Hoe weet je of je voldoende van jezelf houdt

Hoe weet je of je voldoende van jezelf houdt?Hoe weet je of je voldoende van jezelf houdt? Voor velen de ver van hun bedshow, van zichzelf houden. Daar zit toch een heel groot stempel op. Dan ben je toch egoïstisch, of narcistisch? De is het toch altijd ikke, ikke en de rest kan stikken. Kijk maar naar die jongere generatie. Worden steeds narcistischer.

Waarom worden we steeds narcistischer?

Als we naar de jongere generatie kijken, zie ik als medium hele mooie mensen, die eigenlijk met hetzelfde worstelen als waar de mensen mee worstelen op oudere leeftijd. Waar met name de oudere leeftijd, de mens meer onder de tafel wegduikt. Staat de jongere garde meer op de barricade.

We worstelen met liefde

Weet je waar ze allebei, deze generaties mee worstelen? Met het woord liefde. Dat in feite betekent, houd van jezelf. De oudere generatie moest als een rolmodel fungeren. De jongere generatie pikt het rolmodel niet meer.

Die gaan gewoon hun eigen gang. Niemand die ze daar in tegenhoudt. Of hete en goed is of slecht, het ander goed is of slecht, daar gaan we het in dit blog van Qmediums niet over hebben. We gaan het hebben of de mens wel voldoende van zichzelf houdt. Op de juiste manier!

Hoe kun je namelijk leven, zonder van jezelf te houden? Dat kan domweg niet. Alleen we leren het niet. We krijgen niets aan onderwijs aangeboden als het om liefde en relaties gaat. Terwijl dat nou juist met de meeste pijn, ellende en frustraties gepaard gaat.

Als je niet hebt leren schrijven, heb je de vaardigheid schrijven niet te pakken en kun je het niet toepassen. Van jezelf houden, als je het niet hebt geleerd, kun je het niet toepassen en heb je er later last van. Dat geldt ook voor schrijven.

Zo simpel is het eigenlijk. Zonder van jezelf te houden, kun je nooit liefde op een juiste manier geven en delen. Hoe weet je nu of je voldoende van jezelf houdt? We zetten een paar punten voor jullie op een rij.

Wat is van jezelf houden?

•       Acceptatie. In hoeverre accepteer jij jezelf zoals je bent. Qua uiterlijk, qua gedrag, qua in het leven staand. Geef je jezelf daar een dikke voldoende voor? Dan heb je een grote stap gezet van jezelf te houden.

•       Hoe vrij mag je van jezelf zijn om te doen en te laten wat je zelf vindt? Als je van je zelf vindt, dat je dit mag zijn, laat je anderen niet jouw leven bepalen. Een duidelijk teken dat je voor jezelf kiest en van jezelf houdt.

•       Durf je alles te zeggen wat je denkt? Uiteraard op een manier dat je de ander niet krenkt? Als je van je zelf vindt, dat je dat doet, houd je van jezelf.

•       Durf je grenzen aan te geven? Ook weer hierbij geldt, zonder bot of het op een brute manier te doen. Als jij dat kunt, een teken dat je van jezelf houdt.

•       Vind je dat jouw mening er toe doet en spreek je deze ook uit. En ervaar je dan achteraf niet gevoelens van. Had ik beter niet kunnen doen, of heb ik domme dingen gezegd? Als dit zo is, wederom een teken dat je van je zelf houdt en vanuit zelfliefde het leven leeft.

•       Ben je mild naar jezelf of juist heel kritisch. Baal je van fouten maken, of juist niet. Kun je er om lachen? Als je mild bent en fouten gemaakt mogen worden, dan is dat wederom een teken dat je van jezelf houdt.

Hoe weet je of je voldoende van jezelf houdt? Vraag dat gerust eens aan de mediums en paragnosten van Qmediums. Zij zijn bij uitstek de juiste om eens te raadplegen. Dan kan al voor 0,80cpm!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!