Hoe krijg je wat je wenst?

Hoe krijg je wat je wenst?Hoe krijg je wat je wenst? Ieder mens heeft wensen. Die kunnen gaan van een dikke vette bankrekening, naar een perfect uiterlijk. Een partner die aan al je voorwaarden voldoet. Nog een keer terug naar dat paradijselijke plekje, waar het zo heerlijk vertoeven was.

Maar ook, weer gelukkig worden, uit een depressie geraken, een dierbare overledene kunnen spreken, Beter worden van een ziekte,. Iedereen heeft zo zijn wensen en hoe krijg je wat je wenst? Laten we je dan direct uit de droom helpen.

We zullen lang niet alles krijgen wat we wensen en hoe komt dat? Omdat heel veel wensen, ondanks dat we ze wensen, voor ons juist niet het juiste is. Hiermee geven we direct aan, als Qmediums, we worden hier op het aardse als ziel geleid.

Stel voor dat jij dolgraag je ex terug wenst. Het verdriet is niet te beschrijven en je hebt maar een ding waar je je dagelijks mee bezig houdt. Wanneer komt die terug. Het kan zomaar zijn dat deze wens van jou nooit in vervulling zal gaan.

Hoe komt dat? Omdat ze boven precies weten wat goed voor jou is, wat het beste voor jou is. Alleen heb jij als aardse ziel dat nog niet in de gaten. Je kijkt naar het geheel als een gelukzaligheid. En vraagt je niet af, of dat het echt wel zo was.

Ze weten dus boven exact wat voor jou het beste en het fijnste is en dat is dan schijnbaar niet deze partner. Weet je dat praktisch iedereen op een gegeven moment daar achter komt. Verdriet en leed is er nooit voor eeuwig.

Geen mens houdt dat vol en boven zijn ze elke seconde bezig jou te helen met liefde. Alleen jij kunt dat nog niet toelaten voor jezelf. Op een gegeven moment wel. Je moet wel, wil je jezelf niet volledig kwijtraken.

Zodra jij uit de diepe put klimt van liefdesverdriet, ga je ook reëler kijken naar de gehele situatie. Je gaat beseffen en ontdekken dat het plaatje wat jij zo dolgraag wilde zien, helemaal niet klopte. Dat je nu je verder bent, het veel beter is dat het je is overkomen en jij het loslaat.

Hoe krijg je wat je wenst? Je krijgt het door er ten volle in te geloven en te vertrouwen. Geen greintje twijfel of angst, piekeren, zorgen er over te hebben, constant mee bezig te zijn. Dan nog wil het niet zeggen, dat je wens wordt vervuld.

Sommige wensen zijn gewoon niet goed voor jou? Wat heb je aan een enorme pot geld. Wat heb je aan een perfect lijf? Je bent immers al perfect zoals je bent. Wensen die klein zijn, nietig, die te maken hebben met dierbaarheid en dankbaarheid.

Die wensen worden vaak wel vervuld. Maar ook dan kan het zomaar zijn dat jij het niet ziet. De wens kan namelijk in een andere hoedanigheid voor je worden neergezet. Stel voor jij wilt als wraak net zo’n auto als je ex partner had.

Je zal laten zien dat wat hij kan, jij ook kan. Welnu vanuit wraak dit willen, wordt een wens niet vervuld. Meer willen zijn dan een ander, wens wordt niet vervuld. Als je het gekscherend uitspreekt, en je laat het daarna los.

Hoe gek het ook klinkt, zegt een medium van Qmediums, dan heb je een grote kans dat het wel gaat gebeuren. Zo was er eens een klant die zo een wens had geformuleerd. Wil een cabrio en een terreinwagen van een bepaald merk. Veel te duur voor haar budget. Want die had haar ex en zij had niets. Ze liet het los, was er helemaal niet meer mee bezig. Totdat een vriendin een keer tegen haar zei. Heb je gezien dat je wens is gerealiseerd?

Ze begreep er niets van. Oh wacht, zei ze toen. Wow inderdaad. Ik heb een cabriootje en een terreinwagen. Alleen niet van dat merk dat ik voor ogen had en ook niet spiksplinternieuw. Maar ze had haar wens wel gekregen!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.