Helen om te leven vanuit je eigen innerlijke kracht

Helen om te leven vanuit je eigen innerlijke krachtHelen om te leven vanuit je eigen innerlijke kracht. Weet je dat we elke dag bezig zijn met helen, soms elk uur? We maken tenslotte de hele dag van alles mee. Dat zijn impact kan hebben op onze psyche. Want daar gebeurt het allemaal. Waar jij bij denkt, stap ik overheen, kan zomaar een helingsproces starten, zonder dat jij er erg in hebt.

Dit zijn onzichtbare helingsprocessen, althans de meeste hebben er helemaal geen erg in, zijn immers niet verbonden met zichzelf. Niet gek, wie krijgt dit nou mee. Toch is dit ongelooflijk belangrijk om wel te weten.

Hoe kun je anders immers met jezelf een fijne relatie hebben? Dat is onmogelijk zoals we nu als mens leven. We hebben werkelijk geen idee wie we zelf zijn, dat meten we af aan onze buitenkant! Daarnaast zijn we niet in verbinding met onze hart en ziel. We rommelen dus eigenlijk gewoon maar iets aan.

Als het jurkje maar past, de schoenen er leuk bij staan, welke jas er bij, accessoires, tas. Daar gaat onze volledig aandacht naar uit. Ondertussen ons nog druk maken, of we er wel en goed genoeg uitzien.

Zo gaat de mens voort en heeft geen idee van een helingsproces. Ja, een wond op zijn vinger, een gekneusde knie, een verrekte spier. Dat is voelbaar en daar gaan we dan ook uitgebreid mee aan de haal. Kunnen we ineens helemaal niet zoveel meer. Het moet toch helen!

Binnen in jou gebeurt ook van alles. Niet alleen eten en drinken wat er inkomt, want dat is dan wel weer vaak wat we weten. Dat lusten we niet, daar moet je niet aan denken om te eten en oh van dat word ik zo misselijk.

In de spirituele wereld is helen een heel ander gegeven dan wat hierboven beschreven staat. Het is het terugvinden van je eigen innerlijke kracht. Heb je daar wel eens iets over gehoord? Over je eigen innerlijke kracht?

Velen kennen het niet, die zien innerlijke kracht weer als spierkracht en goed zijn in sport. Voor Qmediums is innerlijke kracht, je power within. Die kracht is waar jij op draait, waar je op kunt leven.

Ben je je hier terdege van bewust, dan luister je er goed naar en zorg je er voor dat je prachtige ziel nooit pijn heeft. Die koester je, je weet dat is mijn taak. Wat mij ook overkomt, ik blijf heel. Heb je dan geen emoties?

Wel degelijk, alleen ze zijn niet meer in van die pieken en dalen. Daarbij kot ook als je bewust vanuit je innerlijke kracht leeft, dat je heel anders tegen het leven aankijkt. Mediums en paragnosten van Qmediums kunnen je hier veel over vertellen.

Je leeft bewust met het idee, dat je zelf verantwoordelijk bent geluk en tevredenheid uit jezelf te putten. Klagen komt bij jou niet voor. Je realiseert je ook, dat je altijd keuzes in je leven hebt. Je blijft dus nooit zitten op een plek die niet goed voor je is.

Je innerlijke kracht waarschuwt je hiervoor. Je bent je er ook bewust van dat je eigen gedachten, grote struikelblokken kunnen zijn. Dat je bij machte bent, er voor te zorgen dat je eigen gedachten dat niet meer zijn.

Je helingsproces heb je zo volledig onder de knie. Hierdoor leef je ook volledig in het nu en in de aandacht van het moment.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.