Heb jij je wensen al besteld bij het universum

https://www.qmediums.nl/heb-jij-je-wensen-al-besteld-bij-het-universum/Heb jij je wensen al besteld bij het universum. Elke dag weer staan we voor uitdagingen, groot en klein en zouden we soms wel willen dat het leven er anders uit zou zien. Hebben we dromen die op de een of andere manier in het dagelijks leven totaal niet overeenkomen met de werkelijkheid. En we doen zo ons best, we staan klaar voor anderen, we zorgen dat we overal op tijd zijn. We zorgen voor dat alles op rolletjes loopt en aan het einde van de dag kunnen we dan wel hijgend en puffend op de bank neerploffen. Alle taken zijn volbracht.

En toch, er ontbreekt iets, iets wat je anders zou willen zien, voelen en ervaren en waarom lukt het je niet bij dat gevoel te komen? Wat houdt het tegen dat je leven er anders uitziet dan jij diep van binnen zou willen voelen? Dat komt, omdat je je wensen nog niet hebt besteld bij het universum. Dat je nog niet heel duidelijk voor jezelf hebt gevisualiseerd, omschreven wat jij graag zou willen. Je weet het diep van binnen wel, en elke dag neem je het je voor. Maar er komt dan zoveel op je af, dat je telkens weer zorgt dat alles op die dag lukt en je best tevreden bent er over, maar er blijft iets knagen. Je heb je wensen nog niet heel duidelijk geformuleerd en besteld bij het universum.

Pak pen en papier, bel een medium van www.qmediums.nl en vraag aan het medium wat er in jouw leven ontbreekt. Want zelf kom je daar niet helemaal uit. Het medium weet het, ziet het, voelt het met haar helderwetendheid en heldervoelendheid. En dan gaat bij jou een lampje branden. En gelukkig heb je pen en papier bij de hand en je schrijft het op wat het medium je vertelt. En dan ga jij het uitschrijven, voor jezelf formuleren en helder krijgen en dan merk je dat je toch weer even het niet goed weet en je zoekt het medium nog een keer op. Wederom helpt het medium van qmediums.nl je op weg. En je ervaart een steeds duidelijker beeld en gevoel wat je mist nu en hoe het zou moeten zijn.

Je papier waarop je reeds veel hebt neergezet, lees je nogmaals over. Ja, ik zie het denk je. Ik ben heel onduidelijk in wat ik aan wensen heb. En mijn wensen zijn veel meer gericht op dingen voor anderen en buiten mijzelf om. Dat is mooi dat ik dat wens, maar het dekt niet de lading. Want ik wil een fijne relatie, ik wil kinderen, ik wil een fijne baan, ik wil op vakantie en een volle bankrekening zou ook heel fijn zijn. Alleen kan ik dat allemaal wel wensen, maar dan put ik mijn geluk en tevredenheid uit anderen en dingen om mij heen. Dit is nog knap lastig zeg om mijn wensen te formuleren en te bestellen bij het universum.

Gelukkig heb je heel veel steun aan je vertrouwde medium van www.qmediums.nl. Ze vertelt het allemaal zo duidelijk en als je haar belt, dan begrijp je ook heel goed wat ze bedoelt, maar het voor jezelf op papier krijgen en uitschrijven. Het lukt je nog niet helemaal. Want als mijn geluk niet afhangt van een partner, kinderen, een goede baan, waar hangt mijn geluk dan wel vanaf, vraag je je af? Want dat zegt het medium, dat ik daar naar moet kijken en dat als wens bij het universum moet bestellen.

Je pakt een nieuw stuk papier en start helemaal opnieuw en je laat alles buiten jezelf om eens helemaal los en je schrijft ineens als vanzelf. Je weet wat je wensen zijn. Je weet nu ineens heel goed wat je nodig hebt en dat je dat zomaar kunt bestellen bij het universum, wat bijzonder. En het grappige is, je merkt al een verschuiving. Je ziet al verandering. Je ziet ineens dat er mensen op je pad komen die zich anders gedragen. Je krijgt ineens een hogere functie en heb je niet eens om gevraagd. Je krijgt het. Hoe werkt dit dan toch, vraag je jezelf wederom af. Want het voelt echt dat je leven een andere wending aan het nemen is en voor je gevoel heb je daar zelf helemaal niet zoveel voor hoeven doen. Je belt nogmaals met het medium en ze legt het je uit en je snapt het en de woorden staan op papier. Je legt het weg in een lade, je hebt het niet meer nodig, je formuleert als vanzelf heel duidelijk je wensen en bestelt ze bij het universum en voor je het weet, gaan ze in vervulling. Wil jij nu ook wensen bestellen bij het universum? Bel dan gerust met een medium van www.qmediums.nl, zij verklappen jou het geheim. Liefdevolle groet, Claris

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.