Hoofdpijn een veel voorkomende kwaal

Hoofdpijn een veel voorkomende kwaalWe hebben er allemaal wel eens last van, hoofdpijn en vaak is er niet echt iets ernstigs aan de hand. Toch is elke signaal wat je lichaam afgeeft, een signaal waar je acht op zou moeten slaan. Zonder er bij na te denken een pijnstiller innemen, ben je er niet. Want te veel pijnstillers leveren namelijk ook weer hoofdpijn op. Zo kom je in een vicieuze cirkel terecht.

Er zijn verschillende vormen van hoofdpijn: Migraine, spanningshoofdpijn, clusterhoofdpijn, pijn achter op het hoofd, of juist voor. Hoofdpijn in de nek. Maar eigenlijk komt hoofdpijn bijna altijd op hetzelfde neer. Er is iets, een reden waardoor jij pijn hebt.

Een behandeling kan eigenlijk niet eerder plaatsvinden dan dat je hebt achterhaald waardoor de pijn ontstaat. Vaak gunnen we ons daar de tijd niet voor en zoeken we ons heil in een pil of een paar. We moeten door, negeren signalen en het gevolg kan zijn, dat de hoofdpijn frequenter je parten gaat spelen.

Als de pijn regelmatig terugkerend is, is een bezoek aan de huisarts zeker op zijn plaats. Vaak kun je hoofdpijn relateren aan te druk zijn, te veel hooi op je vork nemen. Te veel piekeren, te veel problemen op je nek meedragen. Het kan ook zomaar een oorzaak zijn van te weinig slaap.

Het meest voorkomend is spanningshoofdpijn en dan ook vaak nog in het weekend. Het lichaam is een bepaald ritme gewend, een bepaalde hoeveelheid cafeïne en in het weekend heb je een ander tempo en ritme en drink je vaak ook later je eerste kop koffie. Jouw hoofd is daar niet aan gewend en laat zich gelden door middel van pijn.

Spanningshoofdpijn ontstaat ook door stress. Als jij de hele dag druk bent, en de druk ook nog opvoert bij jezelf, je agenda te vol plant en geen ruimte hebt voor onverwachte zaken, dan staat spanningshoofdpijn voor je om de hoek.

Heb je er vaak last van, dan vraagt je lijf toch echt van jou om een andere aanpak. Hoofdpijn is een teken, een voorloper van iets. Als je dit blijft negeren, gaan er meer signalen komen die je lijf gaat afgeven. Vermoeidheid, energieverlies, minder goed slapen, concentratieproblemen. Ook deze signalen kun je negeren en tijdelijk oplossen met een pijnstiller. Jouw lijf schreeuwt om aandacht.

De aandacht die je nu aan alles en iedereen geeft, behalve aan jezelf. Tijd voor verandering dus, tijd voor een paar goed gesprekken met een medium of paragnost of een healer, een magnetiseur die je kunt vinden op Mastermedium.

Je hoeft de deur er niet voor uit. Ze gaan je hoofdpijn niet voor je oplossen, dat ga jij zelf doen. Wat een healer of magnetiseur wel voor je kan betekenen is je op afstand healen, waardoor blokkades worden opgeheven. Waardoor energie weer de ruimte krijgt om te stromen. De druk in je hoofd verlaagt en de spanning verdwijnt.

Maar dan ben je er nog niet, er moet ook iets gebeuren aan bewustwording en welzijn en daarvoor zijn een paar goede inzichtgesprekken met een medium of paragnost op zijn plaats. Dus eerst healen en je laten magnetiseren, dan aan de slag met een verandering van je mindset.

Blijf niet te lang rondlopen met hoofdpijn en of deze te onderdrukken met pijnstillers. Breng een bezoek aan de huisarts en als die aangeeft dat je het rustiger aan moet doen, kun je vanuit je luie stoel ondersteuning zoeken bij de topconsulenten van Mastermedium, die jou graag begeleiden om je levensstijl in een rustiger vaarwater te gaan gieten.