Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken?

Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken?Hoe helpen we elkaar zelfvertrouwen kweken? Het lijkt wel of de ziel langzaam uit de mens aan het verdwijnen is. Alleen dat kan helemaal niet. De mens is namelijk de ziel. Toch merk je dat er een grote verandering gaande is. Dat voor mediums en consulenten aanvoelt, als spiritueel ontwaken wereldwijd.

Dat gaat altijd gepaard met een enorm dieptepunt, een schokgolf. Zie het als een scheiding die je helemaal niet zag aankomen en je leven volledig op zijn kop zet. En jij het maar niet begrijpt wat je overkomt en maar één ding wilt.

Je wilt de ander terug in je leven, daar heb je alles voor over. En niet alleen wil je dit, ineens begrijp je, uit het niets ook, waar het in de relatie aan heeft geschort en wat je eigen aandeel daar in is. En wat zou je graag de kans krijgen dit wel op de juiste manier aan te kunnen pakken.

De mens, de wereld moet wakker worden geschud, vinden wij van Qmediums. Met een grote schokgolf moeten we er allen achter komen, dat onze ziel gekoesterd dient te worden. Dat als we dat niet doen, de mensheid zichzelf blijft aandoen, wat die zichzelf al eeuwen lang aandoet.

Elkaar de les lezen, beoordelen, veroordelen, niet normaal vinden, beschuldigen, haten, afwijzen, bekritiseren, ruzie maken. Je kunt het zo gek niet prakkiseren of we zijn bezig met naar een ander te wijzen, het beter te weten.

Hoe denk je dat we ons daaronder voelen, inclusief jijzelf? Want ook jij maakt het aan de lopende band mee. Dit is toch niet wat we allen willen? Tenminste als je je bewust bent van de gevolgen die we hiermee creëren.

We worden er angstig door, onzeker, schuw, depressief, ziek. Hoe ver gaan we nog door, vragen wij ons af van Qmediums, voordat de mens in gaat zien, dat de weg die die bewandelt, precies het tegenovergestelde bewerkstelligd, dan dat die wil zien!

We straffen mensen constant af, omdat ze niet zijn zoals wij. Omdat ze niet doen zoals wij. Omdat ze anders zijn dan wij? We doen het zelfs naar onze geliefde? Hoe dan, wel eens bij stilgestaan of dit überhaupt iets met liefde van doen heeft?

Het is tijd om anders in het leven te gaan staan en dat start bij onszelf, geeft een paragnost van Qmediums aan. De mens moet liever voor zichzelf worden. Zodra die dat wordt en laat dat nou de bedoeling van het aardse leven zijn.

Dan gaan we werken aan zelfvertrouwen. Kan de angst geen kans meer krijgen en hoe gaan we er nu voor zorgen dat we liever voor onszelf worden allemaal? Door elkaar alleen nog maar positief te benaderen.

We gaan bij elkaar zelfvertrouwen kweken, door complimententaal toe te gaan passen. Ik dank je voor het halen van deze heerlijke kop koffie. In plaats van dank je te zeggen of het de gewoonste zaak van de wereld te vinden.

Ik ben blij dat je altijd vertelt hoe laat of je thuis bent. Ik vind het fijn dat je mij helpt. Ik kan er van genieten als je de kids even van mij overneemt. Ik vind het fijn dat ik op je kan rekenen. Als wij allen hiermee aan de slag gaan, kweken we bij elkaar zelfvertrouwen.

Gaan we krachtiger in onze eigen schoenen door staan en dat heet weer een hele positieve invloed op het geheel. Doe je mee!