Hoe krijg je wat je wenst?

Hoe krijg je wat je wenst?Hoe krijg je wat je wenst? Ieder mens heeft wensen. Die kunnen gaan van een dikke vette bankrekening, naar een perfect uiterlijk. Een partner die aan al je voorwaarden voldoet. Nog een keer terug naar dat paradijselijke plekje, waar het zo heerlijk vertoeven was.

Wensen is ook!

Maar ook, weer gelukkig worden, uit een depressie geraken, een dierbare overledene kunnen spreken, Beter worden van een ziekte,. Iedereen heeft zo zijn wensen en hoe krijg je wat je wenst? Laten we je dan direct uit de droom helpen.

We zullen lang niet alles krijgen wat we wensen en hoe komt dat? Omdat heel veel wensen, ondanks dat we ze wensen, voor ons juist niet het juiste is. Hiermee geven we direct aan, als Qmediums, we worden hier op het aardse als ziel geleid.

Stel voor dat jij dolgraag je ex terug wenst. Het verdriet is niet te beschrijven en je hebt maar een ding waar je je dagelijks mee bezig houdt. Wanneer komt die terug. Het kan zomaar zijn dat deze wens van jou nooit in vervulling zal gaan.

Hoe komt dat? Omdat ze boven precies weten wat goed voor jou is, wat het beste voor jou is. Alleen heb jij als aardse ziel dat nog niet in de gaten. Je kijkt naar het geheel als een gelukzaligheid. En vraagt je niet af, of dat het echt wel zo was.

Universum bepaalt

Ze weten dus boven exact wat voor jou het beste en het fijnste is en dat is dan schijnbaar niet deze partner. Weet je dat praktisch iedereen op een gegeven moment daar achter komt. Verdriet en leed is er nooit voor eeuwig.

Geen mens houdt dat vol en boven zijn ze elke seconde bezig jou te helen met liefde. Alleen jij kunt dat nog niet toelaten voor jezelf. Op een gegeven moment wel. Je moet wel, wil je jezelf niet volledig kwijtraken.

Zodra jij uit de diepe put klimt van liefdesverdriet, ga je ook reƫler kijken naar de gehele situatie. Je gaat beseffen en ontdekken dat het plaatje wat jij zo dolgraag wilde zien, helemaal niet klopte. Dat je nu je verder bent, het veel beter is dat het je is overkomen en jij het loslaat.

Hoe krijg je wat je wenst

Hoe krijg je wat je wenst? Je krijgt het door er ten volle in te geloven en te vertrouwen. Geen greintje twijfel of angst, piekeren, zorgen er over te hebben, constant mee bezig te zijn. Dan nog wil het niet zeggen, dat je wens wordt vervuld.

Sommige wensen zijn gewoon niet goed voor jou? Wat heb je aan een enorme pot geld. Wat heb je aan een perfect lijf? Je bent immers al perfect zoals je bent. Wensen die klein zijn, nietig, die te maken hebben met dierbaarheid en dankbaarheid.

Die wensen worden vaak wel vervuld. Maar ook dan kan het zomaar zijn dat jij het niet ziet. De wens kan namelijk in een andere hoedanigheid voor je worden neergezet. Stel voor jij wilt als wraak net zo’n auto als je ex partner had.

Je zal laten zien dat wat hij kan, jij ook kan. Welnu vanuit wraak dit willen, wordt een wens niet vervuld. Meer willen zijn dan een ander, wens wordt niet vervuld. Als je het gekscherend uitspreekt, en je laat het daarna los.

Wensen de lucht ingooien en loslaten

Hoe gek het ook klinkt, zegt een medium van Qmediums, dan heb je een grote kans dat het wel gaat gebeuren. Zo was er eens een klant die zo een wens had geformuleerd. Wil een cabrio en een terreinwagen van een bepaald merk. Veel te duur voor haar budget. Want die had haar ex en zij had niets. Ze liet het los, was er helemaal niet meer mee bezig. Totdat een vriendin een keer tegen haar zei. Heb je gezien dat je wens is gerealiseerd?

Ze begreep er niets van. Oh wacht, zei ze toen. Wow inderdaad. Ik heb een cabriootje en een terreinwagen. Alleen niet van dat merk dat ik voor ogen had en ook niet spiksplinternieuw. Maar ze had haar wens wel gekregen! Anders kijken, dan zie je dat je wens vaak al is vervuld.