen. Kun je mij helpen, wat gaat er gebeuren, zie je een toekomst voor ons samen klaarliggen. Want als de cliënt dat weet, dan kan deze verder. Hetzij met een gerust hart of met een ongerust hart, afhankelijk van wat het medium de cliënt meegeeft.

Wat een medium ook ziet klaarliggen in de toekomst, dat wil nog niet zeggen dat dit het is. Als de cliënt zich daaraan vast gaat klampen, dan heeft deze niet door dat het zelf nog helemaal niet in zijn eigen kracht staat. Kracht is nodig om zelf keuzes te kunnen maken. Kracht is nodig om stappen te kunnen en durven te gaan zetten. Zonder kracht, de liefde voor jezelf, zullen er alleen maar verliezers zijn.

Pas durven kiezen, als een medium je aangeeft wat er voor je klaarligt, gaat jou geen geluk brengen en ook niet de einduitkomst, al ziet deze er nog zo rooskleurig uit. De cliënt die de vraag stelt, zegt hiermee, ik kan zelf niet kiezen, ik zit in een leven waarin ik niet gelukkig ben. Het loslaten durf ik niet en als ik nu maar weet dat de ander voor mij gaat kiezen, dan zet ik de stap ook wel.

Ondanks dat het je overkomt, verliefd worden op een ander, heb je ook altijd nog je gezonde verstand en kun je na een periode op je klompen aanvoelen dat er iets van jezelf wordt verwacht. Dat jijzelf degene bent die aan de slag moet en niet moet wachten op de ander of die stappen gaat zetten. Want starten zonder dat jij zelf kiest, daarmee ondermijn je direct de nieuwe relatie.

Als medium geef je de cliënt uiteraard je voorspellende blik, echter je probeert deze ook inzichten mee te geven. Inzichten waaruit de cliënt conclusies kan trekken, dat de situatie waarin ze terecht is gekomen een beeld weergeeft van iemand die moeite heeft zichzelf belangrijk te vinden. Die weinig zelfvertrouwen heeft en anderen nodig heeft om haar pad aan te geven.

Zonder eigenwaarde en zelfvertrouwen kun je niet bouwen. Dus ook geen relatie opbouwen. En dat blijkt ook wel. De relatie waarin ze zit, wordt niet aan gebouwd en de geheime relatie, daarvan weet ze niet wat ze er van mag verwachten. Allemaal grote onzekerheden. Eerst zal deze cliënt aan de slag moeten gaan met voor zichzelf te gaan staan. De huidige relatie onder de loep moeten nemen en in gesprek te gaan met haar huidige partner, waar ze nu voor wegloopt.

Blijven hangen in iets en hopen dat er iets anders voor in de plaats komt en dan de stap zetten, gaat niet werken. Eerst een hoofdstuk in je leven afsluiten als je daarvoor wilt kiezen. Je partner heeft recht op de waarheid. Dan alles op een nette manier regelen, en een tijdje alleen doorbrengen, om te rouwen, het oude los te laten, te groeien naar een hoger bewustzijn, inzichten krijgen waarom de vorige relatie geen succes is geworden. En dat betekent ook afstand nemen van de nieuwe liefde. Als die echt voor jou wilt gaan, accepteert hij van jou deze keuze. En is voor de ander ook tevens een hele mooie gelegenheid om zelf de balans op te maken.

Doorloop je dit pad niet, dan is het bijna zeker dat de huidige relatie gaat uitlopen op een breuk, er is immers niets meer dat elkaar bindt. En bij de vreemdganger ontbreekt de kracht, de lef en de durf. En de geheime relatie die ooit zo mooi begon, gaat als een nachtkaars uit. Beiden het oude niet los te durven laten, nog niet in de gaten hebbend, dat het oude hun los gaat laten.

Liefde is zo kwetsbaar, dat als je er niet zuiver mee omgaat, zijn er alleen maar verliezers. Een geheime relatie is voor even leuk, maar zegt iets over diegenen die de geheime relatie beginnen. Ze nemen de liefde en zichzelf niet serieus en zullen dus ook niet serieus genomen worden, door elkaar en anderen.

Medium Clarisa

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.