Het behoeftig innerlijk kind

Het is bijna onmogelijk dat onze ouders, opvoeders, leraren onze behoeften tijdens onze kinderjaren helemaal konden invoelen of begrijpen. Het behoeftig innerlijk kind. Het is bijna onmogelijk dat onze ouders, opvoeders, leraren onze behoeften tijdens onze kinderjaren helemaal konden invoelen of begrijpen.
Als een kind voortdurend de voor het kind juiste aandacht wordt onthouden, reageert een kind meestal met ongewenst gedrag en leert het dat straf of een negatieve reactie beter is dan helemaal geen aandacht. In dit geval wordt evenmin tegemoet gekomen aan de werkelijke behoeften van het kind.
Het gevolg hiervan kan zijn dat bij het volwassen worden, een ontevreden innerlijk deel behoeftig, verwaarloosd zelfs uitdagend innerlijk kind blijft. Op de meest onverwachte momenten en situaties wordt dit innerlijk deel aangeraakt en geactiveerd.
De behoeftige delen van het innerlijke kind doen ons zoeken naar goedkeuring buiten onszelf en vaak helaas een leven lang.
Keer op keer worden die delen vanuit een niet bewuste staat getriggerd. Door het onbewust zijn van die behoeften wordt er geen verantwoordelijkheid genomen om die delen in zichzelf te genezen.
De eigen innerlijke censor kan een weerspiegeling zijn van de opvattingen van de ouders, opvoeders, leraren, als er niet de behoefte is om hierin inzicht te verwerven.
Zo wordt het patroon in stand gehouden en wordt de verantwoordelijkheid neergelegd in relaties.
De onderliggende mechanismen zijn uitlopers van het wel soms complexe proces van conditionering en kunnen grote obstakels vormen voor familie-healing, als deze niet als een intrinsiek deel daarvan wordt erkend. Hierbij zijn onder meer familie-opstellingen heel verhelderend en helend.
Wanneer de volwassene leert om een eigen goede innerlijke ouder te creëren, ontslaan we onze familie en verandert het verwachtingspatroon, dat daar nog steeds aan gekoppeld is.
Zelfhulp voor het innerlijke kind werkt bijzonder healend. Is de impact van het verleden bijzonder heftig geweest, dan is het belangrijk om een professionele therapeut te raadplegen. Hierbij is emotioneel lichaamswerk een heel helende weg om met de diepste pijnen uit je kindertijd op verschillende lagen te werken zodat je je eigen innerlijke, voldoende, goede ouder kan belichamen.
Dit zijn thema’s die nu ook heel sterk aan de orde zijn, vooral omdat veel relaties op het randje staan van stoppen of doorgaan.
Partners die vanuit hun eigen kindertijd de pijn meedragen en zich onbewust zijn van de impact op een relatie, projecteren hun pijn, behoeften bij een partner.
We kunnen het puin van het verleden met compassie en mededogen helen en leren die delen die we ontbeerd hebben, terug te halen naar onszelf, met ons hart en ons hele wezen. En dat dit niet altijd gemakkelijk zal zijn, is een gegeven. Maar wat we ervoor terugkrijgen is de mooiste gift die we aan onszelf kunnen schenken.
De weg naar een bevrijd liefdevol inspirerend partnerschap is gezet. En hierin kan niemand de belofte doen in tijd. De enige constante aanwezige energie die we mogen delen is de kracht van verbinding in liefde.

Warme hartegroet
Mieke

Rachel 2
000602
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Joys
000594
 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelic Mysta
000608
 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Margret
000612
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Marie
000601
 

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Dion
000610
 

Magnificent Soul
000604
 

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Mirjam
000605
  

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Sarah Kay
000592
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.