Hoe kom je van angst af?

Hoe kom je van angst afHoe kom je van angst af? Zonder dat we ons er bewust van zijn, leven we in een voortdurende stroom van angst. Dit is niet een angst die je kunt benoemen. Als angst voor vliegen, voor op de snelweg rijden, of spinnen. Deze angst weet je.

We hebben het over een angst die onbewust in je is geslopen en wat een manier van leven is geworden. Zeg maar overleven. Hoe kom je van deze onzichtbare, destructieve angst af. Die jouw hele leven beperkt op alle fronten.

We zijn te rade gegaan bij mediums en paragnosten van Qmediums, die weten tenslotte alles van onbewuste angst en loslaten er van. Die weten ook alles over liefde en overvloed. Want dat is waar je als mens naar toe moet.

Maar hoe doe je dat? Hoe kom je daar! De eerste stap is erkennen dat deze angst aanwezig is en neem van ons, spiritueel consulenten van Qmediums aan, praktisch iedereen loopt er mee rond. Dat komt, omdat we als kind de angst letterlijk allemaal worden ingeduwd.

Kunnen je ouders en anderen aan de ene kant niets aan doen. Ook hun is het overkomen. Aan de andere kant kunnen we er massaal iets aan doen, als we gaan beseffen hoeveel levens het kapot maakt.

Hoe kom je van angst af die je leven beheerst? Aan jezelf durven toegeven dat je er vanuit leeft. Heb de durf om het hardop te zeggen en om er iets mee te willen gaan doen. Er mee wilt afrekenen. Vertel jezelf dat je vele malen beter verdient dan wat er nu is. Dat je door die angst niet voluit kunt leven.

Dat je voor jezelf er alles aan zal doen, die angst aan te pakken. Er doorheen te gaan. De volgende stap is, laat het er zijn, gek hè, niet tegen vechten, het weg willen hebben. Laat het  er zijn. Maar! Je niet meer laten beheersen. Dat is de tweede stap, zegt een medium van Qmediums.

Luister er naar, maar geef niet toe. Eer het, maar aanbidt het niet. Je zult dan nog steeds met angst worden geconfronteerd, alleen het beheerst je niet meer. Je verzamelt een kracht, een moed, een lef en een durf, die je krachtiger maakt dan de angst.

Het heeft je dan niet meer in de tang. Je accepteert dat het er is, het krijgt alleen geen kans meer jou te leiden. Want je door angst laten leiden, geeft lijden. De volgende stap is jezelf vergeven. Vergeven dat je je vroeger schaamde.

Dat dat nergens voor nodig is. Door jezelf te vergeven dat je je schaamde voor jezelf, voel je een bepaalde bevrijding, maar ook een power in je naar boven komen. Ondertussen is de angst er nog steeds, maar die krijgt door jouw accepteren dat het er is, het idee dat het er mag zijn.

Je gaat huilen, let maar op. En weet je waarom je huilt, zegt een paragnoste van Qmediums, van liefdesverdriet. Verdriet dat de liefde er niet is. Alleen verwar deze liefdesverdriet niet met het verlies van een partner.

Het is hele andere liefdesverdriet. Het is het verdriet van het verlies van de liefde voor jezelf. Die je tot op heden niet hebt mogen zien en voelen en uit hebt kunnen leven. Nu je dit verdriet als juiste liefdesverdriet kunt zien. Ga je de angst los kunnen laten. Want liefde voor jezelf komt er voor in de plaats.

Zo bevrijd je je van de angst, die er nog steeds is, jou niet meer in zijn macht heeft. Die liefde koesteren, word je waarheid en daar kan angst niet tegenop. Waarheid laat zich horen en zien, die durft zich uit te spreken. Die toont de moed om voor zichzelf te gaan staan en op te komen. Die schaamt zich nergens meer voor.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.