Gepland leven

Gepland levenGepland leven, Je kan je leven grofweg op twee manieren leiden: ofwel wil je je toekomst helemaal vastzetten en ofwel zie je je leven als één groot avontuur.
Voor je dit blog verder leest, maak even tijd om de volgende vraag te onderzoeken: ‘ Stel jezelf voor dat je 75 jaar bent en je kijkt terug op je leven. Wat zie je en wat wil je zien? Heb je spijt van de dingen die je vooral niet hebt gedaan, uitgesteld hebt tot je ooit eens tijd zou hebben, tot je op pensioen bent.
Herken je op dit moment dat je alsmaar dingen uitstelt en wacht op het juiste moment? Maar het juiste moment afhankelijk maakt van voorwaarden? Ik geloof niet dat er een juist moment is. Elk moment kan ons iets laten zien, kan ons iets aanreiken wat we laten liggen of uitstellen. De redenen hiertoe mag iedereen natuurlijk voor zichzelf bedenken.
Je kan je leven als een opwindende fantastische reis zien. Als je met enthousiasme je leven als een groot avontuur tegemoet kan gaan, gaat je bloed sneller stromen en voel je hart krachtig kloppen. Noem dit opwinding? Hier zie ik het kinderlijk vermogen om met verbazing, nieuwsgierigheid, openheid, opwinding dat wij grote mensen al vaak hebben afgeleerd. We moeten onze toekomst kennen, en liefst tot we doodgaan.
Leef jij vanuit die beperkende levensvisie? Wat voel je dan op dit moment? Wat gaat er door je heen? Waarvoor ben je bang? Ben je bang om een afslag te missen? Dat kan niet eens als je je leven voorstelt van A naar Z Je wilt dat je leven op een strak rechtlijnig pad verloopt. Een plus een is twee.
Maar ben JIJ dit echt? Is dit wat jij werkelijk wilt?
Wanneer je voelt hoe je leeft en je voelt dat je wilt uitbreken van een voorgeplaveid pad, kan je nu onderzoeken welke jouw eerste stap wordt.
Je kan ook de waarde van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en uitdagingen ontdekken. Zint het je niet, dan kan je altijd een andere weg inslaan.
Omdat het aan jou is wat je van je leven maakt, kan jij een leven creëren waarin je met een flinke dosis aan lef en overgave voorbij de grenzen van jouw wereld kan reizen. Is jouw wereld op dit moment heel klein, heel beperkt en je voelt dat het goed is zo voor jou? Dan is dat natuurlijk prima.
Is jouw wereld heel klein, heel beperkt en voel je dat je wilt uitbreken, je horizonten verruimen, op avontuur wilt gaan, je grenzen wilt verleggen van binnenuit? Ben je het zat om een leven zonder enige uitdaging of avontuur te leiden waar je weliswaar wel enige materiële zekerheid hebt, maar zo vlak en zo kleurloos is, dat je ondanks alles, depressief wordt of het misschien al bent?
Waar is je zin voor avontuur gebleven, die ook jij als kind ooit hebt gehad? Hoor ik je nu zeggen dat je geen kind meer bent, maar een volwassene die zijn verantwoordelijkheden moet opnemen?
Zeker wel, iedereen neemt op een of andere wijze zijn verantwoordelijkheden op maar wie heeft jou ooit verteld dat je leven er saai, kleurloos, vlak moet uitzien? Waar heb jij de allereerste keer gezien, gehoord dat het leven hard en zwaar is, dat je door het stof moet wroeten, dat je moet lijden, dat je oud en ziek wordt en doodgaat. Dat was het dan. Je blaast je kaarsje uit op een dag en net voor het kaarsje uitgaat zie je nog eens in een hoog versneld tempo je leven voor je voorbijkomen.
Ach ja, dood is dood. Ik ben al blij dat ik tenminste nog kan doodgaan, want het leven was toch maar grijs. Stel je voor dat ik onsterfelijk zou zijn, dat zou pas een straf zijn. Ik ken aardig wat mensen die wachten op hun dood. Leven als een levende dode en hopen dat er ergens op de meest drieste manieren een einde mag aan komen. Dit heeft het leven me geflikt, wordt me verontwaardigd bijna boos verteld . Het leven is zo oneerlijk, zo onrechtvaardig. Is dit niet jammer? We hebben allen gekozen om te incarneren in deze tijd, om het beste uit ons leven te halen, elkaar te empoweren het beste uit zichzelf te halen, en toch verliezen we gaandeweg onze ware natuur.
Herinner je eens toen je als kind op ontdekking uitging, gebod of verbod, je deed het gewoon. Je was met niets tegen te houden, die innerlijke vonk die je als kind met je meedroeg kan je nu opnieuw aanwakkeren. Het lijkt misschien voor de buitenwereld not done, kinderachtig, onverantwoord. Als jij nu graag op je 50ste een instrument wilt leren bespelen, als jij nu heel graag wilt leren zwemmen of een vreemde taal wilt leren? Open zelf de poort naar fantastische ervaringen en gegarandeerd dat je met steeds grotere en gedurfde stappen steeds dichter in de buurt komt om het leven te leiden waar jij heel sterk naar verlangt.
Zet nou eens alle gedachten op een rijtje. Het leven is niet oneerlijk, niet onrechtvaardig en ontneemt je niets. Het is wat jij en ik en iedereen hier op aarde in het leven investeren wat we gemanifesteerd zien en wat het leven een diepere zin geeft. Het leven kan niet oneerlijk zijn, niet onrechtvaardig. Het leven laat ons soms pijnlijk zien wat voor zootje we er soms te vaak zelf van maken.
Ik zie de dingen genuanceerd anders. Wat ik zelf aan het leven geef, vanuit liefde en dankbaarheid om mijn bijdrage te leveren als aards-spiritueel – kosmisch wezen, ontvang ik op oneindig onvoorspelbare manieren terug. In mijn ervaring werkt het niet omgekeerd. Het is net als de zaadjes die je in de grond stopt, die je aan moeder aarde toevertrouwt. Je vertrouwt op de dynamiek van het prachtige proces geven en ontvangen. In die volgorde.
Kortom, het leven is een uitdagend avontuur of het is helemaal niets.
Zoals Goethe het helder verwoordde: Wat je kunt doen, of waarvan je droomt het te kunnen doen- ga ermee aan de slag. Lef behelst talent, kracht en betovering.
Wees lief en zacht voor jezelf. Vanuit lief- en zachtheid voor jezelf ontdek je wat jouw leven nog meer voor jou in petto heeft.

Warme hartegroet
Mieke

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Maria
Beschikbaar
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.