Hoe zie jij het geven van complimenten?

Hoe zie jij het geven van complimenten? Als je er op let, hoor je ze weinig, complimenten. We zijn het domweg niet egwend, ze te geven en al helemaal niet te ontvangen. Onze aandacht is gericht op datgene wat niet goed gaat in onze ogen, of wat fout is. Maar ja, wat is niet goed en wat is fout?

We groeien niet op met complimenten, zouden we dat wel doen, geeft een kwaliteitsmedium van Qmediums aan, zou het de gewoonste zaak van de wereld zijn. Het spreek woord luidt tenslotte ook, jong geleerd, oud gedaan.

Hoe zie jij het geven van complimenten? Weet je dat diegene die een compliment geeft, vaak wantrouwend wordt aangekeken. Zo van, nou zeg, wel goed bij je hoofd? Meen je dit nou echt! En waar we ook heel goed in zijn.

Een compliment bagatelliseren. Oh joh was een uitverkoopje. Had je niet hoeven doen. Nou heb ik al heel lang hoor. Allemaal van die standaardzinnetjes die iets aangeven. Dat we het niet gewend zijn elkaar complimenten te geven.

Terwijl, als je er eenmaal mee begint, je zou kunnen zeggen, zieltjes mee wint. Wellicht in het begin, omdat de mensen jou zo niet kennen. We vullen ongemerkt bij iedereen iets in. Als je dit blijft doen, het spreken in complimententaal, gaan ze het waarderen.

Je zult zien, het wordt zelfs overgenomen, het voelt namelijk zoveel fijner om zo te spreken. Je berichtjes aan anderen, altijd eerst met een compliment te beginnen. Leuk je te lezen, fijn je te horen.

Alleen is er in het hele gebeuren wel een maar. Omdat we het helemaal niet gewend zijn, kan het al snel als overdreven worden ervaren. Kunnen mensen het vreemd vinden. Kunnen ze bij gaan denken, doe normaal.

Maar wij van Qmediums weten maar al te goed, dan je voorbij de maar dient te kijken en te doen. Als er een maar om de hoek komt kijken, dan zit de ander vast in zijn eigen overtuigingen. Des te meer reden om het wel te blijven doen.

Hoe zie jij zelf het geven van complimenten? Ben je er scheutig mee, of juist heel karig. Sta je er misschien helemaal niet bij stil, als veel anderen. Terwijl het juist zo fijn is, om het te doen en als we het allemaal zouden gaan doen.

Weet je wat het effect daarvan is, zegt een spiritueel consulent van Qmediums. Datgene waar we ons aan ergeren, niet goed vinden, gaat minder opvallen en daardoor dus ook minder aandacht krijgen.

Dat is niet het enige positieve effect. Het gaat de mens ook onderling meer verbinden, blijer maken. Er zal minder afgunst zijn naar elkaar. We gaan ons ook veel minder afvragen. Of er bij invullen. Allemaal positieve effecten van complimenten uitspreken.

Je zult zien, zegt een paragnost van Qmediums, dat we als mens veel meer zelfvertrouwen er door gaan krijgen. We voelen ons gewaardeerd, gezien, gehoord. Dat zijn toch vaak dingen die we, als we alleen het negatieve benoemen, bij ons diep van binnen er voor zorgen, dat we onszelf niet als een stralend persoon zien.

Wil jij leren hoe je deze switch kunt maken? Bel of chat dan gerust eens met ons, het kwaliteitsteam van Qmediums.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.