Het verleden loslaten

Het verleden loslaten Het verleden loslaten. Je wilt graag iemand aantrekken in je leven. Hierbij merk je dat je nog heel veel aan je ex denkt. Ondanks dat je ex een heel dominant en overheersend persoon was in de relatie, kan je niet stoppen met te denken aan die ex.
Dit soort readingen is anders omdat je eerst een kaart moet kiezen die een persoon, een gevoel, een situatie of wat je los wilt laten, vertegenwoordigt.
Hierdoor ga je je op de kwestie zelf concentreren.
Neem de 22 kaarten van de Grote Arcana en kijk naar elke kaart. Besluit welke kaart jouw situatie weerspiegelt.
Stel dat een ex voortdurend in je gedachten rondspookt, je verlangt heel sterk naar je ex, dan kan je de Geliefden kaart nemen, je kan de Keizer kaart nemen als je ex een dominante, overheersende partner was in de relatie, of je kan ook de Duivel kaart nemen als je partner egoïstisch was en meer interesse had voor geld en macht.
Schud dan alle kaarten door elkaar en leg dan de kaarten in deze volgorde:
Kaart 1 leg je helemaal links en is de kaart die je uit de Grote Arcana bewust hebt gekozen (bijvoorbeeld Geliefden, Keizer, Duivel…).
Kaart 2 leg je horizontaal bovenop de eerste kaart. Dit kan ook een kaart zijn uit de Kleine Arcana. De tweede kaart staat voor wat jou weerhoudt je ex los te laten, bijvoorbeeld Bekers Zeven. Dit betekent dat je jezelf voor de gek houdt en denkt dat hij/zij ooit terugkomt en alles beter zal zijn. Wat je weerhoudt om je ex los te laten zijn de gedachten hoe het allemaal anders had kunnen zijn.
Kaart 3 leg je naast kaart 1. Hier krijg je te lezen hoe je verder kan gaan bijvoorbeeld de Gehangene. Deze kaart laat je zien dat je je pijn mag accepteren en rouwen om het verlies. Het is belangrijk in het hier en nu te leven en stoppen met jezelf verhalen te vertellen of te laten vertellen.
Kaart 4 leg je naast kaart 3 en geeft de toekomstige invloeden aan die je moet vermijden. Bijvoorbeeld Bekers Vier. Dit betekent dat je je gevoelens van apathie en emotionele blokkades moet vermijden. Je mag jezelf de toestemming geven affectie voor iemand anders te voelen. De gedachte ook bewust loslaten dat je niemand meer kan vertrouwen.
Kaart 5 leg je naast kaart 4 en laat de toekomstige invloeden zien die je mag verwelkomen, bijvoorbeeld Zwaarden Vijf. Dit verwijst ernaar dat je je eigen behoeften op de eerste plaats moet zetten. Je mag je openstellen om te genieten van nieuwe ontmoetingen, wat en wie je een fijn gevoel geven. Wellicht is een vorige relatie gestopt, omdat het nodig was jezelf te worden.
Welke legging je ook doet, maak het eerst heel stil in jezelf, laat alle wensvolle gedachten los, stel je een blanco doek voor, geen verwachtingen, geen projecties en als je voelt dat je klaar bent om je kaarten te leggen, kan je een heel helder zicht krijgen op jouw vraag.

Inspirerende groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.