Het wordt tijd voor spiritualiteit

Het wordt tijd voor spiritualiteitHet wordt tijd voor spiritualiteit. Dat we aan de slag gaan om ons leven vanuit een ander perspectief te gaan zien. Een perspectief dat we allemaal een prachtig mooi mens zijn, ongeacht, kleur, ras, plek van geboorte, afkomst en wat we voor ons geld doen.

Iedereen, maar dan ook iedereen is even belangrijk en daarom wordt het tijd voor. Tijd om door een hele andere bril te gaan kijken. Welke bril is dat? Dat is de bril die ziet. Ik ben niet meer dan een ander en ook niet minder.

Iedereen mag zijn, zoals die wil zijn. Hier zijn wij, de mediums en paragnosten van Qmediums groot fan van. Als je deze bril opzet, van gelijkheid voor iedereen, waar start je dan om op die manier te kunnen kijken?

Je start bij jezelf. Alles, maar dan ook alles begint altijd bij jezelf. We geven je graag handvatten mee om deze prachtige bril, die alles in een ander perspectief zet, op te kunnen gaan zetten. Wat kun je daarvoor aan jezelf veranderen?

Dat begint met je nergens meer voor te verontschuldigen. Alles wat je doet, doe je met een puur hart en met de kennis en wijsheid die je hebt. Fouten maken bestaan niet, wel dat je van iets wat je doet, kunt leren.

Hoe ga je aan de slag om je nergens meer voor te verontschuldigen?

 

•       Toon je gevoelens. Door je gevoelens te gaan tonen, laat je zien dat je een mens bent, die zichzelf van waarde vindt. Die zichzelf een mooi mens vindt en door zijn gevoelens te tonen, laat zien. Ik verontschuldig mij niet, omdat ik gevoelens heb.

 

•       Ken je grenzen en stel ze. Je hoeft je niet te verontschuldigen als je iets niet fijn vindt, of wenst te accepteren van een ander. Je hoeft geen tekst en uitleg te geven, als je nee zegt.

 

•       Spreek waarheid. Iedereen weet wat waarheid spreken is. Is niets abacadabra aan. Toch spreken de meesten het niet. Bang om af te gaan, afgewezen te worden. Geleerd door middel van manipulatie zaken voor elkaar te krijgen. Je weet dat, Punt.

 

•       Durf nee te zeggen als je dat diep van binnen voelt. Hoef je je ook niet voor te verontschuldigen. Leer kinderen dat ze alles mogen vragen en een ja of nee kunnen krijgen. Zo leer je ze, dat ze zelf nee mogen zeggen en een nee kunnen krijgen.

 

•       Je verontschuldigen is ook niet meer overal op reageren. Je voelt diep van binnen wat wijsheid is om te doen. Reageer je niet, kan een ander daar iets van vinden. Dan vindt die anders dus iets van jou. Die ziet je dan niet als een gelijkwaardig mens. Die wil voor jou bepalen hoe je moet zijn. Verontschuldig je niet als je niet een reactie wilt geven.

 

•       Denk in, ik hoor op de eerste plaats. Dat is nog in de huidige maatschappij een doodzonde. Maar wat als iedereen dit gaat doen? Dan leven we vreedzaam samen, kan ik je vertellen. Niemand hoeft zich dan nog ergens voor te verontschuldigen.

 

•       Je mening geven, het met iemand niet eens zijn. Ook daar ga je voor en verontschuldig je je niet meer voor. We zijn allemaal verschillend. Mogen we dan ook een eigen mening hebben?

 

•       Afstand nemen als je voelt dat het niet meer klopt. Zonder tekst en uitleg, je niet er voor verontschuldigen.

 

Dit is wat spiritualiteit voor staat. Dit is op weg naar een maatschappij van gelijkwaardigheid en vreedzaamheid. Het wordt tijd voor spiritualiteit.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.