Het leven is heel simpel

Het leven is heel simpelHet leven is heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen voor een fijn en gelukkig leven, is lief voor jezelf te zijn. Dat is echt het enige. En af en toe eens bellen met een medium, of paragnost, een coach, een counselor op www.qmediums.nl voor persoonlijke groei en meer bewustwording. Om te sparren of je nog op het juiste pad zit. Of je ergens op bij zou moeten sturen en daar wel wat antwoorden en inzichten van een top medium bij kunt gebruiken.

Je bent tenslotte ook een mens en elk mens heeft zijn angsten. En die mogen er zijn, die moeten er ook zijn. Want elke angst is een kans! Want die angsten zijn er om ons te laten groeien. Om nog meer lef en durf te krijgen dat je het leven durft te gaan leiden wat goed voor jou is. Om die reden is jezelf af en toe verwennen met een mooi belconsult op www.qmediums.nl is geen sinecure.

Waarom is het zo ongelooflijk belangrijk om lief te zijn voor jezelf
Als mens zou er maar één doel in het leven moeten zijn. Zodanig leven dat je jezelf in niets te kort doet. Want elk tekort die jij accepteert, op welk vlak dan ook, liefde, werk, mensen, doe je je zelf iets mee aan. Jezelf te kort doen, betekent letterlijk, jouw lijf een opdonder geven. En aangezien jouw lijf niet te koop is. Aangezien jouw lijf voor jou werkt, aangezien jij echt wel oud wilt worden in volle gezondheid, begrijp je nu dat je jezelf nooit te kort moet doen.

Altijd lief voor jezelf zijn
Dit is waarom je altijd lief moet zijn voor jezelf. Zo voorkom je lijden, piekeren, pijn, verdriet. Dan is er heus ook nog sprake van tegenspoed. Dat hoort bij het echte leven. Maar aangezien jij er goed van doordrongen bent dat tegenspoed er mag zijn en jij degene bent die dan moet bijsturen, want je streven is altijd gericht op lief voor jezelf zijn. Staat een tegenslag voor jou voor een uitdaging en los je die op. Je gaat dan niet bij de pakken neerzitten. Je pakt het aan, want een tegenslag die niet wordt aangepakt, wordt een zeurende zweer. Daar ben jij je van bewust en dat wil je niet (meer). Want je weet dat je daarmee jezelf weer te kort doet. Alles, maar dan ook alles is gericht op lief zijn voor jezelf.

Hoe weet je nu of je lief bent voor jezelf
Je weet zelf heel goed wanneer je lief bent voor jezelf, dan gaat je leven van een leien dakje. Dan heb je energie, je slaapt goed, je ervaart geen stress. Je loopt niet te piekeren. Je voelt je goed, je hebt plezier. Je loopt niet te rennen en te vliegen. De mensen om je heen menen het goed met je. Je gaat mee met de flow van het leven. Je voelt diep van binnen hetzelfde als wat jij naar buiten toe uitstraalt. Er is een diep gevoel van tevredenheid en je bent dankbaar voor wat er is. Je zit echt met jezelf in het nu. Je bent waarheid. Je bent puur.

Hoe ben je lief voor jezelf
Door bij elke stap die je zet en doet, goed te voelen en waar te nemen, te kijken, of je jezelf daar niet te kort mee doet. In het dagelijks leven uit zich dit, in ik durf nee te zeggen, als ik diep van binnen een nee voel. Ik hoef bij die nee mij niet te verantwoorden. Want als ik dat ga doen, voel ik mij eigenlijk schuldig over de nee. En ik hoef mij niet schuldig te voelen hiervoor. Ik doe mijzelf te kort als ik geen nee zeg.

Ik zal ook als ik iets zeg en daar achteraf spijt van heb, mijzelf daar niet nodeloos voor straffen. Mijzelf daar schuldig over blijven voelen. Ik vergeef mijzelf razendsnel. Want ik weet dat als ik in dat schuldgevoel blijf hangen, mijzelf te kort doe.

Ik zal nooit in een werksituatie blijven zitten, als ik mijzelf daar niet goed bij voel, mijzelf te kort mee doe. Ook al hangt er een enorme beloning aan, dat het goud geld oplevert. Want ik doe mijzelf te kort hiermee. Zo zal ik ook geen relatie accepteren met iemand die mij niet laat voelen voor de volle 100% voor mij te willen gaan. Dat wijs ik liefdevol af. Dat neem ik de ander niet kwalijk. Ik zou het mijzelf kwalijk moeten nemen, als ik er in zou blijven zitten. Maar ik neem mijzelf niets meer kwalijk, want daarmee doe ik mijzelf wederom te kort.

En zo ben je lief voor jezelf. En als vanzelf lief en goud eerlijk naar anderen. Je bent namelijk jouw waarheid aan het spreken. Een ander heeft daar recht op. Want in situaties blijven zitten waar jij niet blij mee bent, doe je niet alleen jezelf maar de ander ook tekort mee en ben je niet eerlijk, niet puur. Je spreekt geen waarheid.

En zo simpel is het leven dus!
Hier verlang jij naar, dit wil jij ook! Bel met top mediums en krijg inzichten hoe jij het leven voor jezelf zo simpel mogelijk kan maken.

Krachtgroet, Claris

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen.