Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Gepland leven

Gepland levenGepland leven, Je kan je leven grofweg op twee manieren leiden: ofwel wil je je toekomst helemaal vastzetten en ofwel zie je je leven als één groot avontuur.
Voor je dit blog verder leest, maak even tijd om de volgende vraag te onderzoeken: ‘ Stel jezelf voor dat je 75 jaar bent en je kijkt terug op je leven. Wat zie je en wat wil je zien? Heb je spijt van de dingen die je vooral niet hebt gedaan, uitgesteld hebt tot je ooit eens tijd zou hebben, tot je op pensioen bent.
Herken je op dit moment dat je alsmaar dingen uitstelt en wacht op het juiste moment? Maar het juiste moment afhankelijk maakt van voorwaarden? Ik geloof niet dat er een juist moment is. Elk moment kan ons iets laten zien, kan ons iets aanreiken wat we laten liggen of uitstellen. De redenen hiertoe mag iedereen natuurlijk voor zichzelf bedenken.
Je kan je leven als een opwindende fantastische reis zien. Als je met enthousiasme je leven als een groot avontuur tegemoet kan gaan, gaat je bloed sneller stromen en voel je hart krachtig kloppen. Noem dit opwinding? Hier zie ik het kinderlijk vermogen om met verbazing, nieuwsgierigheid, openheid, opwinding dat wij grote mensen al vaak hebben afgeleerd. We moeten onze toekomst kennen, en liefst tot we doodgaan.
Leef jij vanuit die beperkende levensvisie? Wat voel je dan op dit moment? Wat gaat er door je heen? Waarvoor ben je bang? Ben je bang om een afslag te missen? Dat kan niet eens als je je leven voorstelt van A naar Z Je wilt dat je leven op een strak rechtlijnig pad verloopt. Een plus een is twee.
Maar ben JIJ dit echt? Is dit wat jij werkelijk wilt?
Wanneer je voelt hoe je leeft en je voelt dat je wilt uitbreken van een voorgeplaveid pad, kan je nu onderzoeken welke jouw eerste stap wordt.
Je kan ook de waarde van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en uitdagingen ontdekken. Zint het je niet, dan kan je altijd een andere weg inslaan.
Omdat het aan jou is wat je van je leven maakt, kan jij een leven creëren waarin je met een flinke dosis aan lef en overgave voorbij de grenzen van jouw wereld kan reizen. Is jouw wereld op dit moment heel klein, heel beperkt en je voelt dat het goed is zo voor jou? Dan is dat natuurlijk prima.
Is jouw wereld heel klein, heel beperkt en voel je dat je wilt uitbreken, je horizonten verruimen, op avontuur wilt gaan, je grenzen wilt verleggen van binnenuit? Ben je het zat om een leven zonder enige uitdaging of avontuur te leiden waar je weliswaar wel enige materiële zekerheid hebt, maar zo vlak en zo kleurloos is, dat je ondanks alles, depressief wordt of het misschien al bent?
Waar is je zin voor avontuur gebleven, die ook jij als kind ooit hebt gehad? Hoor ik je nu zeggen dat je geen kind meer bent, maar een volwassene die zijn verantwoordelijkheden moet opnemen?
Zeker wel, iedereen neemt op een of andere wijze zijn verantwoordelijkheden op maar wie heeft jou ooit verteld dat je leven er saai, kleurloos, vlak moet uitzien? Waar heb jij de allereerste keer gezien, gehoord dat het leven hard en zwaar is, dat je door het stof moet wroeten, dat je moet lijden, dat je oud en ziek wordt en doodgaat. Dat was het dan. Je blaast je kaarsje uit op een dag en net voor het kaarsje uitgaat zie je nog eens in een hoog versneld tempo je leven voor je voorbijkomen.
Ach ja, dood is dood. Ik ben al blij dat ik tenminste nog kan doodgaan, want het leven was toch maar grijs. Stel je voor dat ik onsterfelijk zou zijn, dat zou pas een straf zijn. Ik ken aardig wat mensen die wachten op hun dood. Leven als een levende dode en hopen dat er ergens op de meest drieste manieren een einde mag aan komen. Dit heeft het leven me geflikt, wordt me verontwaardigd bijna boos verteld . Het leven is zo oneerlijk, zo onrechtvaardig. Is dit niet jammer? We hebben allen gekozen om te incarneren in deze tijd, om het beste uit ons leven te halen, elkaar te empoweren het beste uit zichzelf te halen, en toch verliezen we gaandeweg onze ware natuur.
Herinner je eens toen je als kind op ontdekking uitging, gebod of verbod, je deed het gewoon. Je was met niets tegen te houden, die innerlijke vonk die je als kind met je meedroeg kan je nu opnieuw aanwakkeren. Het lijkt misschien voor de buitenwereld not done, kinderachtig, onverantwoord. Als jij nu graag op je 50ste een instrument wilt leren bespelen, als jij nu heel graag wilt leren zwemmen of een vreemde taal wilt leren? Open zelf de poort naar fantastische ervaringen en gegarandeerd dat je met steeds grotere en gedurfde stappen steeds dichter in de buurt komt om het leven te leiden waar jij heel sterk naar verlangt.
Zet nou eens alle gedachten op een rijtje. Het leven is niet oneerlijk, niet onrechtvaardig en ontneemt je niets. Het is wat jij en ik en iedereen hier op aarde in het leven investeren wat we gemanifesteerd zien en wat het leven een diepere zin geeft. Het leven kan niet oneerlijk zijn, niet onrechtvaardig. Het leven laat ons soms pijnlijk zien wat voor zootje we er soms te vaak zelf van maken.
Ik zie de dingen genuanceerd anders. Wat ik zelf aan het leven geef, vanuit liefde en dankbaarheid om mijn bijdrage te leveren als aards-spiritueel – kosmisch wezen, ontvang ik op oneindig onvoorspelbare manieren terug. In mijn ervaring werkt het niet omgekeerd. Het is net als de zaadjes die je in de grond stopt, die je aan moeder aarde toevertrouwt. Je vertrouwt op de dynamiek van het prachtige proces geven en ontvangen. In die volgorde.
Kortom, het leven is een uitdagend avontuur of het is helemaal niets.
Zoals Goethe het helder verwoordde: Wat je kunt doen, of waarvan je droomt het te kunnen doen- ga ermee aan de slag. Lef behelst talent, kracht en betovering.
Wees lief en zacht voor jezelf. Vanuit lief- en zachtheid voor jezelf ontdek je wat jouw leven nog meer voor jou in petto heeft.

Warme hartegroet
Mieke

Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!