Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken?

Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken?Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken? Het lijkt wel of de ziel langzaam uit de mens aan het verdwijnen is. Alleen dat kan helemaal niet. De mens is namelijk de ziel. Toch merk je dat er een grote verandering gaande is. Dat voor mediums en consulenten aanvoelt, als spiritueel ontwaken wereldwijd.

Dat gaat altijd gepaard met een enorm dieptepunt, een schokgolf. Zie het als een scheiding die je helemaal niet zag aankomen en je leven volledig op zijn kop zet. En jij het maar niet begrijpt wat je overkomt en maar één ding wilt.

Je wilt de ander terug in je leven, daar heb je alles voor over. En niet alleen wil je dit, ineens begrijp je, uit het niets ook, waar het in de relatie aan heeft geschort en wat je eigen aandeel daar in is. En wat zou je graag de kans krijgen dit wel op de juiste manier aan te kunnen pakken.

De mens, de wereld moet wakker worden geschud, vinden wij van Qmediums. Met een grote schokgolf moeten we er allen achter komen, dat onze ziel gekoesterd dient te worden. Dat als we dat niet doen, de mensheid zichzelf blijft aandoen, wat die zichzelf al eeuwen lang aandoet.

Elkaar de les lezen, beoordelen, veroordelen, niet normaal vinden, beschuldigen, haten, afwijzen, bekritiseren, ruzie maken. Je kunt het zo gek niet prakkiseren of we zijn bezig met naar een ander te wijzen, het beter te weten.

Hoe denk je dat we ons daaronder voelen, inclusief jijzelf? Want ook jij maakt het aan de lopende band mee. Dit is toch niet wat we allen willen? Tenminste als je je bewust bent van de gevolgen die we hiermee creëren.

We worden er angstig door, onzeker, schuw, depressief, ziek. Hoe ver gaan we nog door, vragen wij ons af van Qmediums, voordat de mens in gaat zien, dat de weg die die bewandelt, precies het tegenovergestelde bewerkstelligd, dan dat die wil zien!

We straffen mensen constant af, omdat ze niet zijn zoals wij. Omdat ze niet doen zoals wij. Omdat ze anders zijn dan wij? We doen het zelfs naar onze geliefde? Hoe dan, wel eens bij stilgestaan of dit überhaupt iets met liefde van doen heeft?

Het is tijd om anders in het leven te gaan staan en dat start bij onszelf, geeft een paragnost van Qmediums aan. De mens moet liever voor zichzelf worden. Zodra die dat wordt en laat dat nou de bedoeling van het aardse leven zijn.

Dan gaan we werken aan zelfvertrouwen. Kan de angst geen kans meer krijgen en hoe gaan we er nu voor zorgen dat we liever voor onszelf worden allemaal? Door elkaar alleen nog maar positief te benaderen.

We gaan bij elkaar zelfvertrouwen kweken, door complimententaal toe te gaan passen. Ik dank je voor het halen van deze heerlijke kop koffie. In plaats van dank je te zeggen of het de gewoonste zaak van de wereld te vinden.

Ik ben blij dat je altijd vertelt hoe laat of je thuis bent. Ik vind het fijn dat je mij helpt. Ik kan er van genieten als je de kids even van mij overneemt. Ik vind het fijn dat ik op je kan rekenen. Als wij allen hiermee aan de slag gaan, kweken we bij elkaar zelfvertrouwen.

Gaan we krachtiger in onze eigen schoenen door staan en dat heet weer een hele positieve invloed op het geheel. Doe je mee!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!