Hoe herken je mensen die nep zijn

Hoe herken je mensen die nep zijnLevens in een wereld waarin veel nep is en dan heb ik het niet over dure merken die worden nagemaakt. Ik heb het over de mens zelf die nep is, omdat die persoon graag iemand wil zijn, die die niet is. Daar alle moeite voor doet om het te worden en ondertussen als nep mens in de wereld staat.

Je komt er mee in aanraking en omdat nep heel moeilijk te ontdekken is, we worden er steeds slimmer en sluwer in, is het goed om te weten waaraan je een nep mens kunt herkennen. Trouwens iedereen weet precies wanneer die te maken heeft met een nep mens, daar hebben we allemaal onze voelsprieten voor, maar die voel je alleen als je zelf niet nep bent.

Mensen die altijd in de belangstelling willen staan, het hoogste en laatste woord willen hebben, zijn bijna altijd nep. Ze doen dit, om hun eigen onzekerheid te maskeren. Als jij al de woorden gelooft en tegen deze mensen opkijkt, dan heb je nog niet door dat ze nep zijn. Ze zijn niet zichzelf.

Mensen die altijd cool willen zijn, die jou voorspiegelen dat hun leven een aaneenschakeling van fijne dingen is. Ze hebben altijd wel iets te doen, ze lachen daar bij, posten het en ze lijken wel nooit iets in hun leven mee te maken wat erg is. Niemand heeft zo’n leven, niemand houdt dat vol, dus het beeld wat ze neerzetten, dat zo cool lijkt, bestaat niet. Trap er dus niet in.

Mensen die altijd in hun leven drama hebben, waarin niets wilt lukken. De de schuld neerleggen voor hun ellende bij anderen. Het overkomt ze, altijd als een duvel uit een doos. Ze hadden werkelijk geen idee dat er nog een schuld ergens openstond. Dat is niet hun schuld. Ze zijn zich er niet van bewust dat ze anderen verantwoordelijk stellen. Ze klagen altijd en het is niet hun schuld. Alles zit ze altijd tegen, ze hebben nooit eens geluk.

Leugenaars zijn nep, maar dat is een logische. Maar heb maar eens door in eerste instantie dat ze liegen. Ze zijn er bedreven in geworden, weten precies hoe ze iets moeten brengen en jij gelooft ze in eerste instantie. Vallen ze door de mand, gooien ze er nog een leugen overheen en jij raakt aan de twijfel.

Dan is er nog een groep van neppe mensen, je kent ze vast wel. Overdreven aardig doen en ondertussen iets aan je vragen, waarop je eigenlijk geen nee meer kunt zeggen. Diep van binnen voel je dat je er in wordt geluisd. Dat betekent dat ze nep zijn, ze manipuleren je.

Als je ze door hebt, ben jij authentiek. Heb je er moeite mee, ze nog te ontmaskeren zijn een paar goede gesprekken met een paragnost of medium van Mastermedium zeker op zijn plaats. Je wilt namelijk er niet in worden geluisd door neppe mensen. Niemand wil dat, of je moet zelf nep zijn, dan doe je vrolijk met ze mee.

Maar dat houdt een mens niet lang vol. Probeer maar eens de hele dag toneel te spelen, het lukt je niet. Diegenen die nep zijn, altijd in de drama terechtkomen, altijd liegen, altijd manipuleren, altijd in de belangstelling willen staan, zullen op een gegeven moment ervaren dat er geen publiek meer voor ze is.

Ze vallen door de mand, ze raken mensen uit hun omgeving kwijt. Daar kan jaren overheen gaan, ze lopen allemaal een keer tegen de lamp. Het leven zelf haalt ze in, de liefde, de authenticiteit haalt ze in.

We krijgen er dagelijks mee te maken, met mensen die naarstig op zoek zijn naar zichzelf. Bijna allemaal komen ze een keer met spiritualiteit in hun leven in aanraking. Want spiritualiteit is zuiver en oprecht. Daar zullen ze een keer aan moeten geloven. In de tussentijd, zorg er voor dat je je niet verbindt met deze mensen, jij raakt jezelf er door kwijt.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!