Geluk kun je maken

mediums gelukGeluk kun je maken. Wie zegt dat jij het niet waard bent om gelukkig te zijn?
Is dat het ‘’stemmetje’’ diep in jou?
Die stem die maar tegen ons praat.
De ‘’innerlijke criticus’’ die ons elke keer weer zegt wat we moeten doen, naar wie we moeten luisteren, wat we moeten lezen, waar we naar moeten kijken, met wie we ons moeten verbinden, wie wel en niet deugt, en noem het maar op.
De ‘’stem’’ die ons laat twijfelen, waar we de hele dag naar ‘’luisteren’’, die ons ook danig van slag kan brengen, omdat we toch echt in de veronderstelling waren dat wat we in de eerste instantie dachten ‘’waar’’ was.

En we hebben die ‘’stem’’ allemaal wees daar maar zeker van.
Dat je ‘’geluk’’ zelf kan maken is zeker waar.
Maar de omstandigheden moeten er ook naar zijn.
Als je voelt dat je absoluut vastzit, en je kan geen kant meer op, kijk dan eens naar hoe je leven zich op dit moment ontvouwt.
Zijn er tekenen dat je jezelf te veel afzondert, omdat jij je niet goed voelt in je werk, familie, relatie? Kijk dan of je aanpassingen kunt aanbrengen.
Wat is ‘’geluk’’ eigenlijk?

Mijn definitie van ‘’geluk’’ is dat je jezelf blij en tevreden voelt met jezelf en de dingen die je doet.
Dat je op één lijn zit met je partner, dat je je werk graag doet, dat je fijne vrienden hebt etc. Je blijft niet hangen in iets wat niet werkt toch?
Kijk, voel en handel ernaar.
Als iets niet bij je past, dan verander je het.
Uiteindelijk zijn de mensen om je heen heel belangrijk.

Als je niet resoneert met elkaars energie, dan kun je proberen wat je wilt, maar dan zal het niet lukken om de geluksmomenten vast te houden.
Wat voor de een als ‘’geluk’’ voelt hoeft voor de ander niet zo te zijn.
Dus daar zijn de meningen wel over verdeeld.
Zorg dat je niet teveel ‘’afhankelijk’’ wordt van de anderen in je leven.
Leef je leven zodat jij er invulling in kan geven, en deel dit met de meest ‘’belangrijke’’ mensen in je leven.

Vriendschappen zijn heel belangrijk zodat je jezelf ook kan toetsen aan de ander.
Let ook op je eigen ‘’interne dialoog’’, hoe sta je tegenover jezelf kun je voeling houden met je eigen emoties?
Kun je’’ empathisch luisteren’’ naar anderen? En hoe sta je tegenover de emoties van een ander?
Dit zijn allemaal thema’s die aan de orde komen in relaties, maar zeker ook in de ‘’relatie’’ tot jezelf.

Hou het goed voor jezelf zeg ik vaak tegen de mensen aan de lijn.
Daarmee bedoel ik wees lief voor jezelf, en zorg goed voor wie je bent.
Laat anderen niet zeggen hoe jij je moet voelen, en laat je ook niet een richting in’’ manipuleren’’ omdat je zogenaamd niet begrijpt hoe de ander zich voelt. Jouw ‘’intuïtie’’ is zeker ook helder, op die momenten dat je voelt dat er iets niet klopt, is dat ook meestal wel zo.
De tijden zijn keihard momenteel omdat er veel gevraagd wordt aan de mens.
Daarom is het ook belangrijk om je eigen ‘’geluksmomenten’’ te maken en te genieten van alle kleine en grote dingen.

Geniet van je partner, van je gezin, van je dieren.
Er is zoveel moois in ons leven, dat we er vaak niet eens meer bij stil staan, tot we het ‘’kwijt’’ zijn.
Dan pas zien we wat en wie de ander voor ons was, en meestal is het dan te laat .
Zorg goed voor jezelf, maar ook voor de ander.
Je bent een ‘’verbinding’’ aan gegaan met elkaar uit ‘’liefde’’ en weet dat we allemaal onze issues hebben en niemand de wijsheid in pacht heeft.
Luister, deel, wees alert, neem niets als vanzelfsprekend.
En vooral, ‘’maak ‘’geluksmomenten’’, die je in je eentje kan beleven maar ook samen met degene die je lief hebt.

Genieten doe je met elkaar omdat het kan, en omdat het broodnodig is in deze heftige tijden.

Geluk, gelukkig, gelukt. We gaan ervoor, jij ook?

Hartegroet,
Lis

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Margret
000612
 

Magnificent Soul
000604
 

Mirjam
000605
  

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Angelic Mysta
000608
 

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Marie
000601
 

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Dion
000610
 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Joys
000594
 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Sarah Kay
000592
 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Rachel 2
000602
 

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy