Geluk is gratis en voor iedereen beschikbaar

Geluk is gratis en voor iedereen beschikbaarOntevredenheid kan er zo maar insluipen, vaak komt dit doordat we niet zo veel te besteden hebben en graag wel eens wat ruimer in de slappe was zouden willen zitten. Ontevredenheid kan ook voortkomen, omdat de liefde maar niet echt wilt lukken. Er zijn honderdduizend redenen om ontevreden te zijn, en er zijn evenzoveel redenen om wel gelukkig te zijn.

Geluk, het kost niets, het is gratis en het is er altijd en overal, waar je gaat of staat, als je het maar wilt zien. Voor jou is het er ook, je hoeft alleen maar je gedachten te veranderen, als je je ongelukkig voelt. Denken in ontevredenheid, omzetten in tevredenheid en dankbaarheid.

En toch, velen zijn ontevreden, omdat anderen meer hebben, omdat ze vinden dat het hun deur voorbijgaat. Dan zeg ik, je hebt in ieder geval een deur en achter die deur, zit een huis en in dat huis daar woon jij. Dus heb je een dak boven je hoofd en als je dat hebt, kun jij het onder dat dak net zo fijn maken als je zelf wilt.

Ja maar, ik woon alleen onder dat dak, daar is toch niets aan, dat maakt mij ontevreden. Ja maar, ik woon wel onder een dak, maar onvoldoende geld om van te leven. Zo zijn er allemaal uitvluchten te bedenken om tevredenheid buiten de deur te houden.

Zet je deur dan eens wagenwijd open en kijk eens wat er gebeurt. Wie weet vliegt er iets naar binnen, een vlinder bijvoorbeeld, kun je daar dan van genieten, stelt je dat tevreden? Ik wil hiermee zeggen, geluk moet je willen zien en als die vlinder binnenkomt, is dat een geluksmomentje.

Ontevredenheid verzuurt je van binnen, dat betekent dat je snel oud zult worden en door verzuring kun je ziektes oplopen, en dat wil een mens niet. Hoe kan het dat de een gelukkig is met niets en de ander het geluk niet ziet? Misschien wilt die het niet zien.

We kijken allemaal op een andere manier en we zien alleen datgene wat we willen zien. Wat ik zie, is dus iets geheel anders dat wat jij ziet. En onze gedachten bepalen voor een groot gedeelte hoe of we het willen zien.

Zo komen we dus bij onze gedachten die voor ons bepalen of we geluk willen zien ja of nee. Staan jouw gedachten in een stand van ontevredenheid, dan zie je het geluk niet. Staan jouw gedachten in een tevreden stand, dan zie je het geluk wel. Dan ben je dankbaar voor alles wat er is en ben je niet bezig om het geluk te zoeken, je weet dat het er is, gratis en voor niets.

Hoe mooi zou het zijn als de mens zich gaat realiseren dat geluk er altijd is en niet afhangt van een ander, een partner, een grote som geld. Hoe zouden we dan met elkaar omgaan? Veel vreedzamer en milder wellicht, we zouden veel minder op zoek zijn. We zouden veel meer van elkaar accepteren en meer met elkaar delen.

Ook zou er veel minder afgunst zijn, want iedereen ziet het geluk, weliswaar op zijn eigen manier, maar je gunt de ander zijn geluk ook en die ander jou en samen verdubbelen we zo het geluk, dat nota bene nog gratis is ook.

Voor jou is het ook weggelegd, het is een kwestie van anders gaan denken en doen. Laat een online medium of online paragnost het je een keer uitleggen hoe of het werkt. Want we staan er niet bij stil dat onze gedachten heel veel voor ons bepalen.

Als je dat gaat begrijpen, dan heb ook jij het geluk aan je zijde en zul je zien, komt er alleen maar geluk bij en dat door een goed gesprek met een online medium of online paragnost.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.