Kwaliteit mediums voor een goed advies

Gepland leven

Gepland levenGepland leven, Je kan je leven grofweg op twee manieren leiden: ofwel wil je je toekomst helemaal vastzetten en ofwel zie je je leven als één groot avontuur.
Voor je dit blog verder leest, maak even tijd om de volgende vraag te onderzoeken: ‘ Stel jezelf voor dat je 75 jaar bent en je kijkt terug op je leven. Wat zie je en wat wil je zien? Heb je spijt van de dingen die je vooral niet hebt gedaan, uitgesteld hebt tot je ooit eens tijd zou hebben, tot je op pensioen bent.
Herken je op dit moment dat je alsmaar dingen uitstelt en wacht op het juiste moment? Maar het juiste moment afhankelijk maakt van voorwaarden? Ik geloof niet dat er een juist moment is. Elk moment kan ons iets laten zien, kan ons iets aanreiken wat we laten liggen of uitstellen. De redenen hiertoe mag iedereen natuurlijk voor zichzelf bedenken.
Je kan je leven als een opwindende fantastische reis zien. Als je met enthousiasme je leven als een groot avontuur tegemoet kan gaan, gaat je bloed sneller stromen en voel je hart krachtig kloppen. Noem dit opwinding? Hier zie ik het kinderlijk vermogen om met verbazing, nieuwsgierigheid, openheid, opwinding dat wij grote mensen al vaak hebben afgeleerd. We moeten onze toekomst kennen, en liefst tot we doodgaan.
Leef jij vanuit die beperkende levensvisie? Wat voel je dan op dit moment? Wat gaat er door je heen? Waarvoor ben je bang? Ben je bang om een afslag te missen? Dat kan niet eens als je je leven voorstelt van A naar Z Je wilt dat je leven op een strak rechtlijnig pad verloopt. Een plus een is twee.
Maar ben JIJ dit echt? Is dit wat jij werkelijk wilt?
Wanneer je voelt hoe je leeft en je voelt dat je wilt uitbreken van een voorgeplaveid pad, kan je nu onderzoeken welke jouw eerste stap wordt.
Je kan ook de waarde van het ontdekken van nieuwe mogelijkheden en uitdagingen ontdekken. Zint het je niet, dan kan je altijd een andere weg inslaan.
Omdat het aan jou is wat je van je leven maakt, kan jij een leven creëren waarin je met een flinke dosis aan lef en overgave voorbij de grenzen van jouw wereld kan reizen. Is jouw wereld op dit moment heel klein, heel beperkt en je voelt dat het goed is zo voor jou? Dan is dat natuurlijk prima.
Is jouw wereld heel klein, heel beperkt en voel je dat je wilt uitbreken, je horizonten verruimen, op avontuur wilt gaan, je grenzen wilt verleggen van binnenuit? Ben je het zat om een leven zonder enige uitdaging of avontuur te leiden waar je weliswaar wel enige materiële zekerheid hebt, maar zo vlak en zo kleurloos is, dat je ondanks alles, depressief wordt of het misschien al bent?
Waar is je zin voor avontuur gebleven, die ook jij als kind ooit hebt gehad? Hoor ik je nu zeggen dat je geen kind meer bent, maar een volwassene die zijn verantwoordelijkheden moet opnemen?
Zeker wel, iedereen neemt op een of andere wijze zijn verantwoordelijkheden op maar wie heeft jou ooit verteld dat je leven er saai, kleurloos, vlak moet uitzien? Waar heb jij de allereerste keer gezien, gehoord dat het leven hard en zwaar is, dat je door het stof moet wroeten, dat je moet lijden, dat je oud en ziek wordt en doodgaat. Dat was het dan. Je blaast je kaarsje uit op een dag en net voor het kaarsje uitgaat zie je nog eens in een hoog versneld tempo je leven voor je voorbijkomen.
Ach ja, dood is dood. Ik ben al blij dat ik tenminste nog kan doodgaan, want het leven was toch maar grijs. Stel je voor dat ik onsterfelijk zou zijn, dat zou pas een straf zijn. Ik ken aardig wat mensen die wachten op hun dood. Leven als een levende dode en hopen dat er ergens op de meest drieste manieren een einde mag aan komen. Dit heeft het leven me geflikt, wordt me verontwaardigd bijna boos verteld . Het leven is zo oneerlijk, zo onrechtvaardig. Is dit niet jammer? We hebben allen gekozen om te incarneren in deze tijd, om het beste uit ons leven te halen, elkaar te empoweren het beste uit zichzelf te halen, en toch verliezen we gaandeweg onze ware natuur.
Herinner je eens toen je als kind op ontdekking uitging, gebod of verbod, je deed het gewoon. Je was met niets tegen te houden, die innerlijke vonk die je als kind met je meedroeg kan je nu opnieuw aanwakkeren. Het lijkt misschien voor de buitenwereld not done, kinderachtig, onverantwoord. Als jij nu graag op je 50ste een instrument wilt leren bespelen, als jij nu heel graag wilt leren zwemmen of een vreemde taal wilt leren? Open zelf de poort naar fantastische ervaringen en gegarandeerd dat je met steeds grotere en gedurfde stappen steeds dichter in de buurt komt om het leven te leiden waar jij heel sterk naar verlangt.
Zet nou eens alle gedachten op een rijtje. Het leven is niet oneerlijk, niet onrechtvaardig en ontneemt je niets. Het is wat jij en ik en iedereen hier op aarde in het leven investeren wat we gemanifesteerd zien en wat het leven een diepere zin geeft. Het leven kan niet oneerlijk zijn, niet onrechtvaardig. Het leven laat ons soms pijnlijk zien wat voor zootje we er soms te vaak zelf van maken.
Ik zie de dingen genuanceerd anders. Wat ik zelf aan het leven geef, vanuit liefde en dankbaarheid om mijn bijdrage te leveren als aards-spiritueel – kosmisch wezen, ontvang ik op oneindig onvoorspelbare manieren terug. In mijn ervaring werkt het niet omgekeerd. Het is net als de zaadjes die je in de grond stopt, die je aan moeder aarde toevertrouwt. Je vertrouwt op de dynamiek van het prachtige proces geven en ontvangen. In die volgorde.
Kortom, het leven is een uitdagend avontuur of het is helemaal niets.
Zoals Goethe het helder verwoordde: Wat je kunt doen, of waarvan je droomt het te kunnen doen- ga ermee aan de slag. Lef behelst talent, kracht en betovering.
Wees lief en zacht voor jezelf. Vanuit lief- en zachtheid voor jezelf ontdek je wat jouw leven nog meer voor jou in petto heeft.

Warme hartegroet
Mieke

Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.