Goedbedoeld maar onbemind

Goedbedoeld maar onbemindGoedbedoeld maar onbemind. De mens bedoelt de dingen van nature goed en dat is altijd al zo geweest. Van nature de dingen goed willen doen, komt voort uit ons hart. Ons hart is liefde en liefde kent alleen maar goedheid. Dat we op een gegeven moment de dingen anders gaan doen, komt door wat we meemaken in ons leven. Door omstandigheden in onze jeugd. Als die niet optimaal zijn, liefde niet altijd op de juiste manier wordt aangeboden, gaat ons hart zich terugtrekken. We blijven dan wel zoeken, zoeken naar de liefde, de warmte, de genegenheid. Dit uit zich in loyaliteit, in eerste instantie naar onze ouders. Want we willen dat onze ouders ons lief vinden, trots op ons zijn en oh wee als die ouders iets onaardigs tegen ons zeggen, ons straffen. Dan duiken we weg, wordt ons hart geraakt en sterft een klein stukje van het hart, maar we blijven onze dingen doen. Goedbedoeld.

Heeft jouw hart onvoldoende liefde gekregen, dan staat het in een stand van geven. Veel geven, dat is een mechanisme dat in gang wordt gezet als we te weinig liefde hebben gekregen. Als vanzelf, zonder enig besef, gaan we veel liefde weggeven, in de hoop liefde terug te krijgen. Dat uit zich in zorgen voor, helpen, klaarstaan, onszelf wegcijferen. Want dat wegcijferen hebben we geleerd toen we klein waren, bang voor straf, dan kun je maar beter wegduiken, dan voorkom je de straf.

Op volwassen leeftijd staan we dan in een stand met in feite al een gebroken hart dat naarstig op zoek is om geheeld te worden. Dat we dat eerst zelf moeten helen, dat weten we niet. We zijn er van overtuigd dat als we iemand tegenkomen en daarmee een relatie krijgen, dat dan alles goed is, als vanzelf. Maar dat is het niet, bij lange na niet. Want wat ga je doen in die relatie. Zorgen voor, jezelf wederom wegcijferen en goedbedoeld voor de ander alles over hebben. Want je bent oh zo blij dat er eindelijk iemand is voor jou. Dat is wat je denkt, maar zonder dat je het in de gaten hebt en met al je goedbedoelde dingen die je doet, raak je heel langzaam de ander kwijt.

Je bedoelt alles zo goed, hoe kan het dat de liefde niet wil lukken. Het komt niet in je op. Goedbedoeld maar onbemind, daar komt het in feite op neer. Elke stap die je zet, staat in het teken van de ander, is goedbedoeld en wat krijg je er voor terug! Niets, een snauw, een partner die zich terugtrekt, een partner die je niet ziet staan. En zo worden al jouw goedbedoelde intenties helemaal niet meer opgemerkt en ga je van de ene in de andere relatie, die in het begin fantastisch aanvoelt en daarna, weg. Weer weg. Je begrijpt het niet, ik bedoel het allemaal zo goed.

Jouw goedbedoelde intenties is voor de ander te veel. Het werkt voor de ander verstikkend. Je geeft de ander helemaal geen ruimte om de liefde voor jou te laten zien. Je bent de ander in alles voor, overlaad je met jouw liefde door al jouw goedbedoelde intenties. En dan komt er een moment dat je liefde begint af te wijzen. Je bent zo vaak gekwetst, dat je bang bent geworden van de liefde. Je hart is gebroken. En diegene die het moet gaan helen, ben jijzelf. Alleen je weet het niet, wist het niet.

Hoe fijn is het niet dat je je in deze situaties altijd kunt richten op het spirituele. Want het spirituele begrijpt jou. Begrijpt je gebroken hart, maar kan je ook vertellen dat jij degene bent die zelf het gebroken hart eerst moet gaan helen. Een van de betere lijnen is www.qmediums.nl Hier vind je paragnosten, mediums, helderzienden, heldervoelendende healers die alles afweten van helen van gebroken harten. De consulenten kunnen jou vertellen wat de rode draad is in jouw leven. Waarom jouw hart telkens opnieuw wordt gebroken. Waarom je je nu zo gekwetst en afgewezen voelt. De consulenten van www.qmediums.nl bieden je ook inzichten, naast de antwoorden op de vele vragen die jij hebt.

Goedbedoeld maar onbemind is zo logisch. Zorg dat je goedbedoelde intenties in balans zijn, zodat je ruimte voor de ander overlaat om liefde aan jou te mogen geven. En leer liefde te ontvangen en toe te laten. Zorg dat je hart eerst is geheeld voordat je liefde toelaat in je leven. Want een gebroken hart kan een ander niet helen. Neem contact op met een medium van www.qmediums.nl en laten de consulenten jouw liefdevol helpen balans te krijgen in liefde geven en ontvangen. Liefdevolle groet Claris qmediums.nl

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.