Herfstdip! Zo krijg je meer energie

Herfstdip! Zo krijg je meer energieHerfstdip! Zo krijg je meer energie. Na een lange warme, droge zomer, is daar dan toch ineens de herfst. Met veel regenachtige dagen, de zon die amper schijnt. Het kan zomaar voor een dip in je energie zorgen. Beïnvloedbaar door het weer.

Aan de ene kant gelukkig maar, als je niet meer blij zou worden van de zon, of andersom en chagrijnig van de regen, of andersom, dan zijn je gevoelens toch wel wat afgestompt. Wat ook kan zorgen voor een dip.

Hoe krijg je weer meer energie? Wij van Qmediums hebben een aantal spiritueel consulenten voor jullie geraadpleegd.  Die ieder voor zich hun eigen tips geven om meer energie te krijgen en te hebben.

Medium Layla (20 geeft je als tip voor meer energie mee. Laat je niet leiden door je eigen gedachten. Gedachten van onszelf zijn misleidend. Ze kunnen je zo volledig naar beneden trekken, waardoor je de energie uit jezelf voelt lopen.

Dan hebben we medium Angie van Qmediums ook de vraag gesteld, hoe je meer energie kunt krijgen. Doe alles een voor een. Zorg dat waar je mee bezig bent, je volle aandacht krijgt en heeft. Je zult zien, je energie blijft zo op peil.

Mijn tip, zegt paragnost Bob, is let op je eetmomenten. En uiteraard ook wat je eet. Suiker is een hele grote bosdoener om energie door kwijt te raken. Het lijkt allemaal zo lekker als even tussendoor, chocolade, koek. Maar als je dit op verkeerde momenten eet, dan zul je direct er na je volledig uitgeput voelen.

Alma Oriana van Qmediums zegt, dat je heel snel energie lekt, als je niet goed voor jezelf zorgt. Waarmee ze wil aangeven. Zorg dat je ziel altijd op de juiste plek zit. Zodra je je ziel onder je arm voelt. Ben je met dingen bezig, die je leegzuigen.

Als we de vraag voorleggen aan chatconsulent Angel Mary, zegt die direct. Ga op tijd naar bed. Als er een ding belangrijk is om vol energie te zijn, is het slapen. We hebben van slapen een soort van noodzakelijk kwaad gemaakt. Het is de enige manier om je batterij weer volledig op te laden. Maak slapen een prioriteit in je leven.

Helderziende Cassandra heeft ook een tip voor je, als je meer energie wilt. Heb lief. Op de juiste manier. Laat de liefde puur komen vanuit je hart, voor jezelf. Je zult zien, dat het leven dan heel simpel zijn gangetje gaat. Je energie hebt voor tien.

Life en businesscoach Astra haar tip luidt. Leef met een missie. Als je je missie de focus op houdt, zul je merken dat je leven vol zit met energie. Je leeft immers ergens naartoe waar je je hele ziel en zaligheid voor openstelt.

Geboren empaat Matleena van Qmediums haar tip voor jou om meer energie te krijgen, is, mijd diegenen die jou energie kosten. We zijn te vaak, te lief, te aardig, te voorbeeldig en geven vampieren, die ons leegzuigen veel te veel ruimte. Niet meer doen. Jij loopt leeg, de ander voed je met jouw energie.

Doe er je voordeel mee met al deze gouden tips van de topconsulenten van Qmediums!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.